|
|
#2431 |
|
na przekór do celu
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
prędzej zatrucie
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;43409733]Hej dziewczyny, pytam w imieniu przyjaciółki, która nie ma tutaj konta:
Stosunek miał miejsce w 13 dniu cyklu, w prezerwatywie (podobno nie była pęknięta). Wczoraj, tj. 20 dzień cyklu wystąpiło plamienie (tydzień po stosunku). Cykle regularne, co 27-28 dni, nigdy wcześniej plamienie nie występowało. Przeszukałyśmy pół Internetu i jedyna informacja to krwawienie implantacyjne. Czy to może być ciąża?[/QUOTE] To moze byc tez infekcja po prostu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;43409733]Hej dziewczyny, pytam w imieniu przyjaciółki, która nie ma tutaj konta:
Stosunek miał miejsce w 13 dniu cyklu, w prezerwatywie (podobno nie była pęknięta). Wczoraj, tj. 20 dzień cyklu wystąpiło plamienie (tydzień po stosunku). Cykle regularne, co 27-28 dni, nigdy wcześniej plamienie nie występowało. Przeszukałyśmy pół Internetu i jedyna informacja to krwawienie implantacyjne. Czy to może być ciąża?[/QUOTE] Podobno robi wielką różnicę. Tylko test powie czy to ciąża. No i jeszcze czas.
|
|
#2434 |
|
Przyczajenie
|
Hej kochane
! na wstępie chciałabym zaznaczyć- nie, nie jestem dzieckiem, ale za to choruję na nerwicę. 13 listopada straciłam dziewictwo, mój stosunek trwał zaledwie kilka minut, był to stosunek z prezerwatywą, do tego przerywany, jednak w dni płodne. Bolało mnie, więc skończyliśmy, do wytrysku nie doszło, dopiero po kilku minutach doszło do pettingu i wtedy wytrysk. Byłam wydaje mi się ostrożna i nic się w okolicę mojej pochwy nie dostało. Jednak jestem panikarą, oczywiście odczuwam ból podbrzusza od tych 2 tygodni, okres powinnam dostać 2-3 listopada, piersi mnie bolą, ale przed miesiączką bolały zawsze, tylko nie pamiętam czy na tak długo przed @, często oddaję mocz, może to z nerwów - nie wiem, mierzyłam temp przed chwilą i mam 36.9 ? Możecie mnie Kochane jakoś uspokoić? Bo naprawdę nie potrafię. Mój TŻ zapewnia, że wszystko było okej, że jest pewien, prezerwatywa cała, a jak miał rękę w preejakulacie, to używał drugiej dla pewności.
Edytowane przez Usmiechnieta01 Czas edycji: 2013-10-25 o 19:33 |
|
|
|
#2435 |
|
damn good coffee
|
Dot.: możliwość ciąży
Nie ma szans na ciążę, a stresując się tylko opóźnisz miesiączkę.
|
|
|
|
#2436 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2437 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Chatul;43428983][LIST=1][*]Do zadawania takich pytań jest wątek zbiorczy.
przepraszam, nie wiedziałam |
|
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Kochałam się z chłopakiem 8 lub 9 dnia cyklu (3.10). Nie zabezpieczyliśmy się, ale też nie doszło do wytrysku. Czytając o preejakulacie zaczynam schizować, bo dziś powinnam dostać okresu. Czy to możliwe, zebym była w ciąży? Nie mam żadnych objawów, piersi mnie nie bolą, niedobrze też mi nie było. Objawów zbliżającego się okresu też nie mam..
|
#2439 |
|
Przyczajenie
|
Witam . mam pytanie .
w ostatni dzien okresu kochałam się z chłopakiem .. zabezpieczalismy się prezerwatywą , potem kochałam się z nim jeszcze kilka razy w ciagu cyklu , nigdy we mnie nie doszedł, ale był kilka razy we mnie bez gumki.. krótko bo krótko, ale był.. cykle mam ok 33-38 dni.. dzisiaj jest 34 dc, od jakiś 3 dni mam bardzo sucho, próbowałam się nawet bawic z chłopakiem, ale mimo tego nie było mokro jak zawsze, szybciej miałam białawe, czasem przeźroczyste upławy, ścianki w środku mam bardzo ciasne , bolą mnie piersi od jakiegoś tygodnia.. czy to typowe objawy okresu? zawsze miałam śluz aż do 1. dnia miesiączki . |
|
|
|
#2440 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Źle zrobiłaś, że od razu zaczęłaś szukać szansy na ciążę, ponieważ stres też wpływa na pojawienie się miesiączki. Możliwe, że gdyby nie to, to już byś ją dostała. A co do możliwości ciąży - przy stosunku przerywanym jest ona zawsze.
|
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Okres czy ciąża?
Po co robisz dwa watki tej samej tresci ??!!!! Wystarczy jeden ...
|
#2442 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do seksu to właśnie nie było tak, że typowy przerywany, tylko wciąż nam coś przeszkadzało więc parę minut pchnięć, aż w końcu stwierdziliśmy, że idziemy spać. Sama już nie wiem
|
|
#2445 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
"Raczej" i "powinnam" to też mało wiarygodne określenia. Ja na Twoim miejscu nie spodziewałabym się regularnego okresu. A dla pewności najprościej zrobić test.
|
|
|
#2446 |
|
Addicted of makeup.
|
Nikt tu szklanej kuli nie ma i cudownych mocy wszechwiedzących - więc nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie jesteś. Najlepsze wyjście to zrobić test albo iść na betę.
|
|
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy można wykluczyć ciąże?
Cześć wszystkim!
Dzisiaj zdecydowanie za dużo myślę i postanowilam sie was poradzić. Od dawna z chłopakiem staralismy się o dziecko, ale nie wychodziło. Więc postanowilismy troche przystopowac. Stwierdzilismy co ma byc co będzie. Nic na siłę. No i właśnie dzisiaj jest dzień w którym pownien nadejść okres.. nadal go nie ma.... co u mnie nie było raczej normalne bo zdecydowanie pojawial sie on kilka dni wczesniej (zawsze!). Nawet nie czuje sie jakbym miala ten okres miec... Juz w ok.polowie cyklu zaczelo mnie bolec podbrzusza. Na poczatku myslalam ze to przed okresem ale wydawalo mi sie za wczesnie. Nie zaprzatalam sobie tym glowy ale okresu nie ma a bol nie byl taki jak zawsze tylko pojawial sie od czasu do czasu najczęściej pod wieczor lub poznym popoludniem (zwlaszcza w te dni w ktore wracalam zmeczona po pracy). Oczywiscie pojawilo sie kilka roznych innych obiawow (bol w kregoslupie, bol piersi) ale wszystko to zawsze wystepowalo u mnie przed. Wiec nie zaprzatalam sobie tym glowy. Ale juz prawie wieczor a @ nadal sie nie pojawila. Jak myslicie. Poczekac jeszcze jeden dzien czy isc do apteki i dla bezpieczeństwa zrobic test jeszcze dzis? PS Jutro będę dzwonić do swojego lekarza i umawiac sie na nablizszy termin. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
rób przed każdym stosunkiem! a co jak dziecko w głowe uderzycie?
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2450 |
|
Przyczajenie
|
WItam,
Ja z tym samym problemem co wszystkie kobietki ...Okres spóznia mi się 5dni , powinnam dostac 23 a nadal nie mam. Ostatnio moje cykle były regularne. Uprawiam seks z moim chłopakiem zawsze z zabezpieczeniem (prezerwatywa Durex) , po za tym w tym miesiącu mieliśmy tydzien przerwy z uwagi na dni płodne. Zrobiłam dwa testy , jeden w piątek po południu a drugi w niedziele-wczoraj rano , oba negatywne. Martwie się chociaz chłopak mnie uspokaja ze to niemożliwe zebyśmy wpadli bo nie było żadnej takiej sytuacji aby nam pękła gumka albo sie zsunęła. Poza tym za każdym razem po stosunku oboje sprawdzamy gumkę uważnie, więc pewnie byśmy zauważyli ,że coś jest nie tak.Przeczytałam chyba cały internet i wielu kobietom sie spozniał i nie było ciązy , ale też pisały takie co w ciąży były....Nie wiem co mam robic i co o tym myśleć ... ![]()
|
|
|
|
#2451 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przede wszystkim nie stresuj sie bo to tez ma wplyw. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2452 |
|
Przyczajenie
|
Witam, Kochane!
Mam do Was pytanie. Niedawno wzięłam ślub. Bardzo chcemy mieć dziecko lecz nasze starania nie przynoszą żadnych efektów . Wiem, że są to dopiero początki, 3 cykl z rzędu. Mąż pracuje w delegacji więc nie zawsze wypada że w te dni jest w domu. Chciałam zapytać, czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże kiedy kochaliśmy się w 13 dniu cyklu i 20. Dodam, że cykle są 31-33 dniowe. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi! Bardzo zależy mi na tym, żeby się udało a jak widać delegacja męża wcale tego nie ułatwia. Chciałabym tym razem zobaczyć 2 kreseczki. Pozdrawiam Was cieplutko!
|
|
#2453 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj zrobilam test. Dwie kreseczki!
Jutro ide do lekarza i wszystko sie potwierdzi. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy mam powody do obaw?
Byłam w centralnym punkcie moich dni płodnych. Kochałam się z moim chłopakiem w pozycji na jeźdźca, używaliśmy prezerwatywy. W trakcie stosunku, naszło mnie, że coś jest nie tak- czułam wiele powietrza połączonego z płynem wewnątrz mnie ( ale słyszałam, że to normalne). Przerwaliśmy i rozpoczęliśmy obserwacje prezerwatywy. Była trochę zsunięta, jakieś 3 cm. Więc mniej więcej kończyła się w połowie członka. Końcówka była luźna, nawilżona. Nie doszło do wytrysku, gdyż przerwaliśmy ale wiadomo że był preejakulat.. Mój chłopak po zdjęciu i obejrzeniu prezerwatywy- napełnił ją wodą dla pewności- dziury nie było. Póki co minęły 3 dni od współżycia. Nie jestem bardzo doświadczona, więc zaczynam się martwić. Mam o co? |
|
|
|
#2456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co jest grane... Pisałam post wcześniej. Wczoraj miałam gorszą sytuacje... Jestem strasznie zdziwiona i przerażona zarazem. Mój partner jest doświadczony jeżeli chodzi o sferę seksualną, ale... sam przyznał mi się, że miał bardzo niewielki kontakt z prezerwatywami wcześniej, jego partnerki używały pigułek.
Użyliśmy Durex Close Fit- myślę, że to przez nie- bo mój partner jest hojnie obdarzony, a te były po prostu za małe... W trakcie seksu zaczęły się zwijać, coraz niżej, kilka razy musieliśmy przerwać by poprawić ją. Gdy byłam w pozycji na jeźdźca- penis wyskoczył szybko ze mnie- bez prezerwatywy. Została we mnie. Na szczęście niegłęboko, bo łatwo i ostrożnie ją wyjęliśmy. Dodam, że do wytrysku nie doszło, bo byliśmy dopiero w połowie. Miesiączkę mam zawsze co równy miesiąc, nawet w tym samym dniu każdego miesiąca. Ostatni raz miałam 14 października, więc wychodzi na to, że wczoraj była owulacja... Co myślicie? Jest duża szansa? |
|
|
|
#2458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Przyczajenie
|
seks kilka pytań
jeżeli dojdzie do stosunku to jeżeli ma się założoną prezerwatywę i nagle "zejdzie z członka" ale orgazmu nie było aa jest ten śluz/podniecenie (u gościa) i jeżeli dotyka partnerki miejsce intymne czy może się jej coś stać w postaci ciąży ?
jeżeli nie będzie miał wytrysku w "niej" ale to coś czyli śluz/podniecenie dotknie ją z prezerwatywy to może się jej coś stać jak uniknąć ciąży na co uważać proszę o poważne odpowiedzi .. Edytowane przez nietykajmnie Czas edycji: 2013-10-31 o 23:36 |
|
|
|
#2460 |
|
BAN stały
|
Dot.: seks kilka pytań
Mhm... Nawet jeżeli nie masz orgazmu (nawet jeżeli on nie ma) to możesz zajść w ciążę. Z penisa wydobywa się preejakulat, który może zawierać plemniki.
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Jeszcze jedno pytanie - ile masz lat? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

np ciaze.

! na wstępie chciałabym zaznaczyć- nie, nie jestem dzieckiem, ale za to choruję na nerwicę. 13 listopada straciłam dziewictwo, mój stosunek trwał zaledwie kilka minut, był to stosunek z prezerwatywą, do tego przerywany, jednak w dni płodne. Bolało mnie, więc skończyliśmy, do wytrysku nie doszło, dopiero po kilku minutach doszło do pettingu i wtedy wytrysk. Byłam wydaje mi się ostrożna i nic się w okolicę mojej pochwy nie dostało. Jednak jestem panikarą, oczywiście odczuwam ból podbrzusza od tych 2 tygodni, okres powinnam dostać 2-3 listopada, piersi mnie bolą, ale przed miesiączką bolały zawsze, tylko nie pamiętam czy na tak długo przed @, często oddaję mocz, może to z nerwów - nie wiem, mierzyłam temp przed chwilą i mam 36.9 ? Możecie mnie Kochane jakoś uspokoić? Bo naprawdę nie potrafię. Mój TŻ zapewnia, że wszystko było okej, że jest pewien, prezerwatywa cała, a jak miał rękę w preejakulacie, to używał drugiej dla pewności.