|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
skoro nas tak mało to trudno, po prostu będzie to wątek jak inne. a nie nasz. bez tego co było, tylko jakieś suche wiadomości.ale jak tak będzie to po @ nie będzie większego sensu się udzielać, ewentualnie zaglądać jak zrobiła to większość.
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Ja chciałam odpisać że mi to wyglada na wiadomo co...ciążę... ale nie napisałam bo pomyślałam, że ktoś pomyśli: ale banał... ![]() Ja jestem tu od ponad 2 m-cy dopiero ale podoba mi się z Wami, choc wiadomo, że z jednymi lepiej się rozmawia, inne mam wrażenie jakby mnie nie widziały. Nie mam do nikogo pretensji no bo jakim prawem, poza tym moze wlaśnie dlatego ze jestem tu krótko a nie od 5-10cs to czasem boję się wejść w jakieś dluzsze dyskusje w których nie zawsze wiem o co kaman i czy w ogole "stare staraczki" chcą zeby sie wypowiadała. Sama też nie zawsze mam czas odpisywać na posty, wiec nie mogę miec do nikogo pretensji ze nie pisze nic np jak ja tylko jestem takie moje rozmyślania...
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety taka kolej rzeczy ja teraz też mam mniej czasu bo się zaczynają powoli kolokwia itp a troszkę mniejsza ilość postów mnie nawet cieszy bo przeważnie po prostu nie jestem w stanie się odnieść nawet do połowy. no ale to ja idę robić ten obiad bo mąż pracę kończy wkurzyłąm się bo miał mieć jutro urlop trzeba pojechać na cmentarz to w ostatniej chwili nie dostał bo jakiś tam kierownik idzie na szkolenie a co ma on do kierownictwa
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ale widziałam że na mamusiowym też szału z ilością postów to nie ma...
|
#1505 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja się przyznaje że teraz muszę dużo więcej czasu pracy poświecić i w ciągu dnia brak możliwości żeby nadrobić wątek. Myślałam że jak zaciąże to będzie inaczej no ale dupa
|
|||
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Idę poogladać wykresiki na ovuf...
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Jagatka a Ty nie masz co się szczypać i nie "wtrącać" do rozmowy, bo praktycznie takich już nie ma tych "starszyzny". Ja już też zaczynam się jakimś outsiderem czuć, bo tak się ostatnio robi,że czuję się jakbym była nowa. Bo tak mam wrażenie,że rozmawiają po 2,3 osoby ze sobą.
Poza tym wiele przeszłaś i nie jesteś jakaś tam najnowsza. aa co do "koleżanki z pracy" to współczuję, bo ja to bym się pewnie rozpłakała czy coś. nie zauważyłam najpierw tej wiadomości.
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-10-29 o 18:04 |
|
|
|
#1508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żartowałam nie sprawdzałam jeszcze A do gina Ci akurat wypadła wizyta czy idziesz w jakimś konkretnym celu?
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Kate gotujacy mąż to SKARB jakich mało
tym bardziej że ja nie za bardzo lubię eksperymentować w kuchni, a on wrecz przeciwnie jak tylko ma wolne A co u Ciebie się dzieje w tej pracy, aż tak źle? :przytu: Myslisz o pauzie w staraniach ze wzgledu na pracę czy może też jesteś jedną z tych które nie chcą rodzić w listopadzie-grudniu? ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() Jak szlam dziś do pracy to aż mnie brzuch bolał ze stresu...mialam uczucie że wszyscy wiedzą...
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przepraszam że mnie nie ma dziś, ale mam urodziny i spędzamy czas sobie wspólnie z tz i córką ![]() Dziewczyny nie przejmujcie się, że czasem są zastoje na wątku to normalne i nie ma co tego roztrzasac ![]() Ja chętnie czytam co każda z Was ma do powiedzenia, więc się nie stresujcie że niby ktoś nie chce żebyście się wypowiedziały. Jeśli chodzi o tz to też nie ma się co przejmować że zmieniają zdanie. Ja często mam momenty że nie chce drugiego dziecka, napada mnie strach i nawet myśl że lepiej jakby @ przyszła. To normalne, tym bardziej u facetów Wybaczcie że dziś nie cytuje ale uciekam już do rodzinki Jutro dokładniej nadrobie ![]() Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1511 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki! widzę, że piszecie o nieobecności niektórych z nas...ja niestety przez wykończeniówkę mam mało czasu ostatnio, ale codziennie staram się zaglądać tu do Was. obiecuję, ze jak to minie to będę częściej. Poza tym tak jak kate uważam, że kiedyś to była przeginka - nie szło czasem nadrobić
ale jestem dziś padnięta, już mi się spać chce, boli mnie każdy mięsień ciała...jutro muszę iść do pracy bo nie dostałam wolnego, bo niby jestem na jutro bardzo potrzebna, zobaczymy czy tak będzie, bo jak nie to ![]() Cytat:
ale właśnie chodzi oto, żeby nie płacić podwójnie za czynsz i tu za wynajem...Cytat:
oby z clo było lepiej ![]() Cytat:
to wypróbuj czy dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
słuchaj...są też takie, które starają się długo, a są tu z nami...a jeśli chodzi o wiek to ja się w takim razie nie wypowiadam - mam ponad 29 lat, a dopiero o pierwsze się staramy
|
|
#1512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiści życzę owocnego cyklu, radości w domu, pociechy z córki i samego szczęśliwego życia
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
No prawda prawda, coraz mniej dziewczyn, coraz mniejszy tu ruch...
Te co pozachodziły (w większości) to nas już dawno olały siłą nic się nie zdziała, jak ktos nie chce sie udzielac to nie bedzie i coz zrobic
|
|
#1514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wazne ze dolaczylas ostatnio!---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Sto lat!
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby wszystkie się spełniły, szczególnie te upragnione... ![]() Żeby córcia była grzeczna ![]() Mąż też, a co ![]() I w ogóle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- God TAK JEST!!!
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Vioris! Sto lat, wszystkiego naj! Spelnienia wszystkich marzen!!!!!!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy macie, miałyście kiedyś śluz inny niż biały, przezroczysty, chodzi mi o barwę, jakaś beżowa, taka jak cappucino?
a jak tak to co zazanczacie na owu? bo ja dziś przez chwilę taki miałam teraz jakby zniknął, jak był świeży to nawet na papierze raz był różowy. dziś konkretnie jajniki dają mi o sobie znać, coś na kształt kłucia i skurczy. nie mówię tego pod kątem,żebyście pisały, że może jednak się udało. Tylko zbieram opinie czy wam się tak zdarza, bo gdzieś od 3 dni to nie jest tak, że czuję jajniki, tylko to są konkretne mocne odczucia, wręcz niektóre to bóle,że czuję się jak przed @. Nie wiem co myśleć czy iść w następnym cyklu do lekarza i pytać czy to tak ma być. To ostatnie dni jest przez większą część dnia.nie że kilka razy. Piersi bolą mocno przy lekkim dotyku, czasem czuję je bez dotyku. Nie chce się nakręcać. Idzie to jakoś z głowy wyrzucić macie jakieś sposoby? żeby nie wkręcać się w ciążę??? pomóżcie, bo potem przyjdzie @ i będzie znowu smutno.
|
#1519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łykaj jakieś witaminki, tran, żeby jakieś przeziębienie się nie przyplątało z przepracowania no i tej jesiennej aury i powodzenia w tym cyklu ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Aga ja taki śluz miałam po terminie @ w poprzednim cyklu...pierwszy raz i też się dziwiłam bo wcześniej takiego nie miałam, i bylo go dużo, nie był rózowy, a bardziej wlaśnie gęsty mleczny, beżowy. Piersi to troche później zaczely boleć ![]() Nie wiem czego to moze byc objaw, ale no musisz jeszcze te kilka dni być cierpliwa... Aguś chyba nie ma sposobu zeby wyrzucić to z głowy...
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2013-10-29 o 18:57 |
||
|
|
|
#1520 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Jagatka a to jak mi się tak powtórzy to powinnam to traktować jako plamienie, bo dotąd, nie traktowałam tego jako plamienia, tylko zaznaczałam kremowy, bo konsystencje ma zawsze taką gęstą.
tylko dziś czułam się tak jakoś mokro, ale może to kwestia braku wkładki. co wy traktujecie na ovu jako plamienie? poproszę o dokładny opis
|
#1522 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz ja też pisałam że miałam chyba wszystkie objawy zaciążenia w tym cyklu, no ale starałam się do tego podchodzić tak że to takie moje urojenia były i tak niestety było. Przestań po prostu o tym myśleć, nic więcej ni zrobisz no i co ma być to będzie. Bo niestety objawy swoje a @ swoje![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie podobają mi się te starania!!!!!popadnę w jakąś chorobę psychiczną!
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-10-29 o 19:10 |
|
|
|
|
#1524 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja uciekam się wcześniej położyć bo jestem padnięta no i z tżtem poruszamy kwestie mojej przyszłości właśnie także będzie konkretna rozmowa
|
|
|
|
#1525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A do gina idę bo ostatnie 2 cykle miałam plamienia przez kilka dni i podejrzewam, że właśnie mogę mieć za niski progesteron, więc wolę to skonsultować. vioris - wszystkiego naj, naj! Spełnienia wszystkich marzeń i oczywiście fasolki! |
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nawet argumenty o podupadającej gospodarce absolutnie mnie nie przekonają![]() Dziewczyno kochana, wyluzuj troszeczkę |
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak masz swoją działalność, to możesz być na l4 nie? czy jak to jest? właściciele firm chyba nie muszą zamykać firmy jak chorują czy też mają "wolne" z powodu ciąży? ja nie wiem jak to jest, bo jestem zwykłym szarakiem pracowniczym
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
Jaki masz plan na ten cykl? Ja miałam wiesiołka zapodać ale pije rano na czczo len no i testy owulacyjne kupię. I w tym cyklu zaczniemy dopiero tak od 10-11 dnia a nie tak jak ostatnio 7 czy 8 dzień.
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1530 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Ja właśnie zlądowałam w domu, masakra jakaś A tu widzę pojawiła się dyskusja na temat ciszy na wątku. Też to zauważyłam, kiedyś nie dawałam rady nadrabiać jak pół dnia mnie nie było, a teraz zaledwie parę postów. I tak jak pisałyście - to się udziela. Mi wtedy też coraz mniej chce się pisać... Cytat:
każda z nas przez to przechodzi niestetyCytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

takie moje rozmyślania...

będziemy jeść i odpoczywać.
a ja "nie, musialam odpocząć, nie chce o tym mowic" ona "szkoda, myslałam ze jestes w ciaży i masz L4, ja też myśle o drugim dziecku" ehhhh szkoda słów... żeby to jeszcze była jakaś taka z którą mam dobry kontakt a z nią akurat rozmawiam baaardzo rzadko

A do gina Ci akurat wypadła wizyta czy idziesz w jakimś konkretnym celu?

oby z clo było lepiej 
23.06.2011