|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
na 2 leca wampiry i świry uwielbiam!!!
Kija - polecam!!! Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-10-31 o 21:06 |
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje
![]() My dziś z tż byliśmy w sklepie kupiłam znicze i chryzantemy babci. Kupiłam sobie też tshirt i leginsy do biegania i jak wróciliśmy (po drodze jeszcze do dziadków Hani wstąpiliśmy) to poszłam biegać. Zawrotne 2km ale zawsze coś. W ogóle wyszłam przed zaśnięciem Hani tż ją ubrał po kapaniu nakarmił i uspał ![]() Nie pisałam Wam ale mam nową metodę usypiania. Trzymam ją podobnie jak w tuli i albo stoje albo siedzę trzymam jednym przedramieniem pod pupą drugim asekuruję za szyją i bujam przód tył. I bardzo szybko odpływa My też jutro bierzemy małą na cmentarz i chyba wózkiem bo tam dość przejezdnie
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Cyc wrocil do łask w kwestii zasypiania
![]() Ja sie na groby nie wybieram, zreszta nawet nie mam tu bliskich. Co do danonek - pewnie, ze nie ![]() nancy, i jakie ciasto w koncu zrobilas? ![]() Polecalam Ci marchewkowe i wlasnie czuje jego zapach z piekarnika
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
hej.. ja tak tylko na szybko... chcialam powiedziec, ze zyje ale robilm wieelkie porzadki... i pewnie dopiero w pon wejde... przepraszam, ze bez polskich znaków ale pisze jedna reka, bo na drugiej mala.. trzynajcie sie cieplutko i juz tesknie za wami....
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle lubicie święto zmarłych? Bo ja lubię tzn jest takie melancholijne i nie wiem... lubię. Ale dziś gadałam o tym z tż i on mówi że jestem dziwna
![]()
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś nie lubię tego święta. Jest tak smutno w ten dzień...
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my bieremy dziecia na chwilkę lubie w sensie że pięknie na cmentarzu wieczorem... ale smutno.. |
|
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Przepraszam, że nie cytuję, ale już jestem padnięta dziś. Zagonione dwa dni miałam, dwa następne też się tak zapowiadają. Dzisiaj wstałyśmy z Ewą o 5, a spać poszłam o 2, po godzinie pobudka, także jestem zombie Teraz wsadziłam ciasto do pieca i chwilkę odpocznę przy herbacie i poczekam, aż się upiecze. I Ewcia skończyła dziś 9 miesięcy, ale ten czas leci ![]() Meneq jeszcze nie dawałam bo czekałam na maszynkę do nasion, żeby pomielić. Ale już przyszła i może w weekend uda się cos upichcić. Ty jak podawałaś? |
|
|
|
#1060 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
bałam się, że będzie tryliard stron do nadrobienia zaskoczyłyście mnie;p my już u Rodziców, Hania tak podekscytowana, że zasnąć nie mogła;p nie dziwię się w sumie jak w domu cały dzień tylko ze mną a tu tyle osób ![]() dostała masę ciuszków od mojej Sis ![]() ma 3 lata;p Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez lubiam
![]() ![]() Cytat:
O to to. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Nie wiem, czy się któraś interesuje... Ale właśnie grają JANOWICZ z NADALEM (ten jest wkurzający przez to grzebanie sobie w gaciach - ale i tak piękny!)---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Przegrał Jureczek ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Nic nie piszo To idę...Ale nie wiem, co to będzie ze spaniem. Tak mnie napie.r.dalają nogi, że szok, szczególnie łydki. Pewnie jak zawsze na zmianę pogody ![]() My jutro śmigamy na obiad do teściów , więc pewnie będę w sobotę.Pa! |
|
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
A co oni grają, na jakichś instrumentach??
Bo pierwsze słyszę takie nazwiska...
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
bokeh ja tez lubie to swieto. Tak rodzinnie jest zawsze. A propos rodziny, wlasnie jestem na lotnisku po brata ![]() szklanko sezamem posypalam namoczony w mm chleb z kleksem pomidorowego puree. Ach ten zapach... ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Ty jestes niemozliwa... Na rakietach. Tenisisci |
|
|
|
#1065 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle NIE oglądam sportów w tv------------------- Sikam http://komediowo.pl/gid,16130285,img...qticaid=61195e całą galerię przelećcie |
|||
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Kija kobieto kocham Cie!!!!!!!!
Jestes de best ![]() O losie, pierwszy raz od niepamietnych czasow babel wstal przed 6 masakejros.Hje, ogladalam chwile, dla malza to mecz roku bo Rafa jest dla nich jak rodzina ![]() Nocka dzisiaj w miare chyba, a babel sie zaczal tarabanic na moja poduszke, przytula sie i zasypia skubaniec! Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Za nami dobra noc! Tylko dwie pobudki,wstaliśmy o 6. Może w końcu będzie lepiej?
![]() Meneq mam nadzieję że miło spędzicie czas x bratem. Szaja ale się uśmiałam z rana Lady super że nocka lepszą! My zabieramy Blanke na cmentarz. Ona wszędzie z nami jeździ,więc tu też. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaja, niezłe panny młode ![]() My od 5.50 na nogach. Jeszcze nie mieliśmy drzemki. Jak młody się prześpi jedziemy na cmentarz.
|
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
Ja już wróciłam z cmentarza
![]() Misiek dzisiaj wstało 6:30 i już ma drzemkę nigdy tak szybko nie miał no ale cóż jak dziadek mu zaczyna śpiewać to dziecko woli iść spać niż tego słuchać Wczoraj normalnie usnął o 20 ale o 22 miał taka histerie tak bardzo płakała przez 20 min nie szło go uspokoić, na koniec mu sie tak mocno odbiło i po 20 sekundach dziecko spało. Ostatnio w ogóle ma takie nie spokojne noce nie wiem co znowu się dzieje.
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!!!
ale zimno brrrrr ![]() ![]() Cytat:
jestes de best! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43516009] lubię to nieodpowiednie słowo, no ale niech będzie e[/QUOTE] |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
fewciu dzieki! Na pewno milo bedzie.
Na razie to mamy Gwiazdke w listopadzie - zasypal nas prezentami: z Yae od razu przypadli sobie do gustu. Przywiozl rowniez kaszki. Podane jest zeby zrobic z 200ml mm i 5lyzek kaszki, ale takiej ilosci Yae chyba nie zje. Ile i w jakich proporcjach przygotowujecie kaszki? Wiecie, ja jestem kaszkowa dziewica... |
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, my na oko
![]() Sypie dopoki sie nie zagesci to konsystencji ktora babel lubi ![]() Wlasnie wstalismy po drzemce ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli z mlekiem to trzymam sie scisle przepisu ale jesli osobno mleko osobno kaszka to wtedy daje tylko zeby bylo umiarkowanie geste. pyty dziec nie lubi ale generalnie raczej trzymam sie przepisu tyle ze lyzki daje plaskie bo jak nabiore ciut wiecej to wtedy wychodza baaaaaardzo geste jest u was "Wszystkich Świętych" czy bardziej cos na kształt "Halloween"? czy nic....
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
meneq my tez na oko
mam nadzieje, ze milo spedzicie czas z bratem, dlugo zostaje?lady i fewciu ciesze sie, ze za wami lepsze nocki, u nas bylo bardzo srednio ale maz mnie dzisiaj wybawil i cala noc wstawal do malego bo ja zaniemoglam i pierwszy raz serio nie mialalam po prostu sily sie podniesc.9 miesiecy temu o tej porze lezalam na stole operacyjnym, a 15 minut pozniej pokazali mi moje szczescie |
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
TZ wczoraj wycinal dynie, nie wiem co mu sie ubzduralo
![]() A co do powolnosci dzisiejszego dnia - spory udzial w tym maja chyba media i te ich smutne melodie przeplatane ze zdjecmi zmarlych w tym roku osob, te cytaty o smierci... |
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku u nas zdecydowanie "Wszystkich Swietych"
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas wczoraj dzieciaki chodziły :banghead: no jednym nic nie daliśmy ( starsze dziewczyny) bo nie obchodzimy halloween, ale przyszedł też synek sąsiada, 5 lat ma no i jakoś głupio nam było i mu cukierków daliśmy
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo Monika Pyrek ładnie tańczyła, chyba nawet wygrała. A tenisa to akurat nie bardzo kojarzę, to znaczy wiem że tam grają te panie w króciutkich białych spódniczkach. I Radwańska w to gra, przez nią przegraliśmy olimpiadę bo niosła jakiegoś znicza czy tam zapałki do zapalania i wszyscy mówili żeby nie niosła bo ci co niosą to zawsze przegrywają. A ona się śmiała że nie wierzy w przesądy i potem przegrała i inni też mieli mało medali.
|
|
|
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam się a rana,
wczoraj tak zniknęłam, bo mi neta brakło tzn router się skończył a nie miałam kabla, żeby normalnie się podłączyć, pisałam z tel ale nerwowo mnie to wykańcza więc piszę dzisiaj jak człowiek ![]() Cytat:
dla "kierownika", co za patafian :/Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

i chyba wózkiem bo tam dość przejezdnie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- ale i tak piękny!)
masakejros.