|
|
#17941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
) to byl fajny odcinek
|
|
|
#17942 |
|
Zadomowienie
|
Ten. Kręciła sie tam koło niego jakaś?
|
|
|
|
#17943 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#17944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17945 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#17946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kapitan, to Woerns. |
|
|
|
|
#17947 |
|
Konto usunięte
|
O mój Boże! Ile tu jest ludzi!!!
A ja weszłam tylko na chwilę, i jestem w takim szoku, że po prostu nie mogę myslec Weszłam korzystając z okaaji, że brat poszedł "pobiegać" - pewnie bede musiala spadac w trybie natychmiastowym jak wroci
|
|
|
|
#17948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Również przyłączam się do podziękowań dla Soni. Do 600-setki chyba dziś nie dojdziemy ale za 599str. |
|
|
|
|
#17949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogole nie przerazil sie chlopak jak mu powiedzialas o nas i o wizazu?
|
|
|
#17950 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, piję za 600 str, i uciekam - ni chce syfu jak brat wroci
Jutro o 6 rano będe wszystko czytac Dobranoc
|
|
|
|
#17951 |
|
Raczkowanie
|
Żegnam się na dzisiaj, bo mam dość - jestem wykończona! Prawdopodobnie będę z Ebim w kontaktacie, bo będzie niebawem w Warszawie. Zastanówcie się do jutra co i jak z pytaniami (jesli jeszcze macie) Pa pa!
|
|
|
|
#17952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tym Majewskim to czemu nie pójdzie, przecioeż chce się w Polsce promować. |
|
|
|
|
#17953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(oczywiście żart, jakby jakiś gość bez poczucia humoru tu trafił )Edit: Czy to nie dziwne, że na wątku jest 4 gości? Ebi, jego mama, jego tata i menadżer :/ |
|
|
|
|
#17954 |
|
Zakorzenienie
|
Ok , dziewczęta , ja lece .
Do jutra Miłych snów .
|
#17955 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja też już pójdę spać. Dobranoc.
Ale będę mieć koszmary. Ebi wyglądający jak pirat biegający za piłką Uwielbiam wszystko, co związane z piratami, fascynuję się żeglarstwem, kocham szanty, chciałabym popływać kiedyś po Karaibach, ale... No, nie wyobrażam sobie pirata na boisku A poza tym te włosy będą mu przeszkadzać i nie będzie widział, gdzie ma strzelać gole Dobra, jego wybór. Co ja się będę czepiać. Też zawsze zapuszczałam włosy, żeby mieć warkocz, jak Angelina Jolie vel Lara Croft
|
|
|
|
#17956 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
eee tam, nie ma takiej możliwości ![]() Cytat:
![]() a nie mówiłam, że po powrocie Soni będzie natłok gości ![]() Cytat:
nie do końca jestem przekonana, czy to dobra wiadomość.... liczyłam, że z Kubą stworzą świetny duet, ale widocznie będzie inaczej, w każdym razie życze mu, żeby trafił do klubu, w którym będzie się rozwijał Cytat:
hmm zarost owszem, jest bardzo sexy ale długie włosy już nie bałdzo ![]() Cytat:
ale mam nadzieję, że uda mi się w tym sezonie, bo generalnie nie mam daleko ![]() Cytat:
ale wiadomo, że doświadczenia kształtują to, w jaki sposób patrzymy na ludzi Cytat:
jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe, jesteście kochane i mam nadzieję, że wiecie, że Was uwielbiam i witrualnie dziele się z Wami arbuzem, nie wiem skąd moja mama go wytrzasnęła, ale jest pyszny
|
|||||||||
|
|
|
#17957 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że niby mam dać swoje foto? Łooohoho, śmieszny żart Cytat:
A zresztą, rób co chcesz...tylko gole strzelaj DLA BORUSSI! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on
|
||||
|
|
|
#17958 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aaaa awracajac do Twojej wypowiedzi na temat dziewczyn ktore laza do domow osob znanych - ja nie wiem na co licza takie dziewczyny, dla mnie to po czesci smieszne i zalosne... ale podziwiam takie dziewczyny za odwage bo ja w zyciu nie poszlabym (i to jeszcze o 3nad ranem) do domu kolesia ktorego nie znam - i mniejsza czy ten koles to bylaby gwiazda czy jakis zwykly koles ktory by mi sie podobal a ktorego bym nie znala - nie poszlabym i juz... Cytat:
![]() ja to w ogole liczylam ze nie tylko Kuba i Ebi beda grac ale i Sebek, bo temu kolesiowi tez kibicuje i mam nadzieje ze zagra kiedys w reprezentacji Polski tak jakby chcial... tylko ze Lalka jakos go nie wystawia w meczach.... wiesz chyba jak sie nas nie zna i czyta sie to forum 1raz to odbiera sie nas niestety tak a nie inaczej... a my poprostu lubimy zartowac czasem - raz nasze zarty sa ostre a innym razem nie no coz taka nasza uroda nom zarost jest spoko, wlosy.. no coz.. ale jak jemu sie tak podoba... jak napisala chyba Syska ja go cenie za to jak gra a nie za to jak wyglada, a to ze przygladam mu sie jak wyglada i ze albo mi sie to podoba albo nie - to normalne... no wlasnie... faceci tez przeciez oceniaja kobiete na podstawie jej wygladu szczegolnie jak sie jeszcze kogos nie zna osobiscie... przeciez to normalne ze zeby zwrocic uwage na osobe ktorej nie znamy to musi nas ona fizycznie pociagac... w sumie to raczej chemicznie bo to te feromony, no ale wyglad tej osoby za 1razem jest baaaardzo wazny... dopiero pozniej kiedy sie kogos lepiej poznaje to zaczyna sie dostrzegac jego zaletyi wady... zreszta ktos kiedys powiedzial "cenimy ludzi za ich zalety - kochamy za ich wady" Tri my Ciebie tez uwielbmiamy - jedna wielka wizazowa rodzina a wiecie, ktos mi ostatnio mowil ze kupil truskawki i wygladaly dobrze i rownie dobrze smakowaly, a o tej porze to polskie truskawki moga byc tylko ze szkalrni nie? bo to musialy byc polskie bo te inne to moze i ladnie wygladaja ale sa takie niedobre, wodniste i nie maja w ogole smaku... blech [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4346825] Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on [/quote]moze to i on tez widzialam tego osobnika u nas wczoraj wieczorem... ale ja tam nie mam nic przeciwko zeby Ebi tu wchodzil jakby jeszcze zaczal sie udzielac to bylo smiesznie, tzn fajnie
|
|
|
#17959 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4346825]
Że niby mam dać swoje foto? Łooohoho, śmieszny żart Zbieram szczękę z podłogi A zresztą, rób co chcesz...tylko gole strzelaj DLA BORUSSI! ![]() ![]() Romek Weindenfeller?? Taka solarka i czarne, ulizane włosy? ![]() Może jednak pójdzie do Szymona Majewskiego ![]() Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on [/quote]przeczuwałam, że w końcu włączy się tutaj jakaś paranoja, że każdą nową osoba, albo gośćcia będziecie podejrzewać ochłońcie
|
|
|
|
#17960 |
|
Zakorzenienie
|
wow
super spotkanie dzięki za realcję Pirat z Karaibów o mamma mia i poczucie humoru faktycznie specyficzne a co do naszych tekstów to myślę ze żadna z "żon" nie jest taką bezmózgową, napaloną fanką jak na rodzinę przystało ![]() ![]() heh i Ebiego cenimy jako piłkarza |
|
|
|
#17961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to tłin się podlizuje... jakby przypadkiem ebi sie pojawił *dżołk* ... całe moje szczescie, ze nie jestem ebisiową żoną ;P (bo chyba nie ma wiekszych szans, ze ktoryś z moich ulubieńców wpadnie na przystojniakowy ;P)
|
|
|
#17962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#17963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiemy , wiemy . Tri , Freud cały czas wspominał o popędach i o wczuwaniu sie psychoterapeutów w sytuacje w sytuacje pacjenta . [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4346825] Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on [/quote]A ja miałam schizy , że wśród nas roi sie od szpiegów (w końcu w momencie szczytowym naliczyłam 6 gości ) .A propos , chciałabym dowiedzieć sie kiedy Ebi zawita do Warszawy .Cytat:
Laski , nadal nie moge dojść do siebie po wczorajszym Miałam zwariowany sen : jechałam na łabędziu , a łabądź miał kopyta konia . Potem zjawiła sie Magdalenn i rzuciła w niego ziemniakiem
|
|
#17964 |
|
Raczkowanie
|
No hej, ale świetne to spotkanie z Ebim, może przy okazji zawita gdzieś do Poznania ... to się tam zawinę
MASAKRA ! Biolę lubię, ale Gegra mnie dobija ... - wyżyny, niziny itp ... Kurczę ja tesh wrzucę zdjątka dzisiaj swoje, może to ja mu się spodobam
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17965 |
|
MUSEarka
|
Fridi - czemu w podpisie masz wygwiazdkowany "Schalke" ?
![]() ja dzisiaj miałam połoworoczny sprawdzian z histori, który oczywiście zawaliłam jak dostane 4 to będzie bardzo dobrze hyhy..
|
#17966 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także strzeż się, bo nigdy nic nie wiadomo Jedyne, co Cie może ratować, to to, że Twoje dojczki raczej po polsku nie czytają ![]() Cytat:
Mam kumpla, który mi czasem podobne numery wykręca Cytat:
|
|||
|
|
|
#17967 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4346825]
Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że prawie przeżyłam zawał, siedząc w łóżku, z dala do kompa, i jeszcze Sylwia mi pisała smsy, że pojawił się gość "maxmaj", zarejestrowany wczoraj i ona podejrzewała (ja zresztą też ), że to on [/quote]Cytat:
... Nawet zrobilam z nimi ciasto... ale brat zjadł ![]() Ale ten maxmaj był zadeklarowany jko kobieta... Chyba, że Ebi nam taki myk zrobił, że niby go nie ma a naprawde jest... Cytat:
Magda po co w łabędzia ziemniakiem rzucałas!? Biedny łabę/ądź... (nikdy nie wiem jak to sie wymawia... )Cytat:
moge napisac za Ciebie... Tylko.... w której klasie jesteś?! Bo nie pamiętam?!Ebi a nie zjawisz się czasem w Krakowie?! Daj fotki... ![]() Ebi dostał 2,5 od "Kickera" Okazja do picia...
|
|
#17968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osz tyyyyyyy co to za insynuację Cytat:
Brzos co za sen |
||
|
|
|
#17969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pijmy
|
|
|
|
|
#17970 |
|
Zakorzenienie
|
Mówie Wam , to przez te akcje Pijemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za NAS ! Za Ebiego żeby nas odwiedził ! Za ziemniaka ( i łabędzia też Dziewczyny , ale towar !
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

) to byl fajny odcinek

- chyba kapitan był z żoną i dziećmi - żona miała taką torebkęjak ja

(oczywiście żart, jakby jakiś gość bez poczucia humoru tu trafił
)
Uwielbiam wszystko, co związane z piratami, fascynuję się żeglarstwem, kocham szanty, chciałabym popływać kiedyś po Karaibach, ale... No, nie wyobrażam sobie pirata na boisku 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale mam nadzieję, że uda mi się w tym sezonie, bo generalnie nie mam daleko 

co to za insynuację