|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dział dla trolli :D
Nie wiem o co chodzi z laczkami, ale pamietam taki watek ze zdjeciem obcietych kozakow;P
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
można nie kasować (chyba, że ewidentny trolling idiotów), tylko zamykać
wtedy wystarczy link w Perełkach 2013 - i ślad po temacie zostanie |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak ale mało to przejrzyste i trudno trafić, trzeba by się przekopać przez ileś stron postów. Osobiście nie zamierzam wchodzić w ten wątek ;d
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
ja z takich w miarę ostatnich tematów to pamiętam temat założony przez wariatkę, (o jakimś znikającym absztyfikancie i róży którą dał autorce) a w tym temacie był oczywiście wiersz którejś dziewczyny, który mnie wysadził z butów
no i reszta takich tematów, gdzie są wiersze ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
może trzeba drugi założyć, bo tamten sie rozrósł niepomiernie ze starych tematów to w pamięć mi się wbił taki o dziewczynie z lasu (chyba z 2012 roku), bo to był obraz zupełnej patologii |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ah pamiętam tą kobitę która poszła do restauracji, odwróciła się a facet znikną razem z talerzem
ale to było smutne, mogła być chora
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o tym był ten temat trolowyzałożony pewnie przez Giadę Scordię, czyli trolla-specjalist(k)ę od robienia specjalnie błędów w postach |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam historię o Joasi pracownicy, Rafale-prezesie i jego wstrętnej narzeczonej dentystce kupującej stringi <3
|
|
#39 | |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
o tak w końcu śmiech to zdrowie
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Jednak tak teraz sobie myślę, czy po "zalegalizowaniu" wątków trolli, nie straciłyby swojego czaru
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś nawiedzony macho chciał się popisywać wykresami i pierwszy post na pół dnia zostawił bez treści, tylko z jakimś durnym tematem. a ponieważ w innym trollowym wątku dyskusja rozwinęła się w stronę kulinarną i nas stamtąd wyrzucili, to zasiedziałyśmy sobie ten pusty wątek, opowiadając o różnych sosach. Potem 'właściciel' wkleił swoje wypociny o wyższości mężczyzn itd i zaczęła nam się dyskusja dwutorowo rozwijać. Nawet doszło do kulinarnych interpretacji jego smutnych wykresów. No, miło było i kilka fajnych przepisów padło.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle tak OT, ale Beznadziejny chciałam Ci powiedzieć, że uwielbiam tagi w tworzonych przez Ciebie tematach
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
no co Ty!
to teraz jestem oświecona myślałam, że chodziło o jakieś kapcie
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry był też wątek o zdradzie ze skarpetką
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
O co chodziło w tym wątku?
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda tylko w dwóch coś nawymyślałem.Tż autorki kupował i ściągał wirusy z neta i planował na gotowym silniku jakiegoś istniejącego antywirusa stworzyć swój własny w którym praktycznie nic by nie było jego i zbić na tym fortunę Chyba, że emie chodziło o jakiś inny aspekt wątku. Może autorka pisała coś śmiesznego, nie pamiętam ;d
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Mi też ten pomysł się podoba. Niektórych wątków po prostu nie da się zapomnieć.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji nie znał się nawet na programowaniu, ale całymi dniami ściągał te wirusy i był przekonany o zaje*istości własnego pomysłu, co Autorkę doprowadzało do szewskiej pasji
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wykop.pl/link/1635948/moj...bi-antywirusa/ "W co on wierzy, nie mam już sił na tego człowieka. Całymi dniami siedzi przed komputerem, wymienia się wirusami, płaci nawet za paczki wirusów, kupuje większe dyski, by więcej ich mieć." A tu klon tematu z forum psychologicznego ![]() http://www.nerwica.com/moj-ch-opak-r...sa-t45053.html Edytowane przez 201607050913 Czas edycji: 2013-11-02 o 23:38 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Hehe - ja pamiętam ten wątek z rozdupconymi laczkami, gdzie autor/ka pisał/a "Błagam, wesprzyjcie! Pocieli mi kozaki" czy coś w ten deseń. Chyba jedyny trollowy wątek, z którego się autentycznie uśmiałam.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: Z ostatniego posta wynika, że udało się przywrócić wątek wraz z załąnikiem Może da się odkopać też tematy za którymi tęsknią w tym wątku
Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2013-11-02 o 23:44 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
A kojarzycie wątek dziewczyny ukrywającej się na strychu swojego eks chłopaka ?
![]() Albo słynny wątek o jakiejś (podobno znanej) Wizażance, która w rzeczywistości jest facetem ? ![]() Wciąż nie wiem jak zakończyły się obie historie......
|
|
#54 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
a co z tematem o młodej dziewczynie, która "sprzątała" u starszego od siebie faceta?!
albo z tym o babce, która po swoim panieńskim poszła do kumpla i dała się puknąć jemu i jego przyjacielowi na raz? |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre te watki byly
|
|
#56 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I będę dalej to robić, ku niezadowoleniu wielu jak widzę. Wiecie, o ile sama czasem pękałam ze śmiechu przy "laczkach" i innych, to jakoś średnio mi się widzi zalew trolli wszelakich, próbujących się prześcignąć w pomysłach na nowe wątki, żeby trafić do TOP10. I tym bardziej średnio mi się widzi robić za jury, oceniające który wątasek ma zostać, a który być wysłany w kosmos.
Poza tym nasze Intymnie jest z założenia po to, żeby pomagać, a nie żeby mieć trollowy ubaw, od tego są inne fora.
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
Najlepsze są te trollowe wątki, które autorzy piszą na poważnie. Czasem takie absurdalne rzeczy się dzieją, że aż trudno uwierzyć, ale dzieją się. Dobry pomysł.
Ps. mogę prosić o link do wątku o tych laczkach? Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-11-03 o 10:23 |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł nie wzbudził entuzjazmu u góry. może ten wątek będzie przypomnieniem starych dobrych wątków
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#59 | |
|
.
|
jestem absolutnie za
![]() może trzeba wniosek złożyć na podforum technicznym? ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
To jest ta dziewczyna, którą ten facet pobił w końcu (chyba) pilotem od telewizora?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

ale to było smutne, mogła być chora

to teraz jestem oświecona
myślałam, że chodziło o jakieś kapcie
Może da się odkopać też tematy za którymi tęsknią w tym wątku