|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
1 | 2,04% |
JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI |
19 | 38,78% |
1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! |
0 | 0% |
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
7 | 14,29% |
RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK |
22 | 44,90% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
![]() tak zrób, idź spać ![]() Czy Ty kochana jutro popołudniu będziesz się nudzić? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje samopoczucie jest kiepskie a jeszcze dodatkowo TZ przyjedzie pozniej Cytat:
Aa Olenka, wszystkiego najlepszego! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-10-28 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() Wszystko będzie dobrze! ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Wow czuje już te przepływające fale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Lineczka Jak ma być Ci lepiej to pisz z nami ile wlezie.Trzymaj się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
nemosek fajny wózek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |||
Zakorzenienie
|
Byłam na wizycie. Na KTG wyszły skurcze i to dość regularne, ja ich w ogóle nie czułam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 3Bit ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Nemosku, to w razie co i ja dam Ci znac
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Piszę z telefonu więc wybaczcie że nie cytuję ale nienawidze tego robić z tel
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- A tymczasem zbieram się,muszę gdzieś wyjść bo zwariuję. Co za dzień dziwny ![]() Miłego popołudnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i sprzątanie to też raczej mi odpadnie, bo mnie zakrzykują (mama, siostra i szwagierka),że przyjdą i zrobią, a ja mam wskazywać palcem ![]() ale że moja natura jest inna i nienawidze siedzieć i nic nie robić to się nie dam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tak z doskoku, wszystkie dane bde uzupełniać po południu ( proszę o pw. Nie wszystkie info pamiętam z postów, wybaczcie) jak mąż wróci, o ile wróci dzisiaj do domu
![]() Jak będą Wam wmawiac ze nie ma miejsc albo nie zrobią czegoś Waszemu dziecku to sie kłóćcie tak jak ja. Dziękuje NASTURCJA i reszta za te wskazówki. ![]() Z pozytywnej nformacji dzisiaj mamy 3 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() Z serduchem jest ok, lekarz kazał kontrolować co 3 miesiące no i w razie W przyjeżdzac bez kolejki mnie beda przyjmować. byliśmy w 3 aptekach i w żadnej nie ma mleka AR????????????? no a do ross nie chciałam z małym wchodzić bo pełno zarazków itd.. wiec czekam albo na męża albo jutro kupię sama. Poza tym od wczoraj mam ciśnienie 160/112 i w okolicy. Ehh... a myślałam ze po ciąży zniknie. Bo w sumie miałam indukowane ciążą (tak w karcie mam wpisane) no ale widocznie zostało mi po ciązy też. Byłam też u gina po te zaswiadczenie ze byłam przed 10tyg na wizycie, ale mam jutro odebrać. No i bede w końcu becikowe załatwiać... i co mnie dziwi, mam mdłości.. haha, w ciązy praktycznie nie miałam to po ciaży przyszły :P Przez te ulewanie małego musiałam kupić mu kilka ciuszków, wiec w lumpie zostawiłam 6 złotych i wzbogacilam sie o kilka pajacy, śpiochy, i bluzki z dł rękawem.( mały był w tym czasie u babci, co by nie było;p ) bo nie miałam go dzisiaj w co ubrać.. a pranie robie codziennie. No i musiałam proszek kupić; To już 2 od 3 tygodni. Jak będziecie widziały gdzieś promocje to prosze dajcie znać, bo ja zbankrutuje jak bede kupować tak bez promo. Jestem taka zmęczona, że nie mam siły jeść. ![]() ![]() Nadrobie później- obiecuje!!
#1696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
My pewnie dzisiaj też będziemy coś działać o ile przestanie mnie boleć po badaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1700 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a może z głodu masz te mdłości? Dbaj o siebie kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz musze podjechac od gina poprawić moje L4 (wczoraj je miałam przy sobie ale zapomniałam ![]() ![]() ogarnianie szafy mnie zmęcyzło ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
czesc
lineczka trzymam kciuki, bedzie dobrze Anoula super, ze masz zgode na indywidualny tryb nauczania, Cytat:
acelinka a myslalam ,ze Ty juz urodzilas ![]() ja tez juz bym chciala rodzic tzn wiem ze musze wytrzymac jeszcze dwa tygodnie ale ostatnio tak mnie brzuch boli i plecy, wczoraj to myslalam ze padne, plakac mi sie chcialo
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
To już jutro Nela będzie na świecie
![]() Nemosku podsunęłabyś dobry przepis na tego 3bita? Narobiłaś mi smaka, a w piątek zjedzie do mnie siostra ciężarówka, to sobie podjemy ![]() Rybka ![]() Dzisiaj jakiś dzień molestowania chyba będzie ![]() Mój Tż chyba ma wyrzuty sumienia, że mnie z rana jeszcze wkurzył, bo już dzwonił z pracy i zagadywał co porabiamy z małym, co dobrego nam przywieźć, itp. Ale tak łatwo się nie dam, musi ładnie przeprosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Wtajemniczenie
|
A zdjęcia fury Nemoska zobacze później
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 tygodnie szybko miną ![]() a no nie urodziłam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Apropo bunga bunga jak dziś zaczniemy tak mopestować tżtów to jeszcze przed 1-szym niezły wysyp dzieciaczków będzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Rozeznanie
|
hej
Ciekawe jak tam dziewczyny? czy już Po Cesarkach i tula swoje Maleństwa??? Rybka dobrze że armagedon zrobiłas, a z drugiej strony to jakas porażka co sie dzieje w naszym kraju. u mnie cisza dalej....juz przestałam sie nastawiać, urodze to urodze a jak nie w tym tyg to w przyszlym jade do gina i mówie mu że macos zrobić bo ocipieje ![]() i mam do Was pytanie, bo może niepotrzebnie się czepiam czy coś. Bo tak w skrocie bylismy wczoraj u tesciów na obiedzie, wszystko ok i wogole,i tesciu mówi że rano auto bedzie potrzebował bojedzie rusztowania rozebrac. no to TZ mówi zemu rano przywiezie że nie maproblemu. a dzisiaj dzwoni do mnie o 13 i informuje mnie że ojcu rano się nie chciało jechac i że po pracy pojedzie mu to rusztowanie pomoc sciagac ( czyt sam bedzie sciągał). wkurzyłam sie bo ten tydzien TŻ pracuje do 16 i łudziłąm się ze może w koncu zjemy obiad razem, i że miał mi przywiesić lustro ( co wiesza od 2 mies;/). Ja wiem że chce pomóc i wogole ale mam dość. pracuje z bratem i codziennie rano wyjezdza wczesniej z domu bomusizajechac do rodziców i braciszka budzić i czekac az on sie do pracy wyrobi ( a uwazam że mógłby sobie sam wstac i podejsc kilka kroków pod główna ulicei stamtad tz by go zabierał) zawsze jak z pracy wraca to musi tam zajechac bo COS...i niby to na chwile ale zamiast byc w domu np 16,30 to jest po 17.... Jutro idzie po pracy do dentysty w środe penwie znów cos bedzie i tak wkółlko...juz nie pamietam kiedy wrocił normalnie do domu. Rozmaiwałam z nim już na ten temat ale on problemu nie widzi....oczywiscie tez uwaza że go to meczy i że chciałby szybciej byc w domu i takie tam...ale nic z tym nie robi;/ nie wiem może czepliwa jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Antibia nie jesteś czepliwa. Ja tez rozumiem pomóc, ale pomóc komuś, a być wykorzystywanym to różnica. Spoko niech tż jeździ po brata - ale niech on jest gotowy, a nie że tż go budzi
![]() próbuj delikatnie rozmawiać, może w końcu zrozumie ![]() jaaaaade do tego gina i zusu-srusu, nie chce mi się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zadomowienie
|
nemosku, fura wypasiona
![]() A co do spokojniejszych sposobów na bunga bunga - to nie satysfakcjonują mnie one w sposób wystarczający ![]() ![]() ryba, szkoda, że dało się dopiero jak się nadenerwowałaś i zrobiłaś awanturę. Niestety, ale czasami to jedyny sposób jak widać. ![]() ![]() lineczka, nie denerwuj się tak. Pomyśl sobie, że już jutro będziesz miała Nelę przy sobie i nie będziesz przeżywać tego całego oczekiwania "czy to już czy jeszcze nie?" Będzie dobrze ![]() Antibia, ja się nie dziwię. Mnie by pewnie dawno coś strzeliło i byłaby wieczna awantura. Pępowinę czas odciąć. Ale nie wiem co Ci poradzić, skoro rozmowy nie przynoszą skutków. Chyba dalej rozmawiać, tłumaczyć aż w końcu zrozumie. Albo będzie miał dość marudzenia
#1709 |
Raczkowanie
|
Synuś czekamy <3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.