O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-29, 09:56   #4051
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Hej Laski

Mysiu pewnie dzisiaj na urodzinach sis będzie aparat więc jak zrobi jakieś focie to wrzucęa pokaż jakie masz krótkie włoski?ja w porównaniu z tym co miałam mam teraz długie a to co pisałaś o Szymku wrzuszające...żal dziecka że brakuje mu ojca ale podziwiam Twoją siostrę że miała siłę odejść

Arletko z ciemnych blond raczej nie wyjdzie tylko Ci popalą się włosy więc może zrób ciemny rudy

Zophiee zdrówka dla Was weź apap i połóż się trochę

Kluska Ty już prawie na tzw."ostatnich nogach" i dlatego jesteś zmęczona,masz coraz więcej więcej do dźwigania w końcu Hanuś rośnie w siłę

Izka słyszałam że po porodzie nadżerka sama się oczyści ale czy to prawda nie wiem

Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytę u gina mam nadzieję że wszystko jest ok. Synuś śpi ale pewnie zaraz wstanie.Wczoraj przez te wiatry nie mogłam spać,w ogóle od śmierci Teścia jakoś tak boję się jak TŻta w domu nie ma.Na szczęście w czwartek już będziemy razem-we trójkęDziękuję za "rudzielcowe komplementy" osobiście przyznam się Wam że uwielbiam być ruda-może dlatego że jestem wredna?Będę wieczorkiem.Póki co czekam aż Kostuś się obudzi-muszę się nim nacieszyć bo prawie 3h nie będzie mnie w domuMoja starsza sis zaprasza mnie,moje siostry i kumpele na pizze bo 31 ma urodzinya dzisiaj jak ja będę u gina ona jedzie zrobić sobie urodzinowy tatuażchce imię synka na nadgarstkuJA TEŻ CHCĘMiłego popołudnia Laski
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 10:05   #4052
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
W grudniu skończy 5.
Kiedyś miałam z nim taka akcje na mieście. Odbierałam go po pracy z przedszkola i 1h musiałam posiedzieć bo sis miała cos do załatwienia. Stoimy na pasach a on do mnie mówi 'Popatrz, takiego kroku się dzisiaj na tańcach nauczyłem' i tam macha nogami I mówi do mnie 'tańcz ze mną' a że mi niewiele potrzeba to zaczęłam z nim na chodniku skakać i jakaś babka, która stała obok mówi do niego 'czego to Ciebie ta mama uczy, tańczyć na ulicy? Ale to dobrze, bo jak mama szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe' Na co on do niej ' Bo moja mama jest super!' i mnie tuli Mówię Ci agent z niego...
Przeszliśmy te pasy i mówię idziemy do sklepu z butami bo musze sobie kupić kalosze bo jadę nad morze, na co in zrobił zamyślona minę i mówi ' Po co Ci nowe buty.... bezsensu'
5 latek to fajny wiek, takie niespodziewane rzeczy robi mój ma już 9 lat więc poważny chłopak

z innej beczki: Gianna, czy Ty nie miałaś w planie malowania na aromatyczny kardamon? mam problem bo panowie od kuchni przywalili w ścianę a pan z ekipy to przyszpachlował. tym samym mam białą plamę ok 5cm x 5cm na ścianie i trzeba to pomalować. pech, że ze wszystkich farb mi pozostawało po litrze a tego koloru nie mam ani kropli szukam kogoś kto mi odsprzeda filiżankę tej farby.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 10:10   #4053
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
W grudniu skończy 5.
Kiedyś miałam z nim taka akcje na mieście. Odbierałam go po pracy z przedszkola i 1h musiałam posiedzieć bo sis miała cos do załatwienia. Stoimy na pasach a on do mnie mówi 'Popatrz, takiego kroku się dzisiaj na tańcach nauczyłem' i tam macha nogami I mówi do mnie 'tańcz ze mną' a że mi niewiele potrzeba to zaczęłam z nim na chodniku skakać i jakaś babka, która stała obok mówi do niego 'czego to Ciebie ta mama uczy, tańczyć na ulicy? Ale to dobrze, bo jak mama szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe' Na co on do niej ' Bo moja mama jest super!' i mnie tuli Mówię Ci agent z niego...
Przeszliśmy te pasy i mówię idziemy do sklepu z butami bo musze sobie kupić kalosze bo jadę nad morze, na co in zrobił zamyślona minę i mówi ' Po co Ci nowe buty.... bezsensu'
Ale agent
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość

laski pokazcie fryzury!!!! jestem mega ciekawa jak wygladacie w tak krótkich włosach!

Ja się powoli przyzwyczajam.Zmiana jest duża bo już miałam włosy do ramion,a jeszcze zmiana koloruJak wrzuce fotke to powiedzcie mi szczerze czy lepiej w ciemnym czy w blondzie.
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytę u gina mam nadzieję że wszystko jest ok. Synuś śpi ale pewnie zaraz wstanie.Wczoraj przez te wiatry nie mogłam spać,w ogóle od śmierci Teścia jakoś tak boję się jak TŻta w domu nie ma.Na szczęście w czwartek już będziemy razem-we trójkęDziękuję za "rudzielcowe komplementy" osobiście przyznam się Wam że uwielbiam być ruda-może dlatego że jestem wredna?Będę wieczorkiem.Póki co czekam aż Kostuś się obudzi-muszę się nim nacieszyć bo prawie 3h nie będzie mnie w domuMoja starsza sis zaprasza mnie,moje siostry i kumpele na pizze bo 31 ma urodzinya dzisiaj jak ja będę u gina ona jedzie zrobić sobie urodzinowy tatuażchce imię synka na nadgarstkuJA TEŻ CHCĘMiłego popołudnia Laski
za wizyte

Udanej imprezkiTaki sam tatuaż planuje po porodzie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 10:24   #4054
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
5 latek to fajny wiek, takie niespodziewane rzeczy robi mój ma już 9 lat więc poważny chłopak

z innej beczki: Gianna, czy Ty nie miałaś w planie malowania na aromatyczny kardamon? mam problem bo panowie od kuchni przywalili w ścianę a pan z ekipy to przyszpachlował. tym samym mam białą plamę ok 5cm x 5cm na ścianie i trzeba to pomalować. pech, że ze wszystkich farb mi pozostawało po litrze a tego koloru nie mam ani kropli szukam kogoś kto mi odsprzeda filiżankę tej farby.
kluska nie wiem czy gianna miała malowac ale ja na pewno i pisałąm wam, tylkoz e nie dostałam tego koloru farby. i mam z nobiles jesien orzechową, jest kolor bardzo podobny
jak ja nie lubie takich poprawek!!!

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

ruda mi sie zawsze bardzo podobał rudy, miałam kilka razy ale nie taki płomienny tylko ciemny,i tez swego czasu znajomi wolali na mnie "ruda",ale potem poszły brązy, czarne i tak juz zostało. tz sie rudy nie podoba,znaczy podoba ale on nie chce zebym ja miała taki kolor. to zes mnie pocieszyła-to nigdy nie bede miała blondu????:-( eeee...ja coś wykombinuje,popytam dzis fryzjerki
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:00   #4055
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
to zes mnie pocieszyła-to nigdy nie bede miała blondu????:-( eeee...ja coś wykombinuje,popytam dzis fryzjerki
Ruda m racje ciemne włosy nie rozjaśnią ci się na blond tylko na rudo.Niestety.

Stary 2013-10-29, 13:00   #4056
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Gianna Chryste Panie jak ja się wystraszyłam jak czytałam Twój post Kochanie wiem że teraz masz trudny czas i dużo pracy przy przeprowadzce ale nie możesz kogoś poprosić żeby Ci pomógł?siostra?jakaś przyjaciółka?Nie denerwuj się już i odpoczywaj,leż placuszkiem i gadaj do brzusia.

Kluseczko przyjedzie w czwartek w niedziele mamy chrzciny a już w poniedziałek już wraca do NiemiecA Ty jak się dzisiaj czujesz? Brzuszek masz cudnyaż mnie tęsknota za ciążą ogarnęła
no to moze sie okaze ze za miesiac zobacvzysz II kreseczki

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
tak mnie naszło i se fote brzunia strzeliłam
mój brzuszek w 20tc
az naczelam tesknic za swoim

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Chyba bym go rozszarpała na twoim miejscu

Dobrze że to tylko sperma była..Wierze że miałaś stracha

Piękny

Na wizycie okazało się że mam nadżerke która krwawiGin pobrał mi cytologie,mówił że moge plamić do końca dnia.Po badaniu wkładka cała we krwi już nie mówiąc że bolało jak choleraNastępna wizyta za 2 tygodnie.

Potem poszliśmy z tż na obiad na miasto.Tż od jakiegoś czasu namawiał mnie na zmiane fryzury,i w czasie tego obiadu wymyśliłam że zrobie fryzurke asymetrycznąOd razu poszliśmy do fryzjera i obcieła,chce też dziś zmienić kolor na jasny brąz.Będzie metamorfoza

Na wkładce już mniej,choć dalej lekko plamie.
nie straszcie dziewczyny bo zawalu dostane i Wanessa bedzie musiala przejsc na mleko modyfikowane a tego nie chce

Izuniu mam nadzieje ze juz wszystko ok z tym plamieniem

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja byłam dziś na USG
ludzik ma 2.6 cm, 10 tydzień
Lekarka pokazała mi jeszcze raz serducho, kręgosłup, rączki, nózki
Jest pępowina, ale jeszcze nie cała
Jestem zakochana

Ginka powiedziała, że wszystko ok, że na razie wstrzymuje się z luteiną dopochwową.
Mam się zapisać na usg genetyczne, i zrobić jeszcze kilka badań krwi.
kolejna wizyta 6.11 z wynikami

A dziś rano brzuch lekko wypchnęło... myślicie, że to już się objawia brzuszek ciążowy

Gianna Dbaj o siebie, i pamiętaj, że nie wszystko sama musisz robić! Strzyknij brygadę, razem szybciej się z tym uwiniecie, a ty się nie namęczysz!
Arletka Cudny brzuszek
iza243Ja też mam ochotę na metamorfozę, ale na razie energii brakuje, pokaż zdjęcie
Lila_27 No i jak kuchenne rewolucje?? Mam nadzieję, że TŻ się ogarnął i ogarnął też kuchnię

dziewczyny przestańcie o tych przytulankach! My mamy zakaz
nie wiem do kiedy, ale pewnie jeszcze trochę... i bardzo mi tego brakuje
mysia1986 mam nadzieję, że ta cierpliwość wkrótce zostanie wynagrodzona

Ja byłam dziś na zakupach, chciałam kupić trochę ubrań jesiennych, bieliznę, bo mi ciasno... ech
Skończyłam ze zwykłą bawełnianą koszulka z długim rękawem, i stanikiem
za to zjadłam dobrą rybkę w sosie kurkowym- pychotka

dobrego wieczoru
oj bardzo dobrze ze wszystko jest ok i jaki wielki maly czlowieczek nam rosnie

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

moja mala dzis lezy w luzeczku i zaczela tak gadac z karuzelka ze az ruszylam sie zeby ja nagrac ale niestety nie wlaczyl mi sie aparat w komorce i d...a teraz sobie przyszykuje aparat foto.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Arletko trzymam kciuki za wizyte

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Kochane a na infekcie teraz po porodze pani doktor mi polecila zel do higieny intymnej i jak najbardziej mozna go stosowac w okresie ciazy nazwe nosi PLIVAfem B ( jest tez a ale ten jest przy stanach zapalnych ) cenowo to nie z tych najtanszych ale skuteczny

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:37   #4057
arletka1313
Zakorzenienie

dziei basiu.
jestem po fryzjerze,no tylko troszke skróciłam i wycieniowałam, chciała mi zrobic krótkiego boba do szyi ale to trzeba umiec układac a ja nie mam cierpliwosci.
i jak zobaczyłam u niej w lustrze co sie dzieje na mojej głowie to masakra, kolorów z 5 chyba plus siwe włosy, nie sa takie typowo siwe ale szare,brzydkie, okropne!!!umówiłam sie na kolor za 3 tyg.

dobra, lece sie umyc bo za godzine tz przyjedzie i ruszamy do lekarza. kurcze-chciałąbym zeby mi zrobił to usg...
Hania 6.09.2016

Stary 2013-10-29, 18:08   #4058
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość

Izuniu mam nadzieje ze juz wszystko ok z tym plamieniem[COLOR="Silver"]
Jeszcze lekko jest...
Cytat:
dziei basiu.
jestem po fryzjerze,no tylko troszke skróciłam i wycieniowałam, chciała mi zrobic krótkiego boba do szyi ale to trzeba umiec układac a ja nie mam cierpliwosci.
i jak zobaczyłam u niej w lustrze co sie dzieje na mojej głowie to masakra, kolorów z 5 chyba plus siwe włosy, nie sa takie typowo siwe ale szare,brzydkie, okropne!!!umówiłam sie na kolor za 3 tyg.

dobra, lece sie umyc bo za godzine tz przyjedzie i ruszamy do lekarza. kurcze-chciałąbym zeby mi zrobił to usg...
Jak po wizycie?

Dodałam zdjęcie do albumu.Napiszcie szczera opinie.

Stary 2013-10-29, 18:08   #4059
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:

Coffe a kiedy testujesz?
Nie wiem nawet czy warto

Hej laski

Odebrałam dziś wyniki z tsh... oczywiście nie są dobre, mam podwyższone i jutro idę na usg. Wyniki z prolaktyny i progesteronu mam za tydzień. Więcej dowiem się jutro, ale coś czuję, że tak szybko marzenia się nie spełnią

Miłego wieczoru.
Stary 2013-10-29, 18:17   #4060
zophiee
Zakorzenienie

Głowa boli, i apap daje ulgę tylko na jakąś godzinę
Marzę o Solpadeine, albo pyralginie...
Masakra, albo szykuje mi się choroba, albo to migrena

Arletka Daj znać jak po wizycie
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 18:21   #4061
_Kluska_
Zakorzenienie

Ewciu jak po wizycie?
Cytat:
kluska nie wiem czy gianna miała malowac ale ja na pewno i pisałąm wam, tylkoz e nie dostałam tego koloru farby. i mam z nobiles jesien orzechową, jest kolor bardzo podobny
jak ja nie lubie takich poprawek!!!
Aaaa, możliwe, kojarzyłam, że na wątku teź któraś z Was planowała ten kolor.
Na szczęście koleżanka będzie robiła remont sypialni a że jej się ten mój kardamon spodobał to będzie go kupowała

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
moja mala dzis lezy w luzeczku i zaczela tak gadac z karuzelka ze az ruszylam sie zeby ja nagrac ale niestety nie wlaczyl mi sie aparat w komorce i d...a teraz sobie przyszykuje aparat foto
Kochane a na infekcie teraz po porodze pani doktor mi polecila zel do higieny intymnej i jak najbardziej mozna go stosowac w okresie ciazy nazwe nosi PLIVAfem B ( jest tez a ale ten jest przy stanach zapalnych ) cenowo to nie z tych najtanszych ale skuteczny
Basiu nagraj koniecznie :plis: to takie chwile, które już się nie powtórzą
A co do żelu to czy ten B można stosować też zapobiegawczo? Ja zawze miałam bardzo często infekcje, teraz na szczęście nic ale pewnie wrócą.
W ogóle niektórzy lekarze mówią, że płyny do higieny intymnej są be bo jak się zacznie używać to już nie ma odwrotu bo skóra się przyzwyczaja i traci własną ochronę. Nie wiem sama co o tym myśleć, od jakiegoś czasu używam i pewnie będę się bała przestać.

Cytat:
dziei basiu.

Rozumiem Twoje rozterki z fryzurą chciałoby się zmian ale długie włosy są tak wygodne, że żal ścinać co do blondu to z moich doświadczeń wynika, że da się ale musisz się liczyć z tym, że je spalisz - nawet jeśli do koloru będziesz dochodziła powoli. Poza tym niektóre włosy mają naturalnie żółty pigment i będzie bardzo bardzo ciężko uzyskać ładny blond (witaj wczesna Dodo). Co powiedziała fryzjerka?

No i jak po wizycie? Było usg? Dziś widziałam na komp Twój brzuś, jaki śliczny zdziwił mnie trochę, bo nie wiem dlaczego spodziewałam się u Ciebie dziewczynki a brzuch jest na chłopca

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-10-29, 18:53   #4062
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość

Odebrałam dziś wyniki z tsh... oczywiście nie są dobre, mam podwyższone i jutro idę na usg. Wyniki z prolaktyny i progesteronu mam za tydzień. Więcej dowiem się jutro, ale coś czuję, że tak szybko marzenia się nie spełnią

Miłego wieczoru.
Mam nadzieje że szybko wszystko uregulujesz
Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Głowa boli, i apap daje ulgę tylko na jakąś godzinę

Arletko jak tam?

Stary 2013-10-29, 19:16   #4063
arletka1313
Zakorzenienie

no juz jestem po. wiec tak, szyjka dobrze,sprawdzał tetno płodu jak fajnie biło serduszko no oczywiscie mam zapalenie idał mi witaminy z zurawina i mam duzo jej jesc, pic soki. co do współzycie-pozwolił ale jak cos sie bedzie działo to przerwac. usg dopiero za miesiac 26 listopada.przytyłam 1,5 kg w miesiac własnie zobaczyłam ze on mi jakos dziwnie tyg liczy, zamiast napisac 19/20 to pisze 18/19,temu usg tak pózno.
no na nastepna wizyte morfo i mocz.

a co do blondu to mi odradziła bo strasznie zniszcze włosy a kolor ciezko wydobyc taki jak by sie chciało, zaproponowała mi pasemka jakies ciemne,no ale juz mi tz powiedział ze w ciazy obsolutnie mam włosów nie malowac.

kluska na prawde mam brzuch na chłopca? wiekszosc mi mówi ze bedzie chłopakoj tz szczesliwy
Hania 6.09.2016

Stary 2013-10-29, 19:27   #4064
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Odebrałam dziś wyniki z tsh... oczywiście nie są dobre, mam podwyższone i jutro idę na usg. Wyniki z prolaktyny i progesteronu mam za tydzień. Więcej dowiem się jutro, ale coś czuję, że tak szybko marzenia się nie spełnią .
oj, podwyższone to ile? miałaś już kiedyś kontrolowaną tarczycę?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-10-29, 19:33   #4065
Kamildiana
Zadomowienie

Laseczki a czy ciezarne moga uzywac depilatorow?
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 19:34   #4066
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Hej laski

Miłego wieczoru.
Ale co tak zdawkowo?? Jaki masz ten wynik? I czemu tak długo czekasz na pozostałe badania

Arletko, ciesze sie , że wszystko dobrze Dbaj o siebie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 19:54   #4067
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Ale co tak zdawkowo?? Jaki masz ten wynik? I czemu tak długo czekasz na pozostałe badania
Cytat:
oj, podwyższone to ile? miałaś już kiedyś kontrolowaną tarczycę?
Norma jest do 4.20, ja mam już ponad 5, a zawsze miałam nieco ponad 2.
Już mi lekarz mówił, że jest prawdopodobieństwo iż mam nadczyność. To by się nawet zgadzało, bo u mnie ma to już mama i babcia, więc w rodzinie to standard, w ogóle nie mogę przytyć, wręcz przeciwnie i mam delikatną mastodynię piersi Mysiu dziś pobierali mi krew i wyniki z prog. i prolakt. mam dopiero za tydzień, na wizycie.

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2013-10-29 o 19:55
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:09   #4068
Gianna M
Zakorzenienie

Kuzwa pol godziny siedze i was nadrabiam dziargam,skonczylam a tu mi wyskakuje ze zalogowana nie jestem kur** co to mo byc baty dla wizazu: pala:

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

bylam dzis na echu serca.dziewczyny taki profesor znany a oragnaizacja do dupy.2,5h opoznienia tz prawie usnal w poczekalni.mala ma zdrowe serducho ma ta tetniczke bladzaca ale na szcescie nie oplata tak bardzo przelyku jest pod tchawica wiec jest dobrze.Poki co nie ma sie czym martwic i w wiekszosci przypadkow przebieg bezobjawowy jakby cos to moze ona powodowac problemy z polykaniem i wtedy sie ja odcina ale to juz jak dzidzia sie urodzi to zobaczymy.Rosnie ten moj maly wariat 22 pazdz wazyla 414 a dzis 503,szaleje

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:11   #4069
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mój gin od razu mnie rozpoznał(ostatnio jak mnie widział też byłam ruda),pytał o poród,o Kostusia nawet i powiedział"maciczka się pięknie zagoiła i jajniki też zdrowe"no i się umówiłam że za2lata wracam z ciążą i tym razem ma być dziewczynka

Basiu to że tęsknię za brzuszkiem nie oznacza że już go chcęza dwa lata

Arletko super że wszystko okoj fajnie by było jakbyś miała siusiaczka

Izka zaraz wejdę sprawdzić

Coffe jak już wiadomo co leczyć to teraz tylko trzymamy mocno kciuki za Ciebie

Kluseczko ale się uśmiałam "filiżankę farby" dobrze że kumpela będzie malować na ten sam kolor

Dziewczyny na pizzy było super,tzn ja jadłam rollsy sis tatuażu nie zrobiła bo gościu ma mame w szpitalu i musi tatuaż przełożyć.Kostuś jak mnie zobaczył to aż piszczał z radości i skakałnie widziałam go 4godziny i już za nim tęskniłam
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:12   #4070
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Już mi lekarz mówił, że jest prawdopodobieństwo iż mam nadczyność. To by się nawet zgadzało, bo u mnie ma to już mama i babcia, więc w rodzinie to standard, w ogóle nie mogę przytyć, wręcz przeciwnie i mam delikatną mastodynię piersi Mysiu dziś pobierali mi krew i wyniki z prog. i prolakt. mam dopiero za tydzień, na wizycie.
To rzeczywiście sporo ale..... wiadomo co leczyć

Ps. Mastodynia?? Nie wiem co to ale brzmi ciekawie

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-10-29, 20:14   #4071
Gianna M
Zakorzenienie

Arletko brzusio masz i na chlopca chyba co? Super ze malenstwo rosnie ze zdrowe jestA lekarz liczy tyg skonczona dlatego dla ciebie 19t1d to niby 20tc a dla lekarza to nadal 19tc ja tez teraz tak licze bo rachube ciagle tracilam .A nie powiedzial ci plci?

Iza pochwal sie fryzurka

Kluska ja wybralam w koncu orzech amerykanski i pustynna burze.Oczywiscie ciemny kolor ma ramke po prosty przy suficie i na bokach zla jestem ale kupilismy dzis jakis walek dekoracyjny i tz ma dzialac i malowac ten ciemny kolor tym walkiem z ta jasniejsza farba mam nadzieje ze sie naprawi i wyjdzie fajnie A wez kup tester tylko tej farby i walnij ten kawalek testerem,ona sa chyba w sprayu dostepne.

Coffee tarczyce w mies.uregulujesz na tabsach nie martw sie Euthyrox dziala szybko i juz po mies jest wszytsko uregulowane,bedzie dobrze dr tylko dobierze ci dawke.

Stary 2013-10-29, 20:15   #4072
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Kuzwa pol godziny siedze i was nadrabiam dziargam,skonczylam a tu mi wyskakuje ze zalogowana nie jestem kur** co to mo byc baty dla wizazu: pala:[COLOR="Silver"]

Cytat:
]bylam dzis na echu serca.dziewczyny taki profesor znany a oragnaizacja do dupy.2,5h opoznienia tz prawie usnal w poczekalni.mala ma zdrowe serducho ma ta tetniczke bladzaca ale na szcescie nie oplata tak bardzo przelyku jest pod tchawica wiec jest dobrze.Poki co nie ma sie czym martwic i w wiekszosci przypadkow przebieg bezobjawowy jakby cos to moze ona powodowac problemy z polykaniem i wtedy sie ja odcina ale to juz jak dzidzia sie urodzi to zobaczymy.Rosnie ten moj maly wariat 22 pazdz wazyla 414 a dzis 503,szaleje
i super że wszystko dobrze!
I pół kilo już, ale to leci który dokładmie tydzień masz?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-10-29, 20:16   #4073
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
Mój gin od razu mnie rozpoznał(ostatnio jak mnie widział też byłam ruda),pytał o poród,o Kostusia nawet i powiedział"maciczka się pięknie zagoiła i jajniki też zdrowe"no i się umówiłam że za2lata wracam z ciążą i tym razem ma być dziewczynka

Basiu to że tęsknię za brzuszkiem nie oznacza że już go chcęza dwa lata

Arletko super że wszystko okoj fajnie by było jakbyś miała siusiaczka

Izka zaraz wejdę sprawdzić

Coffe jak już wiadomo co leczyć to teraz tylko trzymamy mocno kciuki za Ciebie

Kluseczko ale się uśmiałam "filiżankę farby" dobrze że kumpela będzie malować na ten sam kolor

Dziewczyny na pizzy było super,tzn ja jadłam rollsy sis tatuażu nie zrobiła bo gościu ma mame w szpitalu i musi tatuaż przełożyć.Kostuś jak mnie zobaczył to aż piszczał z radości i skakałnie widziałam go 4godziny i już za nim tęskniłam

Alez ten twoj synus jest kochany ja tez juz tak chce Zeby dzidzia czekala i piszczala jak wracam do domku co za piekne uczucie dla matki
A pow mi jak maly ci spal dzis tak kolo 10 jak pisalas to on mial taka drzemke rozumiem?

Stary 2013-10-29, 20:19   #4074
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Laseczki a czy ciezarne moga uzywac depilatorow?
Mogą tylko mam dziwne wrażenie, że bardziej boli. To, że z bikini tak będzie to wiedziałam i kosmetyczka się aż śmieje, że wreszcie po tylu latach przy wosku widzi u mnie grymas bólu no ale w domu depilatorem robię sobie ręce czasem - i to też bardziej boli

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-10-29, 20:20   #4075
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:

Coffee to ja Cię teraz zaskoczę, koleżanka o której pisałam wczoraj...że ma tsh wysokie, prolaktyne, itd. dzisiaj zrobiła test ( bo ją na brało z rana) i są II krechy...czujecie to?? tsh 5,29 teraz się martwi o dziecko, czy będzie zdrowe...od czasu jak dowiedziała się o tsh to się zabezpieczali...za późno :0

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:21   #4076
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
To rzeczywiście sporo ale..... wiadomo co leczyć

Ps. Mastodynia?? Nie wiem co to ale brzmi ciekawie
Obrzęk piersi, nic okropnego, ale boli czasem to gówno

Cytat:
Coffee tarczyce w mies.uregulujesz na tabsach nie martw sie Euthyrox dziala szybko i juz po mies jest wszytsko uregulowane,bedzie dobrze dr tylko dobierze ci dawke.
Byłoby super, słyszałam o tym leku, podobno pomaga
Stary 2013-10-29, 20:21   #4077
Gianna M
Zakorzenienie

Kluska dzis dokladnie 21t6d jutro zaczynamy 22 lekarz do mnie teraz to juz z gorki pojdzie,ja jakos tego nie widze mi czas teraz zaczal biec jak szalony przez te remonty potem mysle ze grudzien zleci tez migiem a potem juz tylko odliczac

Zophiee brawo za wizyte 2,6 cm milosci Niesamowite ze rosnie w nas drugie cudowne zycie

Lila ty twardzielu ja bym na bank wymiekla i posprzatala

Moj tz taki biedny nie chce jesc spac tylko by robil no wpad w jakis amok po prostu nie moge go zatrzymac a przy tym jeszcze tryska optymizmem MAsakra wspolczuje mu bo ja to niewiele moge mu pomoc,dzis juz zabrali kartony z domu i zawiezli tam,skladaj wlasnie szafe,tz maluje jeszcze kucnie poprawi pokoj duzy i jutro zaczna na dobre skrecac reszte mebli.JA po malu koncze pakowanie takie drobnostki w domu.

A siedze teraz i sacze kawke po 22tc zachcialo mi sie kawy a jak mi smakuje

Edytowane przez Gianna M
Czas edycji: 2013-10-29 o 20:24
Stary 2013-10-29, 20:22   #4078
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Coffee to ja Cię teraz zaskoczę, koleżanka o której pisałam wczoraj...że ma tsh wysokie, prolaktyne, itd. dzisiaj zrobiła test ( bo ją na brało z rana) i są II krechy...czujecie to?? tsh 5,29 teraz się martwi o dziecko, czy będzie zdrowe...od czasu jak dowiedziała się o tsh to się zabezpieczali...za późno :0
Oj, też bym tak chciała, czasem są takie przypadki ale niech uważa, przez to pieroństwo dochodzi do poronień i innych takich.

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2013-10-29 o 20:24
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:24   #4079
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Kuzwa pol godziny siedze i was nadrabiam dziargam,skonczylam a tu mi wyskakuje ze zalogowana nie jestem kur** co to mo byc baty dla wizazu: pala:

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

bylam dzis na echu serca.dziewczyny taki profesor znany a oragnaizacja do dupy.2,5h opoznienia tz prawie usnal w poczekalni.mala ma zdrowe serducho ma ta tetniczke bladzaca ale na szcescie nie oplata tak bardzo przelyku jest pod tchawica wiec jest dobrze.Poki co nie ma sie czym martwic i w wiekszosci przypadkow przebieg bezobjawowy jakby cos to moze ona powodowac problemy z polykaniem i wtedy sie ja odcina ale to juz jak dzidzia sie urodzi to zobaczymy.Rosnie ten moj maly wariat 22 pazdz wazyla 414 a dzis 503,szaleje
no to kamień z serca. No fajnie Natka przybiera na wadze...

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:25   #4080
Gianna M
Zakorzenienie

Dziewczyny dzis na echu serca bylo tez takie malenstwo no ja wiem mialo chyba z rok i po badaniu wezwano po nie karetke,zamarlismy z tz'tem i zaczelismy sie bac badania.Mam nadzieje ze nic powaznego temu malenstwu nie jest

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości