|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Hej Laski
![]() Mysiu pewnie dzisiaj na urodzinach sis będzie aparat więc jak zrobi jakieś focie to wrzucę a pokaż jakie masz krótkie włoski?ja w porównaniu z tym co miałam mam teraz długie a to co pisałaś o Szymku![]() Arletko z ciemnych blond raczej nie wyjdzie tylko Ci popalą się włosy więc może zrób ciemny rudy Zophiee zdrówka dla Was weź apap i połóż się trochęKluska Ty już prawie na tzw."ostatnich nogach" i dlatego jesteś zmęczona,masz coraz więcej więcej do dźwigania w końcu Hanuś rośnie w siłę Izka słyszałam że po porodzie nadżerka sama się oczyści ale czy to prawda nie wiem ![]() Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytę u gina mam nadzieję że wszystko jest ok. Synuś śpi ale pewnie zaraz wstanie.Wczoraj przez te wiatry nie mogłam spać,w ogóle od śmierci Teścia jakoś tak boję się jak TŻta w domu nie ma.Na szczęście w czwartek już będziemy razem-we trójkę Moja starsza sis zaprasza mnie,moje siostry i kumpele na pizze bo 31 ma urodziny a dzisiaj jak ja będę u gina ona jedzie zrobić sobie urodzinowy tatuaż Miłego popołudnia Laski
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ma już 9 lat więc poważny chłopak ![]() z innej beczki: Gianna, czy Ty nie miałaś w planie malowania na aromatyczny kardamon? mam problem bo panowie od kuchni przywalili w ścianę a pan z ekipy to przyszpachlował. tym samym mam białą plamę ok 5cm x 5cm na ścianie i trzeba to pomalować. pech, że ze wszystkich farb mi pozostawało po litrze a tego koloru nie mam ani kropli
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#4053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak wrzuce fotke to powiedzcie mi szczerze czy lepiej w ciemnym czy w blondzie.Cytat:
za wizyte![]() ![]() Udanej imprezki
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja nie lubie takich poprawek!!! ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- ruda mi sie zawsze bardzo podobał rudy, miałam kilka razy ale nie taki płomienny tylko ciemny,i tez swego czasu znajomi wolali na mnie "ruda",ale potem poszły brązy, czarne i tak juz zostało. tz sie rudy nie podoba,znaczy podoba ale on nie chce zebym ja miała taki kolor. to zes mnie pocieszyła-to nigdy nie bede miała blondu????:-( eeee...ja coś wykombinuje,popytam dzis fryzjerki
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda m racje ciemne włosy nie rozjaśnią ci się na blond tylko na rudo.Niestety.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
a tego nie chceIzuniu mam nadzieje ze juz wszystko ok z tym plamieniem ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- moja mala dzis lezy w luzeczku i zaczela tak gadac z karuzelka ze az ruszylam sie zeby ja nagrac ale niestety nie wlaczyl mi sie aparat w komorce i d...a teraz sobie przyszykuje aparat foto. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Arletko trzymam kciuki za wizyte ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Kochane a na infekcie teraz po porodze pani doktor mi polecila zel do higieny intymnej i jak najbardziej mozna go stosowac w okresie ciazy nazwe nosi PLIVAfem B ( jest tez a ale ten jest przy stanach zapalnych ) cenowo to nie z tych najtanszych ale skuteczny
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
dziei basiu.
jestem po fryzjerze,no tylko troszke skróciłam i wycieniowałam, chciała mi zrobic krótkiego boba do szyi ale to trzeba umiec układac a ja nie mam cierpliwosci. i jak zobaczyłam u niej w lustrze co sie dzieje na mojej głowie to masakra, kolorów z 5 chyba plus siwe włosy, nie sa takie typowo siwe ale szare,brzydkie, okropne!!!umówiłam sie na kolor za 3 tyg. dobra, lece sie umyc bo za godzine tz przyjedzie i ruszamy do lekarza. kurcze-chciałąbym zeby mi zrobił to usg...
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodałam zdjęcie do albumu.Napiszcie szczera opinie.
||
|
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem nawet czy warto
![]() Hej laski Odebrałam dziś wyniki z tsh... oczywiście nie są dobre, mam podwyższone i jutro idę na usg. Wyniki z prolaktyny i progesteronu mam za tydzień. Więcej dowiem się jutro, ale coś czuję, że tak szybko marzenia się nie spełnią ![]() Miłego wieczoru. |
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa boli, i apap daje ulgę tylko na jakąś godzinę
![]() Marzę o Solpadeine, albo pyralginie... Masakra, albo szykuje mi się choroba, albo to migrena Arletka Daj znać jak po wizycie |
|
|
|
#4061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ewciu jak po wizycie?
Cytat:
Na szczęście koleżanka będzie robiła remont sypialni a że jej się ten mój kardamon spodobał to będzie go kupowała ![]() Cytat:
A co do żelu to czy ten B można stosować też zapobiegawczo? Ja zawze miałam bardzo często infekcje, teraz na szczęście nic ale pewnie wrócą. W ogóle niektórzy lekarze mówią, że płyny do higieny intymnej są be bo jak się zacznie używać to już nie ma odwrotu bo skóra się przyzwyczaja i traci własną ochronę. Nie wiem sama co o tym myśleć, od jakiegoś czasu używam i pewnie będę się bała przestać. Cytat:
chciałoby się zmian ale długie włosy są tak wygodne, że żal ścinać co do blondu to z moich doświadczeń wynika, że da się ale musisz się liczyć z tym, że je spalisz - nawet jeśli do koloru będziesz dochodziła powoli. Poza tym niektóre włosy mają naturalnie żółty pigment i będzie bardzo bardzo ciężko uzyskać ładny blond (witaj wczesna Dodo). Co powiedziała fryzjerka?No i jak po wizycie? Było usg? Dziś widziałam na komp Twój brzuś, jaki śliczny
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|||
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arletko jak tam?
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
no juz jestem po. wiec tak, szyjka dobrze,sprawdzał tetno płodu jak fajnie biło serduszko
własnie zobaczyłam ze on mi jakos dziwnie tyg liczy, zamiast napisac 19/20 to pisze 18/19,temu usg tak pózno.no na nastepna wizyte morfo i mocz. a co do blondu to mi odradziła bo strasznie zniszcze włosy a kolor ciezko wydobyc taki jak by sie chciało, zaproponowała mi pasemka jakies ciemne,no ale juz mi tz powiedział ze w ciazy obsolutnie mam włosów nie malowac. kluska na prawde mam brzuch na chłopca? wiekszosc mi mówi ze bedzie chłopak oj tz szczesliwy
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
oj, podwyższone to ile? miałaś już kiedyś kontrolowaną tarczycę?
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
Laseczki a czy ciezarne moga uzywac depilatorow?
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Arletko, ciesze sie , że wszystko dobrze
|
|
#4067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już mi lekarz mówił, że jest prawdopodobieństwo iż mam nadczyność. To by się nawet zgadzało, bo u mnie ma to już mama i babcia, więc w rodzinie to standard, w ogóle nie mogę przytyć, wręcz przeciwnie i mam delikatną mastodynię piersi Mysiu dziś pobierali mi krew i wyniki z prog. i prolakt. mam dopiero za tydzień, na wizycie.
Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-10-29 o 19:55 |
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Kuzwa pol godziny siedze i was nadrabiam dziargam,skonczylam a tu mi wyskakuje ze zalogowana nie jestem kur** co to mo byc baty dla wizazu
![]() ![]() : pala:![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- bylam dzis na echu serca.dziewczyny taki profesor znany a oragnaizacja do dupy.2,5h opoznienia tz prawie usnal w poczekalni.mala ma zdrowe serducho ma ta tetniczke bladzaca ale na szcescie nie oplata tak bardzo przelyku jest pod tchawica wiec jest dobrze.Poki co nie ma sie czym martwic i w wiekszosci przypadkow przebieg bezobjawowy jakby cos to moze ona powodowac problemy z polykaniem i wtedy sie ja odcina ale to juz jak dzidzia sie urodzi to zobaczymy.Rosnie ten moj maly wariat 22 pazdz wazyla 414 a dzis 503,szaleje |
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Mój gin od razu mnie rozpoznał
no i się umówiłam że za2lata wracam z ciążą i tym razem ma być dziewczynka![]() Basiu to że tęsknię za brzuszkiem nie oznacza że już go chcę za dwa lataArletko super że wszystko ok Izka zaraz wejdę sprawdzić Coffe jak już wiadomo co leczyć to teraz tylko trzymamy mocno kciuki za Ciebie ![]() Kluseczko ale się uśmiałam "filiżankę farby" Dziewczyny na pizzy było super,tzn ja jadłam rollsy sis tatuażu nie zrobiła bo gościu ma mame w szpitalu i musi tatuaż przełożyć.Kostuś jak mnie zobaczył to aż piszczał z radości i skakał
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Mastodynia?? Nie wiem co to ale brzmi ciekawie
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko brzusio masz
A lekarz liczy tyg skonczona dlatego dla ciebie 19t1d to niby 20tc a dla lekarza to nadal 19tc ja tez teraz tak licze bo rachube ciagle tracilam .A nie powiedzial ci plci?Iza pochwal sie fryzurka Kluska ja wybralam w koncu orzech amerykanski i pustynna burze.Oczywiscie ciemny kolor ma ramke po prosty przy suficie i na bokach A wez kup tester tylko tej farby i walnij ten kawalek testerem,ona sa chyba w sprayu dostepne.Coffee tarczyce w mies.uregulujesz na tabsach nie martw sie |
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I pół kilo już, ale to leci który dokładmie tydzień masz?
||
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez ten twoj synus jest kochany ja tez juz tak chce Zeby dzidzia czekala i piszczala jak wracam do domku co za piekne uczucie dla matkiA pow mi jak maly ci spal dzis tak kolo 10 jak pisalas to on mial taka drzemke rozumiem? |
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Mogą
tylko mam dziwne wrażenie, że bardziej boli. To, że z bikini tak będzie to wiedziałam i kosmetyczka się aż śmieje, że wreszcie po tylu latach przy wosku widzi u mnie grymas bólu no ale w domu depilatorem robię sobie ręce czasem - i to też bardziej boli
|
|
|
#4075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coffee to ja Cię teraz zaskoczę, koleżanka o której pisałam wczoraj...że ma tsh wysokie, prolaktyne, itd. dzisiaj zrobiła test ( bo ją na brało z rana) i są II krechy...czujecie to?? tsh 5,29 teraz się martwi o dziecko, czy będzie zdrowe...od czasu jak dowiedziała się o tsh to się zabezpieczali...za późno :0
|
|
#4076 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska dzis dokladnie 21t6d jutro zaczynamy 22 lekarz do mnie teraz to juz z gorki pojdzie,ja jakos tego nie widze mi czas teraz zaczal biec jak szalony przez te remonty potem mysle ze grudzien zleci tez migiem a potem juz tylko odliczac
![]() Zophiee brawo za wizyte 2,6 cm milosci Lila ty twardzielu ja bym na bank wymiekla i posprzatala ![]() Moj tz taki biedny nie chce jesc spac tylko by robil no wpad w jakis amok po prostu nie moge go zatrzymac a przy tym jeszcze tryska optymizmem MAsakra wspolczuje mu bo ja to niewiele moge mu pomoc,dzis juz zabrali kartony z domu i zawiezli tam,skladaj wlasnie szafe,tz maluje jeszcze kucnie poprawi pokoj duzy i jutro zaczna na dobre skrecac reszte mebli.JA po malu koncze pakowanie takie drobnostki w domu.A siedze teraz i sacze kawke po 22tc zachcialo mi sie kawy a jak mi smakuje
Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2013-10-29 o 20:24 |
|
|
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale niech uważa, przez to pieroństwo dochodzi do poronień i innych takich.
Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-10-29 o 20:24 |
|
|
|
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzis na echu serca bylo tez takie malenstwo no ja wiem mialo chyba z rok i po badaniu wezwano po nie karetke,zamarlismy z tz'tem i zaczelismy sie bac badania.Mam nadzieje ze nic powaznego temu malenstwu nie jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

a pokaż jakie masz krótkie włoski?ja w porównaniu z tym co miałam mam teraz długie
a to co pisałaś o Szymku

mam nadzieję że wszystko jest ok. Synuś śpi ale pewnie zaraz wstanie.Wczoraj przez te wiatry nie mogłam spać,w ogóle od śmierci Teścia jakoś tak boję się jak TŻta w domu nie ma.Na szczęście w czwartek już będziemy razem-we trójkę
Moja starsza sis zaprasza mnie,moje siostry i kumpele na pizze bo 31 ma urodziny
a dzisiaj jak ja będę u gina ona jedzie zrobić sobie urodzinowy tatuaż
Miłego popołudnia Laski

Mówię Ci agent z niego...

za wizyte

A Ty jak się dzisiaj czujesz? Brzuszek masz cudny

sis tatuażu nie zrobiła bo gościu ma mame w szpitalu i musi tatuaż przełożyć.Kostuś jak mnie zobaczył to aż piszczał z radości i skakał
A wez kup tester tylko tej farby i walnij ten kawalek testerem,ona sa chyba w sprayu dostepne.
brało z rana) i są II krechy...czujecie to?? tsh 5,29 teraz się martwi o dziecko, czy będzie zdrowe...od czasu jak dowiedziała się o tsh to się zabezpieczali...za późno :0