Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-31, 18:05   #1921
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Hello

ja już po pracy, przebrnelismy przez te korki okropne i potem pojechaliśmy po znicze.
Kupilismy w biedronce, byly tańsze niz kilka dni temu ale nie pytajcie o ile bo nie wiem kupilismy takie kule za 5,99zl a w tesco widzielismy tez dziś, identyczne za 9,99zł!
Tż pojechał właśnie do pracy na nockę a ja muszę ogarnąć mieszkanie, pranie wstawić i nas spakować, jedziemy jutro do rodziców, odwiedzimy cmentarze, wracamy dopiero w niedziele pierwszy raz od ...nie pamiętam kiedy mamy razem 3 dni wolnego

Wybaczcie że nie cytuję, ale przeczytałam wsio
Stary 2013-10-31, 18:13   #1922
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

a ja się bawię wykresem na ovu w ten dzień co mnie komar obudził to zmierzyłam tempkę o 3.30 i była 36.48, potem zasnęłam i zmierzyłam tak jak zwykle o 5 i była 36.51, więc niewiele większa, ale wpisałam tą pierwszą zaburzoną. I tak z ciekawości sprawdziłam co by było jakbym wpisała tą drugą i wtedy mi ovuf wyznacza owulację na 13 dc i jestem w kropce, bo nie wiem czy zostawić zaburzoną czy wpisać sobie jednak tą co była jak zwykle o 5, skoro taka między nimi niewielka różnica tylko 0,03 a ile zamieszania

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2013-10-31 o 18:18
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:22   #1923
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
najważniejsze, że nie spada!!! jakby te plamienie było początkiem @ to chyba by Ci już tempka spadała tak czy siak

wiesz...wolę bacikiem mrau
do @ jeszcze jakieś 5 dni, ale ja plamię przed
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Co Ty tak tymi bólami sie przejmujesz, musisz trochę wyluzować bo w tym cyklu widzę jesteś mega nakręcona

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Ja skonczylam wlasnie obiad, zjadlam dzis dewolaje nadziewane pieczarkami i serkiem plus ziemniaczki bo i mozna buraczki ale mi sie nie chcialo isc do piwnicy ale mezowi dam
ej ej! prosze mi tutaj nie tutać!!
ja tak się przejmuję tymi bólami, bo to były przez dwa dni konkretne bóle, inne niż znam( no chyba,że się wkręciłam,że nie znam) ale na pewno nie w tym czasie, stąd moja nerwica.A nie,że to na bank ciąża, tylko poprostu martwię się,że coś nie halo jest.
ale dobra, koniec marudzenia, już nic wam nie powiem
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
My mamy UPC i zawsze wszystko ładnie chodzi
Brat TŻ też ma naziemną i bardzo często ma problemy z obrazem jak jest brzydka pogoda

Ja wiem kochane, że z czasem tego seksu robi się w związku mniej i że to normalne. Ale chciałabym, żeby jednak raz na jakiś czas taka iskra się pojawiała... Sama nie wiem, może powinnam trochę odpuścić? Bo na te 15 razy, to ostatnio ze 14 jest zainicjowanych przeze mnie Może jak przestanę zaczepiać TŻ-a, to mu się bardziej zachce? Chociaż obawiam się, że wtedy, to już w ogóle nie będzie miał motywacji

AAAAAAAA!! Zaraz do pracy!
Dobrze, że chociaż jutro wolne... ale się cieszę z wyjścia na cmentarze - strasznie to lubię A TŻ marudzi...
Lea u mnie to też ja inicujeję, ale od tego cyklu przestałam, tylko przed owu powiedziałam,że nadchodzi. a w górach było super, taki spontan mojego męża,ale tylko raz
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
God, ja myślę, że jemu jest to, że jest od teściowej.. to wystarczy, żeby się sypać i gorzej czuć...

a tak na serio, co to za kwiat?.. może ma jakieś specjalne wymagania?..
hehe to złe fluidy teściowej
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ależ Wam macanek zazdroszczę u mnie coś takiego będzie dopiero za 4 tygodnie zanim nadejdą płodne to masakra
dasz radę, kochana, ale jak już będziecie, to chciałabym tą dziką orgię widzieć
Cytat:
Wiem, że długo dlatego jak pójdę do gina to powiem mu, że od roku się staramy co by mnie nie spławił bo jeszcze za krótko...
Nie potrzebuje uciekać z forum jak Dotka. Dobrze mi z wami i nie przeżywam tak jak na początku... Jeśli bym sie dowiedziala, ze jest jakas przeszkoda, ze jestem chora czy cos i stad tak dlugo nic niewychodzi to moze i bym sobie na jakis czas poszla bo byloby to dla mnie okropne...
Ale tak to nigdzie sie nie wybieram

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

paa
i dobrze,nigdzie nie uciekaj, ciekawe co ten gin Tobie powie
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
a ja się bawię wykresem na ovu w ten dzień co mnie komar obudził to zmierzyłam tempkę o 3.30 i była 36.48, potem zasnęłam i zmierzyłam tak jak zwykle o 5 i była 36.51, więc niewiele większa, ale wpisałam tą pierwszą zaburzoną. I tak z ciekawości sprawdziłam co by było jakbym wpisała tą drugą i wtedy mi ovuf wyznacza owulację na 13 dc i jestem w kropce, bo nie wiem czy zostawić zaburzoną czy wpisać sobie tą co była jak zwykle o 5
hm, to 1,5 godz różnicy, a na długo wstałaś? wiadomo,że o 3.30 będzie niższa, ja myślę,że można by tą z 5 wziąć,ale specem nie jestem
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:27   #1924
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Ja skonczylam wlasnie obiad, zjadlam dzis dewolaje nadziewane pieczarkami i serkiem plus ziemniaczki bo i mozna buraczki ale mi sie nie chcialo isc do piwnicy ale mezowi dam
a ja dziś pierożki, choć mam jakiś ciężki dzień bo jadłam je ale jednocześnie czułam że mnie mdli. Ale ja kocham pierogi i w sumie mogłabym zjeść jeszcze jeden talerz

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
a ja dzis po pracy jadę do Łodzi do rodziny mamy i bede w poniedziałek. oni jeszcze nic nie wiedzą o ciązy i mysle jak im powiedziec
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
No u mnie to mało kto wie i mam zamiar w przyszłym tygodniu po wizycie ogłosić tą wieść
U nas jeszcze nikt nie wie i wstępnie zaplanowaliśmy poczekać te pierwsze 3 miesiące. Plan jest taki żeby może na święta powiedzieć

Cytat:
Właśnie dostałam od kumpla...

Dziewczyna (D) rozmawia ze swoim chłopakiem (C):
*D- kochanie jestem w ciąży, bedziemy mieli synka, jakie imie byś dla niego wybrał? Moze po tatusiu?
*C- Tomasz
*D- Dlaczego Tomasz?
*C- Nie chciałas w dupe tomasz.

Padłam...
Mój mąż jak powiedział że nie jest to śmieszne haha. No ale jak ma się tak samo na imię jak w kawale to cóż zrobić Mówi że jak będzie syn to będzie Tomasz junior Może sobie pomarzyć

Cytat:
Dziewczyny ja uciekam
Nie naskrobcie tu za dużo przez ten weekend . No i grzeczne być, mężów gwałcić i o fasolki się starać, a te co już się wystarały to o fasolki dbać
PAPA
Stosuję się do zaleceń, o fasolkę dbam. I nie mogę się napatrzeć na zdjęcie

Cytat:
Wiem, że długo dlatego jak pójdę do gina to powiem mu, że od roku się staramy co by mnie nie spławił bo jeszcze za krótko...
Nie potrzebuje uciekać z forum jak Dotka. Dobrze mi z wami i nie przeżywam tak jak na początku... Jeśli bym sie dowiedziala, ze jest jakas przeszkoda, ze jestem chora czy cos i stad tak dlugo nic niewychodzi to moze i bym sobie na jakis czas poszla bo byloby to dla mnie okropne...
Ale tak to nigdzie sie nie wybieram

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

paa
my byśmy cię nigdzie nie puściły

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:28   #1925
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
hm, to 1,5 godz różnicy, a na długo wstałaś? wiadomo,że o 3.30 będzie niższa, ja myślę,że można by tą z 5 wziąć,ale specem nie jestem
W zasadzie to nie wstałam tylko się podniosłam, włączyłam lampkę i walnęłam komara, który mi siedział nad głową, ale chwilę przed tym zanim się podniosłam to nie spałam tylko leżałam i liczyłam, że ugryzie małża i będę miała z głowy
Stary 2013-10-31, 18:32   #1926
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
W zasadzie to nie wstałam tylko się podniosłam, włączyłam lampkę i walnęłam komara, który mi siedział nad głową, ale chwilę przed tym zanim się podniosłam to nie spałam tylko leżałam i liczyłam, że ugryzie małża i będę miała z głowy
fajnie
aa ja często leżę przed zmierzeniem, wpisałabym 5
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:48   #1927
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
fajnie
aa ja często leżę przed zmierzeniem, wpisałabym 5
Dobra żona nie

Zobaczę jaka jutro będzie tempka i czy coś wyznaczy, ale też się w sumie skłaniam ku zmianie na 5

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Zbieram się powoli do domku nareszcie
Stary 2013-10-31, 19:07   #1928
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się bawię wykresem na ovu w ten dzień co mnie komar obudził to zmierzyłam tempkę o 3.30 i była 36.48, potem zasnęłam i zmierzyłam tak jak zwykle o 5 i była 36.51, więc niewiele większa, ale wpisałam tą pierwszą zaburzoną. I tak z ciekawości sprawdziłam co by było jakbym wpisała tą drugą i wtedy mi ovuf wyznacza owulację na 13 dc i jestem w kropce, bo nie wiem czy zostawić zaburzoną czy wpisać sobie jednak tą co była jak zwykle o 5, skoro taka między nimi niewielka różnica tylko 0,03 a ile zamieszania
Ja bym tez chyba wpisała ta z 5. Ale patrząc na temp i testy owulacyjne, to ja bym Ci wywróżyła (z kuli) owu na 14dc

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

A co robicie jak same obudzicie się przed mierzeniem?
Ja ostatnio zmierzyłam 5 min wcześniej, kiedyś 15min wcześniej, chyba to nie jest jakaś rażąca różnica a jak już się obudzę pół godz wcześniej? to lepiej leżeć i czekać czy zmierzyć
Stary 2013-10-31, 19:13   #1929
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Ja bym tez chyba wpisała ta z 5. Ale patrząc na temp i testy owulacyjne, to ja bym Ci wywróżyła (z kuli) owu na 14dc

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Ja ostatnio zmierzyłam 5 min wcześniej, kiedyś 15min wcześniej, chyba to nie jest jakaś rażąca różnica a jak już się obudzę pół godz wcześniej? to lepiej leżeć i czekać czy zmierzyć
to zależy normalnie mierzyłam 4 4,30 jak obudziłam się o 3,30 to mierzyłam jak wcześniej to szłam dalej spać do póki się nie wstaje to nie ma wielkiego znaczenia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:20   #1930
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam znicze! Duże, białe,prostokątne ze złotymi ozdobami. 95h palenia- 4,99pln [B]
ja też dziś byłam w biedrze i kupiłam po 4,99 może nawet te same - też ze złotymi zdobieniami ale duże nie?
Cytat:
jak mnie wkur*** moj telewizor to normalnie bym go za okno wypier*** wrrrrr
walnij raz, a porządnie
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ale wiesz, jakby tak na to patrzeć to by można narzekać całe życie albo zmieniać facetów co 2-3 lata żeby mieć cały czas ten sam ogień No a nie o to przecież chodzi Prawda jest taka, że jak się jest razem, kochamy się i szanujemy oraz czujemy się ze sobą szczęśliwi, to jest najważniejsze Iskierki na pewno brakuje, choć ja raz na jakiś czas mam taką iskierkę. Skądś się bierze, nie wiem skąd, ale wtedy to jest zwykle taki szał, że pamiętam przez następne 3 miesiące A potem wraca spokój i harmonia hehehe
no dokładnie mam to samo
Cytat:
Mam podobnie, zazwyczaj ja podrywam TŻ
oj tak, u mnie to samo głównie ja jestem inicjatorką
poza tym teraz jak po pracy latamy wykańczać mieszkanie to nie mamy nawet sił na bara bara... dobrze, że owulacja za mną
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:21   #1931
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam kwiatka od teściowej... sypie się niemiłosiernie aż czasem mam ochotę go za okno wywalić
Nie wiem co z nim nie tak?
no bo to kwiatek od teściowej
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
a ja dzis po pracy jadę do Łodzi do rodziny mamy i bede w poniedziałek. oni jeszcze nic nie wiedzą o ciązy i mysle jak im powiedziec
fajnie, też bym chciał obmyślać plan jak powiem rodzince
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dziękuję dziewczęta
będzie się działo i znowu nocy będzie mało będzie głośno będzie radośnie
hehe znów przeseksimy razem całą noc
Cytat:
Właśnie dostałam od kumpla...

Dziewczyna (D) rozmawia ze swoim chłopakiem (C):
*D- kochanie jestem w ciąży, bedziemy mieli synka, jakie imie byś dla niego wybrał? Moze po tatusiu?
*C- Tomasz
*D- Dlaczego Tomasz?
*C- Nie chciałas w dupe tomasz.

Padłam...
doooobre
Cytat:
Co do tego, to ja nie mdlalam nigdy ale za to płakałam z emocji i tego jak cudownie jest
Wiem, wariatka ze mnie
oj tak mi się też zdarza popłakać
Cytat:

ja jak się obudzę przed to leżę i czekam i nigdy mi nic zaburzonego nie wyszło dziś np. przeleżałam 20 minut

Elfka ja bym wpisała tą z godziny 5 w sumie z łóżka nie wstałaś i poszłaś spać dalej no ale Ty decyduj
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-31, 19:29   #1932
God Of War 20
Zakorzenienie

Elfka nie wiem co Ci doradzić, moze zostaw az wyznaczy Ci normalnie a potem jak cos pokombinuj i zobacz jaka roznica bedzie poza tym pamietaj ze to ze owu nam wyznaczy owu na konkretny dzien nie znaczy ze wlasnie wtedy byla takze nie ma co az tak sie tym sugerowac

agnieszkaK nie tutam tylko mowie zebys sie uspokoila troszke i nie myslala o tym az tyle
Stary 2013-10-31, 19:36   #1933
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Elfka nie wiem co Ci doradzić, moze zostaw az wyznaczy Ci normalnie a potem jak cos pokombinuj i zobacz jaka roznica bedzie poza tym pamietaj ze to ze owu nam wyznaczy owu na konkretny dzien nie znaczy ze wlasnie wtedy byla takze nie ma co az tak sie tym sugerowac

agnieszkaK nie tutam tylko mowie zebys sie uspokoila troszke i nie myslala o tym az tyle

A jak się mierzy zawsze o tej samej porze, bez żadnych zaburzeń, to nie można być pewnym że jednak owu była? Myslałam ze temp. to wiarygodny sposób na wyznaczenie owulacji boziu i po co to wszystko, mierzenie, testy owu, śluzy nie śluzy itp kto tak wymyslił ta całą płodność, ja bym to inaczej wymyśliła
Stary 2013-10-31, 19:42   #1934
missbennet
Zakorzenienie

nie nadrabiam, wykończona jestem. Co nowego? dziś też świntuszycie?
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:43   #1935
beat@
Zakorzenienie

A mi sie chyba jakas infekcja przyplatala bo mnie piec zaczyna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-31, 19:45   #1936
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość

uuu...to jak nie przejdzie to będziesz pewno musiała do ginka iść...
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-31, 19:49   #1937
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
uuu...to jak nie przejdzie to będziesz pewno musiała do ginka iść...
Cos mi sie wydaje ze takto sie skonczy. A najlepsze ze widzialam sie dzis z moja gin bo na usg bylam. A to teraz zaczelo. Tak to bym jej powiedziala

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-31, 19:53   #1938
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Cos mi sie wydaje ze takto sie skonczy. A najlepsze ze widzialam sie dzis z moja gin bo na usg bylam. A to teraz zaczelo. Tak to bym jej powiedziala

no w Twoim stanie nie powinnaś z tym za długo chodzić poczekaj, jak po świętach nie przejdzie to idź...nie masz wyjścia...coś Ci zapisze i będzie lepiej
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-31, 19:58   #1939
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
A jak się mierzy zawsze o tej samej porze, bez żadnych zaburzeń, to nie można być pewnym że jednak owu była? Myslałam ze temp. to wiarygodny sposób na wyznaczenie owulacji boziu i po co to wszystko, mierzenie, testy owu, śluzy nie śluzy itp kto tak wymyslił ta całą płodność, ja bym to inaczej wymyśliła
No niestety nie można być pewnym...
Jest to sposób ale wiadomo, ze zdarzaja sie cykle bezowulacyjne i to trzeba wziac pod uwage najlepiej kierowac sie sluzem i temperatura a jak ktos jeszcze potrafi szyjke ocenic to juz super
Jak bedziesz miala pare wykresow to bedziesz mogla cos wiecej o tym powiedziec
Stary 2013-10-31, 19:58   #1940
manieczka1
Zakorzenienie

ok kobitki! ja zmykam, bo zaraz "na wspólnej"
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-31, 20:01   #1941
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
no w Twoim stanie nie powinnaś z tym za długo chodzić poczekaj, jak po świętach nie przejdzie to idź...nie masz wyjścia...coś Ci zapisze i będzie lepiej
Bedzie trzeba. Nie wiem jeszcze jak czasowo to rozwiazac bo po niedzieli od 14 do 22 w pracy bede a do ginki planowalam pojsc w jeszcze kolejnym tyg. Ale chyba bede musiala dzien wolnego brac.
Podobno tez clotrimazolum jest dobre na takie infekcje i mozna w ciazy stosowac. Ale z drugej srony tak bez konsultacji z lekarzem albo moze zaraz w pniedzialek do rodzinnego pojde

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-31, 20:27   #1942
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety nie można być pewnym...
Jest to sposób ale wiadomo, ze zdarzaja sie cykle bezowulacyjne i to trzeba wziac pod uwage najlepiej kierowac sie sluzem i temperatura a jak ktos jeszcze potrafi szyjke ocenic to juz super
Jak bedziesz miala pare wykresow to bedziesz mogla cos wiecej o tym powiedziec
To powinno być tak, ze każda kobitka ma cykl 30dni, w 15dniu owulacje i już! o!
Jak chce mieć dzieci to wie kiedy dzialać a jak nie to nie, nie byloby prościej?

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:

Oj lepiej to skonsultować z ginem, ja też pytałam o clotrimazolum dermatologa jak mi przepisał, i powiedział ze w ciąży można. Jak nie mozesz pójś od razu to może chociaż przez telefon spytaj gina.

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-10-31 o 20:28
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:44   #1943
Elfka86
Zakorzenienie

okej to zobaczę jak mi wyznaczy i wtedy podejmę decyzję

już w domku jestem
Stary 2013-10-31, 21:09   #1944
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ja też dziś byłam w biedrze i kupiłam po 4,99 może nawet te same - też ze złotymi zdobieniami ale duże nie?
tak tak to te same Może się nawet spotkamy na komunalnym

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

ja tak na szybko, bo córę idę kąpać... pojechałam po teściową, szybko zatankować bo pewnie jutro byłby niezły korek

kicia
ja w gorącej wodzie kąpana i kupuję na ost moment, jestem w przecenach obeznana

Cytat:
Co do tego, to ja nie mdlalam nigdy ale za to płakałam z emocji i tego jak cudownie jest
Wiem, wariatka ze mnie

Cytat:
To ja ani nie mdlałam ani nie płakałam jedyne co to się spociłam jak dziki dzik
oo taak, pocenie uwielbiam nie dziwię się że na filmach idą po tym pod prysznic
Cytat:
Mam gorzej mnie znów dopadły gazy
ta to ma z tymi gazami
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
często mdleje jak mi gorąco czy szybko mi ciśnienie skoczy w górę taka moja natura ale żadnego duszenia czy coś nie ma
oj to współczuję

lecę wyparzyć córcię
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 21:19   #1945
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
ta to ma z tymi gazami
gorzej ma chyba mój małż
Stary 2013-10-31, 21:43   #1946
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Bedzie trzeba. Nie wiem jeszcze jak czasowo to rozwiazac bo po niedzieli od 14 do 22 w pracy bede a do ginki planowalam pojsc w jeszcze kolejnym tyg. Ale chyba bede musiala dzien wolnego brac.
Podobno tez clotrimazolum jest dobre na takie infekcje i mozna w ciazy stosowac. Ale z drugej srony tak bez konsultacji z lekarzem albo moze zaraz w pniedzialek do rodzinnego pojde

Ja bym nie czekała tylko zastosowała clotrimazolum
To jest bezpieczne w ciąży i tak nic innego pewnie nie dostaniesz. Ja całą poprzednią ciążę byłam na clotrimazol i pimafucin na zmianę, bo całą ciążę miałam infekcje Niestety wtedy się jest bardziej podatnym. W dodatku taka byłam tam delikatna że seksu całą ciążę nie było, bo mnie po prostu wszystko bolało i razilo. A jak masz infekcje to lepiej szybko działać bo często się samo rozejdzie po clotrimazolum (ja tak miałam z 2 tygodnie temu) niż potem jak się bardziej rozwinie. Bakterie się szybko mnożą i ja bym się aż bała czekać.

Cytat:
gorzej ma chyba mój małż
No to ja nie miewam prawie wcale za to tz to chodząca mina

Stary 2013-10-31, 22:22   #1947
Barboletta
Rozeznanie

Cytat:
Zepsuł się?

Ale @ jeszcze nie ma, więc za wcześnie na płacz Nie nakręcamy się

Ale Wy mnie denerwujecie z tymi waszymi obiadkami jak człowiek w robocie siedzi o suchej kanapce Dewolaj, hmm A ja od razu po pracy na cmentarze jadę, więc nie wiem kiedy obiadek zjem i czy w ogóle go dziś zjem, bo o 18 goście zjeżdzają, więc pewnie jak wrócę z cmentarza to jeszcze z mopem będę biegać

Aaa, doczytałam
Ja kaczkę dzis w biedrze kupiłam i marynuje sie na jutro, uwielbiam mięso... Poza tym jest jeszcze przeceniona serrano, za 4.5 chyba, najlepsza szynka ever
Jak dziewczyny? U mnie oznak zero, poprzednio sie nakrecalam ze niby boli, ze niedobrze a tu kicha, jestem i nic w przyszłym tygodniu ma wizytę Kurcze mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze, troche sie boje

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 22:33   #1948
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Ja kaczkę dzis w biedrze kupiłam i marynuje sie na jutro, uwielbiam mięso... Poza tym jest jeszcze przeceniona serrano, za 4.5 chyba, najlepsza szynka ever
Jak dziewczyny? U mnie oznak zero, poprzednio sie nakrecalam ze niby boli, ze niedobrze a tu kicha, jestem i nic w przyszłym tygodniu ma wizytę Kurcze mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze, troche sie boje
a ja nigdy kaczki nie jadłam... chciałabym spróbować, nie powiem
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 22:40   #1949
Barboletta
Rozeznanie

Cytat:
a ja nigdy kaczki nie jadłam... chciałabym spróbować, nie powiem
Oj ja troche sie boje, zawsze piekłam same nogi teraz porwałam się na całą, zobaczymy, najwyzej same jabłka i gruszki zdajemy z ziemniakami

Chyba ze jesteś z Wwa to zapraszam

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 23:02   #1950
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Jeszcze nie podjęlam wyzwania pt "kaczka"
Który dc teraz masz? Nie mam Cię na ovuf i nie ogarniam
To czekamy na wizytę i będzie dobrze

Ogarnęłam mniej więcej mieszkania,popakowałam nas, nawet pazurki pomalowałam

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

dobranoc

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości