Ebi Smolarek - Strona 599 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-13, 23:34   #17941
agusia8891
Zadomowienie

Dot.: Ebi Smolarek

Cytat:
Napisane przez SoniaF Pokaż wiadomość
I jeszcze mówił, że ma zaproszenie do Majewskiego, ale nie pójdzie i że słyszał o tym jak parodiowali ostatnio Jansa, ale go to nie obraża!
dlaczego nie pojdzie? szymon nie jest taki chamski jak wojewodzki... a moglby byc zabawnie - np jakby razem z Ebim gosciem bylby tez Krzynio... tak jak zrobili z Rodowicz i ta Czeszka (jak jej tam bylo.. ) to byl fajny odcinek

Don't worry be happy
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:34   #17942
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Byli prawie wszyscy, ale który to dokładnie?
Ten. Kręciła sie tam koło niego jakaś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kruska.jpg (23,6 KB, 10 załadowań)
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:35   #17943
SoniaF
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
no ja tez sie przylaczam do podziekowan

co jeszcze nam zdradzisz?
ŻE go namówiłam, żeby został kapitanem na mistrzostwach - bo nie chciał!
SoniaF jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:38   #17944
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego nie pojdzie? szymon nie jest taki chamski jak wojewodzki... a moglby byc zabawnie - np jakby razem z Ebim gosciem bylby tez Krzynio... tak jak zrobili z Rodowicz i ta Czeszka (jak jej tam bylo.. ) to byl fajny odcinek
no, szymon jest jeszcze w miarę spoko, ale wojewódzkiego nie znoszę. on tylko o pedałach umie mówić i chyba do każdego wyjeżdża z pytaniem, czy jest gejem
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:38   #17945
SoniaF
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Ten. Kręciła sie tam koło niego jakaś?
Myślę, że był, ale nie zwróciłam uwagi. Najładniejszy był bramkarz,ale z narzeczoną i jeszcze tylko jeden - chyba kapitan był z żoną i dziećmi - żona miała taką torebkęjak ja
Stary 2007-05-13, 23:42   #17946
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że był, ale nie zwróciłam uwagi. Najładniejszy był bramkarz,ale z narzeczoną i jeszcze tylko jeden - chyba kapitan był z żoną i dziećmi - żona miała taką torebkęjak ja
Bramkarz? Że niby Romek Solara Weidenfeller? Lubię go. Broni całkiem nieźle, ale na temat jego wyglądu, to się raczej nie wypowiem.
A kapitan, to Woerns.
Stary 2007-05-13, 23:43   #17947
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

O mój Boże! Ile tu jest ludzi!!! A ja weszłam tylko na chwilę, i jestem w takim szoku, że po prostu nie mogę myslec Weszłam korzystając z okaaji, że brat poszedł "pobiegać" - pewnie bede musiala spadac w trybie natychmiastowym jak wroci
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:44   #17948
lazzy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
no, szymon jest jeszcze w miarę spoko, ale wojewódzkiego nie znoszę. on tylko o pedałach umie mówić i chyba do każdego wyjeżdża z pytaniem, czy jest gejem
Ja tam wolę Wojewódzkiego, ale był lepszy na Polsacie, wtedy tak strasznie nie "pedałował".

Również przyłączam się do podziękowań dla Soni.

Do 600-setki chyba dziś nie dojdziemy ale za 599str.
lazzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:44   #17949
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
a jak w ogole jest z czytaniem i pisaniem po polsku u niego?
w ogole nie przerazil sie chlopak jak mu powiedzialas o nas i o wizazu?

Don't worry be happy
Stary 2007-05-13, 23:48   #17950
Konto usunięte

Dobra, piję za 600 str, i uciekam - ni chce syfu jak brat wroci Jutro o 6 rano będe wszystko czytac Dobranoc
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:48   #17951
SoniaF
Raczkowanie

Żegnam się na dzisiaj, bo mam dość - jestem wykończona! Prawdopodobnie będę z Ebim w kontaktacie, bo będzie niebawem w Warszawie. Zastanówcie się do jutra co i jak z pytaniami (jesli jeszcze macie) Pa pa!
Stary 2007-05-13, 23:49   #17952
akashafan
Raczkowanie

Cytat:
Aha! Powiedział, że nie ma dziewczyny, bo żadna mu się nie podoba!!!! Zapytałam a Angelina Jolii - jest super nie? "To prawda' może ona..."
I to my zwracamy uwagę na wygląd. Ale jak powiedział, że wszystkie są dla niego za brzydkie czy jak? To strasznie on wybredny i jest hipokrytą.
A z tym Majewskim to czemu nie pójdzie, przecioeż chce się w Polsce promować.
akashafan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 23:56   #17953
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Żegnam się na dzisiaj, bo mam dość - jestem wykończona! Prawdopodobnie będę z Ebim w kontaktacie, bo będzie niebawem w Warszawie. Zastanówcie się do jutra co i jak z pytaniami (jesli jeszcze macie) Pa pa!
W Warszawie? Hmmm...Aga, Brzoskwinka, szykujemy obławę na Ebiego? Założymy różowe mini i będziemy ganiać za nim z wielkim transparentem: "Kochamy cię Ebi" (oczywiście żart, jakby jakiś gość bez poczucia humoru tu trafił )

Edit: Czy to nie dziwne, że na wątku jest 4 gości? Ebi, jego mama, jego tata i menadżer :/
Stary 2007-05-13, 23:58   #17954
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Ok , dziewczęta , ja lece .
Do jutra .
Miłych snów .
Stary 2007-05-14, 00:14   #17955
Magdallen
Zakorzenienie

Dobra, to ja też już pójdę spać. Dobranoc.
Ale będę mieć koszmary. Ebi wyglądający jak pirat biegający za piłką Uwielbiam wszystko, co związane z piratami, fascynuję się żeglarstwem, kocham szanty, chciałabym popływać kiedyś po Karaibach, ale... No, nie wyobrażam sobie pirata na boisku A poza tym te włosy będą mu przeszkadzać i nie będzie widział, gdzie ma strzelać gole Dobra, jego wybór. Co ja się będę czepiać. Też zawsze zapuszczałam włosy, żeby mieć warkocz, jak Angelina Jolie vel Lara Croft
Stary 2007-05-14, 01:45   #17956
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
Ale dziewczyny , Ebi chyba umie przeczytac podstawowe polskie słówka takie jak na przykład :
KOCHAM , CHCĘ , SPADAJ , PANDY ( )
Bez obawy , chłopak na pewno sobie poradzi .

Jeszcze jak sie dowie , że z Tri studiujemy psychologie , to może będzie chciał sie do nas zgłosić na terapie w niedalekiej przyszłości?

Stwierdziłam że czekolada rozpuszczalna La Festa o smaku pistacjowym jest pyszna

Ocho! Widze 1 gościa !
jak najbardziej zapraszam, kozetka = Freud aczkolwiek myśle, że damy radę i bez tego

Cytat:
Wszystko, to za dużo!!!! Był miły. Na kolacji byliśmy w knajpie "CAVA" przy stadionie. Był On, jego rodzice i jego manager - ojciec chrzestny. Po meczu byliśmy razem z moim synem i jego kolegą w restauracji VIP-owskiej - na stadione, gdzie Ebi ma swój stolik - byly szampany, winko, dobre jedzonko itd....Byli tam też wszyscy piłkarze z żonami, laskami, dziećmi i przyjaciółmi. Bramkarz jest przepiękny, ale miał taką "laleczkę" -Niemkę w krótkiej jego koszulce i getrach....Zdjęć z kolacji nie mam, bo....nie robliśmy. Zdjęcia na jego stronie będą z moim synem, z imprezy na stadionie! Jak mi się uda, to poproszę Artura, to może Wam je tu zaraz puści.
Ebi jadł rybę, a na przystawkę jedliśmy krewetki. Zmienił samochód - ma teraz nowe audi...co dalej???
Na kolacji był ubarany w dżinsy i fajną luźną koszulę! Odpisywał na sms-y, spytałam do kogo - powiedział, że do koleżanki w Holandii. Zapytałam, czy dziewczyna - przysiegał się, że nie, bo nie ma - brak czasu, a Niemki nie chce, bo jak to dokładnie powiedział - "nie są w jego smaku!". Po polsku mówi bardzo dobrze! Co jeszcze?
no to całkiem sympatycznie

Cytat:
Napisane przez grumbel Pokaż wiadomość
a pani Smolarek w koncu na imię ma Zdzisia czy Monika? ... i co pouczała synusia przy stole, żeby się łokciami o stół nie opierał czy coś w tym stylu a może mu ciągle mówiła "synku, nie odzywaj sie przy stole, kiedy dorośli rozmawiają
padłam

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
niedługo mundialowy dogonimy w liczbie postów
eee tam, nie ma takiej możliwości

Cytat:
Mama Monika - bardzo miła - przeszłyśmy na "TY" , nie pouczała Ebiego, raczej go słuchała, jak strzelił gola, to jej łzy poleciały!
powiem szczerze, że akurat udało mi się wrócić z Krakowa na tą bramkę i była po prostu boska!!! wcale się nie dziwie mamie, bo sama skakałam jak pokręcona

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
Fajne zdjecie

I te oczka ..........

21 użytkowników
a nie mówiłam, że po powrocie Soni będzie natłok gości

Cytat:
Napisane przez grumbel Pokaż wiadomość

testuje czy Wasza miłość jest prawdziwa, czy tylko na fizis patrzycie i jak długo wytrzymacie w małżeństwie z "paskudkiem"
padłam

Cytat:
Myślę, że odchodzi....
nie do końca jestem przekonana, czy to dobra wiadomość.... liczyłam, że z Kubą stworzą świetny duet, ale widocznie będzie inaczej, w każdym razie życze mu, żeby trafił do klubu, w którym będzie się rozwijał

Cytat:
Witam wszystkich, gości też

I tak się zastanawiam, co się stanie, jak się na tym pasku z dostępnymi użytkownikami zabraknie miejsca

Co do fryzury Ebiego, to masakra. Gdzie jest ten ktoś, kto grał na mundialu, kto strzelał gole Portugalii itd.? Teraz wygląda zupełnie inaczej. Jak... Może jak Syriusz z Harry'ego Pottera?

Acha, i czytając to, co pisałyście już, to doszłam do wniosku, że za nic w świecie nie chcę być debilem, który lata tylko za Ebim i wrzeszczy, że go kocha, albo coś w tym stylu. Nadal uwielbiam go jako piłkarza i fajnie by było go poznać, ale bez przesady To taka moja dzisiejsza refleksja.
ja mam nadzieję, że nikt czytając nasz wątek nie będzie o nas tak myślał, bo to byłaby porażka

Cytat:
Bródkę zapuszcza i mówi, że włosy też.
hmm zarost owszem, jest bardzo sexy ale długie włosy już nie bałdzo

Cytat:
Trochę widać na zdjęciu Artura. Niesamowita atmosfera, strasznie dużo ludzi - trochę przerażająco.... Na Wiśle czuję się lepiej i ...znam piosenki.
często bywasz na meczach Wisły? ja miałam swój pierwszy raz zaliczyć w tym tygoniu, ale niestety się nie złożyło ale mam nadzieję, że uda mi się w tym sezonie, bo generalnie nie mam daleko

Cytat:
Mówił, że kobiety są dziwne, bo zwracają głownie uwagę na wygląd! Powiedziałam mu, że dla mnie najprzystojniejszy jest Christiano Ronaldo....zapytał "a potem?'..."a potem Beckham" powiedziałam!
powiedziałabym to samo o facetach ale wiadomo, że doświadczenia kształtują to, w jaki sposób patrzymy na ludzi

Cytat:
Trudno mi powiedzieć np. strasznie lało, jak jechaliśmy na mecz. zapytałam jego rodziców czy nad naszą trybuną jest dach, bo szukali nerwowo parasola. Powiedzieli mi, że nie tam wogóle nie ma dachu i trzeba wziąć parasole. zdenerwowałam się o syna i jego kolegę, żeby nie zmokli. Jak weszliśmy okazało się, że wszystkie trybuny są zadaszone. Spytałam o co chodzi....? Powiedzieli, że to takie normalne poczucie humoru u Smolarków. On miał podobne wkręty.
padłam

jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe, jesteście kochane i mam nadzieję, że wiecie, że Was uwielbiam
i witrualnie dziele się z Wami arbuzem, nie wiem skąd moja mama go wytrzasnęła, ale jest pyszny
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 06:44   #17957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Ale tego jeszcze nie było w naszych fantazjach co

A może jak Ebi wejdzie na nasz wątek to zobaczy moje zdjecie i się zakocha
I bedzie chcia się ze mną zobaczyć...
I bedziemy zyli długo i szczęsliwie
Czy ja jestem głupia ....

Która tam ma jeszcze swoje foto... TRI! AŚKA! Podzielimy się nim

Że niby mam dać swoje foto? Łooohoho, śmieszny żart

Cytat:
aha! Mówił, żeby Wam przekazać, że nie obcina włosów, bo chce być jak Johnny Deep - Pirat z Karaibów!!!!
Zbieram szczękę z podłogi Jak można robić coś, żeby się do kogoś upodobnić?! Ebi, błagam, bądź sobą!!! I nie dlatego, że w krótszych włosach wyglądasz ach i och, tylko to jest takie...dziecinne! "Chcę być ja Lalka Barbie, muszę ubrać różową sukienkę!" A zresztą, rób co chcesz...tylko gole strzelaj DLA BORUSSI!

Cytat:
Bródkę zapuszcza i mówi, że włosy też.

Cytat:
Romek Weindenfeller?? Taka solarka i czarne, ulizane włosy?

Cytat:
Może jednak pójdzie do Szymona Majewskiego

Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on Schiza na całego
Stary 2007-05-14, 09:58   #17958
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
bedzie w Wawie? fajnie

Cytat:
W Warszawie? Hmmm...Aga, Brzoskwinka, szykujemy obławę na Ebiego? Założymy różowe mini i będziemy ganiać za nim z wielkim transparentem: "Kochamy cię Ebi" (oczywiście żart, jakby jakiś gość bez poczucia humoru tu trafił )

aaaa awracajac do Twojej wypowiedzi na temat dziewczyn ktore laza do domow osob znanych - ja nie wiem na co licza takie dziewczyny, dla mnie to po czesci smieszne i zalosne... ale podziwiam takie dziewczyny za odwage bo ja w zyciu nie poszlabym (i to jeszcze o 3nad ranem) do domu kolesia ktorego nie znam - i mniejsza czy ten koles to bylaby gwiazda czy jakis zwykly koles ktory by mi sie podobal a ktorego bym nie znala - nie poszlabym i juz...

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
powiem szczerze, że akurat udało mi się wrócić z Krakowa na tą bramkę i była po prostu boska!!! wcale się nie dziwie mamie, bo sama skakałam jak pokręcona

nie do końca jestem przekonana, czy to dobra wiadomość.... liczyłam, że z Kubą stworzą świetny duet, ale widocznie będzie inaczej, w każdym razie życze mu, żeby trafił do klubu, w którym będzie się rozwijał

ja mam nadzieję, że nikt czytając nasz wątek nie będzie o nas tak myślał, bo to byłaby porażka

hmm zarost owszem, jest bardzo sexy ale długie włosy już nie bałdzo

powiedziałabym to samo o facetach ale wiadomo, że doświadczenia kształtują to, w jaki sposób patrzymy na ludzi

jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe, jesteście kochane i mam nadzieję, że wiecie, że Was uwielbiam
i witrualnie dziele się z Wami arbuzem, nie wiem skąd moja mama go wytrzasnęła, ale jest pyszny
bramka faktycznie byla super - mialam wychodzic juz z domu ale stwierdzilam ze jeszcze chwilke popatrze bo i tak zaraz koniec meczu i co? i za chwilke gol Ebiego... i wtedy moglam juz spokojnie wyjsc z domu bo wiedzialam ze bvb juz na 100% wygra

ja to w ogole liczylam ze nie tylko Kuba i Ebi beda grac ale i Sebek, bo temu kolesiowi tez kibicuje i mam nadzieje ze zagra kiedys w reprezentacji Polski tak jakby chcial... tylko ze Lalka jakos go nie wystawia w meczach....

wiesz chyba jak sie nas nie zna i czyta sie to forum 1raz to odbiera sie nas niestety tak a nie inaczej... a my poprostu lubimy zartowac czasem - raz nasze zarty sa ostre a innym razem nie no coz taka nasza uroda

nom zarost jest spoko, wlosy.. no coz.. ale jak jemu sie tak podoba... jak napisala chyba Syska ja go cenie za to jak gra a nie za to jak wyglada, a to ze przygladam mu sie jak wyglada i ze albo mi sie to podoba albo nie - to normalne...

no wlasnie... faceci tez przeciez oceniaja kobiete na podstawie jej wygladu szczegolnie jak sie jeszcze kogos nie zna osobiscie... przeciez to normalne ze zeby zwrocic uwage na osobe ktorej nie znamy to musi nas ona fizycznie pociagac... w sumie to raczej chemicznie bo to te feromony, no ale wyglad tej osoby za 1razem jest baaaardzo wazny... dopiero pozniej kiedy sie kogos lepiej poznaje to zaczyna sie dostrzegac jego zaletyi wady... zreszta ktos kiedys powiedzial "cenimy ludzi za ich zalety - kochamy za ich wady"

Tri my Ciebie tez uwielbmiamy - jedna wielka wizazowa rodzina
a wiecie, ktos mi ostatnio mowil ze kupil truskawki i wygladaly dobrze i rownie dobrze smakowaly, a o tej porze to polskie truskawki moga byc tylko ze szkalrni nie? bo to musialy byc polskie bo te inne to moze i ladnie wygladaja ale sa takie niedobre, wodniste i nie maja w ogole smaku... blech

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4346825]
Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on Schiza na całego [/quote]
moze to i on tez widzialam tego osobnika u nas wczoraj wieczorem... ale ja tam nie mam nic przeciwko zeby Ebi tu wchodzil jakby jeszcze zaczal sie udzielac to bylo smiesznie, tzn fajnie

Don't worry be happy
Stary 2007-05-14, 13:31   #17959
tricomi
Zakorzenienie

Że niby mam dać swoje foto? Łooohoho, śmieszny żart

Zbieram szczękę z podłogi Jak można robić coś, żeby się do kogoś upodobnić?! Ebi, błagam, bądź sobą!!! I nie dlatego, że w krótszych włosach wyglądasz ach i och, tylko to jest takie...dziecinne! "Chcę być ja Lalka Barbie, muszę ubrać różową sukienkę!" A zresztą, rób co chcesz...tylko gole strzelaj DLA BORUSSI!

Romek Weindenfeller?? Taka solarka i czarne, ulizane włosy?

Może jednak pójdzie do Szymona Majewskiego

Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on Schiza na całego [/quote]
przeczuwałam, że w końcu włączy się tutaj jakaś paranoja, że każdą nową osoba, albo gośćcia będziecie podejrzewać ochłońcie
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 14:42   #17960
xtalciax
Zakorzenienie

wow super spotkanie dzięki za realcję
Pirat z Karaibów o mamma mia i poczucie humoru faktycznie specyficzne

a co do naszych tekstów to myślę ze żadna z "żon" nie jest taką bezmózgową, napaloną fanką tylko my też mamy specyficzne poczucie humoru jak na rodzinę przystało heh i Ebiego cenimy jako piłkarza
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 14:54   #17961
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość

a co do naszych tekstów to myślę ze żadna z "żon" nie jest taką bezmózgową, napaloną fanką tylko my też mamy specyficzne poczucie humoru jak na rodzinę przystało heh i Ebiego cenimy jako piłkarza

teraz to tłin się podlizuje... jakby przypadkiem ebi sie pojawił *dżołk* ... całe moje szczescie, ze nie jestem ebisiową żoną ;P (bo chyba nie ma wiekszych szans, ze ktoryś z moich ulubieńców wpadnie na przystojniakowy ;P)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 14:57   #17962
aguchna-ja
Raczkowanie

GG do aguchna-ja

Cytat:
ale i tak te poczucie humoru jest dużo lepsze niż te ebiowe :P cenimy go przede wszystkim jako piłkarza
aguchna-ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 15:23   #17963
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
jak najbardziej zapraszam, kozetka = Freud aczkolwiek myśle, że damy radę i bez tego

Wiemy , wiemy .
Tri , Freud cały czas wspominał o popędach i o wczuwaniu sie psychoterapeutów w sytuacje w sytuacje pacjenta .

A ja miałam schizy , że wśród nas roi sie od szpiegów (w końcu w momencie szczytowym naliczyłam 6 gości ) .

A propos , chciałabym dowiedzieć sie kiedy Ebi zawita do Warszawy .

Cytat:

Specyficzne poczucie humoru .... nas niedługo w psychiatryku zamkną .

Laski , nadal nie moge dojść do siebie po wczorajszym .

Miałam zwariowany sen : jechałam na łabędziu , a łabądź miał kopyta konia . Potem zjawiła sie Magdalenn i rzuciła w niego ziemniakiem .
Stary 2007-05-14, 16:22   #17964
Friddy
Raczkowanie

No hej, ale świetne to spotkanie z Ebim, może przy okazji zawita gdzieś do Poznania ... to się tam zawinę A dziś znów wkuwanko na sprawdzian całoroczny ( tym razem z dwóch przedmiotów jednoczeście !!!!!!! ) Biologia - Geografia ... MASAKRA ! Biolę lubię, ale Gegra mnie dobija ... - wyżyny, niziny itp ...

Kurczę ja tesh wrzucę zdjątka dzisiaj swoje, może to ja mu się spodobam Tylko muszę poszukać aparatu ... Canon! Gdzie jesteś ...
Dosyć płaczu ..."
Ebi
Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ...

Piotruś & Wojtuś Cugowscy
BRACIA - FOREVER
Friddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 16:35   #17965
mesarka
MUSEarka

Fridi - czemu w podpisie masz wygwiazdkowany "Schalke" ?

ja dzisiaj miałam połoworoczny sprawdzian z histori, który oczywiście zawaliłam jak dostane 4 to będzie bardzo dobrze hyhy..
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 16:37   #17966
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

teraz to tłin się podlizuje... jakby przypadkiem ebi sie pojawił *dżołk* ... całe moje szczescie, ze nie jestem ebisiową żoną ;P (bo chyba nie ma wiekszych szans, ze ktoryś z moich ulubieńców wpadnie na przystojniakowy ;P)
Kochanieńka, nie byłabym taka pewna Żadna z nas nigdy nawet nie przypuszczała, że Ebi może sie o tym forum dowiedzieć Także strzeż się, bo nigdy nic nie wiadomo Jedyne, co Cie może ratować, to to, że Twoje dojczki raczej po polsku nie czytają

Cytat:
Napisane przez aguchna-ja Pokaż wiadomość
ale i tak te poczucie humoru jest dużo lepsze niż te ebiowe :P cenimy go przede wszystkim jako piłkarza
Mnie tam się to smolarkowe poczucie humoru podoba Mam kumpla, który mi czasem podobne numery wykręca I lubię to, bo przynajmniej można się pośmiać, a później powspominać, jak to się dałam na coś nabrać.

Cytat:

Miałam zwariowany sen : jechałam na łabędziu , a łabądź miał kopyta konia . Potem zjawiła sie Magdalenn i rzuciła w niego ziemniakiem .
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 18:06   #17967
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

... Nasza paranoja była boska...

Cytat:
a wiecie, ktos mi ostatnio mowil ze kupil truskawki i wygladaly dobrze i rownie dobrze smakowaly, a o tej porze to polskie truskawki moga byc tylko ze szkalrni nie? bo to musialy byc polskie bo te inne to moze i ladnie wygladaja ale sa takie niedobre, wodniste i nie maja w ogole smaku... blech

moze to i on tez widzialam tego osobnika u nas wczoraj wieczorem... ale ja tam nie mam nic przeciwko zeby Ebi tu wchodzil jakby jeszcze zaczal sie udzielac to bylo smiesznie, tzn fajnie
Tata ostatnio kupił truskawki i były pychaaa ... Nawet zrobilam z nimi ciasto... ale brat zjadł

Ale ten maxmaj był zadeklarowany jko kobieta... Chyba, że Ebi nam taki myk zrobił, że niby go nie ma a naprawde jest... (odzywa sie wczorajsza głupawka!)

Cytat:
Magda po co w łabędzia ziemniakiem rzucałas!? Biedny łabę/ądź...
(nikdy nie wiem jak to sie wymawia... )

Cytat:
Napisane przez Friddy Pokaż wiadomość
No hej, ale świetne to spotkanie z Ebim, może przy okazji zawita gdzieś do Poznania ... to się tam zawinę A dziś znów wkuwanko na sprawdzian całoroczny ( tym razem z dwóch przedmiotów jednoczeście !!!!!!! ) Biologia - Geografia ... MASAKRA ! Biolę lubię, ale Gegra mnie dobija ... - wyżyny, niziny itp ...

Kurczę ja tesh wrzucę zdjątka dzisiaj swoje, może to ja mu się spodobam Tylko muszę poszukać aparatu ... Canon! Gdzie jesteś ...
Ahh.. Jak ja lubię gegrę... moge napisac za Ciebie... Tylko.... w której klasie jesteś?! Bo nie pamiętam?!

Ebi a nie zjawisz się czasem w Krakowie?!

Daj fotki...

Ebi dostał 2,5 od "Kickera" Okazja do picia...

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 19:11   #17968
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

osz tyyyyyyy co to za insynuację

Cytat:
Wiemy , wiemy .
Tri , Freud cały czas wspominał o popędach i o wczuwaniu sie psychoterapeutów w sytuacje w sytuacje pacjenta .

A ja miałam schizy , że wśród nas roi sie od szpiegów (w końcu w momencie szczytowym naliczyłam 6 gości ) .

A propos , chciałabym dowiedzieć sie kiedy Ebi zawita do Warszawy .

Specyficzne poczucie humoru .... nas niedługo w psychiatryku zamkną .

Laski , nadal nie moge dojść do siebie po wczorajszym .

Brzos co za sen
Stary 2007-05-14, 19:13   #17969
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
... Nasza paranoja była boska...

Tata ostatnio kupił truskawki i były pychaaa ... Nawet zrobilam z nimi ciasto... ale brat zjadł

Ale ten maxmaj był zadeklarowany jko kobieta... Chyba, że Ebi nam taki myk zrobił, że niby go nie ma a naprawde jest... (odzywa sie wczorajsza głupawka!)

Magda po co w łabędzia ziemniakiem rzucałas!? Biedny łabę/ądź...
(nikdy nie wiem jak to sie wymawia... )

Ahh.. Jak ja lubię gegrę... moge napisac za Ciebie... Tylko.... w której klasie jesteś?! Bo nie pamiętam?!

Ebi a nie zjawisz się czasem w Krakowie?!

Daj fotki...

Ebi dostał 2,5 od "Kickera" Okazja do picia...

no to pijmy
Stary 2007-05-14, 19:19   #17970
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Brzos co za sen

Mówie Wam , to przez te akcje .

Pijemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za NAS !
Za Ebiego żeby nas odwiedził !
Za ziemniaka ( i łabędzia też )

Dziewczyny , ale towar !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2621_393973946_normal_sans_t34_H192711_L.jpg (29,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wentworth-miller-bean-pole-jeans-outtakes-13.jpg (30,8 KB, 17 załadowań)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości