|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11
Witam się i ja wieczowową porą
Skończyłam z dzieciaczkami wycinać w dyniach buzki, świeczki w środeczek i młoda się jara, mój mąż właśnie stwierdził ze moja dyńka to gremlin z zezem czy u was tez tyle dzieciaków chodzi po domach bo ja juz torebkę lizakow rozdalam, zaraz wylacze domofon bo głowa mi pęka
|
#842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! zdjęcia jakieś masz - chętnie zobaczę na co tyle czekałyśmy Cytat:
Super, że taka decyzja! i mi ulżyło ![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Kapetki cóż cycki mogą z kobietą zrobić , rozwalilas mnie tym snem na łopatki
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Belseno
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze a u mnie coraz bardziej widac roznice w cyckach - ten mniejszy robi sie bardziej naturalny idzie troszke na bok a ten wiekszy jest troszke twardszy i ten miesien nad nim napiety - widac
wrrr nie lubie sciagac tego staniora bo sie denerwuje
|
#847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na ulicy moze z trójkę dzieci spotkałam przebranych .
|
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem zaczekać star. Wstaw jakieś foto
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
heheh nie ma co Ty to masz te sny nie mogę się zmiac bo mam na sobie maseczke peel off i ledwo co się powstrzymuje od smiechu al. fakt faktem jak doktorek przystojny to i wcale się nie dziwic ze takie sny wychodzą u mnie to samo było...
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Nie robie fotek bo na nich wlasnie to widac !! Staram sie nie denerwowac, one sa mniej wiecej na tej samej wysokosci tzn sa rowne od dolu.. Moze 0,5-1cm roznicy ale wlasnie ta jedna wieksza jest bardziej okragla i na gorze wypelniona a ta mniejsza jest juz taka naturalniejsza jakby. ( nie ma takiego garba z boku
ten garb to wlasnie chyba miesien albo mi sie wydaje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam niedawno z abt i zumby i w te pędy do Was ![]() Mya za 5 lat i mi też ulżyło jakoś dziwnie
|
|
#852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem czy to powod do niepokoju czy nie hehe i nie wiem czy warto dr glowe zawracać w sunie dr i tak pewnie powie ze potrztba czasy teraz i tak nic nie zrobimy. Czytalam troche na beautyforum i tam dziewczyny pisaly ze dr wlasnie tak mówia . Czas czas czas..
musze sumiennie masowc ta piers moze szybciej miesien pusciWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak schizowałam na początku to jeździłam delikatnie palcem dookoła obu implantów, tak jakby po krawędzi i tak sobie porównywałam, czy jest równo. Natomiast oczywiste jest, że 3 tyg po operacji jesteś jeszcze na 100 procent spuchnięta. Kiedy masz wizytę następną? Jeżeli się martwisz to rób fotę i wysyłaj do dr-a. Oni raczej są przyzwyczajeni do takich telefonów.
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Nadrobiłam zaległości, nawet nie mialam kiedy pisac, maly dalej chory, no wsumie nie bardzo wiadomo czemu kaszle. Kupiłam mu Tysiaczku ten syrop z bluszczu ale mu nei pomagała, a tak go chwalą na internecie niestety na niego nie działał, wczoraj bylam z nim u dwoch lekarzy, u nas babeczka powiedziała, że to gardło się oczyszcza i troche tak będzie i mam sie uzbroic w cierpliwość ( łatwo mówić jak ani on ani ja drugą noc nie śpimy pomimo dipherganu), pojechalam z nim do gorzowa a tam pan doktor pulmulog dal mu nebbud do inhalacji, steryd do rozszerzenia oskrzeli dla dzieci z astmą i powiem Wam, że po 3 dawce widze poprawe. Star jak masz się martwić to przekręć do kliniki i pogadaj z doktorkiem i poproszę zdjęcia ![]() Tysiaczku to fajnie, że synek ma malutko krostek, moja córa miała ospe w wieku 5 lat, ale strasznie dużo miała, w nocy jeździliśmy na pogotowie bo strasznie płakała, bo miała krostki dosłownie wszędzie.
|
|
#857 |
|
Przyczajenie
|
A możesz mi powiedzieć co to za lekarz w Gdyni bo sama szukam dobrego??
|
|
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Negatywnych zmian, specyficznych tylko dla anatomków nie ma - przynajmniej mi nic do głowy nie przychodzi. Ty masz mentory - więc opcję najbardziej pełną z anatomów. Jeśli implanty "trzymają się " (bo wyjściówka była jędrna , bo są dobrze osadzone) to oczywiście będą ładnie pełne górą. Jeśli skóra i tkanka implantów nie trzyma nie ma znaczenia jakie są wkładki , bez stanika efektu pełnego dekoltu po 6 msc nie będzie. I w tym wypadku czym bardziej płaski implant tym mizerniejszy efekt- i czym większe wkładki tym szybciej będzie katastrofa. A czy Twoje są "odpowiednio " pełne górą to chyba Ciebie trzeba się spytać 8 msc po operacji już widać co wyszło ![]() Hihi teraz doczytałam że dorzuciłam dwa grosze ale na prawdę dobrze że rozsądnie podeszłaś do sprawy.Cytat:
no nie mogę. A casting już był - czy będziesz dopiero startować o to spoko
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-10-31 o 22:00 |
||
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas z kolei na 10 inhalacji nebbudem nie pomogło nic...odstawiłąm syrop już,troszkę pokasłuje,ale jest ok... Nam Doktor powiedział,że kaszel infekcyjny może się utrzymać do kilku tygodni.. ![]() Maluszek w poniedziałek wraca do przedszkola ![]() Dostałam dziś od chrzestnej ze stanów super strój kąpielowy ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
dzięki
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Agulka2000;43514300]Witam
Nadrobiłam zaległości, nawet nie mialam kiedy pisac, maly dalej chory, no wsumie nie bardzo wiadomo czemu kaszle. Kupiłam mu Tysiaczku ten syrop z bluszczu ale mu nei pomagała, a tak go chwalą na internecie niestety na niego nie działał, wczoraj bylam z nim u dwoch lekarzy, u nas babeczka powiedziała, że to gardło się oczyszcza i troche tak będzie i mam sie uzbroic w cierpliwość ( łatwo mówić jak ani on ani ja drugą noc nie śpimy pomimo dipherganu), pojechalam z nim do gorzowa a tam pan doktor pulmulog dal mu nebbud do inhalacji, steryd do rozszerzenia oskrzeli dla dzieci z astmą i powiem Wam, że po 3 dawce widze poprawe. [Bjezeli chodzi o kaszel u dzieci to bardzo trudno powiedzieć od czego? Moja doktor przy jednej infekcji powiedziała ze młoda może kaslac nawet do 6 tygodni. Meczylysmy się okropnie i dostała tez inhalacje z nedbudu. Chodziłam tylko z nią raz na tydzień sprawdzać czy w oskrzelach czysto ![]() Zdrówka dla synka ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam te rozpuszczalne szwy a dzis bylam na usunieciu koncowek... I teraz troche boli i mam wrazanie ze sie cos rozchodzi tam...to normalne?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Kachuula;43514577]
Cytat:
usteczka mam 29 także wdepnę do Ciebie
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-10-31 o 22:19 |
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
jezeli chodzi o kaszel u dzieci to bardzo trudno powiedzieć od czego? Moja doktor przy jednej infekcji powiedziała ze młoda może kaslac nawet do 6 tygodni. Meczylysmy się okropnie i dostała tez inhalacje z nedbudu. Chodziłam tylko z nią raz na tydzień sprawdzać czy w oskrzelach czysto
![]() Zdrówka dla synka ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Witaj Dziękujemy Tak to z dziećmi jest, dobrze, że choc teraz lekarzom przejdzie przez myśl podać leki na astme czy alergie, bo jak córa była mała (teraz ma 9 lat) to ją ciągle antybiotykami leczyli, skończyło się na tym, że dzieciak ma astme, na szczęście z wiekiem jest lepiej, jak to określają "wyrasta" z tegoStar i co z tymi zdjęciami ?
|
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Tysiaczek83;4351465 3]Ale fajnie
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
A i mialam dzis wstawic fotki ale boje sie tam zajrzec...nie mam juz opatrunkow a nie widzialam jeszcze tych ciec...;( cykor ze mnie;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Kachuula;43514761]Mogłam 26 i 27,ale specjalnie dla Ciebie i w Męża urodzinki się umówiłam by Cię odwiedzić już cycastą
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj juz nie wstawię, jutro to zrobię
poczekam jeszcze tydzien w koncu chyba nie ma tragedii Dziewczyny czy wam tez tak dlugo aktywował sie iphone po zakupie ?
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-10-31 o 22:32 |
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Ok Tysiaczku
Bardzo się cieszę, aaaaa to juz tylko 4 tygodnie i bedą moje żelki
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3minWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

czy u was tez tyle dzieciaków chodzi po domach bo ja juz torebkę lizakow rozdalam, zaraz wylacze domofon bo głowa mi pęka

i ja się doczekałam cycochów po trudach i bojach
! zdjęcia jakieś masz - chętnie zobaczę na co tyle czekałyśmy

wrrr nie lubie sciagac tego staniora bo sie denerwuje 

to bedzie kolejna edycja hmmm chyba sie skusze na odsysanie tluszczu
no nie mogę. A casting już był - czy będziesz dopiero startować