|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
|
|
#1502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Serio tak marudzę i narzekam? nie masz ci na świecie bardziej pozytywnej osoby niż ja, rili Dobra, będę bardziej uważać co piszę - ale fakt faktem, łapię zawiasy przez tę ostatnią pogodę... A ten, co do wieku - nie idźcie po stereotypach, że jak ktoś ma prawie 17 lat, to nie dostał już po
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mając 17 lat dostałam już od życia konkretnie po d**ie (ba, w zasadzie to mnie ukształtowało) Chociaż akurat wydaje mi się, że statystycznie więcej narzekają Ci, którzy porządnego kopa nie doświadczyli ![]() Kathinna, no, umarłam Mooniek, poszłabym w NS, a tak ogólnie - szampon dobieraj jaki chcesz, odpuść maski, idź w balsamy
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wybaczycie? Już się zamknę
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mając 17 lat dostałam już od życia konkretnie po d**ie (ba, w zasadzie to mnie ukształtowało) Chociaż akurat wydaje mi się, że statystycznie więcej narzekają Ci, którzy porządnego kopa nie doświadczyli ![]() Kathinna, no, umarłam Mooniek, poszłabym w NS, a tak ogólnie - szampon dobieraj jaki chcesz, odpuść maski, idź w balsamy
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nawet nie miałam czasu oleju nałożyć, tylko szybkie rypanko i oleo, wyglądają całkiem całkiem
|
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihihi. Co za dream team, machajcie do słoneczka Dziękuję ![]() Kath, może chirurgiem plastycznym zostaniesz? Pierwsza się zgłaszam ![]() Cytat:
A też bym chyba poleciła jakieś balsamy, coś w miarę lekkiego, skoro włosy krótkie Dziewczyny coś mi się pazury przed białą płytką trochę rozdwajają. Używam teraz odżywki poleconej przez Kaveri (pewności nie mam) - Sensique silky smooth. Wg producenta bez formaldehydu i toluenu, choć wali strasznie tanim lakierem. Co polecacie? Eveline też mi źle robiło. Jeszcze poużywam tej Sensique i upewnię się czy to od niej
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
D. Stwierdzil, ze jak umyje wlosy moim szamponem i nalozy moja odzywke, to lepiej mu sie wlosy ukladaja, niz jak umyje swoim szamponem
a jeszcze nie tak dawno sie dziwnie na mnie patrzyl, widzac jak nakladam odzywke na wlosy :P Kaś, chyba wlasnie kupie NS, albo PO ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1510 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też myślę o wycieniowaniu włosów, ponieważ wierzchnia warstwa jest zniszczona i pusząca się, z kolei włosy pod spodem są zdrowe, gładkie i błyszczące Ale jeśli pomyślę o czasie zapuszczania, jeżeli nie będę zadowolona, odechciewa mi się ![]() Cytat:
Odstawię potencjalnych winowajców i zobaczymy . Cytat:
![]() Cytat:
Idealne Na takie, sama bym się skusiła ![]() Cytat:
Ale ma 13. lat, mam nadzieję, że Mu przejdzie i zacznie mu się chcieć dbać o siebie .
|
|
#1511 |
|
Rozeznanie
|
Naszła mnie w końcu ochota na zgranie zdjęć z aparatu więc tak jak pisałam, przedstawiam Wam swoje włosy po potraktowaniu lokówką. Jest tak jak pisałam..chociażbym stała z lokówką i kręciła je 2 godziny, one i tak nigdy nie będą tak polokowane jakbym chciała, a do tego po 30 minutach się rozprostują
włosy 31.10 010.jpg Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-11-03 o 08:52 |
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem wróć do pisania bo te rzeczy są cudowne ![]() Cytat:
Właśnie próbuję pomalować paznokcie z cieknącym nosem, oto jest wyzwanie
|
||
|
|
|
#1513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ma dość długie ( jak na chłopka 14 letniego ), grube, lekko falowane włosy, a tak strasznie je zaniedbuje. Nie mogę na to paczeć. Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-11-03 o 08:53 |
|
|
|
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam się z bingaczem drożdżowym na głowie i dzisija sobie strzele chyba płukankę z lcysteiną
|
|
#1516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze kręciłam na wałki na noc, nie powiem, żeby mi przeszkadzały - wystarczyło znaleźć pozycję, kiedy gniótł tylko jeden ![]() A moje są właśnie podatne na ukladanie - jak wyprostuję albo zawarkoczuję, to się efekt trzyma aż do umycia ![]() Jestem z siebie dumna, że udało mi się odstawić wszelkie suszarki i lokówki - no, poza prostowaniem grzywki
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrób to po prostu dla siebie.
Cytat:
|
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
ależ pachnę
![]() mam nadzieję że jak włosy wyschną całkiem to już nie będzie tak czuć ![]() zrobiłam wczoraj pyszne bułeczki cebulowe, tylko że coś pokręciłam i nie są chrupiące...
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy pamiętaj, że ja Cię na żywo nie znam, a nie masz tu osoby, która by potwierdziła to, co mówisz. Oceniamy się nawzajem po tym, co piszemy przecież.
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą - nos mi się łuszczy, od wieków nijak nie mogę sobie podkładem czy fluidem pociągnąć, bo zaraz suchotki odstają "_ Kas, masz jakieś sugestie? Próbowałam i masłem kakaowym na noc, kremem nagietkowym, wazeliną nawet... |
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygląda Twoja pielęgnacja twarzy?
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale peeling sodowy robi mi dobrze i przez kilka godzin mogę się cieszyć w miarę ładnym nosem. ![]() Głowa nie boli, gardło też przeszło, gorączki nie ma, ale nos to bym sobie najchętniej odkurzaczem potraktowała. Coś mi wlazło na zatoki i zejść nie chce
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla odmiany ja pokuszę Was lakierem, bo Kav gdzieś wciągnęło : KLIK!
|
|
#1525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasem coś skrobnę pewnie, no ale jakoś często pewnie to nie będzie ![]() Cytat:
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musiałam go pokochać- całoroczny nieżyt nosa + alergia ![]() Jaki piękny ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() Kupiłam ostatnio lakier CHI- P-CHI's & Cream- jak na cenę, krycie paskudne. 5 warstw dla uzyskania sensownego efektu. Ale chociaż schnie szybko i potem pięknie wygląda Aaa i kupiłam też Eveline MiniMAX 684. W sklepie pomyślałam " ja ten kolor znam.." wracam do domu, paczę- Essie Muchi Muchi- to jest to !
|
||
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejna kusi tą biedroną na szczęście mam spory kawałek do SP jedynie to mnie chroni ![]() Cytat:
ja już wymieniłam pudełko na większe, co z tego że i w nim brakuje mi miejsca ale jestem z siebie dumna w październiku kupiłam tylko dwa lakiery w chińczyku i top więc w sumie nie szalałam
|
||
|
|
|
#1529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Każdy cyc dobry
![]() Cytat:
Dzięki, dostałam jeszcze inne propozycje i dam tym odżywkom ostatnią szansę Cytat:
![]() Przy katarze to zawsze mam ochotę na kreta, tego do rur rzecz jasna Cytat:
Cytat:
![]() O to, to, a jak któraś kupuje w tym roku kozaki na zimę to nie wyrzucać pudełka, będzie na lakiery (bo po balerinkach/czółenkach pewnie dla niektórych są za małe)
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||
|
|
|
#1530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ból.Cytat:
Nie ma bata, teraz już zabieram ją do akademika ![]() Cytat:
![]() Będzie dziś w końcu mix
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

wybaczycie? Już się zamknę

Znam ból.