|
|
#301 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
o widzisz a mnie np goralska chata niebardzo denerwuje, ale nie lubie gresu na podłodze i jak jest sterylnie
|
|
|
#302 |
|
Nindżopesz
|
O, loszki, tak!
Ale najbardziej to lubię tanie knajpy ![]() Moje trzy ulubione wyglądały tak: - erpegowa - wszyscy grają po kątach, rockowa muzyka, na ścianach regały z fantastyką, wystrój stosowny, długopióry kelner, grzane wino niestety drogie i Ciechan Miodowy w bonusie - tania - wystrój postsocjalistyczny ze sztucznym kwiatkiem i białą serwetką, grzane wino 0,5 litra za 5 zeta, klientela typu pan Zenek i koledzy piją po pracy ale kulturalnie - bardzo tania - mała buda nad Wisłą, trzy drewniane stoły na krzyż + ogródek, wc w formie toitoia, muzyki brak, ogrzewanie w postaci kozy (chyba? taki piecyk z rurą, w zimę wszyscy przy nim siedzieli i się integrowali), klientela - biedni studenci UW, piwo po 3 zł z groszami Znienawidzone: jasne, głośne, z umcaniem lub hałsem i nażelowanymi kelnerami. Pogadajmy o Carbonie Balmaina Co tam ciekawego ma w bazie? Nie robi się aby słodki, przytulaśny i zupełnie nie pieprzny?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-29 o 10:42 |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
ogrzewany loch jest ok
Cytat:
Znad kawy
|
|
|
|
|
#304 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na mnie miał pieprzną nutę do końca, ani trochę nie był słodki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#305 |
|
BAN stały
|
Red, jeśli szukasz pieprzu, to może Padparadscha?
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie ta knajpa gdzie??? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-29 o 10:42 |
|
|
|
|
#308 |
|
Nindżopesz
|
Czyli muszę przetestować
![]() O, to jest dobra koncepcja! Tylko gdzie to teraz dorwać? ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Kurde, 0,5 litra Ale już zdrożało do 8...
|
|
|
|
#309 | ||
|
Panaroja
|
snad pośpiechu w korzystaniu z kompa pracowego
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie bywam ![]() Cytat:
![]() zmiatam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#310 |
|
Nindżopesz
|
Zorganizowałam se próbkę Carbone i Padparadschy, o ho ho. Żebym ja w pracy była taka szybka i efektywna...
Pieprzu mi się kce i oczywiście tego cienistego zapachu swoją drogą. Natomiast zmęczył mnie Encre ![]() EDIT: ło, zegar dla Polly http://jguavs.tumblr.com/post/56640940784 Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-29 o 17:07 |
|
|
|
#311 | |
|
Panaroja
|
w Padpie pieprzu ni ma
Cytat:
Czemusz ach czemusz odkryłam w budce na bazarku moje ukochane ciasteczka kocie języczki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Singerze nawet ściany są brudne:/ ale i tak ją lubię![]() Cytat:
![]()
|
|
#313 |
|
Panaroja
|
Ty mi tego nie musisz mówić bo je znam i kocham od lat , tylko doopsko rośnie jak zbyt łatwo dostępne
|
|
|
#314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apdejt włosowy: łykam skrzypowitę i tabletki z pokrzywy. Oeparol zastępuję łyżeczką oliwy z oliwek (no lubię... z solą, zioami i maczam w tym chleb) albo awokado. |
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w zimie Ci będzie cieplej w doopsko:P
|
|
#316 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szynk?! Uwielbiam Własne piwo warzą
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#318 |
|
Nindżopesz
|
Popełniłam 30 ml Nu EDP za jedyne 150 zł - powiedzcie, że to była okazja
W mojej secie hula już wiatr a odlewka taka niepozorna... Ogólnie stwierdziłam, że chyba nie ma na świecie lepsiejszego pieprzu ale muszę poznać Carbone.A zna ktoś Bang Jacobsa? |
|
|
|
#319 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Bang wąchałam jakoś przelotem, pieprzny, owszem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś tam jednak siedzi w tym Oeparolu Femina, a konkretnie w wiesiołku i lnie, szczególnie dobrego dla cery i włosów - ja tym zaleczyłam trądzik, coś co wpływa na produkcję kolagenu, jakieś procesy keratynizacji czy inne, tutaj się nie znam i już nie pamiętam dokładnei co mi lata temu mówiła derma, ale ogólnie wpłynął na stan cery i włosów baaardzo korzystnie, jakby odżywił od środka niemniej oliwy z oliwek i awokado nigdy dość smacznego w sumei masz rację, po co tabsy, możesz pić/jeść olej jak wolisz, ale chyba trzeba uważać przy dawkowaniu wyjdzie taniej, tylko chodzi o te dwa konkretne oleje - coś tam mają w sobie dobrego dla kobiecego organizmu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-29 o 19:55 |
|
|
|
|
#323 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ile tam wyszło za wysył?
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki za przypomnienie, 6,5 w sumie
a propos perfum - masz szczęście, że dobrze na Tobie pachnie pieprz, to jedna z nut, którą w naturze uwielbiam, a w perfumach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-29 o 20:03 |
|
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoją wersję muszę przetestować - dzięki za inspirację Skoro powstają dzieła typu "365 potraw z ziemniaka", to może dojdziemy do 365 wariacji awokado.Oeparol już na liście. |
|
|
|
|
#326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak miło kiedy tydzień ma tylko 3 dni i w środę już jest piątek czwartek mam wolny więc jeszcze tylko jutro i weekend |
||
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
P. rzuca palenie no cyrk na kółkach mamy ![]() ide nadrabiać
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo Ci współczuję
ale koniec kiedyś będzie pięknie aha i dostałam przepis na dida - sprawdzony jakby kto chciał sprzedam, bo póki co nie wdrażam, ale jedna przyjaciółka co im się nie udawało wdraża i prowadzimy statystyki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-29 o 20:26 |
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
ma chop przecież przykład idący z góry ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

nienawidzę biesiadnych miejsc tak bardzo, że sama ich wizja mnie denerwuje

Co tam ciekawego ma w bazie? Nie robi się aby słodki, przytulaśny i zupełnie nie pieprzny?

Jak prośba nie skutkuje, to groźbą go! (Na naszą drukarkę czasem działa