|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Ja tylko machnę
|
|
|
|
#392 |
|
Nindżopesz
|
Czy w Lului albo Horn & More są jakieś zniżki po zapisaniu się do newlettera?
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
wstawać
|
|
#394 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#395 |
|
To ja :)
|
Też już nie śpię od dłuższego czasu, ale ukochany kompa zahasłowal i spał, jak kamień... Ocean czarny, huczy, aż myśli nie słychać, chmurzyska czarne, wiatr, a optymiści owinięci w koce, na leżaczkach siedzą -sini na paszczach aż
|
#396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kiszka Cytat:
cudo Cytat:
no szkoda straszna
|
|||
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
dzielna dziewczynka
Cytat:
, mniemam iż Egipt byłby lepsiejszypodejście do odchudzania nr pierdylion pierdyliasty , tym razem stawiam na sok pomidorowy (kiedyś na tym schudłam )
|
|
|
#398 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Foty morsów chyba nie wyjdą, bo z balkonu ich tylko ogladałam, tak mi głupio podejść.... Ale pisałam juz chyba o tym, że uważam, że nie wszystkie ciuchy powinny być szyte we wszystkich rozmiarach??? 150-cio kilogramowa rusałka mnie z nóg zbiła... Spalona na ciemny mahoń, włosy -spalony blond, wiek koło 50, turkusowa sukienunia na ramiączkach, masa poszerzającyh marszczonek, suty niemal na wierzchu, z przodu zakrywa tylko pipacza, a z tyłu tren... No widelec mi aż wypadl z ręki, kiedy wkroczyła do restauracji I żweby nie ten głupi stupor, bym fotkę cyknęła... Ale zanim się otrząsnęłam, już usiadła i nie było efektu aż takiego...W ogóle jestem w szoku, ja jestem tłusta, ale wśród tu obecnuch moge za laske robić... A to głównie Brytole. Taka brytyjska klasa robotnicza -sądząc z języka... myślałam, że tacy tłuści, to tylko Amerykanie są... ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Polecam kuchnię hiszpańsko-meksykańską, mó małżon po tych kilku dniach jest pusty w środku, wczoraj aż do apteki latałam
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(zdublowałam niezamierzenie rachell, bez czytania wcześniejszego napisałam) co tam pogoda - strzegół czyli inaczej detal, ciesz się wolnością
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() nie no coś tam zjem , ale głównie sok, tak z 1,5-2 litry dziennie przyprawione na ostro
|
|
|
#402 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
O rany, współczuję Ci tych "wakacji"... Fryzura dla Polly: http://love-carpet.tumblr.com/post/5...mpisplayground |
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
hello helloween
siedzę w pracy, a potem wieczorem do domu, kąpać się i spać ![]() zero imprezy, zero
|
#404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale fakt, ze najbardziej spaliłam się leżąc na plaży w pochmurny dzień i myśląc że słońca ni ma ![]() nic z tego dziś wolne, spałam do 10 Cytat:
współczuję pogody macie wyjątkowego pecha takaż pogoda była tydzień przed tym jak my byliśmy na Fuercie, jak my przyjechaliśmy to już tylko ostatni dzień był taki, ale ludzie co byli tydzień wcześniej też takie sztormy zaliczyli Cytat:
szkoda ze fotki nie ma ![]() Heloł
|
||||
|
|
|
#405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my też nigdzie nie idziemy - jakoś nie mam sił ani ochoty |
||
|
|
|
#406 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wstałam żem o 530
![]() Cytat:
zapewne gwarantuje to jeńcom konwencja o prawach człowieka czy coś w tym stylu Cytat:
Cytat:
dziś np. wieczór spędzam w autobusie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się chce imprezy, aż mnie nosi
![]() ale na tym zadooopiu nie ma gdzie iść
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My też dziś nie imprezujemy wieczorem jedziemy na basen a później do moich rodziców ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#413 |
|
Nindżopesz
|
Oł jes
Przenosząc tutaj naszą gadkę o ilości potrzebnych mi flach (perfum tym razem bo wino to wiadomo, flacha na dzień ) to siem może zdziwisz ale chcę zostawić sobie 3: dwie wersje BC i Nu EDP + kupić Black. Albo coś innego jeśli będzie fajniejsze ale musi być pieprzne. W kategorii cienistej trochę zwątpiłam.
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, najlepsza jest intuicja, jak tak czujesz znaczy, że to dobry wybór - nic na siłę Ja planuję trochę poeksplorować Daglasa, tylko nie chcę chuodu, ale przyznam, że ciągnie mnie do jakiś syntetyków, no i ta para z zelazka |
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nocny Autobus z Mięsem
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze poprzedniego przecie w sumie nie skończyliśmy ![]() Cytat:
![]() ), nie wiem czy miałabym się w co przebrać (no nie wiem czy by się coś znalazło ) i nie wiem czy by się jakaś odpowiednia kasa znalazła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#417 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mi się nawet Greyland opatrzył bo początek do połowy super a potem wyłazi spocony drwal jak w BT. Mam 5 ml i styknie. W Dune zaczęło mnie wkurzać szamponomydło w bazie więc też zostawiłam sobie tylko 5 ml. W Nu wkurza mnie bazowa słodycz ale ten pieprz z początku jest przegenialny. W BC nic mnie nie wkurza tylko nie na każdą okazję się nadaje. No i Black, Black jest cudny ![]() Nasz był z Piwem
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam tylko Black CdG, i choć wiele zapachów z ich stajni mi lezy jak w pytkę, tak chyba go nie muszę poznawać, zważywszy an opisy i fakt że BC nie znoszę, ale bez obaw, only na sobie W Nu uwielbiam słodycz, pieprzu nie zdzierżam, zresztą w żadnych perfumach - no to mamy przeciwieństwo W Dune - szamponomydło od początku mnie wkurzało ale trzymam miniaturę bo jest piękna, czasem se niuchnę z korka, ale naszać nie będę |
|
|
|
|
#419 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no prosz ![]() 3. na mnie zależy od dnia, czasami wali mydłem na dzieńdobry, czasami w bazie a czasami wcale. Ale nie chce mi się bawić w taką ruletkę, starczy mi 5 ml i wolę poszukać czegoś fajnego od początku do końca i niezależnie od dnia
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

wstawać 

no to kiszka
i jak na przegląd/badania okresowe idą
cudo
no szkoda straszna
, mniemam iż Egipt byłby lepsiejszy
nr pierdylion pierdyliasty