|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
|
|
|
|
#4232 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
zaśliniłam się!! Cytat:
![]() cieniowanie super, bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cuda Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i nie wiem czemu Preziowej kwoki mi nie zacytowało! kwoczka i owieczko-kurczaczki są boskie <3resztę później nadrobię
Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-10-29 o 17:56 |
||||||||
|
|
|
#4233 |
|
Lwiątko z Cintry
|
oczywiście, poczekam po prostu się podjarałam Twoimi dziewicami
|
#4234 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#4235 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
weź, też chcę mieć taki kształtowy kryzys, a idź Ty piękne są [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4347694 8]U mnie od wczoraj krrrwisssta dziewica [/QUOTE]o tak eh, te heksy czy jakikolwiek to kształt tych drobinek jest, cuuuda, Pani Piękna, cuda!Cytat:
śliczne są dzielnie nadrobiłam
|
|
#4236 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
No chyba żartujesz kobitko
![]() Cytat:
A ja na wymioty u innych reguję głupawym śmiechem ![]() Cytat:
dla tej Ładej Pani
|
|
|
#4238 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
a prosze bardzo ![]() Cytat:
ja tam jestem w stanie jej wybaczyć.. za bardzo się nią jaram ja też dzisiaj taką historię usłyszałam na ten temat, że do tej pory mnie twarz boli ze śmiechu ![]() oj tam gadasz, ostatnio mam wrażenie, że mam pokopany kształt jutro wstawię paznokcie, to zobaczycie, że wcale tak fajnie i idealnie nie jest
|
|
#4239 | |||||
|
Zakorzenienie
|
o kuwa
![]() Cytat:
![]() mem boski nooooooooooooooooooooooł! co z Wami, Wy..... ZBOCZUCHY! ![]() Cytat:
Cytat:
bulion ie wydaje się być zbyt praktyczny ale dodaje jakiegoś uroku ![]() Cytat:
co za matamorfoza, masz przepiękne paznokcie!!!! Cytat:
pocałować paluszka?
|
|||||
|
|
|
#4240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czy jak powiem że jesteś... gruba to to źle zabrzmi?
![]() Cytat:
tu zawsze coś się dzieje ![]() ojejuuuuuuu Cytat:
![]() teraz masz boskie pazurki a i perfekcyjnie pomalowane - zerknęłam na bloga.... aż zazdroszczę kwadratów! oj tam oj tam już niedługo ![]() Cytat:
a Ty droga panno jesteś za ładna!!!! ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43451828]Ja mam 33 [/QUOTE]![]() też chyba zrobię listę Cytat:
English Rose? ale fakt, za dłuuugie. policz ![]() umknęły mi niebieściaki Hanan - piękne! migdały są idealne dla Ciebie i pazurki Viv - piasek i chinka są boskieee Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-10-29 o 20:07 |
||||
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Która tu kupiła tarty for the party? On jest bardziej zimy czy ciepły? Coś jak tutaj, czy tutaj? Myślę też, że dość jasny prawda, jak w użytku? Pytam o przemyślenia bo na zdjęciach ciężko ocenić odcień...
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podpiłowałam kwadraty Ale mam wrażenie, że wolno rosną :P---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Na zdjęciach tylko ![]() Tak Były straszne :P |
||
|
|
|
#4243 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tulę do cycucha, mam nadzieję że i u Ciebie już w porządeczku widziałam już, ale nie spodobała mi się aż tak ![]() Cytat:
Młoda ma talent wooooow super jest! ![]() ile zdjęć ![]() Rimmelek super Marble - urywa wszystko !!!! Marizka... doczekała się w końcu Ciebie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4244 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja kupiłam Tart-y ![]() wrzucam zdjęcia butelki (światło dzienne, pochmurny dzień) i paznokci (pod lampką i światło dzienne) w załączniku moim zdaniem bardziej przypomina kolor z 1 linku jest strasznie ciężkim kolorem do zdefiniowania, a tym bardziej do obfocenia, obejrzałam chyba tonę słoczy w necie i kiedy go otrzymałam, pomalowałam nim, to chyba nie odpowiadał żadnemu zdjęciu, jakie znalazłam
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4347694 8]U mnie od wczoraj krrrwisssta dziewica
![]() Serio... nie wiem czemu jakoś kupiłam bez przekonania... a Cooone za każdym razem powtarza, że te Bellki są takie fajne, to w końcu po kilku miesiącach postanowiłam rozdziewiczyć... I szok maluje jak ta lala, jest żelkowy, błyszczy się jak nie powiem co - robi taką taflę,że ja pierdziu... i w ogóle goopia jestem, bo teraz jak je będę chciała ich nakupić to już pewnie ich w biedronkach nie dostanę ![]() [/QUOTE] o kurcze, jest szał! Cytat:
![]() boskie, ale... czy nie za długie? oł noooooooooooooooooooł WH ![]() dopiero teraz mnie trafiło... tez jest na promocji? ![]() niestety ![]() ale dziekuję za pochwały pazurków ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43480815]Ładniutkie dziękuje ![]() muszę jeszcze kiedyś to powtórzyć i znaleźć sposób na te topy ![]() ten i ten granatowy tak samo zrobiły na dwóch różnych lakierach ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a ja reaguję odruchem wymiotnym ![]() oj tam nie tylko na zdjęciach zazdroszczę Twojemu Ukochanemu ![]() haha, no za długie ![]() Cytat:
![]() w kooooooooooooooooońcu nadrobiłam!!!! |
||
|
|
|
#4247 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dokładnie tak ![]() oj tam gadasz.. i tak są cudne chyba zapomniałam wspomnieć tak, już wszystko w porządku, chyba pms mi dał kość porządnie ![]() spędziłam miły dzień dzisiaj, więc juz całkiem jest w porządku ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- ja w sumie podjęłam spontaniczną decyzję, jeżeli chodzi o Tarty, ale nie żałuję, bardzo lubię ten lakier ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- gratuluję i podziwiam!
|
|
#4248 |
|
Konto usunięte
|
Wypiłam sobie własnie gorącą czekolada...mmm pychotka
Ja sobie postanowiłam że odłożę około stówki i kupie sobie moje lakiery z wish nawet jak się skończy promocja na ANS to i tak kupię bo strasznie mi się podobają te lakiery |
|
|
|
#4249 |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43484449]Wypiłam sobie własnie gorącą czekolada...mmm pychotka
Ja sobie postanowiłam że odłożę około stówki i kupie sobie moje lakiery z wish nawet jak się skończy promocja na ANS to i tak kupię bo strasznie mi się podobają te lakiery nie będę chyba mówić, co ja dzisiaj piłam ale Biedronka sponsoruje mi dzień zazdroszczę ale fajnie jest sobie zrobić taki prezent, a Chinki są naprawdę super, moja rodzinka się na bank powiększy
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze resztkę No more drama więc.... odpuszczę dzięki [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43484449]Wypiłam sobie własnie gorącą czekolada...mmm pychotka Ja sobie postanowiłam że odłożę około stówki i kupie sobie moje lakiery z wish nawet jak się skończy promocja na ANS to i tak kupię bo strasznie mi się podobają te lakiery pycha i dobrze Kochane, pod Winter Holly trzeba koniecznie bazę kolorową? |
|
|
|
|
#4251 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mhm,już się doczekać nie mogę! Cytat:
Też jestem ciekawa bo WH mam na wish |
||
|
|
|
#4252 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wydaje mi się, że one się różnią troszeczkę ja używałam Wibo Vintage Garden 5, Yen kładła WH na Deborah (?), jeżeli się mylę, proszę mnie poprawić ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43484671]Zaciekawiłaś mnie ![]() Mhm,już się doczekać nie mogę![/QUOTE] oj tam.. studencki budżet baardzo ogranicza wybór nie dziwię się
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak się sprawował? Bez większych problemów... wiesz mi lakier i tak wiecznie zbąbluje, nawet jak idealny w aplikacji dla innych Dlatego problematycznych to całkiem unikam..---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- też biję się z myślami... i chyba ostatnio zdrowy rozsądek przegrywa w tym starciu z chciejstwem. ja dawałam bazę, bo mi go było szkoda solo.. ale chyba dość kryjący jest... chociaż ja nie bardzo mam doświadczenie, zawsze daję brokaty na kolorową bazę.
|
|
#4255 | |||
|
Zakorzenienie
|
niestety koniec, amen i w ogóle wszystko :d
Cytat:
zboki jak ta lala Cytat:
oczywiście żartuje dziękuję ślicznie Cytat:
|
|
|
#4256 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dokładnie.. między pośladki te zdjęcia bardzo się z nim polubiłam ![]() też mi szkoda WH solo w sumie, piękny kolor, chociaż w kwietniu całkiem nie pasuje Smoo, robię wrzutkę specjalnie dla Ciebie, jak obiecałam ![]() ![]()
|
|
#4257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dajesz ![]() Pitu pitu ![]() Cytat:
Uuuuuuuu to niedobrze ![]() Może podlkej to złamanie Biedna ![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43484449]Wypiłam sobie własnie gorącą czekolada...mmm pychotka Ja sobie postanowiłam że odłożę około stówki i kupie sobie moje lakiery z wish i naklejki wodne i sondę nawet jak się skończy promocja na ANS to i tak kupię bo strasznie mi się podobają te lakiery Czekolada mniam ![]() Będzie szau ![]() Cytat:
wiem, że mani już było ale i tak jest czad Cytat:
![]() No co, każdy ma swoje odchyły
|
|
|
#4258 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43484671]
Noo pycha Też jestem ciekawa bo WH mam na wish poczęstowałabyś.... ![]() kurcze, jak bazę trzeba to tak sama nie wiem ![]() Cytat:
![]() kurczę... i teraz mam problem ![]() kurcze, kurcze, kurcze....!!! a Ty jaką masz baze pod WH? bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() mhm... no ja niby też brokaty na bazę kładę i to tak definitywnie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fajny peeling zrobiłam i maseczkę wtarłam jak krem. nie pachnie zbyt ładnie ale jest szał saszetki z Efektimy ![]() w ogóle spa dla dłoni - odżywka, lekkie piłowanie, evelinka, skórki, peeling, maseczka.... ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Kochana!!! dziękuję ![]() Fancy Pants teraz dało mi od myślenia... czy warto, skoro mam chyba 7 różnych odcieni niebieskiego i zamawiam kolejny - Skyscraper ![]() neonowa Sun of a peach odpada, bo neon. Winter Holly chyba tak... ostatnio nic to nie dało, po 2 tygodniach nic nie zostało z torebki i tak czy siak musiałam wrócić do jajek
|
|||||
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze WH nie używałam, ale jak coś to będę go kładła na: Westside warrior
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
K. chce mi kupić to papajowe cudo z ANS na urodziny ale nie pozwala mi Chinek sobie zamówić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

chyba coś w deseń topów Smuu
ale kochana moja prośba nadal jest aktualna
tylko teraz czarny jedynie chcę no i biały jeśli będzie
chyba wymieniłam wszystkie, jakie mam teraz na laptopie 
czy jakikolwiek to kształt tych drobinek jest, cuuuda, Pani Piękna, cuda!

tulę do cycucha, mam nadzieję że i u Ciebie już w porządeczku 
okropnie skurczył..