|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
|
|
#4592 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my płacimy 70 zł od osoby ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my banalnie ja imię + data TŻ ksywa + data ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
madzix gratuluję sukienki i dołączam się do zachwytów dziewczyn co do Twojej figury
U mnie sezon na grzane wino też rozpoczęty Teraz popijam sobie różową Kadarkę, bardzo dobre jak za tą cenę
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do drogowców, zgadzam się, pracuje na stacji paliw i dziś ruch masakra, a do tego pełno idiotów, trąbiących, drących ryje, ehhh Cytat:
|
||
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj przypadkiem odkryłam emotikony - kociaki na fejsie, a dzisiaj te z pic4ever
wkradła się nowa jakość w moje internetowe życie Cytat:
|
|
#4596 |
|
Konto usunięte
|
alloffkowa wklejasz link z kolumny forum
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
że niby tak?![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- aaa to działa ![]()
|
|
|
|
#4598 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może się uda ![]() Cytat:
moja suknia ma tren i wygląda to ślicznie, ale nie podoba mi się już jak jest podpięty Zastanawiałam się nad obcięciem i wtedy tylko długi welon, ale trochę mi szkoda tego trenu Jestem w kropce![]() Mam wrażenie, że robi się taki kaczy kuperek:/ Poza tym nie wiem czy sis z mamą sobie poradzą z tym podpięciem Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2013-10-30 o 20:26 |
||
|
|
|
#4599 |
|
Rozeznanie
|
allofkowa koniecznie idz do lekarza!!! jezeli wykluczasz zaslabniecie z powodu ciazy badz zbyt intenyswnego odchudzania ( nie zjadlas nic od rana, za malo cukru), to moze to byc oznaka jakies powazniejszej choroby...
nie chce Cie straszyc |
|
|
|
#4600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzwoniłam tam dzis do przedstawiciela to mi powiedzial ze cena za butelke wychodzi okolo 20,30zl ![]() a z tym piciem alkoholu to mamy zawsze z moim TŻ'tem ten sam problem co wy- zawsze ktoś jest autkiem
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! |
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4602 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może to głupie pytanie ale ten welon ma być tak samo długi jak tren ? w sensie czy ma się konczyc w tym samym miejscu gdzie konczy sie tren sukni czy ma byc dluzszy lub odrobine krotszy zeby to dobrze wygladalo ?Cytat:
ja jakbym miala zdolnosci artystyczne to tez bym sie takiego czegos podjela ale chyba wole juz zaplacic na allegro hehe a masz koronke na sukni ? bo ja mam tren podpinany również tylko że pani z salonu mi doradzila ze najlepszy efekt jest gdy wytnie sie atłas i pozostanie koronka tylko i tren bedzie tylko koronkowy bo jak to ona okreslila jak sie podpina tren z atłasu to sie robi taka górka z tylu sukni takie "wybrzuszenie" a koronka jest cienka i lekka i tego nie widac wtedy jak podepniesz jesli masz cos takiego ze mozesz to rozdzielic ( o ile w ogole masz koronke :P) to zapytaj sie w salonie czy by ci tak nie zrobili bo mi by bylo zal obcinac tren , poniewaz zawsze o nim marzyłam
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! |
||
|
|
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczę jeszcze na wiosnę, jak to będzie wyglądało na żywo, ale wątpię żebym się zdecydowała. Za dużo tego tiulu i nie będzie ładnie![]() Monika, mój dół sukni składa się z kilku warstw tiulu Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2013-10-30 o 20:34 |
|
|
|
|
#4604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zero objawów, okres mi się skończył tydzień temu, a z cukrem też nie. Zasłabłam z bólu, bo złapał mnie taki jakby skurcz w brzuchu ![]() jutro na 8 lecę do lekarza. ![]() mam nadzieję że to nic poważnego |
|
|
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim!
Znów padła mi aplikacja w telefonie więc się pogubiłam i nie wiem gdzie skończyłam czytać.. nowości co u nas w sprawach ślubnych w klubie na moim wątku ![]() Dziś zaczynam weekend Ahh, fajnie być na ostatnim roku..
|
|
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
ja mam dół tiulowy i podpięcie nie wygląda źle
dokładnie moja suknia na zdjęciu ![]() (zdjęcie bardzo małe bo to z jakiegoś ogłoszenia) zastanawiam się cały czas co z nim zrobić, zostawić czy obciąć ![]() nie mogę dodać 2 zdjęcia
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-10-30 o 20:48 |
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ślubnych przygotowań - znalazłam makijazystkę i zarezerwowałam próbny makijaż na ktoraś sobotę listopada - jak bede szła na impreze.
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ma uraz do trenów- rozłożony wygląda bajecznie a podpięty źle jak dla mnie, znajoma miała właśnie suknię z trenem i wyglądała w kościele super, miała piękną kieckę, a jak zobaczyłam jak podpieła tren to........
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do trenu, ja go mieć nie będę, ze względu właśnie na to, że idzie się z nim przez chwilę, a później ma się ten nieszczęsny "kaczy kuper" Cytat:
mam nadzieję, że badania wyjdą w porządku
|
|
#4611 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty masz literę A prawda? więc przód inny, tył za to podobnytak tak, świeci się cudnie ![]() ![]() ![]() heh ja się na mierzeniu dowiedziałam, że mam 3 cm więcej w biodrach niż myślałam.. a Ty jak się nie dopiełaś w biuście to pozazdrościć, ja niestety nie mam nigdy takich 'problemów ' ![]() co do graweru to my chyba tradycyjnie..imiona i data Cytat:
ale czy się zmieści![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oo kurcze wiem co czujesz, bo ja w maju zemdlałam w dziekanacie i łupnęłam głową o ścianę pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło.Badania zrobiłam i wszystkie mam wzorcowe ![]() oby i u Ciebie było w porządku!
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze
Do wesela wyzdrowiejesz
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja zemdlałam raz w życiu, 4 lata temu w kościele na Wielkanoc, był dziki tłum ludzi i po prostu zrobiło mi się słabo mama mnie łapała leciałam do przodu niby, moja przyjaciółka zawsze jak mdleje to pada do tyłu i kiedyś w kościele też właśnie tak poleciała na posadzkę, że aż zahuczało ![]() dziewczyny w Lorens&Wiktor jest promocja garniturów (ale nie koniecznie, po cenie z gruponu sprzedają nawet bez kodu więc nie trzeba go kupować w ciemno, można pójść obejrzeć, przymierzyć i jak coś będzie powiedzieć, że na gruponie jest promo i sprzedają po takiej cenie jak tam a i oni mają z tego korzyść bonie odprowadzają nic gruponowi) http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...IKTOR/28619989 brat TŻ właśnie przyjechał z garniturem, jest naszym świadkiem, kupił piękny garnitur slim granatowy, skręt nitki 130, warto zwrócić na to uwagę ( taki jak my chcieliśmy, ale mu wybaczę chyba ![]() TŻ w poniedziałek idzie oglądać jak nic nie znajdziemy to w przyszłym roku kierunek Vistula jest kilka lokalizacji nie tylko Warszawa, ale też Piaseczno, Poznań, Gdańsk, Kraków, Częstochowa, Lublin, Wrocław
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-10-30 o 21:22 |
|
|
|
|
#4614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TZ: moje imie + data ślubu JA: ślubuje Ci ( data ślubu) i nie imię a slowo jakim się do niego zwracam. Niby banalne ale nasze a nie na siłe wymyślane. Misia Wasze słowa na obrączkach powinny się zmieścić,zobacz żę ja tezmam sporo, a Pani powiedziała, że bez problemu sie zmieści. Oczywiśće zależ to też od wielkości obrączki No to marsz do lekarza, mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja spowodowana faktycznie brakiem witamin.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2013-10-30 o 21:10 |
|
|
|
|
#4615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny dziekuje ale to chyba zasługa tej sukni Cytat:
u mnie na przykład się podpina pod spód i nic nie widać a z nauką podpinania to u nas kobitki z salonu robią specjalne szkolenie na ten temat ![]() kacze kupry są okropne niestety, moje pierwsze pytanie jak zobaczyłam tren w mojej sukni było takie, czy go nie będzie
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do trenu to mnie wiele razy w oczy raził brzydko wyglądający podpięty, ale w mojej sukni na szczęście wygląda to całkiem nieźle i wręcz mi się podoba. Bo nie zwisa smętnie, tylko tworzy taką ładną kaskadę
Siostra i szwagierka nawet na to zwróciły uwagę.A co do obrączek, my chyba będziemy grawerować tylko imię i datę
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-10-30 o 21:43 |
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trochę się w niej przeszłam i było nawet ok..ona planowo ma być bardziej dopasowana w nogach, żeby robiła ładniejszą rybkę ale zaznaczę, żeby nie przesadzali bo mam zamiar swobodnie się czuć ![]() ehhh w kościele często widać omdlenia..dobrze, że mama Cię złapała. Ja w tym dziekanacie do tyłu poleciałam i też huknęło stałam, gadałam z kobitką i nagle najpierw zaczęłam mieć plamki przed oczami, potem przestałam jakby słyszeć, w jednej chwili zrobiło się ciemno i łuup. Trwało to kilka sekund ale kobitka mnie podnosiła i taką miała minę przerażoną..![]() wyszłam wtedy bez śniadania i stresu trochę było ![]() Znalazłam taką fotkę mojej sukni z podpięciem już na sali..nie widać go, wygląda to tak jakby miała obcięty ten tren
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewno temu że ten tren jest z lekkiej koronki![]() widać tylko jedno rozwiązanie na to jest
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
radzę poszukać może troszkę natchnienia i napisać coś sobie na obrączkach od serca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

chyba się myliłam 

! znaleźliśmy kurs raz w tyg po 1.5godziny zegarowej za 65zł/os. Myślicie że dobra cena? może uda mi się coś nauczyć do ślubu
czy grawerujecie cos sobie na obrączkach ? macie wybrany jakis ładny tekst ktory mozna wygrawerowac ? taki... nieoklepany 
kurczę ciężko wybrać wódkę na wesele...
że niby tak?

Może się uda 

ja jakbym miala zdolnosci artystyczne to tez bym sie takiego czegos podjela ale chyba wole juz zaplacic na allegro hehe 
i czekam aż mi ściągną na salon troche większy numer) ale gust mamy baaaaardzo podobny (też tak jak ja lubisz Swarovskie "świecidełka" Szkoda tylko że na mnie ta moja suknia tak dobrze nie leży jak ta na ciebie teraz to sobie uświadomiłam 

taki jak my chcieliśmy, ale mu wybaczę chyba