|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
Okey
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam:
Flowerbomb Extreme odrobinę mniej niż połowa 30 ml Lolita Lempicka Minuit Noir 93/100 ml Chętnie się pożegnam z: L'Artisan Poivre Piquant 48/50 ml Givenchy Hot Couture edp 48/50 Scent Story 24 Gold 50 ml (ubytek testowy) LesNes l'Antimaterie 47/50 ml - nieaktualne Mark Buxton Around Midnight 28/100 ml - nieaktualne Chętnie przywitam: drzewno-kadzidlano-industrialną niszę Nu edp w ilościach nieograniczonych Black Cashmere j.w. Narciso Rodrigueza wszystko z linii For Her Angela likierowego i skórzanego w ilości nieograniczonej (interesuje mnie też wersja Le Gout) Innocenta Addict Eau Fraiche sprzed reformulacji EL Sensuous A może co zupełnie coś innego Poproszę o kontakt na priv!
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2013-10-30 o 14:49 |
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
Oddam
![]() Angel edp Thierry Mugler nówka 25 ml gwiazdka
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię:Dior Addict Eau Fraiche(nowa wersja) 30ml/100ml Narciso Rodriguez edt tester 90ml/100ml za La vie est belle, Alien EA, Angel edp. |
|
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo bardzo bardzo chętnie przygarnę nawet po 0,5 ml Black XS L'Aphrodisiaque damskiego i męskiego.
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam 30ml bez kilku psikow Paco Rabanne Black XS L'exces - jest kartonik i Signorina edt ok. 25/100 - tester i to co w watku
![]() Szukam m.in. Chance, MDCh L'eau, Diamonds Intense, Midnight Poison, Addict 2, Bottega Veneta edp, La Petite Robe Noir edp, Cristalle Eau Verte, Cinema edp, In love again, Elle Collector, Sensuous Noir, Magnifique, Rose Noir, La Vie est Belle, Chloe 1973, Chloe Intense - moga byc odlewki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2013-10-31 o 06:35 |
|
|
|
#4688 |
|
Guerlain Lover
|
Oddam Silver Rain we flakoniku (mam również kartonik). Zostało ok. 5-10 ml. Dokładnie sprawdzę w domu
Chętnie za jakąś większą odlewkę. Mogę się także podzielić tym: Euphoria edp, Princess, Princess night, Everose Jil Sander, Amber Elixir night Oriflame, Only Imagine Avon, Angel Sunessense 2009, Angel Bleu Lagoon, Angel Ocean d'argent, La Perla In rosa, Oriflme Giordani Gold Incontro, Magnetism, Nina Nina Ricci, Eternity, Mitsouko edt, CK One Summer 2012, Midsummer Oriflame, Idylle Edu Sublime, Arabian nights Jesus del Pozo, New Yorker Women, Obsession CK i Oxygene Lanvin. Poszukuję: link na fragrantice |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Escady Magnetism jakiejś małej odlewki
|
#4690 |
|
Guerlain Lover
|
Ja mam
mogę się podzielić. Ile chcesz ml i co masz do wymiany?
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka postów wcześniej mam flakony (tylko Paris nieaktualny), a odlewki zobaczę w domu i wieczorem odpiszę, ok?
A chciałąbym tak z 5 ml
|
#4692 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Balenciaga Paris 20/50ml te dwa mnie interesują tylko nie wiem czy możesz zrobić odlewki czy chcesz flakony wymienić...
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
Oddam bez żalu:
Sisley soir de lune 0.7ml Opus V 1 ml Opus IV 0.3ml Ambre sultan 1.5 ml Nasomatto pardon 0.5ml NR delicate edp for her 1ml Jil Sander sensual 1 ml Cacharel eden 2ml Tea for two 2 ml The scent of departure Roma/Tokyo 2ml Gucci Glamorous Mandarin 2ml MJ Biscotti splash 3ml Innocent 2 ml Alien 3ml Alien ambrowy 6ml CB burning leaves 3ml Habanita edt stara wersja 9.5 ml CK in2u 4 ml Herba fresca 4 ml Devil in disguise 4 ml Najchętniej za Hypnotic Poison, Dune, Kyoto, ale jestem otwarta na propozycje
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4695 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, myślałam, że masz może jeszcze jakąs resztkę we flakonie, oprócz Silver rain Bo wolałabym wymienić flakon za flakon, mam nadzieję, że rozumiesz
|
#4697 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() La Perlę mogłabym flakonik oddać zostało ok. 10 ml chcesz coś jeszcze? Może pójdziemy już na pw
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze raz
Wymienie - wszystko flakony. Podaje pojemności wyjsciowe. Zużycie na zdjęciach. Do większosci mam kartoniki Fragonard Grain de Soleil 50ml Dior Addict Eau Fraiche (sprzed reformulacji) 50ml Dior J'adore EDP 100 ml Dior Miss Dior EDT 2012 100ml Dior Dolce Vita (sprzed reformulacji) 100ml TM Alien EDT 60ml TM Womanity (do napełniania) 30ml Marc Jacobs Daisy 50ml Cacharel Amor Amor 30ml Cacharel Amor Amor Absolu 50ml Lalique Amethyst 100ml DKNY Be Delicious EDT 125ml Escada Absolutely me 75ml Nina Ricci L'elixir 80ml Cioccolato mon amour Bianco Classico 30ml Queen by Queen Latifah połowa ze 100ml JPG Classique EDT 100 Farbelic Ramyata 30ml VERA WANG Bouquet 100ml Miniaturki słoneczne Fragonard (kazda po 7ml) nowe: Belle de nuit Fragonard Diamant Miniaturka THIERRY MUGLER Pivoine Angel 5ml DKNY, Be delicious night 7ml W moim wątku wymiankowym (link w podpisie) mam tez duzo odlewek, m in Dior Mitzah czy Dior Poison a takze wiele innych, ZAPRASZAM ![]() Za diora addicta i dolce vite chcialabym cos extra ![]() Moj wish zapachowy znajduje sie w moim wątku wymiankowym ![]() Tu galeria ze zdjęciami flaszek http://tufotki.pl/62YWX Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-10-31 o 19:01 |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal szukam Fendi Palazzo na testy oraz Rochas Absolu
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlabys cos u mnie za silver rain?
![]() Cos mi nie zacytowalo jak pisze z tele Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
szukam na spróbowanie:
M. Micallef Gaiac oddam: fiolki Armani Diamonds edp ok. 0.7 ml Azzaro Chrome Legend ok .1.5 ml Burberry London ok. 1.1 ml Burberry Brit Red ok. 1.8 ml Britney Spears Midnight Poison ok. 1 ml Bvlgari BLV ok. 1.5 ml Bvlgari Jasmin Noir ok. 0.8 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Noa Perle ok .2.5 ml Chopard Wish ok. 2.5 ml CK Escape 3 ml D&G Red Cap 3 ml Dior Jadore edp ok. 1 ml E.Lauder Youth Dew 3 ml Elie Saab ok.2.7 ml E.Pucci Vivara ok. 0,7 ml Escada Into the Blue 2 ml Escada Lily Chic ok. 2 ml Escada Marine Groove 2 ml Givenchy Ange ou Demon edp ok. 2 ml Guerlain AA Angelike-Lilas ok. 4.5 ml Guerlain Flora Nerolia ok. 3. 5 ml Guerlain Idylle edp ok. 0.9 ml Hermes Terre d’Hermes edt ok. 2.5 ml J.Ch>Brosseau Jasmin-Lilas ok. 6 ml JPG Gaultier 2 ok. 1.8 ml John Varvatos Vintage ok. 3 ml Kilian In The Garden of Good and Evil ok. 1.2 ml Keiko Mecheri Loukhoum Parfum du Soir ok. 2 ml Kenzo Madly ok. 2 ml Lancome- Attraction-0,7 ml Lancome La Vie Est Belle 3 ml Lancome Magnifique ok. 0.5 ml Lancome Poeme 3 ml La perla -j'aime-0,7 ml L'Artisan- Tea for two ok. 0.9 ml L.Biagiotti Due Donna 2 ml L.Biagiotti Roma Uomo 2 ml L. Biagiotti Laura rose 2 ml Montale Black Aoud ok. 1 ml Michael Kors edp 3 ml Nina Ricci Ricci Ricci 3 ml Paco Rabanne Black XS ok. 2.5 ml Prada Amber edp 1,6 ml Ramon Molvizar Black Goldskin ok. 3 ml Rochas Eau de Rochas ok. 1.4 ml R.Piguet Fracas ok. 0.3 ml Rochas Tocade ok. 1.1 ml Ricarda M. Sweet Lady ok. 1.8 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml T.Mugler Angel la Rose ok. 2.2 ml T.Mugler Angel edp 0,7 ml Ungaro Apparition ok. 2 ml Versace Bright Crystal ok. 2.3 ml Versace Emotional Essence ok. 1.4 ml YSL Manifesto edp ok. 1.3 ml YR Neonatura Cocon ok.2.8 ml Odlewki: Angel Schlesser, Oriental Edition II ok . 2.5 ml Balenciaga Rumba ok. 7.5 ml Carolina Herrera, 212 VIP ok. 5 ml CK In2U ok. 5.5 ml CK One 5 ml CK Eternity ok. 4 ml D&G Light Blue ok. 4 ml D&G Pour Femme ( 2013 ) ok. 8.5 ml DKNY Delicious Night ok. 6 ml Gabriela Sabatini edp 5 lub 10 ml Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Hermes Eau de Pamplemousse Rose ok. 5 ml H.Rubinstein Wanted ok. 8 ml Jil Sander Sun 5 lub 10 ml Kenzo Madly edp ok. 2.5 ml Kenzo Power ok. 6 ml Lalique Le Parfum ok. 9.5 ml Salvatore Ferragamo Signorina ok. 7.5 ml Sergio Soldano Atelier Noir ok. 9 ml Vera Wang Princess Night ok. 10 ml 24 Gold Scent Story 5 ml 24 Gold Scent Story 5 ml oraz mogę odpsikać do 5 ml z moich flakonów : Moschino Femme, D&G Red, Kenzo Flower edp, Juicy Couture Couture Couture edp, Habanita, Lolita edp, EA Splendor, 5th Avenue, Tesori d’Oriente Jasmin di Giava, Dior Dune sprzed ref, Miss Dior edt sprzed ref, Diorissimo sprzed ref |
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, widzisz u mnie coś dla siebie? |
|
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Nindżopesz
|
Szukam:
D.S. & Durga Cowboy Grass Le Labo Poivre 23 Byredo M/Mink Nu_be Carbon Nu_be Oxygen Nu_be Hydrogen Montale Dark Aoud Molecules 01 i 02 Oddam: Satellite Padparadscha 2,5 ml Nu_be Sulphur 1 ml Nu_be Mercury 1 ml CdG x Artek Standard 1 ml Blood Concept AB seria srebrna 1 ml Blood Concept AB czarna seria 0,5 ml Olfactive Studio Autoportrait 1 ml Hermes Eau de Gentiane Blanche 0,5 ml Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-11-03 o 19:37 |
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby ktoś coś to proszę pisać
Z miłą chęcią pozbędę się tych rzeczy.Próbki: - A. Basi In Red 2,5 ml (r) - Avon Herve Leger Femme 0,8 ml (f) - Avon Outspoken Intense 0,9 ml (f) - Benetton United Colors 3,5 ml - Gale Hayman Sunset Boulevard 0,4 ml (r) - Givenchy Organza edp 0,6 ml (r) - Ghost The Fragrance 1 ml (r) - Guerlain Cologne de 68 0,5 ml (r) - Guerlain Terracotta Voile d'Ete 1,2 ml (r) - Hugo Boss essence de femme 1,3 ml (f) - Isabella Rossellini Manifesto 1,5 ml (f) - Moschino Hippy Fizz 1,5 ml (r) - Ralph Lauren Rocks 1 ml (f) - Valentino V (f) ok. 1,8 ml - Valentino V Ete 2 ml (f) - VC&A Ete (lato) 0,3 ml (r) Odlewki: - Borsalino pour elle ok. 7 ml - Custo Barcelona Glam Star 10 ml minus 2 psiki - M. Carey Luscious Pink dowolna ilość - Marella Ferrera Woman 2,5 ml - Pecksniff Oriental Amber 1 ml sampl. - Pucci Miss Pucci Intense 1,5 ml sampl. - Theorema Leggero do 10 ml - Eau de Lacoste 6 ml roll on
|
#4707 |
|
Kokon pro
|
miniature nightflight Joop wymienie
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam zestaw miniatur Philosophy - zapachy czystosci za cos extra oraz flakony FCUK for Her (slodziak) ok 70/80, mgielka B&B mandarin mango 100 oraz Marbet pomaranczowe bez korka 80/90
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
a co być za to chciała? szukasz czegos konkretnego? mam i odlewek roznistych sporo i wosków YC
|
#4710 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
odezwij sie na pw, chyba bedzie latwiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

tylko nie wiem czy możesz zrobić odlewki czy chcesz flakony wymienić...