|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Cytat:
za 100 % aleś roztrzaskała tego kolosa!dasz radę!
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo proszę mijam mpkiem to tym bardziej trzymam kciuki![]() Hej ![]() wczoraj @ przyszła, aż dziwne, że jak na mnie w miarę regularnie jest |
|
|
|
|
#303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to fajnie by było dostać tę pracę![]() ale nie dziękuję żeby nie zapeszać ![]() ja też będę siedzieć nad ustawami....mam czas do czwartku, a w koło tyle roboty,a to liście, a to cmentarz... |
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
To jak pół wątku chlało w weekend to ŹLE!!!
Ale mi zaraz jakoś lepiej :P hihi. Ja się chyba na stacjonarny rowerek już przerzucę ![]() Bo niby jesień ładna ale jak sie zbieram to albo deszcz albo wiatr jakoś tak... ( a fanpage dopiero startuje, fotek będzie przybywało
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądaj, oglądaj, bo o aktualne sezony będę pytać
![]() 17 jeszcze nie ma, a tu już ciemno ![]() Ale za to jest piękny zachód słońca Nie wiem o co chodzi ale od rana cieszę się jak głupi do sera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-10-28 o 17:20 |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
ja tylko na chwilę wpadłam. Dopierdzielili nam w tym tygodniu sprawdzian z matmy, wypracowanie z polaka, spr z angola, z polaka dodatkowo lektura. I zaczęłam robić zad z maty, a tyle przede mną jeszcze Dziś jednak nie biegam, jutro za to trening siłowy mnie czeka.
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do spania bo u mnie już północ
Nawet nie miałam jak nadrobić bo miałam problemy z lapkiem, chyba biedak dogorywa Jutro w pracy poczytam co tam naskrobałyście![]() Dziś po pracy zaliczyłam: 15minut skakanka (1200 skoków na rozgrzewkę) 10 min mel b na brzuch 10 min mel b na pupę 15 minut skakanka (1200 skoków na zakończenie) Dobranoc
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla reszty cwiczacych rowniez ![]() ja za to gralam z Mlodym godzine w noge ![]() jutro tez pojdziemy jak padac nie bedzie. Pozatym ide jutro do pracy na jedyne 3h potem bede spamowac tylko Biedre zalicze bo dzis nie dotarlam. Swietnie czuje sie po dzisiejszym dniu. Jadlam zdrowo ale gto na co mialam ochote lacznie z mala Princessa. I powiem Wam ze zwazylam sie tylko rano ![]() Jak tylko zrobie praktyki to ide na silownie chocby 2 razy w tyg. Pozatym dziekuje ze jestescie. |
|
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Pospałam 2godz, przebiegłam 3km. teraz obieram pomelo i do pracy za chwilke
![]() za ćwiczenia
|
|
#311 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczeniai dobrej nocy ja wróciłam z Biedry-kupiłam 6 wieśniaków, twarożek nat. z presidenta,mozarellę i 2 mascarpone, 3 banany, karmę dla moich kiciusiów i 35 zł pożegnałam ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
za biegi
|
|||
|
|
|
#312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pod jakim kątem te badania? Ha ![]() Cytat:
no ale ja nie wiem skąd w ogóle ta woda brak słów... ludzie nie używają rozumu Cytat:
normalnie magister z Ciebie ![]() Cytat:
![]() Tak, mascarpone też! Tanioszka ![]() Uuuuu, szkoda szukam chętnych dalej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
To jutro jadę koniecznie
Będzie sernik ![]() Pod kątem ostrym ![]() PW ![]() Kasia Trzymam mocno za rozmowę
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
strasznie długo nad tym musiałaś siedzieć ![]() życzę duuuużo siły Cytat:
powodzenia w nauce Cytat:
|
||||
|
|
|
#315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za grę w nogę i za ładne trzymanie się Cytat:
za bieg ![]() miłego wieczoru w pracy Cytat:
![]() ooo, mascarpone?!?! to ja jutro chyba się wybiorę ![]() TIRAMISUUUUUUU zrobię na te wolne |
|||
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam!
Blaszok! Jesteś mistrz Powinni Cię od razu przerzucić na wyższy stopień, bo Ty się marnujesz na tym pierwszym roku
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#317 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesz mięso? Jakieś ciepłe posiłki? Jaki ten jogurt na śniadanie był? Chleb ogólnie lepiej rano jeść, bo to węglowodany no i nie dasz rady zredukować tego cukru? 2 łyżeczki to strasznie dużo ![]() A co do Jillian to z każdym treningiem będzie łatwiej Cytat:
przepis sprawdzony wielokrotnie z moimi modyfikacjami bez żółtek ![]() Cytat:
![]() Z ekspresu i rozpuszczalną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
Melduję 20 min steppera
![]() Teraz piję kawę, tak za mną chodziła że musiałam Może nie będzie problemów z zaśnięciem
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Właśnie wróciłam z uczelni i jem obiad. Byłam okropnie głodna. Na śniadanie zjadłam owsiankę z bananem, przed wyjściem gruszkę, a na uczelni jabłko... Koszmarny jadłospis dziś mi wyszedł :PWpadłam do domu ledwo świadoma, rzuciłam się do robienia obiadu. Ryż już miałam ugotowany, pokroiłam kurczaka i rzuciłam na patelnie, sięgam do zamrażalnika, wyciągam warzywka i sru je na patelnię. Coś mi nie pasuje... Patrzę na opakowanie, a to zupa grzybowa z ziemniakami, selerem i marchewką
|
|
#320 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dobrej nocy To też niezły wysiłek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z serków wiejskich? ![]() Mam zacząć oglądać speszial for ju? ![]() Cytat:
jakby nie to, że mam tiramisu w lodówce to też bym zakupiła ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43466886]Melduję 20 min steppera ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#321 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43466886]Melduję 20 min steppera
![]() Teraz piję kawę, tak za mną chodziła że musiałam Może nie będzie problemów z zaśnięciem [/QUOTE]![]() a ja chyba kawę walnę to może nie zasnę nad ustawami
|
|
|
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na śniadanie był jogurt gratka truskawkowy, też raczej z niego zrezygnuję ale już mi mama kupiła rano to zjadłam chleba postaram się jeść mniej, chyba tylko jak będę zabierać kanapki do szkoły. Kawę jak piję to tylko rozpuszczalną, ale dzisiaj już była moja ostatnia, miałam jej nie pić ale jakaś nowa z biedry to się napiłam, no i rezygnuję z kawy też dlatego bo chcę trochę zęby wybielić, a od kawy żółkną i trochę mi dzisiaj nie wyszło, bo planowałam jeść 1500 kcal, a wyszło mi jakieś 1800 ale jutro się poprawię |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłyście mi ochoty na kawę
![]() Laski TŻ mi dzisiaj niespodziankę zrobił zabrał mnie po pracy do sklepu komputerowego i... kupiłam sobie laptopa niestety mój laptop definitywnie skończył swój żywot teraz muszę się przestawić na małe literki, mały ekran, no generalnie wszystko małe teraz testuję to cudo ![]() Cytat:
więc nie rezygnuj z niego. Dodatkowo jedz ryby Jogurty owocowe lepiej jest zastąpić naturalnymi i wkroić owocka czy dodać łychę dżemu czy miodu- wiesz co jesz ale raz na jakiś czas to i owocowy nie zaszkodzi.Ja nie mówię, że kawa jest zła, bo sama jestem kawoholiczką no i ten cukier ;/ no a jeśli chodzi o zęby... to cóż, coś za coś
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też bym se sprawiła nowy,bo mój ma już 5 lat i trochę szwankuje,ale jeszcze daje radę,więc....no niech działa jak najdłużej
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ryb pewnie nie będę jadła często no ale może czasami się zdarzy, nawet w moim "mieście" trudno coś takiego dostać, oczywiście dałoby rade zdobyć jakąś rybę ale jakoś tak nie jadam często z tym jogurtem to mam takim zamiar właśnie robić, bo nawet jak mam jogurt truskawkowy to pewnie tam truskawek prawie wcale nie ma, a truskaweczki mam nawet w zamrażalce ale kawę to piłam tylko taką słabą rozpuszczalną i ona nawet na mnie bardzo nie działa bo już nie raz wypiłam kawę i za chwilę spałam, nawet jak więcej sypnęłam no i przez ten cukier też z niej rezygnuję, bo bez cukru to niedobra, fee
|
|
|
|
|
#326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43466886]Melduję 20 min steppera ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a więc mówisz, że masz tiramisu w lodówce? ![]() Cytat:
pochwal się jaki! ![]() ja też mam netbooka i sobie chwalę
|
||||
|
|
|
#327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fajny prezent, pokazuj teraz
|
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ekranem dotykowym niezły bajer ![]() ![]() No mój staruszek miał 6 lat pewnie przeżyłby dłużej gdyby nie dwukrotne zalanie ![]() Cytat:
![]() No w tych owocowych to pełno cukru jest i innych "cudownych" dodatków Kawa bez cukru jest mniam! ![]() Ano mam zapraszam ![]() No fajnie fajnie, też się cieszę a Ty jaki masz? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43468125]No to zaparz i pij ![]() Fajny prezent, pokazuj teraz [/QUOTE]Już stoi przede mną ![]() Zdjęcie powyżej
|
||
|
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tej kawy to już nawet wolę nie próbować, bo jeszcze skończyć nie będę z nią mogła to lepiej nie ryzykować + próbuję wybielić zęby, bo kiedyś miałam takie bielutkiee ale niestety to było kiedyś ledwo zaczęłam a już ta dietka mnie zmienia- jutro mam zamiar iść po raz pierwszy do szkoły bez pomalowanych oczu, może nikt się nie wystraszy xD
|
|
|
|
|
#330 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam stresa ![]() Cytat:
chyba nie ma opcji by 3 raz mieć pecha, co? ![]() Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

ale jakbym napisała na mniej, to byłby wstyd, no bo jednak te 2 lata już się go uczyłam

za 100 %
aleś roztrzaskała tego kolosa!
dziś może skoczę do Biedronki

Dziś jednak nie biegam, jutro za to trening siłowy mnie czeka.

no ale ja nie wiem skąd w ogóle ta woda
szukam chętnych dalej
za rozmowę

Jaki ten jogurt na śniadanie był? Chleb ogólnie lepiej rano jeść, bo to węglowodany
a przepis na tiramisu jakiś sprawdzony?