|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
Fajny lekarz
|
|
#4682 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Witam
Barbie dobrze, że masz dobrego lekarza, trzymaj się i odzywaj się częściej. Iza ładnie Ci w tym kolorze ![]() Eliza za wizytę ![]() Jojla Rena nie obwiniaj się ja uważam, że co miało się stać to się stało bez względu na to czy byłabyś na l4, czy nie. Dziewczyny ja zadręczam się i przychodzą mi dziwne myśli do głowy bo nadal nie mam @. Tż nawet nie mówię, bo zaraz by mi gadał i przejmował się jeszcze bardziej niż ja.
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko- ale Ty nie zrobiłaś wszystkich badan ktore pozwalają cholestaza wykluczyć. Więc nie da sie niestety powiedzieć ze jej nie masz.
Jeszcze przynajmniej fosfataza zasadowa i bilirubinajest konieczna. Te dwa parametry plus swiad sa wystarczające do rozpoznania. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-10-29 o 19:25 |
|
|
|
#4684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie widzę
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dobranoc - uwaga wzrusza http://www.youtube.com/watch?v=nIsCs...&feature=share
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Poczekam jeszcze do piątku i powtórzę. Przy dwóch ciążach testy wychodziły mi po tygodniu. Nie wiem co mam myśleć. Może ja sobie w głowie uroiłam i jakoś w ten sposób zblokowałam @.
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2013-10-29 o 19:38 |
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zrobię jutro, żeby na czwartek mieć na wizytę. Patrzę na cennik i tu jest bilirubina i drugie badanie frakcje bilirubiny Oba zrobić czy tylko bilirubinę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-29 o 19:56 |
|
|
|
|
#4688 |
|
Rozeznanie
|
Cynamonku trzymam za Adasia kciuki, biedny maluszek Pomodlę się za niego aby z tego wyszedł
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w wieku 16 m-cy jeszcze siedziałam (jak mnie ktoś posadził), a jak nie to leżałam.mam nadzieję, że Jakub nie będzie miał tego po mnie..
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Konto usunięte
|
BERBI będzie dobrze
![]() Eliza - przytulam (już na jutro, bo nie mam kiedy ostatnio zaglądać do Was) Jola - jak się czujesz? Na długo masz L4? |
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
czuję się całkiem nieźle, odczuwam delikatny dyskomfort, takie jakby lekkie ciągnięcie ale nic specjalnego, zrestą już znacznie słabiej niż wczoraj. Zwolnienia dostałam w sumie 18 dni, do 12.11 ale planuję wrócić do pracy w poniedziałek bo muszę ruszyć z miejsca a w domu o to będzie trudno Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4693 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak sie trzymasz? Dziewczyny, na wizyte ide ok 9 - 10 .. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dziekuje Cytat:
Masakra, ale mnie męczy koszmarna zgaga... Mam pytanie do mamusiek. Sądzicie ze jest sens kupowac uzywany fotelik samochodowy, czy trzeba kupic koniecznie nowy? Pytam, bo na innym forum rozgorzala dyskusja i dziewczyny twierdza ze w uzywanych np z allegro moga byc uszkodzenia i ze te foteliki moga byc np po wypadkach... A moj TZ uparl sie na uzywane MC Cabrio fix, a ja chce nowe.... Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-10-29 o 20:41 |
|||||
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest w moim profilu w albumie
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Dziękuje za komplementy
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza po pierwsze to kciuki 3mamy za wizyte
Ja bym kupiła nowy fotelik Chyba, że masz kogoś zaufanego i wiesz, że fotelik jest bezwypadkowy. Polecam tez zobaczyć foteliki recaro. http://www.recaro-polska.pl/foteliki...rofi-plus.html |
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Elizka dziekuje, ze pytasz
psychicznie mi ciezko...wciaz nie moge "tego" przezyc...z jednej strony chce walczyc a z drugiej brak mi sil...jutro zrobie bete zeby zobaczyc kiedy @ bedzie...chcialabym byc juz po...przy okazji zapytam o te badania-cene itd. Moze uda sie zrobic po wyplacie...przepraszam, ze bez pl znakow-pisze z telefonu.
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie wyraziłam się jasno...Cytat:
![]() Ja nie miałam zamiaru nikomu udowadniać czy mam rację czy nie Bo przecież mogę jej nie mieć w ogóle też napisałam tylko co mi się wydaje nie mi oceniać nikogo, każdy robi wszystko zgodnie z samym sobą i tak powinno być ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy mc cabriofix, jesteśmy zadowoleni, ale kupowaliśmy nowy. tak przy okazji kwestii fotelika.. ja mam dylemat z ewentualnym pożyczaniem fotelika, bo jeśli ktoś miałby chociaż stłuczkę z udziałem mojego fotelika to nie wsadziłabym już w niego Jakuba i nie wiem jak to rozwiązać. pożyczyć na zasadzie jeśli coś to odkupujesz ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- WIEKA - widzę, że czytasz! PISZ!!! Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-10-29 o 21:16 |
||
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Nie kupilabym używanego fotelika a tych samychnpowodow o których piszą dziewczyny.
Eliza, kciuki na jutro zaresrerwowane. Dwa ![]() Hosenko, frakcje bilirubiny. Po szpitalu nie umiem sie wbić na ńowo w diete. Jakos brakuje mi "weny" co zjesc. Uciekają mi godziny posilkow, zapominam ustawiać alarm pryspominajacy o pomiarach. Jakas taka mega roztrzepana sie czuje. |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Kubku
Dzięki. Robię więc frakcje i fosfataze. TZ się na mnie wscieka, że się denerwuję badaniem i wynikami i zamartwiam wizja 3 miesięcy w szpitalu, ale nie potrafię jak on przejmować się dopiero jak coś jest pewne na 100%.
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
będzie gitensik. podwójne stada ciepłych myśli! (dobrze, że rano, będzie szybko z głowy
)Mamy fotelik po synku znajomych. W ogóle się nie zastanawiałam nad kupnem (tak fotelika, jak całej wyprawki) - po prostu dostaliśmy. masz rację. święte słowa heh. już niedługo
|
|
#4702 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: i dzidziuś tez się upomna bys w domu była!Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=Kubek29;43480965Jes tem w domu, przyszłam i od razu zasnęłam. Dopiero sie obudziłam mam takiego lenia ze nadal 'nadaje' z telefonu poza mega zmęczeniem jest ok, chociaż brak mi domowego ktg pani- cukry już ok.[/QUOTE]KUBEK! fajnie ze w domku! a od jutra spokojnie się z jedzeniem ogarniesz. choć jak pamiętam na końcówce tez taka rozkojarzona i rozlazła byłam! My w ciązy z Zo może ze 2 razy (nie chyba 1) ale w 2 trymestrze. w pierwszym doktorek zabronił, a na końcówce mowil ze można tak poród przyspieszyc (ja się trochę przeterminowałam ) ale Tz się bał. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
maksi- witaj
eliza- kciukam za wizytę BERBIE- cierpliwosci i samych pozytywnych myśli wadera- jestem przykładem tego, że nawet przy zielonym świetle lepiej się powstrzymać ![]() gin pozwoliła na przutulanki w 8tc, pół godziny później byłam w szpitalu z krwawieniem ze skrzepami, jak jechaliśmy to byłam pewna, że to trzecie #...to było w ciąży z Kasią nie obyło się bez ztygodniowego pobytu w szpitalu i leżakowania w dalszych tygodniach...
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-10-30 o 06:38 |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o seks to ostatni to był ten kiedy zaszłam
Nawet o tym nie gadamy, bo wiadomo że nic z tego. Za duży stres dla nas. Eliza kciuki za wizytę ![]() Do mdłości dołączyły wymioty ale postanowiłam że dzis musi być lepiej i wmawiam sobie że dobrze się czuje.. Nie odzywam się i nie odnoszę bo nie mam siły ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Już po badaniach. Teraz znowu odliczanie do 16
Dzwoniłam przed wyjściem do gina, czy robić badania czy lepiej od razu się zgłosić do szpitala (żeby nie było w razie czego, że mogłam zadzwonić), powiedział o badaniach i żeby zadzwonić jak wyjdą źle. W nocy miałam atak paniki, przebudziłam się przed 3, ręce mnie bardzo swędziały, do tego dziecko mi się nie ruszało (albo przynajmniej tego nie czułam) i za nic nie dało się obudzić. Już miałam czarne wizje, ale po ok 45 minutach się rozhulało o potem nie mogłam usnąć przez te hulanki (matce to nie dogodzi). Wcześniej miałam już zamiar budzić TŻ zebyśmy jechali na IP przez to swędzenie. W rezultacie od przed 3 do ok 6.45 przespałam z przerwami może godzinę. No i chcę się pochwalić, że nie czytam nic o cholestazie
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ide na usg
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wszystko jest dobrze
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenka za wyniki aby to nie było to! Kubek najwazniejsze że już w domku i jakoś sobie poradzisz ![]() Berbie wszystko jest na bank OK! Pewnie ze 2 dni później i byłoby serduszko widoczne już...ale spokojnie Kochana niebawem je zobaczysz!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-10-30 o 08:45 |
|
|
|
|
#4709 |
|
Konto usunięte
|
HOSENKA co to dziecko z Tobą ma - śpi sobie spokojnie a Ty je trącasz zeby sie obudziło
![]() Eliza - kciuki |
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trącam
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Fajny lekarz 

Oba zrobić czy tylko bilirubinę

Wiktorowi 16 miesiąc leci a nadal na czterech odległości pokonuje
jak stanie to o głowe wszystkie małe chodzące dzieci w piaskownicy przerasta
za to jako jedyny z tego grona bez problemu sie wspina na zjezdzalnie (po schodach lub z protestem mamy po zjezdzalni) i umie wejsc i wyjsc z piaskownicy (gdzie więcej piachu na zewnątrz niż w srodku jest)

klask i: