Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-02, 14:30   #2161
Cicici
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która pisała, ze zastanawia się nad wózkiem z firmy Lux4kids (maz pracujący w de na Ebay znalazł)? Czytalam właśnie opinie lasek z Niemiec, ktore kupiły i wszystkie piszą, ze to szrot!
I jeszcze pytanie: zna któraś wózki ranger s?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przepraszam ale ja jestem na nie, jakos dziwnie wygladaja i na ulicy jak sie widzi to fujj, nie podobaja mi sie jak sa takie obwieszone.. Co powiesz na ten : http://www.ebay.de/itm/221284148220?...84.m1423.l2648
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 14:31   #2162
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Może jak kobieta ma mniej pokarmu to tak bardzo nie przeszkadza w tych wkładkach... nie wiem sama. Jak pracowałam w sklepie dziecięcym to te z Johnsona wkładki też schodziły,więc chyba niektórym kobietom pasują. Mi to się całe rozwarstwiało,przyklejało do cycków,drażniło,zostawały kłaczki więc pierś musiałam czyścić przed podaniem dziecku. A wiem,że kilka dziewczyn z mojego poprzedniego wątku mamusiowego też na nie narzekało.
Od kiedy wypróbowałam TT wkładki to już wiem,że żadnych innych nie chcę,bo są mega chłonne,duże ale jednocześnie nie grube,tak że dość dyskretne. No według mnie same plusy mają.
Albo kupowały w ciemno, tak jak ja . Jak czytam o rozwarstwianiu i kłaczkowaniu to na samą myśl robię się zła . Ostatecznie takie wkładki nie kosztują fortuny, więc jak będę się jakoś okrutnie męczyć, kupię sobie polecane przez Ciebie TT .
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 14:32   #2163
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mój mąż buduje "łóżeczko" dla Małego Taka dostawke do naszego łóżka (jak wpiszecie sobie baby bay w Googla to Wam wyskoczy).

Cały dumny z siebie, do tego koszt całego przedsięwzięcia to 200 zł
Bardzo fajne rozwiązanie
Stary 2013-11-02, 14:34   #2164
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Zastanawiam się jakie ubranka dla małego wziąć ze sobą do szpitala. Nie wiem, czy on będzie miały, czy duży bo już nie będę miała żadnego USG. I chyba wezmę na wszelki wypadek mniejsze i większe rozmiary. Tylko nie wiem w co lepiej będzie go ubrać: body z długim rękawem i na to pajacyk - do tego owinąć w rożek, czy może body z długim rękawem i półśpiochy + rożek. Brać ze sobą czapeczkę jakąś?
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 14:38   #2165
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
No właśnie też rozważamy jakąś jasną podłogę, tylko nie wiem w jakim odcieniu do belek wenge będzie pasować, siedzę teraz i oglądam, muszę coś wybrać bo za tydz wypada długi weekend i mąż z asystą się umówili ze właśnie w tym czasie położą a potrzebujemy 83 m2 więc nie w każdym markecie mają taką ilość

Ja nie mam problemu z cerą w ciąży a wręcz mi się poprawiła, tylko ostatnio zauważyłam ze popołudniami wychodzą mi rumieńce na policzkach
Czy wy też tak dużo pijecie? Ja nie mogę ugasić pragnienia, wczoraj nawet na cmentarzu miałam wodę przy sobie, wypijam bardzo duże ilości
My też teraz jesteśmy na etapie wybierania podłogi. Oczywiście, najbardziej podoba się ciemna, ale zrezygnowaliśmy po pierwsze z powodu tego że wszystko na niej widać, a po drugie chcemy optycznie powiększyć mieszkanie. My zdecydowaliśmy się na jesion saimaa.

Jeżeli chodzi o picie to ja też mam duże pragnienie. Najwięcej piję w pracy, czasem butelka wody 1,5 litra schodzi w trzy godziny. W domu tak bardzo nie chce mi się pić.
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 14:58   #2166
magnusia
Zakorzenienie

ja zawsze sporo piłam ale teraz to jakas masakra- piję i piję jak smok wawelski
dziś w nocy wypiłam prawie litr soku co oczywiście poskutkowało nieustannymi wycieczkami do kibelka
Stary 2013-11-02, 15:03   #2167
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Dziewczyny chcę zamówić koszulę do karmienia o taką http://allegro.pl/telimena-koszula-c...617835349.html Nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać. Myślicie, że powinnam się kierować tabelą rozmiarów producenta? Pasuje mi S (oprócz biustu, biust to już M). Boję się, że jak zamówię M to po porodzie będę się plątać w nadmiarze materiału . Może któraś z Was ma tą koszulkę i może mi powiedzieć jak wypadają rozmiary i jak elastyczny jest materiał?

Co do picia, to ja mam wrażenie, że piję zbyt mało. Ale, że właśnie mi przypomniałyście, już sobie nalewam szklankę wody

Edytowane przez Amberella
Czas edycji: 2013-11-02 o 15:05
Stary 2013-11-02, 15:19   #2168
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcę zamówić koszulę do karmienia o taką http://allegro.pl/telimena-koszula-c...617835349.html Nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać. Myślicie, że powinnam się kierować tabelą rozmiarów producenta? Pasuje mi S (oprócz biustu, biust to już M). Boję się, że jak zamówię M to po porodzie będę się plątać w nadmiarze materiału . Może któraś z Was ma tą koszulkę i może mi powiedzieć jak wypadają rozmiary i jak elastyczny jest materiał?

mam ten sam problem ale ja się przede wszystkim boję, że się w dupie nie zmieszczę i będzie dośc obcisła
chyba kupię koszulę w sklepie na jakiejś wyprzedaży albo w outlecie bo cenowo wyjdzie podobnie a przynajmniej przymodeluję się w przymierzalni czy mnie nic nie uciska, nie pije itp
Stary 2013-11-02, 15:29   #2169
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
mam ten sam problem ale ja się przede wszystkim boję, że się w dupie nie zmieszczę i będzie dośc obcisła
chyba kupię koszulę w sklepie na jakiejś wyprzedaży albo w outlecie bo cenowo wyjdzie podobnie a przynajmniej przymodeluję się w przymierzalni czy mnie nic nie uciska, nie pije itp
Najlepiej poprzymierzać i wtedy wszystko będzie jasne . Ja niestety dałam ciała, bo odkładałam kupno koszul "na później" i tylko oglądałam co nieco na allegro. A teraz po czwartkowej "przygodzie" muszę leżeć, więc pozostaje mi kupno przez internet . A chcę sprawę załatwić jak najszybciej, bo w czwartek jak była opcja, że mam zostać w szpitalu, a może i urodzić to zdałam sobie sprawę, że nie mam w czym, w tym szpitalu leżeć. W domu śpię w piżamkach na ramiączkach i z krótkimi spodenkami lub w koszulach, które już ząb czasu ruszył, więc raczej to co mam się nie nada . Planuję kupić też taki cienki, bawełniany szlafroczek.
Stary 2013-11-02, 15:30   #2170
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Zastanawiam się jakie ubranka dla małego wziąć ze sobą do szpitala. Nie wiem, czy on będzie miały, czy duży bo już nie będę miała żadnego USG. I chyba wezmę na wszelki wypadek mniejsze i większe rozmiary. Tylko nie wiem w co lepiej będzie go ubrać: body z długim rękawem i na to pajacyk - do tego owinąć w rożek, czy może body z długim rękawem i półśpiochy + rożek. Brać ze sobą czapeczkę jakąś?
Ja biorę rozmiar 56 body z krótkim+ pajac,cztery takie komplety sobie wezmę,czapeczkę cienką też,bo położna mówiła w szpitalu,że lepiej założyć. U nas w szpitalu położna zawijała w szpitalny kocyk.
Stary 2013-11-02, 15:40   #2171
cayenneOna
Zadomowienie

Cicici ale rangery są takie obwieszone? czytam od dwóch godzin albo i więcej opinie o nich, są niezłe... No to żeś mnie teraz zakrecila, o 19 jestem umówiony na oglądanie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

I jeszcze jedno, jak jest kurna po niemiecku rożek???

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 15:48   #2172
maruda80
Zakorzenienie

Mini zakupy wyprawkowe zrobione - wszystko na all u polecanego sprzedawcy r_p77.
Co do aptek internetowych polecam gemini - atrakcyjne ceny, tylko dziewczyny pisały że czas realizacji zamówienia do tyg. Np. tantum rosa po 19,79.

Właśnie - robicie już zakupy kosmetyczno- apteczne typu maści, kremy itp.?

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 15:53   #2173
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Co do imion - wypowiem się, ponieważ ja mam bardzo nietypowe imię. Zdrobnieniem od niego jest m.in. Miłka, ale może być jeszcze inne.
Moje imię jest starosłowiańskie, długie, mocno brzmiące (to połączenie dwóch przymiotników) i o pozytywnym przekazie. Moja mama zawsze interesowała się historią, a w szczególności historią starych Słowian i stąd to imię....
Tak z ciekawości, mogłabyś napisać jak masz na imię ?

A w szpitalu maluszka trzeba ubierać we własne ciuszki? Ja myślałam, że oni dają
Stary 2013-11-02, 15:58   #2174
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
ja nie robię na razie, maści i kremy dla Adasia kupię jak będą potrzebne. Sudocrem jest wszędzie dostępny a inne maści chyba nie będą potrzebne- no chyba że nie wiem że będą potrzebne
Stary 2013-11-02, 16:02   #2175
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Akkma- co do imienia.. współczuję sytuacji. A o tej Roxanie/Rexonie trzeba było powiedzieć, a co!

katharsist- Moje kondolencje....

iwontyou- jestem pełna uznania, i podziwu!!! Silna babka z Ciebie!

pilotka - lista

A właśnie, jakiś czas temu dowiedziałam się.. że ukradłam imię dla dziecka, siostrze mojego męża Bo to ONI chcieli ZUZANNĘ. Szkoda tylko... że nawet w naszej księdze gości weselnych wpisali.. IZĘ. No cóż..
Na wczoraj miała termin.

Przedwczoraj wujek mojego męża, zapytał, czy będzie przy porodzie. Oboje odpowiedzieliśmy, że tak. A wiecie co on na to...
że jak się jest przy kobiecie kiedy rodzi, to w tedy kobietę sobie można obrzydzić na całe życie, i niech nie będzie głupi, i nie idzie.
Myślałam.. że szlag mnie trafi.
Odpowiedziałam mu tylko spokojnie, że jak jest taki doświadczony, to jak się tylko zacznie akcja porodowa, to mąż przyjedzie po niego, i on będzie ze mną rodził. Zamknął się. Nie kontynuował rozmowy.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 16:10   #2176
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cayenne Babyhörnchen

Mumminek ja używałam wkladek Nuka i byłam zadowolona.opakowanie 20 sztuk starcza na ok 3-4 dni,a na początku przy nawale moze nawet na krócej.
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 16:11   #2177
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość

A właśnie, jakiś czas temu dowiedziałam się.. że ukradłam imię dla dziecka, siostrze mojego męża Bo to ONI chcieli ZUZANNĘ. Szkoda tylko... że nawet w naszej księdze gości weselnych wpisali.. IZĘ. No cóż..
Na wczoraj miała termin.

Przedwczoraj wujek mojego męża, zapytał, czy będzie przy porodzie. Oboje odpowiedzieliśmy, że tak. A wiecie co on na to...
że jak się jest przy kobiecie kiedy rodzi, to w tedy kobietę sobie można obrzydzić na całe życie, i niech nie będzie głupi, i nie idzie.
Myślałam.. że szlag mnie trafi.
Odpowiedziałam mu tylko spokojnie, że jak jest taki doświadczony, to jak się tylko zacznie akcja porodowa, to mąż przyjedzie po niego, i on będzie ze mną rodził. Zamknął się. Nie kontynuował rozmowy.

o Ty niedobra kradziejko imion
a wujkowi bardzo dobrze powiedziałaś- cudowne są takie dobre rady i teorie wzięte z kosmosu...

Mój mąż przynosi od czasu do czasu takie dobre rady od kolegów z pracy typy: nie kupuj wózka i nie trzymaj w domu, nie kupuj nic przed 8 miesiącem bo to nieszczęście cholera dorośli wykształceni ludzie a takie głupoty gadają. Kazałam się spytać czy w takim wypadku ich żony również nie myły się przez całą ciążę (aby urody dziecka nie zmyć), nie zaglądały prze dziurkę od klucza i w inne dziury, nie nosiły szalików, korali itp (bo dziecko się pępowiną okręci) i czy czasem nie uderzyły się w nogę czy w rękę albo nie złapały się za brzuch jak się przestraszyły bo dziecku znamiona zostaną
Stary 2013-11-02, 16:13   #2178
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
Cicici ale rangery są takie obwieszone? czytam od dwóch godzin albo i więcej opinie o nich, są niezłe... No to żeś mnie teraz zakrecila, o 19 jestem umówiony na oglądanie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

I jeszcze jedno, jak jest kurna po niemiecku rożek???

Rozek : Babyhörnchen
Jakos nie moge sie przekonac do tych wozkow, na ulicach wszedzie je widac, nawet jedna znajoma ma i naprawde sa dla mnie jakies dziwne, dokladnych wymiarow nie znam. Na e bayu mozna znalezc sporo uzywanych fajnych wozkow..

Stary 2013-11-02, 16:16   #2179
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość

Co do picia, to ja mam wrażenie, że piję zbyt mało. Ale, że właśnie mi przypomniałyście, już sobie nalewam szklankę wody
Ja mam z Italian Fashion 2, ale inne modele. Wzięłam S, w M chyba pływalabym. W brzuchu co prawda wiele miejsca nie mam (no ale ostatecznie to koszule na po porodzie), ale w biuscie jest go duuzo (teraz noszę staniki 75DD).

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mini zakupy wyprawkowe zrobione - wszystko na all u polecanego sprzedawcy r_p77.
Co do aptek internetowych polecam gemini - atrakcyjne ceny, tylko dziewczyny pisały że czas realizacji zamówienia do tyg. Np. tantum rosa po 19,79.

Ja jeszcze nie, ale chyba się za to zabiorę. Na początek planuje:

- mydlo marsylskie
- krem na zimę
- masło shea

+ ocatnisept, gaziki i rzeczy dla mnie
Stary 2013-11-02, 16:20   #2180
cayenneOna
Zadomowienie

Olusia, dzieki
Czy ja dobrze widze i wzrok mnie nie myli, ze 25 pieluch pampers kosztuje 3,99? i sa tansze od 20 sz babydream? a moze to za jedna pieluche?? http://www.rossmannversand.de/katego...ln/106722.aspx
Stary 2013-11-02, 16:24   #2181
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
Olusia, dzieki
Czy ja dobrze widze i wzrok mnie nie myli, ze 25 pieluch pampers kosztuje 3,99? i sa tansze od 20 sz babydream? a moze to za jedna pieluche?? http://www.rossmannversand.de/katego...ln/106722.aspx
Ja tez tak widze zarejestrowalas sie moze na stronie rossmanna, dm, pampers? Wysylaja rabaty na pampersy, ja juz mam kilka musze tylko wyjsc na zakupy, no a jak wydrukujesz kupony to dostaniesz od nich prezenty (probki itd)
Co do wozka ja sie sklaniam do tego : http://www.amazon.de/Exklusiver-Komb...derwagen+primo
Stary 2013-11-02, 16:31   #2182
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
Ja tez tak widze zarejestrowalas sie moze na stronie rossmanna, dm, pampers? Wysylaja rabaty na pampersy, ja juz mam kilka musze tylko wyjsc na zakupy, no a jak wydrukujesz kupony to dostaniesz od nich prezenty (probki itd)
Co do wozka ja sie sklaniam do tego : http://www.amazon.de/Exklusiver-Komb...derwagen+primo
jeszcze sie nie zarejestrowalam, jakas w ogole opozniona jestem, zebralam sie chyba tylko dlatego, ze musimy nowe auto nabyc, a wszystkiego naraz sie nie da, no i zobaczylam dzis tego ranger s, w sumie mi sie spodobal, ale teraz czekam po prostu na ta 19, moze mnie odrzuci nie planowalam koniecznie nowego wozka, w sumie akurat to bylo mi obojetne, wazne, zeby mi sie wizualnie podobal (ksztalt, kolory), no i zeby byl sensownie funkcjonalny (np spacerowka do ustawienia w dwie strony itp) i opinie mial dobre...zobaczymy..

mocno sie zdziwilam ta cena pampersow

sliczniuni ten twoj wybrany wozek
Stary 2013-11-02, 16:36   #2183
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
jeszcze sie nie zarejestrowalam, jakas w ogole opozniona jestem, zebralam sie chyba tylko dlatego, ze musimy nowe auto nabyc, a wszystkiego naraz sie nie da, no i zobaczylam dzis tego ranger s, w sumie mi sie spodobal, ale teraz czekam po prostu na ta 19, moze mnie odrzuci nie planowalam koniecznie nowego wozka, w sumie akurat to bylo mi obojetne, wazne, zeby mi sie wizualnie podobal (ksztalt, kolory), no i zeby byl sensownie funkcjonalny (np spacerowka do ustawienia w dwie strony itp) i opinie mial dobre...zobaczymy..

mocno sie zdziwilam ta cena pampersow

sliczniuni ten twoj wybrany wozek
Ten primo jest polski, jeszcze sie zastanawiam ale jakos najbardziej mnie przekonuje, cena jest w porzadku, z wygladu ok, oparcie w spacerowce dlugie, a tu w sklepach stacjonarnych to mi sie az niedobrze robi, w pl takie ladne wozki a tu tragedia.. Mam nadzieje ze sie w przeciagu najblizszych kilku dni zdecyduje co w koncu.. Podoba mi sie tez tamten co wczesniej wkleilam.. Zarejestruj sie szybko na tych stronach!!! Z dm dostalam fajny kuferek z probkami, zawsze sobie mozna sprobowac czegos
Stary 2013-11-02, 17:03   #2184
lidkaa82
Zadomowienie

Dziewczyny jeśli macie w swoim mieście sklep Textil Media to zajrzyjcie koniecznie. Duży wybór koszul rozpinanych po środku jak również na dwie strony. Wszystkie po 29,99zł. Żadne tam żyrafki, misiaczki czy króliczki. Są gładkie, albo w jakąś delikatną aplikację. Osobiście kupiłam w kolorze czerwonego wina, siwymi rękawkami i lamówkami, a jedyną ozdobą jest na dole z jednej strony różyczka ułożona z maleńkich metalowych ćwieków.

Ja włąsnie skończyłam piec babke cytrnową. Mam ostatnio faze na weekendowe pieczenie.
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 17:06   #2185
Muminek1991
Rozeznanie

Cytat:
Olusia, dzieki
Dobrze widzisz .
Ja bedę pampki i chusteczki oraz kosmetyki kupować na windeln.de albo baby-markt.de . A pro po na tym drugim jest promocja dzisiaj ze paczka pampkow 25 szt. kosztuje 1,99 €
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 17:07   #2186
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mój mąż buduje "łóżeczko" dla Małego Taka dostawke do naszego łóżka (jak wpiszecie sobie baby bay w Googla to Wam wyskoczy).

Cały dumny z siebie, do tego koszt całego przedsięwzięcia to 200 zł
Bardzo fajna dostawka Zazdroszczę Wam, u mnie niestety się taka nie zmieści.

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości, mogłabyś napisać jak masz na imię ?
wysłałam pw

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Mój mąż przynosi od czasu do czasu takie dobre rady od kolegów z pracy typy: nie kupuj wózka i nie trzymaj w domu, nie kupuj nic przed 8 miesiącem bo to nieszczęście cholera dorośli wykształceni ludzie a takie głupoty gadają. Kazałam się spytać czy w takim wypadku ich żony również nie myły się przez całą ciążę (aby urody dziecka nie zmyć), nie zaglądały prze dziurkę od klucza i w inne dziury, nie nosiły szalików, korali itp (bo dziecko się pępowiną okręci) i czy czasem nie uderzyły się w nogę czy w rękę albo nie złapały się za brzuch jak się przestraszyły bo dziecku znamiona zostaną
Jejku, ja nawet nie wiedziałam, że są takie przesądy
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 17:09   #2187
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
Ten primo jest polski, jeszcze sie zastanawiam ale jakos najbardziej mnie przekonuje, cena jest w porzadku, z wygladu ok, oparcie w spacerowce dlugie, a tu w sklepach stacjonarnych to mi sie az niedobrze robi, w pl takie ladne wozki a tu tragedia.. Mam nadzieje ze sie w przeciagu najblizszych kilku dni zdecyduje co w koncu.. Podoba mi sie tez tamten co wczesniej wkleilam.. Zarejestruj sie szybko na tych stronach!!! Z dm dostalam fajny kuferek z probkami, zawsze sobie mozna sprobowac czegos
O kurcze,ja jakos mam zupełnie inne zdanie,co do wózków w de

Cayenne paczka pampersow od rozm.2 kosztuje ok 8€,od 3 potem sa w kartonach,bez promo ok 26€,kaufland maczesto za 20€.nie pamietam,jak to jest z 1
Stary 2013-11-02, 17:11   #2188
milka-pilka
Zakorzenienie

Kupiłam na All używany leżaczek Mamas&Papas klik
Ale teraz zastanawiam się czy on będzie mi potrzebny TZ powiedział, że nie wszystkie dzieci lubią w takich leżeć (Zosia nie lubiła, podobnież była cały czas noszona na rękach i nie chciała inaczej spędzać czasu). Ja nosiłabym w chuście, ale nie będę mogła dużo nosić, zwłaszcza jak już dziecko urośnie.

Używałyście takich leżaczków?
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 17:11   #2189
lidkaa82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli macie w swoim mieście sklep Textil Media to zajrzyjcie koniecznie. Duży wybór koszul rozpinanych po środku jak również na dwie strony. Wszystkie po 29,99zł. Żadne tam żyrafki, misiaczki czy króliczki. Są gładkie, albo w jakąś delikatną aplikację. Osobiście kupiłam w kolorze czerwonego wina, siwymi rękawkami i lamówkami, a jedyną ozdobą jest na dole z jednej strony różyczka ułożona z maleńkich metalowych ćwieków.

Ja włąsnie skończyłam piec babke cytrnową. Mam ostatnio faze na weekendowe pieczenie.
Textil Market oczywiscie miało być a nie textil Media
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 17:14   #2190
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Kupiłam na All używany leżaczek Mamas&Papas klik
Ale teraz zastanawiam się czy on będzie mi potrzebny TZ powiedział, że nie wszystkie dzieci lubią w takich leżeć (Zosia nie lubiła, podobnież była cały czas noszona na rękach i nie chciała inaczej spędzać czasu). Ja nosiłabym w chuście, ale nie będę mogła dużo nosić, zwłaszcza jak już dziecko urośnie.

Używałyście takich leżaczków?
No niestety to prawda,ze nie wszystkie dzieci lubią,u nas sie nie sprawdził,był wielki płacz.ale skoro kupiłaś używany ,to za podobne pieniążki zawsze sprzedasz,jeśli okaże sie niepotrzebny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości