Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 12:29   #901
sylweczka90ck
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek

Cytat:
Napisane przez _McDusia_ Pokaż wiadomość
Ja też mam Wesele w Hotelu Dyminy i też zagrają Novi My wybraliśmy Stumbrasa ( z kłosem), zobaczcie, jest ok z hurtowni słyszałam dobrze o Alexie

Co raz wiecej dziewczyn pojawia sie u ktorych gra zespół novi?
Powiedzcie dziewczyny ile Wam powiedzieli za wesele? ewnt, + poprawiny?
sylweczka90ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 13:07   #902
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
targi slubne w kielcach to dramat jest :/
Też się zgadzam, niestety mieliśmy okazję tam być rok temu, żenua :/

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:50   #903
ann1507
Przyczajenie

Zespół Novi nie gra na poprawinach! A informację ile kosztuje mogę Ci wysłać w pw

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez martii23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie

Super forum, bardzo pomocne szkoda, że dopiero dziś je odkryłam kiedy to już sale weselną wybrałam. I tu moje pytanie.. Nasze wesele odbędzie się w hotelu Magnolia - Zgórsko 19.07.2014 r. możecie wyrazić opinie na jego temat? pozdrawiam!
Byłam tam na weselu chyba 4 lata temu i z tego co pamiętam bardzo mi się podobało. Jedzenie super, ciasta pyszne Jednak w czasie wesela wystąpił "mały" problem, bo przez jakieś 2godz nie było prądu:P jednak zespół świetnie się spisał i zabawa z parkietu przeszła do stołów przy świecach
Było wesoło, ale nie chciałabym żeby coś takiego wydarzyło się na moim weselu...
Stary 2013-10-28, 15:19   #904
sylweczka90ck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ann1507 Pokaż wiadomość
Zespół Novi nie gra na poprawinach! A informację ile kosztuje mogę Ci wysłać w pw

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Byłam tam na weselu chyba 4 lata temu i z tego co pamiętam bardzo mi się podobało. Jedzenie super, ciasta pyszne Jednak w czasie wesela wystąpił "mały" problem, bo przez jakieś 2godz nie było prądu:P jednak zespół świetnie się spisał i zabawa z parkietu przeszła do stołów przy świecach
Było wesoło, ale nie chciałabym żeby coś takiego wydarzyło się na moim weselu...
U nas akurat gra i z tego co mi sie wydaje u znajomych rowniez gra, zreszta w sierpniu bylismy u sistry ciotecznej TŻ graj poprawiny. Z ciekawosci pytalam o cene jesli mozesz to wyslij sylwia90ck@interia,pl
Stary 2013-10-28, 17:11   #905
laddybird
Raczkowanie

Cytat:

To widzę, że brak prądu to problem powszechny. U mojej przyjaciółki 5 lat temu na studniówce też nie było prądu przez 2 godz. Trochę dziwna sprawa. Chociaż moja siostra była tam niedawno na weselu i nic nie wspominała o tym małym szczególe
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:42   #906
martii23
Przyczajenie

Cytat:

Dziękuję za informacje ja zaczynam się już stresować a o Magnolii jest bardzo mało komentarzy... także wielkie dzięki !

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Jeśli chodzi o alkohol to we wrześniu byłam na bardzo dużym weselu i był własnie Stumbras ( z kłosem) i generalnie każdy sobie chwalił... Ja też się chyba na ten alkohol zdecyduje i dobra opinie słyszałam o hurtowni "Alex"
martii23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:56   #907
Beti0506
Raczkowanie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43457053]Treść usunięta[/QUOTE]

Wydaje mi się, że te owoce żeby fajnie wyglądały trzeba ładnie pokroić, a jak się je pokroi to szybko schną, może jakiś pomysł co z nimi zrobić?
Stary 2013-10-29, 07:20   #908
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 08:04   #909
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Jest cała dziedzina zajmująca się cięciem i przygotowywaniem owoców, carving się chyba nazywa fachowo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:47   #910
berka2013
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kamaKamilaaa Pokaż wiadomość
to ja tez dodam cos od siebie
olenqa-gratulacje!
berka2013 ja mialam slub tydzien temu 5pazdziernika w podzamczu,swieza sprawa wiec moge wiele powiedziec!!!
anka1897 w takim razie zamieszczam post jeszcze raz

hotel - lesna promenada ,na dwoch salach

fotograf,kamerzysta - studio hathor
zespol - axis band ( swietni! zwlaszcza kroliki zrobily show
)
dj na poprawiny - mcFly grzegorz wojcik
wiejski stol- WiR
sushi - wasabi sushi
makijaz - nasza wizazanka - Czarna Kawa

fryzura - Marcin Kwiecinski
bukiety - Vanilla
samochod

buty - Emilia
tort - Kalinka
bar piwny oraz inne %- hurtownia Alex
suknia - odebralam 3 dni przed ale byla dokladnie taka jaka chcialam!
vodka- Bols Platinum
barman - chlopak z wyobraznia
( moge dac namiary jesli ktoras szuka)
elementy ozdobne tj. maszyna do baniek,vkieliszki,ksiega gosci winietki zawieszki na alko ubranka na vodke i na wina oraz wile innych- Galeria Slubna

pozdrawiam
okazuje się że wszystkie terminy które sobie wybrałam są zajęte i wszystko od początku szukamy dalej
berka2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 19:01   #911
martuska411
Raczkowanie

Dziewczynki od naszego weselicha minęły 2 miesiące, a ja wciąż nie zdałam wam relacji Zacznę od zespołu - oczywiście Novi grali u nas także na poprawinach (z tego co wiem oficjalnie nie grają) i to jest poprostu zespół jakiego nie ma i nikt mi nie wmówi, że jest lepszy w Świętokrzyskim! Ich wykonanie "Bałkanicy" jest lepsze od oryginału Goście byli zachwyceni my też Oprawą w kościele zajął się duet (namiery mieliśmy z internetu) skrzypek+wiolonczelistka - piękne wykonanie, grają świetnie Zdjęcia i film - ck studio. Film właśnie odebraliśmy, na zdjęcia jeszcze czekamy, a film już jest i nie ma w nim nic do poprawy bo jest świetny Dekoracja sali,auta i wiązanki - Dekoracja Vanilla - wszystko było takie, jakie chciałam Makijaż - Monika Rok - robi cudne makijaże. Włosy - Pani Marlenka z salonu Exclusive wyczarowała na mojej głowie fryzurę taką jaką sobie wymarzyłam. Jak już będą zdjęcia to wrzucę
Zapomniałam o torcie z Dorotki - malinowo-jagodowy przepyszny
martuska411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 20:44   #912
martii23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
To widzę, że brak prądu to problem powszechny. U mojej przyjaciółki 5 lat temu na studniówce też nie było prądu przez 2 godz. Trochę dziwna sprawa. Chociaż moja siostra była tam niedawno na weselu i nic nie wspominała o tym małym szczególe
A Czy mogłabyś dopytać siostrę jak smakowało jej jedzonko? ciasta? i czy na coś powinnam zwrócić uwagę? my robimy wesele na dwóch salach i się tego obawiam pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez martuska411 Pokaż wiadomość
Dziewczynki od naszego weselicha minęły 2 miesiące, a ja wciąż nie zdałam wam relacji Zacznę od zespołu - oczywiście Novi grali u nas także na poprawinach (z tego co wiem oficjalnie nie grają) i to jest poprostu zespół jakiego nie ma i nikt mi nie wmówi, że jest lepszy w Świętokrzyskim! Ich wykonanie "Bałkanicy" jest lepsze od oryginału Goście byli zachwyceni my też Oprawą w kościele zajął się duet (namiery mieliśmy z internetu) skrzypek+wiolonczelistka - piękne wykonanie, grają świetnie Zdjęcia i film - ck studio. Film właśnie odebraliśmy, na zdjęcia jeszcze czekamy, a film już jest i nie ma w nim nic do poprawy bo jest świetny Dekoracja sali,auta i wiązanki - Dekoracja Vanilla - wszystko było takie, jakie chciałam Makijaż - Monika Rok - robi cudne makijaże. Włosy - Pani Marlenka z salonu Exclusive wyczarowała na mojej głowie fryzurę taką jaką sobie wymarzyłam. Jak już będą zdjęcia to wrzucę
Gratulacje! super, że się tak udało wszystko) a jakieś namiary masz na oprawę kościelną aby podać? pozdrawiam
Stary 2013-10-29, 20:44   #913
sylweczka90ck
Raczkowanie

[QUOTE=martuska411;4348244 4]Dziewczynki od naszego weselicha minęły 2 miesiące, a ja wciąż nie zdałam wam relacji Zacznę od zespołu - oczywiście Novi grali u nas także na poprawinach (z tego co wiem oficjalnie nie grają) i to jest poprostu zespół jakiego nie ma i nikt mi nie wmówi, że jest lepszy w Świętokrzyskim! Ich wykonanie "Bałkanicy" jest lepsze od oryginału Goście byli zachwyceni my też Oprawą w kościele zajął się duet (namiery mieliśmy z internetu) skrzypek+wiolonczelistka - piękne wykonanie, grają świetnie Zdjęcia i film - ck studio. Film właśnie odebraliśmy, na zdjęcia jeszcze czekamy, a film już jest i nie ma w nim nic do poprawy bo jest świetny Dekoracja sali,auta i wiązanki - Dekoracja Vanilla - wszystko było takie, jakie chciałam Makijaż - Monika Rok - robi cudne makijaże. Włosy - Pani Marlenka z salonu Exclusive wyczarowała na mojej głowie fryzurę taką jaką sobie wymarzyłam. Jak już będą zdjęcia to wrzucę

Jak się ciesze ze taka opinia na temat zespołu Novi u nas tez graja i poprawiny rowniez to prawda NAJLEPSZY zespół w wojewodztwie i dziemy na Andrzejki do sosnowego Dworku i Oni tez tam beda grac. Ja tez bede sie malowac u p.Moniki poprostu rewel.acja makijaze i czesac tez prawdopodobmie w salonie EXCLUSIVE Mam nadzieje ze dodasz jakies fotki achhh nie moge sie doczekac Pozdrawiam

Ślub 02.08.2014:lo ve:
Stary 2013-10-29, 20:47   #914
Beti0506
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martuska411 Pokaż wiadomość
Super wrzuć zdjęcia i fryzury i makijażu też a jaką wódkę mieliście? bo to teraz tema na czasie i jakie jedzonko wam zeszło :P
No kto co lubi - zaraz mnie zlinczujecie ale po czerwcowym weselu na którym byłam i grali Novi..... mnie się nie podobało :conf usedlaczego? Albo dlatego, że para Młoda nie dogadała jakie utwory chcą i po prostu grali co uważali... ale nie zagrali ŻADNEGO, powtarzam ŻADNEGO weselnego hitu... Ja rozumiem, że nie gra się samego disco polo ani wiejskich hitów... ale mi tego brakowało. No kurcze lubię się pobawić na Jesteś Szalona albo nawet jakiś polskich nowszych hitach a oni grali same zagraniczne i to takie na które ja mogę sobie pójść na dyskotekę naprawdę ani przez chwilę nie czułam, że jestem na weselu... Mój zespół powiedział, że grają mniej więcej pół na pół.. wiadomo, że na weselu są też starsze osoby i w ogóle, ale i młodzi lubią się przy starszych hitach pobawić. Tak jak mówię, to tylko moja subiektywna ocena... Jak dla mnie wokalistka miała fajny głos i może para nie ustaliła czego chcą albo chcieli same nowoczesne hity, chociaż w to wątpię.
Stary 2013-10-30, 13:51   #915
_McDusia_
Przyczajenie

Może i targi nie są najlepsze ostatnimi czasy, ale i tak w regionie nie ma innych, a wokół przynajmniej sporo się dzieje w zeszłym roku (byłam) dziewczyna w konkursie wygrała oprawę całego ślubu... Suknię, garnitur, fryzjerkę, foto i video... także nie jest tak najgorzej w tym roku też ma być taki konkurs. Także chyba się przejdę
_McDusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 15:48   #916
martuska411
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beti0506 Pokaż wiadomość
Super wrzuć zdjęcia i fryzury i makijażu też a jaką wódkę mieliście? bo to teraz tema na czasie i jakie jedzonko wam zeszło :P
No kto co lubi - zaraz mnie zlinczujecie ale po czerwcowym weselu na którym byłam i grali Novi..... mnie się nie podobało :conf usedlaczego? Albo dlatego, że para Młoda nie dogadała jakie utwory chcą i po prostu grali co uważali... ale nie zagrali ŻADNEGO, powtarzam ŻADNEGO weselnego hitu... Ja rozumiem, że nie gra się samego disco polo ani wiejskich hitów... ale mi tego brakowało. No kurcze lubię się pobawić na Jesteś Szalona albo nawet jakiś polskich nowszych hitach a oni grali same zagraniczne i to takie na które ja mogę sobie pójść na dyskotekę naprawdę ani przez chwilę nie czułam, że jestem na weselu... Mój zespół powiedział, że grają mniej więcej pół na pół.. wiadomo, że na weselu są też starsze osoby i w ogóle, ale i młodzi lubią się przy starszych hitach pobawić. Tak jak mówię, to tylko moja subiektywna ocena... Jak dla mnie wokalistka miała fajny głos i może para nie ustaliła czego chcą albo chcieli same nowoczesne hity, chociaż w to wątpię.
Mieliśmy Stumbrasa. Ja nie piłam, ale osoby z najbliższego otoczenia chwaliły tą wódkę. Jeśli chodzi o jedzonko to mieliśmy kucharza ze Śląska, oprócz obiadu były 3 gorące dania, miały być 4 ale w trakcie wesela zrezygnowaliśmy, bo poprostu goście byli tak najedzeni, że już nie było sensu dawać 4 kolację. Dania były niespotykane, na obiad mieliśmy kaczkę faszerowaną + 2 szt mięsa pieczonego (faszerowane serem camembertem, pieczarkami), sos borowikowy, kluski śląskie, ziemniaki i 3 surówki o wyboru. Nasz kucharz gotował w Korbowej Kolibie zimą, był nawet w echu dnia o właśnie ten - http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/130109488
Co do utworów zespołu Novi to u nas grali weselne hity, była szalona, żono moja itp. a nawet szła dzieweczka do laseczka także to zależy od młodych, skoro powiedzieli że nie chcą to nie grali. Ja nie powiem że lubię specjalnie wiejskie klimaty, ale jestem zdania, że na weselu powinno się grać każdego typu muzykę. Zresztą członkowie zespołu są z naszych okolic więc doskonale wiedzieli co grać
Jak będą zdjęcia to wrzucę.
Jestem ze wszystkiego zadowolona, troszkę miałam problemy z sukienką, bo cały czas tren mi się odpinał ale sytuację szybko opanowałam Teraz sobie na nią patrzę i zamierzam się z nią rozstać

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Dziewczynki, a może polecicie jakiś komis w Kielcach, gdzie mogłabym oddać swoją suknię? Zaczeliśmy urządzać mieszkanie i nawet nie mam jej gdzie trzymać, a w wystawianie na aukcję nie chce mi się bawić. Narazie sobie wisi w sypialni na karniszu
martuska411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 16:03   #917
martii23
Przyczajenie

A myślałyście nad kursem tańca? możecie jakąś szkołę polecić?
Stary 2013-10-30, 22:36   #918
Beti0506
Raczkowanie

Cytat:
Może i bym chętnie poszła, ale nie mam na to czasu ani nie chcę wydawać zbędnych pieniędzy ...co będzie to będzie po drugie tyle lat tańczyć nie umieliśmy, że wątpię żeby ktoś mnie w miesiąc nauczył taką tępą strzałę jak ja mamy już mszę zamówioną na 16 tak jak chciałam
Stary 2013-10-31, 13:17   #919
AisaK231
Raczkowanie

hej dziewczyny
ja do tej pory mam:
salę, orkiestrę, kamerzystę i fotografa, wódkę, zrobiony kurs przedmałżeński , zarezerwowaną godzinę w kościele 16. Ale nie mam nadal sukienki, a już bym chciała bardzo mieć, może wy mi pomożecie. Bo każdy ma inne opinie na temat sukni :/http://twojasuknia.pl/wed-system/catalog/content/imgproducts/p21682/c37a30e324.jpg, http://twojasuknia.pl/wed-system/cat...8d34bc.jpg,lub http://www.slubnesuknie.pl/a,2,20_11310.html.

Edytowane przez AisaK231
Czas edycji: 2013-10-31 o 13:22
AisaK231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 15:11   #920
laddybird
Raczkowanie

Pierwsza najładniejsza, sama czegoś w podobnym stylu szukam

Co do Magnolii, to siostra z jedzenia była zadowolona, z ciast tak samo, ale nie wiem skąd ta para je zamówiła.
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:02   #921
martii23
Przyczajenie

Co do Magnolii, to siostra z jedzenia była zadowolona, z ciast tak samo, ale nie wiem skąd ta para je zamówiła.[/QUOTE]

No to super obawiam się jeszcze tych dwóch osobnych sal ale myślę, że to zależy dużo od orkiestry. dzięki za info

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez AisaK231 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja do tej pory mam:
salę, orkiestrę, kamerzystę i fotografa, wódkę, zrobiony kurs przedmałżeński , zarezerwowaną godzinę w kościele 16. Ale nie mam nadal sukienki, a już bym chciała bardzo mieć, może wy mi pomożecie. Bo każdy ma inne opinie na temat sukni :/http://twojasuknia.pl/wed-system/catalog/content/imgproducts/p21682/c37a30e324.jpg, http://twojasuknia.pl/wed-system/cat...8d34bc.jpg,lub http://www.slubnesuknie.pl/a,2,20_11310.html.
Pierwsza piękna też jestem na etapie szukania sukienek ale chyba już po nowym roku się na coś zdecyduję
Stary 2013-11-01, 12:17   #922
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

my planujemy do step by step na Świętokrzyskim iść

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-11-01, 15:57   #923
lauracrow
Rozeznanie

Cytat:
Może i bym chętnie poszła, ale nie mam na to czasu ani nie chcę wydawać zbędnych pieniędzy ...co będzie to będzie po drugie tyle lat tańczyć nie umieliśmy, że wątpię żeby ktoś mnie w miesiąc nauczył taką tępą strzałę jak ja mamy już mszę zamówioną na 16 tak jak chciałam
Z perspektywy kamerzystki myślę, ze to nie jest taki głupi pomysł. Pierwszy taniec to jeden z ważniejszych elementów wesela, oczy wszystkich gości są skierowane na Was, a film i zdjęcia zapisują ten moment na płycie i albumie do końca życia.

Uważam, że lepiej olać dodatki typu lampiony, fontannę z czekolady czy bimber, niż naukę pierwszego tańca, bo za 20 lat nikt nie będzie pamiętał, co jadł i robił na Waszym weselu, a dzieciom i wnuczkom fajnie będzie pokazać jak pięknie tańczyliście, kiedy byliście młodzi...
lauracrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 17:05   #924
Beti0506
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lauracrow Pokaż wiadomość
Z perspektywy kamerzystki myślę, ze to nie jest taki głupi pomysł. Pierwszy taniec to jeden z ważniejszych elementów wesela, oczy wszystkich gości są skierowane na Was, a film i zdjęcia zapisują ten moment na płycie i albumie do końca życia.

Uważam, że lepiej olać dodatki typu lampiony, fontannę z czekolady czy bimber, niż naukę pierwszego tańca, bo za 20 lat nikt nie będzie pamiętał, co jadł i robił na Waszym weselu, a dzieciom i wnuczkom fajnie będzie pokazać jak pięknie tańczyliście, kiedy byliście młodzi...
No właśnie tu jest psikus, że prawdopodobnie nie będziemy mieli kamerzysty, a na zdjęciach raczej nie widać jak ktoś tańczy
Doskonale zdaję sobie sprawę, że wszyscy goście będą patrzeć, ale tak jak mówię nie wierzę, żeby ktoś w miesiac nauczył mnie tańczyć.... po drugie lampionów i fontann też nie będziemy mieli. Denerwuje mnie taka nagonka, że każda para musi tańczyć jak zawodowcy Jedni tańczą lepiej drudzy gorzej.
Stary 2013-11-01, 19:01   #925
martii23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
my planujemy do step by step na Świętokrzyskim iść
My nadal jesteśmy w trakcie poszukiwań ale grupowa nauka czy indywidualna?

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
No właśnie tu jest psikus, że prawdopodobnie nie będziemy mieli kamerzysty, a na zdjęciach raczej nie widać jak ktoś tańczy
Doskonale zdaję sobie sprawę, że wszyscy goście będą patrzeć, ale tak jak mówię nie wierzę, żeby ktoś w miesiac nauczył mnie tańczyć.... po drugie lampionów i fontann też nie będziemy mieli. Denerwuje mnie taka nagonka, że każda para musi tańczyć jak zawodowcy Jedni tańczą lepiej drudzy gorzej.
Dokładnie kwestia indywidualna. Chociaż ja dla samego faktu spędzenia aktywnie czasu razem bym chciała
Stary 2013-11-01, 20:07   #926
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

raczej indywidualna, bo znam się z choreograf, która tam uczy - ja sama tańczyłam przez parę lat jako dziecko u niej

Stary 2013-11-01, 20:36   #927
mil_ar
Raczkowanie

Cytat:
Ja polecam studio tańca Candela na ul. Dalekiej. Michalina i Kamil super uczą, w ogóle atmosfera świetna brak stresu, wszystko dopracowane. Najpierw chodziliśmy na 8 spotkań (po 1 godz.) w grupie na naukę podstawowych tańców (walc ang. wied., disco fox, tango itp.), a potem zdecydowaliśmy się na indywidualny (6 spotkań po 1 godz. - dostosowaliśmy terminy jak nam pasowało). Także "z niczego" wyszło "coś" Ceny też mają bardzo bardzo atrakcyjne. Polecam naprawdę, więcej szczegółów mogę udzielić na priv a najlepiej zadzwonić do nich
Stary 2013-11-01, 22:17   #928
martii23
Przyczajenie

Zadzwonie na pewno dzieki

Edytowane przez martii23
Czas edycji: 2013-11-01 o 22:20
Stary 2013-11-02, 10:11   #929
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dziewczyny, mam pytanie - gdzie szukać namiarow na dobrego dj-a i ile może średnio kosztować?

Stary 2013-11-02, 12:19   #930
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - gdzie szukać namiarow na dobrego dj-a i ile może średnio kosztować?

Na pierwszej stronie wątku są namiary na kilku DJów

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości