|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklep iHerb.com (USA)
Cytat:
Jako że przesyłki idą błyskawicznie to puściłam jedno małe za troszkę więcej niż 10 dolców. Kliknęłam : czarne mydło afrykańskie : http://www.iherb.com/Nubian-Heritage...oz-141-g/11242 Zachęciła mnie recenzja mydełka na blogu:http://scoobyciasteczka.blogspot.com...ostatnich.html żel -krem Jason Natural AloeVera http://www.iherb.com/Jason-Natural-P...oz-113-g/20555 gratis pełnowymiarowy krem do rąk Madre Labs: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Hand...-oz-71-g/38095 Przymierzam się jeszcze pod koniec miesiąca zamówić pędzle rt ale to na kartę męża by wykorzystać zniżkę. Pewnie w grudniu będzie szał z zakupami na iherb-ie więc wolę zamówienia rozłożyć na ten miesiąc i przyszły.
|
|
|
#1262 | |
|
Rozeznanie
|
Do mnie z zamowienia wizazowego ostatnio przyszło mydełko:
http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-B...oz-113-g/17083 Mimo że troszke zapach mnie rozczarowal to kiedy go użyłam zakochałam się. 90 % kosmetykow z rossamana , nietestujacych tylko mi robiło tragedię z twarzy, wysuszało, podrażniało. A to mydełko jest świetne, zamówiłam własnie z myślą o twarzy i sprawdza sie idealnie - nie wysusza wogóle ![]() Cytat:
Kurcze ja dostalam karte do platnosci w sklepach online ale jakies problemy mam i musze do banku przejsc. Cały czas jednak trzymam w koszyku na iherbie wszystkie rzeczy ktore mnie zainteresowaly ( w tym te słynne kosmetyki z witaminą C Avalon Organica)
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam też : http://www.iherb.com/Mill-Creek-99-A...oz-180-ml/6593 Większa wydajność, używam praktycznie do wszystkiego (sam żel, dodatek do kremów i olejków czy balsamów). Co do Avalona słyszałam same pozytywy więc też mam ochotę spróbować. Zastanawiam się który krem lepszy -są 2 wersje: http://www.iherb.com/Avalon-Organics...2-oz-57-g/4433 http://www.iherb.com/Avalon-Organics...2-oz-57-g/8402
|
|
|
#1264 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie nie służyło te mydło. Zapchalo mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
mialam ten krem z avalona z witamina c, bardzo fajna sprawa. najpierw mnie porzadnie uczulil! az m skora zlazla! ale sprobowalam raz jeszcze i eureka! cudowny krem, wykonczylam do ostatniego posmarowania i nie wiem dlaczego nie kupilam drugiego...
a no tam pelna polka kremow czeka, ale jeszcze do niego wroce! odterazwjaponii.blogspot. com Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogłam się powstrzymać (darmowa międzynarodowa wysyłka powyżej 40$) i złożyłam kolejne zamówienie
Ok pochwaliłam się, to idę spać
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Czy były jakieś specjalne warunki, aby mieć darmową przesyłkę? Zrobiłam zamówienie za 50$ (po znizkach mniej) i za przesyłkę płaciłam 4$
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, ja też płaciłam
|
|
|
#1269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i jestem narazie średnio zadowolona.... narazie nie mogę nic napisać bo za krótko go używałam...... zapach nie powala :/ plus za to że po użyciu dłonie nie są tłuste |
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Wtajemniczenie
|
Zakupiłam też Frizz Be Gone z Giovanni.
Świetnie pachnie wg mnie jest lepszy od jedwabiu który mamy dostępny w PL ale niestety (takie mam podejrzenia) mnie uczula Mam jeszcze pytanie do posiadaczek żelu do twarzy z Vit C Avalon Organics http://www.iherb.com/Avalon-Organics...oz-251-ml/4432 Jak już wcześniej wspomniałam dostałam uczulenia (dużo małych krosteczek podskórnych.... myślicie że to od tego żelu? w sumie odstawiłam go na 3 tygodnie a krosteczki jak się pojawiły tak nie chcą zniknąć... ![]() Podejrzewam też płyn micelarny z Bioderma choć krosteczki pojawiły się przed biodermą:/ |
|
|
|
|
#1272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Free for orders over $40! This shipping option applies to orders valued up to $80, and weighing 4 lbs. (1814 grams) or less. Obydwa warunki spełnione, a mimo to naliczyło opłatę. Mówi się trudno
|
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
Ja muszę się pożalić, że pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się dzisiaj zapłacić vat za przesyłkę z iHerb. Od tylu lat zamawiam (do Polski), zawsze przychodzi jako list i niestety dzisiaj UC przesłał mi laurkę. No trudno
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na moich zawsze jest pieczatka z urzedu celnego w wawie a mieszkam na poludniu polski. Co dziwne zamawialam 2 paczki w tym samym dniu jedna przyszla in postem druga pp
|
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam 16 października a dzisiaj już dostałam paczkę
Do mnie zawszy przychodzi pocztą polską. |
|
|
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
Paczka za 56 $ i też zawsze dostarczana Pocztą. Mieszkam na śląsku i zawsze przechwytuje mi UC z Zabrza. Zamawiam na iHerbie średnio 2 razy w m-cu i to już od dłuższego czasu. Dlatego dzisiaj tak mnie zaskoczyli.
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam im papiery na kwotę jaką zapłaciłam po zniżce i bez przesyłki bo była promocja. Zapłacę 23% od 180 zł (bo tyle wyszło po przewalutowaniu) + jakieś tam opłaty poczty ok. 6 zł. Razem pewnie ok. 50 zł.
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam ostatnio zakupy na 54$, chociaż po zniżkach wyszło 30, nie wiem od czego to zależy, że niektórym piszą na paczkach kwotę przed zniżką, a niektórym po
|
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wartości paczek zawsze piszą wartość przed rabatem i z uwzględnieniem kosztów wysyłki. Jeżeli ktoś często zamawia to w końcu naliczają. U mnie do tej pory nie zdarzyło się by naliczyli, ale staram się rozbijać na mniejsze zamówienia. U mnie wszystkie paczki idą przez Urząd Celny w Warszawie a mieszkam na południu (ostatecznie paczki dostaję zawsze tylko Pocztą Polską a one przechodzą przez UC, a z tego co się orientuje paczki idące przez In Post nie przechodzą kontroli celnej) Dzisiaj puściłam kolejne zamówienie korzystając z bezpłatnej wysyłki, zamówiłam polecany filtr Kiss My Face 30 , szampony i odżywki Giovanni oraz zestaw pędzli rt. A co do darmowej wysyłki dalej jest- trzeba mieć koszyk załadowany na ponad 40 dolców (z groszami) wtedy działa
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2013-10-29 o 20:34 |
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przesyłki, dalej głowię się czemu wszystkim nie naliczyło kosztów przesyłki a mnie tak Zamówiłam produkty na kwotę 50$, po rabatach wyszło ~30$ - no chyba, że kwota po rabacie musiała być > 40$
Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2013-10-29 o 22:46 |
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiałam 4 razy z iherb (teraz czekam na piątą paczkę) i zza każdym razem wartość paczki była określana z kosztem po rabacie
![]() Ale zawsze moje paczki - nawet przed rabatem i z kosztami wysyłki nie przekraczały kwoty 30 dolarów. Edytowane przez redniczka Czas edycji: 2013-10-30 o 08:06 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
mam taki problem, że nie potrafię zapłacić za zamówienie, bo gdy wpisuje mój numer kart, pokazuje, że błędny/niekatualny, już nie pamiętam : < mam kartę BPH master card i normalnie jej używam wszędzie i działa : (
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz ustawiony limit dla płatności internetowych? może w tym problem?
|
|
|
#1289 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, już wiem, moja karta nie jest debetowa czy kredytowa (nie jest wypukła) i nie można nią płacić : ( muszę poszukać innego sklepu : (
|
|
#1290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale karta nie musi być kredytowa (wypukła) żeby można było nią zapłacić na iHerb Wystarczy zwykła podstawowa karta płatnicza wydawana do konta, tylko musi mieć ustawione odpowiednie limity na płatności przez internet.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Ok pochwaliłam się, to idę spać

) i jestem narazie średnio zadowolona.... narazie nie mogę nic napisać bo za krótko go używałam...... zapach nie powala :/