|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest zupełnie inna niż fasolka z czasów naszych mam- której ja szczerze nie znoszę.
![]() |
#2403 | ||
Zakorzenienie
|
kupiłam łopatkę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, dopadły mnie problemy żołądkowe (na szczęście już prawie doszłam do siebie), musiałam odstawić sporo produktów, nie bardzo mogłam jeść, ćwiczyć też nie, no i schudłam. Wczoraj TŻ mi powiedział, że tak chuda to jeszcze nie byłam, a dzisiaj przestraszyłam się swoich nóg - patyki mi się zrobiły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze...i jakieś wnioski co Ci szkodziło? Umęczysz się z tym przewodem pokarmowym ![]() Też jestem patyczak. Jem i jem a cały cza chudnę mam wrażenie. Nowe spodnie okazały się za duże ![]() ![]() O cyckach to już nawet nie ma co gadać- dziś idę po biustonosze nowe- muszę kupić jakieś pushapy- w rozmiarze A podejrzewam. Też nigdy tak chuda nie byłam-nawet ostatnio klienta mnie zapytała czy coś mi nie jest że tak wychudłam. he...nikt nie uwierzy że schudłam tak jedząc 3 razy tyle co kiedyś.
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
nie wiem
![]() hmm, niedobrze, że tak chudniesz może dowal sobie jakąś łyżeczkę oleju kokosowego dziennie, żeby zwiększyć kcal. A jak to nie pomoże to pasowałoby hormony zbadać. Ja jak akurat nie mam problemów żołądkowych, to utrzymuję wagę, a po okresie koktajlowym nawet mi się przybrało. Co do spodni - polecam wykroki z dużym ciężarem - nieźle tyłek wysadzają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Wtajemniczenie
|
a potem ślub dziecka
![]() ja nie pamiętam czy miałam, już nie mówiąc o tym jak wyglądało :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
mówiłam wam, że mój brat się żeni w maju? Jako że jestem jego jedynym rodzeństwem, ciągle temat na tapecie, o dziwo włączył się w przygotowania i ogólnie chyba się u nas wszystko przestawiło - znaczy, jeśli chodzi o nastawienie do ślubu i tych tematów, bo mdli mnie trochę, przeglądając strony fotografów, zastanawiając się nad jakimiś niuansami, no i większość tych wydatków jest dla mnie kompletnie nieracjonalna. Jestem jednak dzielna, nie denerwuję się, tylko spokojnie mu pomagam i doradzam ale musiałam się gdzieś wygadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
coś wspominałaś
Cytat:
czekaj - wy czyli ty i brat , czy ty i tż? dostałam dzisiaj Baileysa i właśnie sobie popijam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | ||
Zakorzenienie
|
nawet mi nie mow
![]() ![]() Cytat:
![]() narazie czeka mnie dluuuga kolejka do lekarza i zobaczymy czy cos sie ruszy ![]() [QUOTE=biia;43425836]a potem ślub dziecka ![]() nooo ales pojechala na maxa hahaha ![]() ![]() Cytat:
![]() ojjjj lubieeee i to nawet bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kotekk81;43428099]nawet mi nie mow
![]() ![]() jak ja bym tak chciala ![]() narazie czeka mnie dluuuga kolejka do lekarza i zobaczymy czy cos sie ruszy ![]() [QUOTE=biia;43425836]a potem ślub dziecka ![]() Cytat:
ale czas tak zapierdziela, że aż strach. też lubię Bejlejsa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i powinnam zbadać te hormony.Ale kurcze ja się czuję wyśmienicie- power jest, włosy nie wypadają ( jak nigdy w życiu, bo zawsze miałam z tym problem) pazury mocne. Może powinnam znowu liczyć dokładnie miskę bo przestałam- więc możliwe że tylko mi się wydaje że dużo jem. Olej kokosowy to ja jem łyżkami. Na samo śniadanie- potrafię zjeść naleśniki- z 3 jaj, łyżki oleju, szklanki mleka i szklanki mąki- o dodatkach nie wspominając. Tylko ..w sumie potem to już różnie bywa...jak jestem w pracy to czasem jem..czasem dopiero obiad- ogromny co prawda- ale może wcale nie tak kcal. Liczę od poniedziałku. ![]() Poradź gdzie kupię biustonosz w rozmiarze 65 B ![]()
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drzwi się montują i muszę siedzieć w chacie a mam dziś iście imprezowy nastrój, nocka dłuższa o godzinę sprzyja a tu nic z tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Moi znajomi też byli z rodzicami na wakacjach wlaśnie dlatego, że chętnie opiekują się dziećmi (dwójka), a ci dzięki temu też coś z wakacji mają ![]() Super wyjazd się szykuję.Zazdroszczę ![]() Moi znajomi w tym roku w sierpniu pojechali w ciemno i nie mieli problemów ze znalezieniem noclegu ![]() Cytat:
![]() miśkowa zajrzałam do klubu śliczny masz ten domek ![]() ![]()
![]() |
#2418 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]()
#2419 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() piękną jesień mamy jak na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
hej,
super, dzięki. Na szczęście jest sklep stacjonarny u nas. Dostanę pensję to skoczę zobaczyć co mają. ------------- Pogoda szaleje- wczoraj w krótkim rękawku spacerowałam. Fajnie że udało mi się wyrwać na randkę w tak piękną noc- i to jeszcze godzinę dłuższą ![]() Moje dziecko znowu ma katar i kaszel. 3 raz w ciągu 2 miesięcy ![]()
#2422 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś mam kupę roboty, kończę projekt budowlany, jutro mamy go oddawać do urzędu. W sobotę byłam na urodzinach szwagra i jego żony. Zamówili sobie u mnie zupę dyniową ![]() Wypiłam dość sporo %, ale to nic w porównaniu z moim TŻ, który całkiem się zepsuł ![]() Dziś w nocy mój teść jechał do pracy do Niemiec. Dzwonił do T. o 5 rano, że miał wypadek, już po stronie niemieckiej - dachował, auto do kasacji. Na szczęście nic mu nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
napiszę wam coś w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
cześć,
Ale tłok, nie nadążam pisać |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja składam do kupy projekt budowlany, już praktycznie skończyłam, więc mam chwilę, żeby coś zjeść. Ale generalnie jestem dziś na najwyższych obrotach od samego rana. Ogólnie jestem jakaś pobudzona bez powodu ![]() Wczoraj na terapii robiłam test Kocha i po raz kolejny kwestionariusz temperamentu, bo za każdym razem wybieram inne odpowiedzi i mam różne wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
cześć,
Kupiłam sobie wczoraj parę dodatków do domu w osławionym H&M home (kiedyś zamawiałam stamtąd coś przez internet z Anglii, ale w sumie się nie opłacało przez przesyłkę) ale zmęczenie materiału daje znać o sobie, bo oboje już straciliśmy ochotę, żeby coś codziennie zrobić. W tym tygodniu odpuszczamy całkiem robotę, ale w weekend udało się zmontować pół garderoby, więc się trochę odgruzowałam z rzeczy, worków i kartonów Chyba mamy myszę w domu, muszę dziś kupić jakieś pułapki |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pożyczyłabym Ci kota, tylko trochę daleko mieszkasz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedną myszkę już tż znalazł nieżywą. Akcja była tego typu, że z kratki wentylacyjnej w łazience wysypywał się piasek i syf, co w sumie powinno być niemożliwe, bo na tej kratce jest od spodu siatka. Tż zdjął kratkę i okazało się, że siatka jest w strzępach, włożył rękę w szyb wentylacyjny i znalazł tam zdechłą już myszkę. Zużył potem pół butelki płynu dezynfekującego (ja pewnie zużyłabym całą). No ale jak się mieszka przy polach, to chyba myszy w domu są nieuniknione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Xzora, jeszcze interpretacji nie mam ![]() Może mam zmienny, a może totalnie nie potrafię siebie określić. Miśku, nie dziwię się, że w końcu macie dość. Przerwa na pewno się przyda. Wczoraj padłam o 21:30. Przyszło do mnie tak ogromne wyczerpanie, że dosłownie nie miałam siły gadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
helo.
Zmiana czasu mnie dobiła...a raczej córka która tą zmianę ma w nosie i wstaje o 5:50- czuję się jak przejechana przez walca.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.