|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
sniegowa7 brawo, bardzo podoba mi się Twój post, masz rację, czasy kiedy 40 latka bawiła wnuki dawno minęły, teraz to zazwyczaj bardzo aktywne, atrakcyjne i pewne siebie kobiety a czasami lepiej wyglądające niż niejedna 20-latka. Zumba jest dla wszystkich, od dzieci po seniorów. Jak dla mnie na zajęcia może przyjść nawet 70 latek czy 70 latka a jak sobie przy tym pokrzyczy to będę tylko pełna podziwu dla werwy i przyłączę się do krzyku. Ogarnijcie się wreszcie dziewczyny.
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
Przyczajenie
|
ę to przykre co piszesz, nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o zachowaniu na poziomie przedszkola o prymitywnych tekstach nie wspominając. Na prawdę uczestnicząc w zajęciach słyszysz o czym mówią inni? bo ja nie, raczej skupiam się na układach i na szczęście tam gdzie ja chodzę wszyscy przychodzą dla siebie a nie w celach towarzyskich. No cóż, może ja mam inne na to spojrzenie, może ja nie z tego świata i nie widzę tego co Ty.
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kilka minut), gadają po- ok ja się zmywam, ale też gadają pomiędzy układami nie wiem po co. W dodatku nie bardzo chcę słuchać o ponętnym tyłku jednego z instruktorów i rozkminaniu czy w łóżku jego ruchy są równie sexy. Zazdroszczę że masz taką atmosferę gdzie każdy przychodzi dla zdrowia i dobrego samopoczucia a nie głupich tekstów i podrywu.
|
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak rozkminianie takich rzeczy całkiem na głos, niby półżartem.I tak będę nadal chodzic na zumbę i narzekać, dlatego że: nie ma równie miłej i energetycznej formy tracenia kg, wyrabiania formy i ćwiczenia. I nie znalazłam jeszcze zumby gdzie wszyscy po prostu ćwiczą. |
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przypominam, ze slowo ZUMBA oznacza "baw sie, smiej i tancz" co w grobowej atmosferze nie jest (przynajmniej dla mnie) wykonalne Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
|
#908 |
|
Naczelny Hipster
|
O matko, my z Sadunią to czasem nawet konwersujemy podczas tańca
![]() -Co Ty robisz? -Tańczę z Tobą!!!!! |
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się i tańcz nie znaczy baq sie i gadaj zapominajac o tańcu. Coz patrze ma siwbie swoje robie ale czesto niesmak powstaje. |
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiste przemyślenia, o któych mówisz, rzeczywiście są nie na miejscu i dość niemądre oględnie mówiąc. Mam jednak nadzieję, że nie chodzi Ci o to, że ludzie powinni w ogóle nie rozmawiać ze sobą w przerwach, w końcu jest to zabawa GRUPOWA i energia innych nam się udziela., nawet jeśli przychodzimy ćwiczyc dla siebie |
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#912 |
|
Naczelny Hipster
|
|
|
|
|
|
#913 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Na swieta wpadne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie że wiele osób nie czuje różnicy między miłą pogawędką a tekstami nie na miejscu i stawia między nimi równość.
|
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
nie doczytalam do konca. sprostuje swoja wypowiedz. sama lubie jak mi na zajeciach laski krzycza i piszcza i w ogole.. jak maja krzyczec
ale niektore zachowania są "kisiel w gaciach" i ja gnebilabym (jakbym mogla) te z kisielem..kislem whatever:Pwiadomka ze na zumbie sie krzyczy.. ale mozna krzyczec i krzyczec ... ciezko mi wytlumaczyc... we Wroclawiu sadunia pisz mi priva co sie dzieje!! ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
gdybyscie prowdzily zajecia i przyszli faceci i z tylu chichotali jak wam cycki podskakuja i czy jak ujezdzcie swojego faceta wyglada to tak samo to tez bym mowila NIE!! ja tez z Przemem na zajeciach rozmawiam.. i z innymi dupeczkami..znamy sie co tydzien w to samo miejsce nas ciagnie. zumba to nie typowy fitness.. wiec przerwy tez sa potrzebne chociazby zeby instr. ogarnal jak zmeczyly sie panie i dostosowal poziom kolejnej piosenki.. ja uwazam ze sa rzeczy ktore wypada i ktorych nie. a czesto "super fanki" robia rzeczy ktorych nie wypada i ktos taki jak ja czyli np osoba ktora pozniej zostala instruktorka wiec no kuma co jest pięć unika swoich ulubionych zajec bo aż żal patrzec.. na prawde. zal i wstyd czasami jak widze gdzie instruktor nie wie gdzie spojrzec i modle sie zeby nie zlapal mojego spojrzenia w lustrze bo nie chce wzrokiem dac do zrozumienia ze mam je za nienormalne.. zal. kropka. zal.
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
A z innej beczki: idę jutro na maraton zumby i bokwy
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Pożalę się Wam - nie ma to jak wstać w dzień maratonu z ZES-em z innego kraju i odkryć, że ma się okres...
|
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Sadunia kochanie, chcesz sie podzielic piosenkami z Jackowej zumbyy?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko powiedzieć, że Richard Gormley jest boski!!! Tak uśmiechniętej osoby jeszcze nie poznałam, wliczając w to nawet Steve'a.
A teraz mi mówcie prędziutko, co za piosenka może mieć w sobie powtarzane "Bomba". ;>
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję! Cały dzień będzie za mną chodzić.
|
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
sliczne, nie chce opowiadac co sie stalo, bo dla mnie zumba to radosc, a nie zgrzyty, zla bylam, ale juz mi przeszlo
wyznaje zasade, ze co dobre to zumba, a co zlego to nie mya proposito, w piatek bylysmy na stepie (nie pytajcie, bo to naprawde skomplikowana historia) i musze przyznac, ze fitnesiary to zupelnie inne dziewczyny niz zumbiary. nie szlo nam wybitnie co nas rownie wybitnie bawilo, a dziewczyny byly na nas zle... nie winie ich, bo przychodzi wesola gromadka i chcac lub niechcac troche rozwala zajecia, ale jak na zumbie swiezynka sie myli to my im podpowiadamy, a nie rzucami stepami... bo stepow nie mamy... moze dlatego??? wniosek: kocham was, zumbiary mits, szkrabie jeden, pamietalas ![]() ze specjalna dedykacja dla kajoszki http://www.youtube.com/watch?v=hPzzOubQQ-Y http://www.youtube.com/watch?v=xeBmvHG4P1U
Wymiana kosmetyczna ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429235 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=441106 Edytowane przez Sadunia Czas edycji: 2013-10-28 o 18:43 Powód: skleroza... |
|
|
|
|
#925 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#927 |
|
Naczelny Hipster
|
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje pysiu! Nawet ja wiedzialam, jakie alkohole pija nasza kolezanka, a niepelnoletnia jestem :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Podsumowujac, fitness jest fajny, ale zumba NAJLEPSZA<3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#929 |
|
Naczelny Hipster
|
Hahahaha, nowy sprzęt
![]() Ale jak to tak wprost wam jechały??? |
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Nono, pani D. zainwestowala!
No bo podbilysmy do Magdy, zeby jej powiedziec, ze ma piekne buty (nike bialecw malutkie niebieskie kropeczki) i ona powiedziala, ze sa do kitu, bo podeszwa sie odkleja. No i te laski to uslyszaly i w szatni zaczely najezdzac na Katrine i jej najeczki, ze dla lansu i wgl (a przeciez sa najeczki - sa dupeczki!) i mowic ze reeboki najlepsze, to ja mowie do Kaski "patrz, ja mam reeboki hehe" a one do mnie, ze moje sa do dópy bo to tylko "lans na marke" (maja z tylu napisane REEBOK). Wgl nie wiedzialam, ze jest lans na reeboka i nike, ktore nie sa air maxxami! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

o kilka minut), gadają po- ok ja się zmywam, ale też gadają pomiędzy układami nie wiem po co. W dodatku nie bardzo chcę słuchać o ponętnym tyłku jednego z instruktorów i rozkminaniu czy w łóżku jego ruchy są równie sexy. Zazdroszczę że masz taką atmosferę gdzie każdy przychodzi dla zdrowia i dobrego samopoczucia a nie głupich tekstów i podrywu.