|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji
[QUOTE=Hibiku;43486504]
No cóż, jako rzekł uczony Anioł: "mądrej głowie dość dwie słowie, a głupiemu to i referatu mało". Wybierz sobie, którą opcję wolisz :-P A do autora postu: cieszę się razem z Tobą, bo teraz to już przynajmniej raz zatopisz swój "mieczyk" w "pochwie" :-D Oby Cię nie dopadło swędzenie, ropniaczki i inne paskudztwa uczuleniowe, bo wtedy daję głowę, że samemu Ci odechce się pocierania, nawet o najgładszą powierzchnię na świecie. A co do radości Twojej dziewczyny, to ja też bym była radosna jak skowronek, bo po pierwsze - stanęło na moim, po drugie - nawet bez większej walki, a po trzecie wytrąciłam Ci argument z ręki, że nie możesz/nie chcesz, bo skoro raz już to zrobiłeś to się da! A tak poważnie, to życzę Ci jak najlepiej i trzymaj się cieplutko chłopie |
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Na chwilę obecną podrażnien nie ma. Goliłem z włosem, i wygląda wszystko jak po goleniu na twarzy, czyli ok
|
|
|
|
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
A za co ban na pierwszym profilu?
|
|
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Mam wspólny komputer z siostrą w domu, więc już tak tu jest, że nie banują nick, tylko ip
I ona troche tu narozrabiała I mi się dostało że niby ja klon osoby zbanowanej, i pewnie ten nick też zaraz zostanie zbanowany.
|
|
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
Nie no trochę też mi się wydaje nie taktem wywlekanie takich tematów na forum. Swoją drogą można by przecież jeszcze zrobić zdjęcia tych kłaków... było by ciekawiej.
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Przeciez dziewczyna nie moze od Ciebie niczego wymagac, skoro stawia Ci takie warunki to najwidoczniej nie dojrzala do wspolzycia.
Kiedys owlosienie lonowe bylo czyms normalnym, naturalnym, a teraz stalo sie dla wiekszosci czyms obrzydliwym. Niedlugo to ludzie przestana ze soba sypiac, bo im bedzie milion rzeczy przeszkadzac... Zycze powodzenia i wytrwalosci
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
Dokładnie. Ludzie mają długie włosy i potrafią je utrzymać w czystości, a są też takie osoby, które mają krótkie i mają z tym problem. Kwestia człowieka.
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to, że coś kiedyś było, nie znaczy na szczęście, że ma być nadal. Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytuję autora: "Moja K powiedziała, że dopóki nie ogolę się w tym miejscu seksu nie będzie."
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, ale nadal mowa o jego dziewczynie +- 20 innych, które myślą tak jak ona. I od razu, że ludzie niedługo przestaną, bo wszystko im przeszkadza? Bardzo daleko idące wnioski.
Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- No i jeszcze, nie wszystko przeszkadza, a jedna konkretna rzecz na dodatek bardzo łatwa do skorygowania. Żeby ludzie takie problemy mieli w związkach to życie byłoby prostsze. Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak? To zobacz sobie na roznych forach ile jest watkow typu: chlopak nie chce sie ze mna kochac bo przytylam, albo dziewczyna nie chce sie kochac bo mam malego, czy to jest normalne? Na jakies podstawie wysnuwam te wnioski. Pozdrawiam
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie to normalne, bo każdy ma swoje oczekiwania i gdybym wiedziała, że partner nie chce uprawiać ze mną seksu bo np. przytyłam, to przeryczałabym dwie noce, a później wzięłabym się za siebie, a nie jęczała na forach. I nadal nie znaczy, że jest tak dopiero teraz, a wcześniej to ludzie brali jak leci, bez większych przemyśleń. Internetu po prostu nie było.
Zresztą nieważne, każdy myśli jak chce, nikogo tutaj nie będę przekonywać bo nie o to chodzi. Ważne, żeby w związku się dobrać. Rozumiem natomiast, że dziewczyna ma oczekiwania, skoro coś jej bardzo nie pasowało. Jej prawo. Jego prawem było się nie zgodzić. Swoją droga, bez sensu dyskusja, bo problem z wątku dawno szczęśliwe rozwiązany. Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do czytania wątku - pisałaś kilka postów pod informacją autora o tym jak sprawa się rozwiązała... nie wiem, bawi mnie takie radzenie ludziom którzy już sobie poradzili ze sprawą ;p |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
A co w tym dziwnego? Depilacja ważna rzecz inaczej się raczej nie da. OooooOooo
|
|
#167 |
|
Przyczajenie
|
No i zaczęło się. Po tygodniu od golenia swędzi podczas chodzenia jak choler.... Co radzicie zrobić? Przeczekać, czy znowu ogolić na zero?
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
nie drapać i smarować , ewentualnie próbowac zgolić co odrasta.może tobie się uda przyzwyczaić skórę.jeśli powstana krostki ze stanem ropny to oznacza,że masz zapalenie meszków włosowych i nie jest ci pisane golenie na 0
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-11-05 o 13:31 |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na samym początku też mialam skórę podrażnioną, ale po kilku razach się przyzwyczaiła i od wielu lat jest ok. Nie przejmuj się więc, ja bym zgoliła to co odrosło.
Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc Panie do fryzjera jedziemy na zero... Po za tym jak niektórzy twierdzą o równouprawnieniu - że ja się gole to On też powinien - to już jest śmieszne, a jak facet Wam powie, ja się gole na łyso i Wy też byście mogły to już by było - Oh i ah - chociaż nie wiem czy jakiś facet by chciał mieć łysą kobietę. Chociaż kto to Wie.
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze mam pytanie do was. Czy nic was nie kłuje jak uprawiacie seks z chlopakiem a on jest tam ogolony, tak kilka dni po goleniu jego? Bo dziewczyna moja jest zachwycona, że jestem tam na zero ale po kilku dniach jak odorsly to kłuję ją, szczegolnie te wloski na mosznie sa jak szpileczki.
|
|
|
|
|
#172 |
|
BAN stały
|
ja golę się tam codziennie/raz na dwa dni od jakiś 6 lat i nie widzę w tym problemu. Poranny prysznic, mach mach mach mach, minuta albo i mniej i gotowe. Jesteś zawsze zadbany i mniej się pocisz, a i jajka się nie kiszą
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale najwyraźniej masz sztywne i grube włosy łonowe, w związku z czym golenie ich nie będzie taką łatwą sprawą. Wiem co to znaczy, bo pomimo, że jestem kobietą, to mam taki sam problem. Nie mogę się golić w "tym" miejscu, więc radzę sobie inaczej. Po pierwsze mam trymer, którym golę się, ale bez nakładki, po drugie zdecydowałam się na częściową depilację laserową, która wprawdzie jest droga, boli i nie usuwa na zawsze włosów, to jednak bardzo je osłabia i zmniejsza ilość owłosienia w ogóle. Powiem Ci tylko tyle, że ogólnie nie jest łatwo i przyjemnie, ale na szczęście pomimo, że mój partner sam się depiluje, to nie wymaga tego ode mnie i nie mamy problemu z tym, że od czasu robię sobie fikuśną fryzurkę "na dole" i po prostu odpoczywam od depilacji. Prawdę powiedziawszy nie wyobrażam sobie seksu z osobą, która robi problemy z takich rzeczy i dlatego bardzo Ci współczuję, że musisz dokonywać wyboru włosy łonowe, albo seks.
|
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Mój facet zawsze jest gładki i nic mnie nie kłuje. Choć raz miał takie krótkie włoski bo zapomniał zabrać dodatkowego sprzętu na wyjazd a jak wrócił już nie chciałam czekać. Jednakże w trakcie sexu nic nie czułam, żadnych igiełek czy coś w tym stylu. Wiesz najlepiej gol się co drugi dzień albo codziennie pod prysznicem wtedy idzie to szybko a i także nie będziesz miał podrażnień. Choć jestem kobieta muszę często golić okolice bikini i ja właśnie usuwam włoski jak wystają na kilka mm takie minimum by złapać jednorazówka. Niestety mam włoski bardzo kłujące. Czyli golę zawsze co drugi dzień. Później dochodzi się do takiej wprawy, że opisowo następuje ciach ciach i jest gładko. Traktuj to jak golenie z rana. Jeśli nie chcesz tak często golić zaaplikuj krem po goleniu by nie było podrażnień moim zdaniem sprawia, że wrednie kłujący zarost staje się bardziej delikatny. Uwierz są to dobre rady choć jestem kobietą. Ale zarost to zarost wszystkich dopada tylko niektórzy mają szczęście, że mają delikatne włoski a inny pecha że mają sztywny gruby. Niezależnie od płci.
|
|
|
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
Musze przyznać, że spodobało mi się ogolone to miejsce, tylko nie podoba mi się estetycznie. Mianowicie wzgórek łysy a włosy na brzuchu i nogach. Ale wiem jedno, na pewno będę przynajmniej przycinał je na krótko.
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Tak, są sztywne i grube. Przy odrastaniu kłują po prostu. |
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Tylko facet wymyśli łączenie ogolonych miejsc intymnych z zarośniętym brzuchem i nogami. Dla kobiety to są dwa światy owłosione nogi, brzuch faceta to coś innego można się pobawić włosami poranna cenzura a ogolona strefa intymna gładka, pół gładka to inna bajka. Gdy ja patrzę na faceta to widzę to co chcę widzieć czyli albo włochaty brzuszek albo ogolony penis. A nie jakieś łączenie to ogolone a to nie a razem dziwnie to wygląda. Faceci nie lubią balsamów ale jeśli nie chcesz golić na 0 to zacznij podkradać dziewczynie balsam do ciała i smaruj sobie nim mosznie. Po długim czasie owłosienie stanie się mniej kłujące. Powinno mniej ciebie kłuć i ją. Wiem, że facet i balsam do ciała nie idą w parze ale warto spróbować. Można też spróbować z zwykłym kremem Nivea bo ten krem jak tak słyszę faceci akceptują.
|
|
|
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
Przemyślę jeszcze sprawę może będę golił na zero. A jest dla was różnica pomiędzy zero a powiedzmy, 2-3 tygodnie po odrośnięciu? Takie włoski przeszkadzają wam? Krem nivea jest ok
Czytałem forum dotyczące męskiej depilacji i jakaś dziewczyna napisała że ogolone miejsce intymne przy zarośnietym brzuch i nogach wygląda jak tragikomedia. Ale moze ona wyjatkiem byla majac taka opinie, bo piszecie ze wyglada to calkiem ok dla was.
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzasz wrzucać swoje nagie zdjęcia do sieci? Albo biegać na go po ulicy? Jeśli nie - co za różnica co myślą obce baby -.-
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
Wciąż rozwala mnie ten wątek
![]() ![]() klask i:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

I ona troche tu narozrabiała

klask i: