|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
2. Ty cheba znasz, bo to nic nowego w przyrodzie, ale jak się okazało, wielu się nie stososowało, i było zdziwionych od 1go dnia cyklu chuop zaniechuje wszelkich wyrzutów, robótki ręczne i inne wyrzuty zabronione - trzyma materiał, gromadzi, przetrzymuje jeńców ![]() w 12 dniu zaczyna akcję wpuszczania jeńców do bazy i tak przez równe 5 dni a potem żadnych wejśc i wpuszczań jeńców, nada, nic - acz sam juz niech se robi co kce byle nei do bazy po każdej akcji uwalniania jeńców - najlepiej przypomnieć sobie lekcje fizyki i wuefu - czyli świeca, atrakcje typu siku - surowo zabronione przepis jakiegoś starego felczera z lat 60-70tych pewnei znany wielu parom, i dla nich oczywisty, ale wiele było zdziwionych bo myślało, że wystarczy na lajcie się spotkać w dobrym dniu
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam, nie działa ![]() ale mam ale jeńcy 12-14 dniowy jeniec jest do doopy nomen omen
|
|
|
#334 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Auć. No to ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- A poza tym: jakie to cudowne uczucie, gdy człowieka przestaje boleć głowa |
||
|
|
|
#335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 12 dni strasznie duża hodowla ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#336 |
|
To ja :)
|
Jeńcy do tagów!!!
Dżem dobry Otóż udało mi się dziś upolować perfumę na e-glamourze -tak na pocieszenie, że jeh pogoda była od rana i kiepskie zdjęcia będę miała z wyjazdu...I wina mi się chce, a małżon leży otruty i niezręcznie mi samej iść do knajpy na dole
|
#337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak myślałam zawsze, że taki ukiszony dednięty - ale zadziałało, pytanie czy to to ? no chyba nie ma mocnych na tej wojnie ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- się nie znam ![]() pewnei na biologię nie ma mocnych, ale co szkodzi próbować różnych opcji, wiadomo, że każdy organizm się różni itp itd ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
2. boooosz ale juz jest po, to najważniejsze
|
||
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są Cytat:
|
||
|
|
|
#340 |
|
|
Otrucie otruciem, ale małżon chyba psychicznie odpoczął... Przed chwilą zaczął mi uklepywać włosy, które uciekły spod gumki i mówi "trochę wełny ci się od kłębka odwinęło"...
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#342 | |
|
|
Cytat:
![]() Ale senks, serio pomaga takie oderwanie od rzeczywistości
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz koniecznie co tam polecacie ciekawego poza oczywistościami wulkan, aloes, kozy rum - moja Mam szykuje 3 szturm na Kanary ale problem polega na tym, że teraz, jak były w miarę tanie to nie miał kto z nią lecieć - cudowny zawód przyjaciółek nauczycielek - a w styczniu w ferie pono jest ponad 3 k z wycieczkami za 8 dni, czyli za drogo i ma dylemat przekłada na wiosneu a biura nie mają na Wielkanoc jeszcze ofert |
|
|
|
|
#344 |
|
Nindżopesz
|
Jeńcy
Aileenn, Rejcz, Tru - no! była okazja! ![]() Teraz się modlę żeby nic więcej mi się nie spodobało. Chwilowo mam 3 flachy (no, 4 ale te 5 ml Dune się niezbyt liczy) a reszta na wylocie. Kiedy ja miałam 3 flaszki, chyba w liceum? |
|
|
|
#345 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
zegar misue pidiba pid warunkiem ze zawszw jest 12
![]() Cytat:
podobno orzetrztnywanie jenscof ponad 4 dni nie ma sensu..ale nie wim dlaczego Cytat:
ale formowanie jenca trwa 72 dniwec ta teoria tez nie ma sensu tak do konca ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- wroce potem obm wino wupula
|
|
|
#346 | |
|
|
Cytat:
![]() Nuda pani...
|
|
#347 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: Polly, z ciekawości, ile tego wina było? Ja po półtora litrze jeszcze nie mylę liter Aktualnie wyżłopałam jakieś 400 ml
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-30 o 00:21 |
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wisz, moja Mma tak serio twierdzi, że po dwóch dniach na jednym miejscu to i w raju nuda - nie wiem, nie wiem, ja tam dawno na wakacjach nie byłam, nudy jednak nie zanotowałam mimo wszystko cały czas nie przestaję Wam zazdrościć Polly - wszystko zrozumiałam jeńcy do doopy nomen omen do tagów gdyby nie powaga sytuacji to pękłabym ze śmiechu nie no darujmy im to by było niehumanitarne tak ich w tagach poniewierać---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() nie ważne ile ale wiecie nad czym teraz się zatrząsam ze śmiechu ? nad "formowaniem jeńca" normalnie nie wstanę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-30 o 00:29 |
||
|
|
|
#349 |
|
Nindżopesz
|
W każdym razie na ataki już zawsze będę patrzeć z innej perspektywy Rejcz, Polly jest od nas pewnie o połowę mniejsza (noł ofens) więc szybciej na nią działa
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-30 o 00:32 |
|
|
|
#350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyżbym się niejasno wyraziła? nic no, tak poważnie, to ciekawa jestem jakiegoś naukowego rozwiniecia tematu, albowiem to jakieś ludowe niczm nie wytłumaczalne zalecenia, które posłużyły już matce mojej przyjaciółki, z nomen omen jednym jajnikiem - ale czy to wszystko miało jakieś znaczenie? to przetrzymyanie jeńców? nie wiem, nie twierdze że wiem, ale wiedzieć bym kciałą, bo lubię wiedzieć coś na pewno. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale "nas" brzmi jak błąd logiczny w tym zdaniu |
||
|
|
|
#351 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Coś kiedyś czytałam, że yyy zbyt częste zwolnienia skutkują niepełnym wytworzeniem hmm mocy produkcyjnych, znaczy się jeniec jeszcze otumaniony. Ale źródłem mojej wiedzy mogła być gazetka typu Bravo. |
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) aaa widziiiiiisz, takoż ten felczer mawiał ale jak widać dzisiejsze czasy rozpasają właścicieli jeńców, rozleniwiają, psują obyczaje, no i potem sieje się rozpusta - skutkująca zepsutymi, leniwymi jeńcami biorącymi "przykład z góry" ![]() :brzyda l:![]() no własnie, skąd czerpać wiedzę w kwestii tego jak humanitarnie postępować z jeńcami ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-30 o 01:03 |
|
|
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad 2 mój gin uważa iż trzeba co najmniej 2 dni odczekiwać, bo za często nie jest wskazane ale podejrzewam że co gin to inna teoria na ten temat ![]() Znad kawy i wizji weekendu |
|||
|
|
|
#354 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hello
![]() już prawie weekend Murszafko, jaka pogoda u Ciebie? dziewczyny, kto był w Holandii, co warto stamtąd przywieźć, oprócz tych słynnych wafli? Pobyt krótki i intensywny więc każde typy mile widziane.
|
#355 |
|
BAN stały
|
ja przywiozłam sos do frytek, vla (coś pomiędzy jogurtem a budyniem, ale w sumie nie smakowało mi jakoś szczególnie), no i dużo dobrego piwa mają (pewnie w większości belgijskiego)
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#357 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ewentualnie słodką musztardę - tylko nie pamiętam jak się to nazywa ![]() A jeśli lubisz lukrecję, to np. dropsy czy herbatki lukrecjowe. KLIK Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-10-30 o 10:50 |
||
|
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
nie, chyba nawet nie widziałam takiego - gdybym widziała, to na pewno bym wzięła
![]() kurczę, nie pamiętam, co tam jeszcze było fajnego ponad 4 lata minęły... a, z picia jeszcze warto spróbować kriek, to akurat belgijskie, ale w holandii można dostać bez problemu.a gdzie dokładnie będziesz, agnes? |
|
|
|
#359 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
będę w Rotterdamie ale bardzo krótko... od niedzieli wieczorem do środy rano, ale służbowo więc nie będę mieć czasu na dłuższe wypady zakupowe.
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bry Byłam w D. i kce mi się perfumóf
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

no cyrk na kółkach mamy 
Otóż udało mi się dziś upolować perfumę na e-glamourze 
ale juz jest po, to najważniejsze

a, z picia jeszcze warto spróbować kriek, to akurat belgijskie, ale w holandii można dostać bez problemu.