|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Hejka!
jejku, przeczytalam o tym biednym Adasiu i odechcialo mi sie cytowac... kochany brzdac, taki maly a taki silny... bedzie dobrze, musi byc!!!!! a watku tamtego nawet nie probuje czytac, jak zobaczylam jego zdjecie to od razu swieczki w oczach ![]() bedzie dobrze.... Ifwka - ja daje normalny ryz, zbytnio nawet nie mam mozliwosci kupna "nienormalnego"
|
|
|
|
#302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale śmię sprostować, że odkąd zajęłam się rolą Bartnika nie mam czasu na czytanie rewelacji a tak serio, to fewcia, Julka też nie sylabuje, wydaje jakieś "dźwięki" po swojemu. Daje jej jeszcze czas- dzieci zaczynają w różnym wieku sylabowanie. Wiem, że słyszy, bo reaguje na imię i inne zawołania, więc nie sieje narazie paniki. ![]() ![]() za Adasia!!Dziewczyny, sorry, że się nie odzywam, ale dalej nie mam wieści od mamy- już 2 tygodnie głuchej ciszy... nie mam jak się z nimi skontaktować i w ogóle bank zamknął nam debet na koncie bez żadnego uprzedzenia- zabrali nam kasę i baj baj... no także mam trochę doła... idę zaraz pod dom pokręcić sie z Julką. wrzuciłam do k. fotę miłego dnia! jak Julas ładnie zaśnie to wpadnę wieczorkiem. czytam na bieżąco- wybaczcie za brak cytatów. W dodatku teściowa w jednym szpitalu, teść w drugim... i tak się wszystko niefortunnie poskładało... całuski
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy: ooo, szaleje chłopaczyna!
Zaraz będzie raczkował i wreszcie da popalić mojej córce za te wszystkie krzywdy Fewcia: jakbyś opisała rodzaj dźwięków wydawanych przez Blancię, bo jakieś wydaje, co to? |
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
FEWCIU, nie zamartwiaj sie, na pewno bedzie ok MARSI- Leos twój jest mega słodziak SZAJA< buziale dla Agu wiecej nie cytuje bo mnie dobiła wiadomosc o Adasiu ![]() ![]() trzymaj sie kochaniutki i mamusiu duzo siły ![]() ![]() ![]() młode wstało dzisiaj o 5,40 ![]() paaaaa |
||
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
Donoszę, że od środy w Aldiku ocieplane legginsy dla dzieci za 9,90
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze ta zmiana czasu wszystko popierdziliła
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tych rozporowych jest wiecej bo je mozna sobie dopasowac do otworu bez zadnych problemow. no chyba ze ktos ma extra rowne wymiary we wnece ![]() spokojnie, nie poleci do przodu, jest mocno i stabilnie przymocowana u nas mlody sie z nia siluje, szarpie nia, podciaga sie na niej (ostatnio jego ulubiona zabawa ) - jest wszystko ok!
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie wiem czy to znacie, ale jak któraś ma ochotę na darmową zabawkę dla dziecka to proszę http://www.fisher-price.com/pl_PL/pl...ign/index.html
![]() ja czekałam jakiś tydzień. Przychodzi ładnie zapakowane z kuponami rabatowymi na wybrane zabawki z FP. Julce lew się podoba. a szczególnie jego metkowa grzywa dobra do ciumkania
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge troche sklamac?
|
|
|
|
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wpisalam faktyczna date ur. Julki w koncu to 2013
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wpisze przewidywana...
![]() wpisalam ![]() dostalam mejla - twoja zabawka jest juz w drodze
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-10-28 o 16:06 |
|
|
|
#317 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
było, było ![]() a podobny? http://a2.ec-images.myspacecdn.com/p...ee361880/p.jpg Cytat:
Idźcie też do logopedy niemowlęcego. Ale obstawiam zafascynowanie rozwojem ruchowym na tym etapie. o... złoty ![]() Cytat:
pewnie, że może Agatka ma zapalenie spojówek wirusowe, któreś już dziecko dzisiaj takie lek. miała. |
|||||
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna Agatka Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-10-28 o 16:09 |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie był pan od lodówki (czekałam tydzień ) i okazało się, że zepsuła się grzałka (wiedziałyście, że w lodówce jest grzałka???????????) i bagatela 200 zł i chodzi jak nówka
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 | ||
|
Zadomowienie
|
Wiecie, że nawet nie kojarzę czy się tu dzis juz witałam
także na wszelki wypadek witam Tż dziś po tygodniowym urlopie wrócil do pracy, i tak jakos próbuję sie odnalezc.... faajnie było Chociaż czasem, nie powiem zmierzły był przez tą chorobę jak jasny szlag, i musiałam wyciagac całą artylerię cierpliwości No, ale jednak czesciej było fajnie i tak super rodzinnie A ponieważ tż znowu wstaje wczesniej do pracy to i Oli pobudki o 8 sie skonczyły Dzisiejsza nocka ....przemilczę Ale dzien jakos nam leci. Zrobiłam obiadek z brokułem i moje spostrzezenia-Ola nie lubi odmrażanego. Ostatnio jak robiłam i zamroziłam to ni huhu nie zjadła W ogole dzis słabo jadła (było z jajkiem) i wciągnęła dopiero porcję bezjajkową, hheeh. I najlepsze - skonczyły nam sie pampki, a ze skonczyły się tak niefortunnie, że nie miałam jak isc zakupic paki to popylamy w tetrze, zobaczymy co i ile do 19 zostanie zmoczone Cytat:
Moja niestety tez upada jak kłoda chyba sie przyzwyczaiła, że mamusia ratuje Cytat:
tyle nadrabiania do pozniej
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-10-28 o 16:13 |
||
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
od 4 listopada w lidlu będą fajne ciuchy na narty; kurtki mi się podobają, pasuje coś zmienić, bo w jednej jeżdżę już 4 lata
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
cała
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- godz. 15:30 Kubuś trze oczka, usypiamy się, godz. 15:56 Kubuś zamyka oczka i odpływa, już go prawie odkładam do łóżeczka a tu domofon - dostawa tesco, a mieli być między 16-18, obecnie Kubuś we wspaniałym humorze demoluje listwę między przedpokojem a pokojem
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę, czemu moje dziecię ma taki problem z drzemkami. Z każdej budzi się w płaczem i nie dospana, w efekcie czego ciągle śpiąca i rączki trą oczka.
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za Cynamonkowego Adasia, dużo siły dla rodziców na pewno będzie dobrze!! musi byc!!!
tyle tragedii ...;( idę tulić moje dziecko. Kupilam dzis Amelce bodziaki w ciuchaczu i wymienilam buciki w ccc.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-28 o 17:11 |
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
no, tylko ze to gwiazdki
no ale prawie;p
|
|
#330 | |||
|
Zadomowienie
|
meneg
kurcze to chcialbym uslyszec Twojego tz jak t o czyta a z drugiej strony to takie mile z jego strony ![]() Cytat:
Cytat:
czekaj spokojnie a lekarz musial cos napisac na skierowaniu sensownego zeby fundusz sie nie przycczepil meza kolegi syn ma 2 lata nic nie mowi tylko po swojemu ble ble a kolezanki bbbrata syn zaczal w ogole mowic jak mial 3 lata a wczesniej tylko bulgoty a teraz gada jak szalony Cytat:
no a wiadomo maluszek nie wypluje a co macie napisane na elmexie a i znajoma byla u dentysty i ten jej pow ze dopoki dziecko nie nauczy sie samo wypluwac pasty to myc tylko przegotowana woda co myslicie? ADASIU KCIUKI OGROMNE TRZYMAM ZA CIEBIE BEDZIE DOBRZE |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

za Adasia!!

a mój zjadł jakieś 7 łyżeczek zupki z buraka i szczękościsk i koniec, bardziej interesował się zabawką na tacce, aż w końcu podciągnął się i usiadł 
6 5 4 3 2 1

pewnie nie, ale jakoś takie niepewne to dla mnie

W ogole dzis słabo jadła (było z jajkiem) i wciągnęła dopiero porcję bezjajkową, hheeh. I najlepsze - skonczyły nam sie pampki, a ze skonczyły się tak niefortunnie, że nie miałam jak isc zakupic paki to popylamy w tetrze, zobaczymy co i ile do 19 zostanie zmoczone
niestety nadal z butami szopka, nie chce w nich łazić, histeria nie z tej ziemi