Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 09:17   #1081
anika75
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11

Hej Dziewczynki

A ja nie znoszę kierować

Olivko, takie objawy wskazują na łzs, więc nie do kosmetyczki, a do dermatologa lepiej szoruj . Na pewno pomoże Elidel lub Protopic. Ten pierwszy ma formę kremu i fajnie się wchłania, drugi jest tłustą maścią. Oba są na receptę. Działają podobnie jak maści sterydowe, ale sterydów nie mają, więc nie szkodzą skórze. Można je stosować nawet na maluszkach .

Kobietki, coś dziwnego dzieje się z moim prawym cyckiem. Od kilku dni czuję w nim takie dość mocne napięcie. Boję się, czy to przypadkiem nie początki cc
Stary 2013-11-03, 09:29   #1082
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=szann;43538432]
Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość

O o w końcu jesteś! Zastanawiałam się co u Ciebie jak Cię nie ma tutaj

Nowa a-classe jest piękna, taka zgrabna mmm
Ale męża ustawiłaś!.. Porządek musi być nie ma co
Maz sam sie tak ustawil, jego auto najwiecej stoi, wiezie corcie do szkoly, pod biuro albo pod domem stoi gdy jedzie w delegacje. Dla niego najwazniejsze jest bezpieczenstwo rodziny. A RX kupilam sama, meza nie bylo. Postanowilam, ze sprzedam BMW 530XD bo za male ale tylko wtedy gdy kupie mlodsze i wieksze nie dokladajac. I tak kupilam w Czestochowie i oszczedzialm 20tys zl, dolozylam 1tys zl. Serwis Toyoty mi sprawdzil, dalam zaliczke i po odbior jechal moj maz. Jezdze nim juz rok i naped mnie nie powala, mialam wczesniej BMW X3 3.0i, porownujac suv (sav) do suva to auto prowadzilo sie genialnie, przyklejone do asfaltu. Natomiast Lexus ma wspanialy serwis i duzo tanszy w PL niz BMW. Nie dziwi mnie, ze w DE tylu niemcow jezdzi BMW, tam serwis jest sporo tanszy niz u nas.
Bardzo lubie samochody ale jako nowinki techniczne, wrazenia z jazdy, wykonanie itd ale nie jako cos do chwalenia sie, cos w/z czym mozna sie pokazac.

A u mnie dobrze, cycunie mi fajnie miekkna i robia sie ruchome

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

A ja nie znoszę kierować

Olivko, takie objawy wskazują na łzs, więc nie do kosmetyczki, a do dermatologa lepiej szoruj . Na pewno pomoże Elidel lub Protopic. Ten pierwszy ma formę kremu i fajnie się wchłania, drugi jest tłustą maścią. Oba są na receptę. Działają podobnie jak maści sterydowe, ale sterydów nie mają, więc nie szkodzą skórze. Można je stosować nawet na maluszkach .

Kobietki, coś dziwnego dzieje się z moim prawym cyckiem. Od kilku dni czuję w nim takie dość mocne napięcie. Boję się, czy to przypadkiem nie początki cc
Aniko czy cc widac na usg? Przed miesiaczka nie jestes?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-11-03 o 10:00
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 09:45   #1083
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

A ja nie znoszę kierować

hej a wlasnie robilas w ogole usg od operacji ja sie w grudniu wybieram
kurcze te cycki ale tylko jeden Cie boli??

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Star, ja też byłam, dodałam do zakładek i szukam tych szamponów po sieci, bo w mojej lokalizacji niestety nie ma drogerii Hebe ale nie wiem czy zdążę się zaopatrzyć przed op
ja hebe tez nie mam wiec zamowie sobie w necie tez zamow 3 dni i bedziesz miala w sam raz po operacji

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Jeszcze jedno pytanko j zamykam... A mianowicie czy orientujecie sie co w szpitalu podają przeciwbolowego?
ja tez mialam ketonal w kroplowce i nawert apap dostalam nie wiem po co wzielam wiadomo nie pomogl chyba jeszcze ketanol w tabletce ale mi on nie pomaga na szczescie dla mojego zoladka
kroplowka tak to byla ulggaaa

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

[QUOTE=call me baby;43537866]Hej laseczki - to juz nowy watek ale to leci co do Pietrasinskiej to moje piersi robilam z jej fotka ;-) tzn szukalam dla doktora zdjec w necie co mi sie podobaja ale znalazlam bardzo ladne gdzie wygladaly naturalnie bo realu ona ma sztuczne . Ps czy was silikonowe cycuszki bola przy okresie bardziej niz jak mialyscie naturalne? Nigdy nie mialam tego problemu a teraz co okres bola bardzo :-(

mnie zawsze bolaly prezd okresem krotko po operacji nie czulam zadnych boli przed okresowych teraz bola jak zawsze przed

star ja bloga tez zapisujejakie tabsy teraz bierzesz??ja nie dawno odstawilamm yasminn juz chyba nie wroce do tabsow dlugo bralam i starczy szkoda tylko ze zostalo mi kilka opakowan
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 09:47   #1084
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Wiesz co ja biore bez estrogenow teraz tabsy - cerazette
Stary 2013-11-03, 09:50   #1085
sonyo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dasz rade
U mnie tez jedna lepiej dochodzi do siebie, nie martw sie
Tylko myślałam, że będę mogła już odstawić środki przeciwbólowe, bo jestem na nich od wtorku. Poza tym wcześniej mnie ta lewa pierś aż tak nie bolała. Za to zauważyłam, że piersi odrobinę zmiękły.

Chciałam sobie kupić Mamabel Plain i nosić go po 2 tygodniach od operacji. Ale czy to nie będzie za wcześnie? On jest mniej zabudowany, niż sportowe.
Stary 2013-11-03, 10:03   #1086
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja odstawilam chyba po 6 dniach. I tak mi nie pomagaly
Stary 2013-11-03, 10:10   #1087
rika88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja odstawilam chyba po 6 dniach. I tak mi nie pomagaly
Straszycie Dziewczęta straszycie, ale i tak już się nie mogę doczekać
Sonyo pomyśl, że jeszcze trochę bólu i będziesz mogła się cieszyć pięknym dekoltem

17/03/14- Koniec ze słodyczami !!
rika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:11   #1088
Olivkaa200
Zakorzenienie

witajcie dziewczynki

Tysiaczku czy maz ma jakas strone internetowa gdzie mozna podpatrzec sobie autka? jezeli tak poprosze link w PW

Star cycuszki piekne masz ja tez wiedzialam ze beda piekne

call me baby mnie tez strasznie bola przed miesiaczka a my od tego samego dr na poczatku sie tym martwilam teraz uznaje to za normalne

aniczko wiesz jak u mnie w miescie z dermatologami siedzi pani ktora wszyskim wypisuje to samo mianowicie diane (nie wiem czy dobrze napisalam)

To ja malo wymagajaca jestem bo ja chce tylko audi TT nie wiem czemu ale lubie male autka duzymi boje sie jezdzic

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:16   #1089
szann
Zakorzenienie

[QUOTE=Amorcio;43538593]
Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
BMW 530XD za male . Natomiast Lexus ma wspanialy serwis i duzo tańszy niż BMW.
Bardzo lubie samochody ale jako nowinki techniczne, wrazenia z jazdy, wykonanie itd ale nie jako cos do chwalenia sie, cos w/z czym mozna sie pokazac.

A u mnie dobrze, cycunie mi fajnie miekkna i robia sie ruchome
To mnie teraz zaskoczyłaś że lexus tańszy :O nie powiedziałabym, zawsze wydawało mi się ze to taka ekskluzywna marka a za to się płaci, sporo.
BMW 5tka mała może nie mała, ale jest sporo niewykorzystanego miejsca, niestety nieprzemyślane do końca i przez wielu uważane za hańbę koncernu Bawarii dobry wybór
Lubię duże samochody, ale Tz przyjechał ostatnio nowiutka toyota rav4 i powiem Wam, że czułam się jak w czołgu jakby z mojej Octavii zrobił się fiat 500..
Ach i jak czołg zgasł na światłach śmialiśmy się że na wojnie to by nie przeszło

Dziewczyny róbcie kurde te usg chociaż raz w roku, bo słyszy się coraz częściej o wszelakich guzach na piersiach. Ja jestem może przewrazliwiona, ale lepiej zapobiegać niż leczyć..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:17   #1090
Amorcio
Wtajemniczenie

Olivko, jak mialam tyle lat co Ty, to tez tylko male lubilam a teraz czuje sie w nich jak w konserwie duzym latwiej sie jezdzi
Stary 2013-11-03, 10:22   #1091
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, jak mialam tyle lat co Ty, to tez tylko male lubilam a teraz czuje sie w nich jak w konserwie duzym latwiej sie jezdzi
Tata tez mi to mowi po co mi takie male ... moj tata by do takiego na tyl nie wsiadl a nie wiem czy i z przodem nie mial problemu to juz nie bedzie rodzinne autko w malych lepiej jakos sie czuje nie wiem dlaczego cofanie w wielkich a szczegolnie combi to nie dla mnie hihi

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-11-03, 10:24   #1092
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:

To mnie teraz zaskoczyłaś że lexus tańszy :O nie powiedziałabym, zawsze wydawało mi się ze to taka ekskluzywna marka a za to się płaci, sporo.
BMW 5tka mała może nie mała, ale jest sporo niewykorzystanego miejsca, niestety nieprzemyślane do końca i przez wielu uważane za hańbę koncernu Bawarii dobry wybór
Lubię duże samochody, ale Tz przyjechał ostatnio nowiutka toyota rav4 i powiem Wam, że czułam się jak w czołgu jakby z mojej Octavii zrobił się fiat 500..
Ach i jak czołg zgasł na światłach śmialiśmy się że na wojnie to by nie przeszło

Dziewczyny róbcie kurde te usg chociaż raz w roku, bo słyszy się coraz częściej o wszelakich guzach na piersiach. Ja jestem może przewrazliwiona, ale lepiej zapobiegać niż leczyć..
Moja mama jedzi ta ravką,fakt duża jest ale dobrze mi się nią jeździ, gorzej z parkowaniem w mieście. No z tego co wiem tata wiecej płaci za lexusa niż jak mial bmw. przede wszystkim na wszystko sie czeka tzn na części,nie ma nic od ręki tu jest to trochę niewygodne.ostatnio dostał na dwa dni zastępcze auto tą nową białą hybryde, pojezdzilam troche ,super sie prowadzi i jaka cicha jest nie slychac jak sie odpala nawet.
Ale ja tam automaniaczka nie jestem, wole kosmetyki haha :P

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-11-03 o 10:27
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:24   #1093
yazmat
Rozeznanie

cześć auta zupełnie nie moje tematy - nawet prawka nie mam ;-)
yazmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:29   #1094
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Tata tez mi to mowi po co mi takie male ... moj tata by do takiego na tyl nie wsiadl a nie wiem czy i z przodem nie mial problemu to juz nie bedzie rodzinne autko w malych lepiej jakos sie czuje nie wiem dlaczego cofanie w wielkich a szczegolnie combi to nie dla mnie hihi
Takie małe to fajne jako drugie autko na wypady, jednak mega funkcjonalne nie jest zwlaszcza przy wiekszych zakupach czy przewiezeniu czegoś

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
witajcie dziewczynki

Tysiaczku czy maz ma jakas strone internetowa gdzie mozna podpatrzec sobie autka? jezeli tak poprosze link w PW

Star cycuszki piekne masz ja tez wiedzialam ze beda piekne

call me baby mnie tez strasznie bola przed miesiaczka a my od tego samego dr na poczatku sie tym martwilam teraz uznaje to za normalne

aniczko wiesz jak u mnie w miescie z dermatologami siedzi pani ktora wszyskim wypisuje to samo mianowicie diane (nie wiem czy dobrze napisalam)

To ja malo wymagajaca jestem bo ja chce tylko audi TT nie wiem czemu ale lubie male autka duzymi boje sie jezdzic
Wiem Olivko nawet trafilas z doborem implantu za 1 razem
Stary 2013-11-03, 10:30   #1095
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=szann;43539152]
Cytat:

Tak Szan 5tka mala, gdybys zapakowala dwa foteliki i wozek do bagaznika, nie jakis kolos bo bugaboo to miejsca w bagazniku na mniejsze zakupy jest. Auto jest swietne, mialam fantastyczne fotele w nim, silnik genialny, w diesla 3.0 nie mozna porownac do benzyny nawet 4.0 zupelnie i inaczej przyspiesza. BMW ma " cudowny" kluczyk w ktorym zapisane sa wszelkie dane serwisowe, czas pomiedzy przegladami pokazuje komputer, nie ma przegladu co np.30tys, odstepy pomiedzy przegladami moga sie skracac lub wydluzac w zaleznosci od stylu jazdy.
Porownujac ceny serwisu w PL BMW i Lexusa tych modeli co mielismy to Lexus jest tanszy i serwis w naszej okolicy swietny pod kazdym wzgledem, a BMW porazka
Stary 2013-11-03, 10:35   #1096
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

No wlasnie moze to zalezy od danego modelu samochodu

Jeju juz 11 prawie a ja w łóżku leże pies i tż jeszcze chrapią, czas wstawać
Stary 2013-11-03, 10:37   #1097
unsafe_girl
Rozeznanie

A ja do swojego samochodu mam problem fotelik włożyć, no ale taki urok nadwozia coupe. Przynajmniej nie muszę rodzinie jakiegoś badziewia w samochodzie wozić, bo się nie zmieści, za taksówkę też nie muszę robić
Nie lubię jak ktos mi nabrudzi, mogę wtedy zabić.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:42   #1098
Olivkaa200
Zakorzenienie

Star widzisz ja chyba powinnam byc chirurgiem hihi ciesze sie ze wyszlo tak jak chcialas

unsafe a jaki masz samochodzik?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-11-03, 10:51   #1099
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
unsafe a jaki masz samochodzik?
Olivko teraz mam czarną Alfę GT Samochód do małych nie należy, ale z miejscem raczej kiepsko. Ale i tak ją kocham
Najpóźniej za 2 lata zmieniam na czerwoną Brerę. To są rzadkie samochody, nie każdy kojarzy

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-11-03 o 10:54
Stary 2013-11-03, 10:51   #1100
Amorcio
Wtajemniczenie

Mi sie strasznie podobaja auta z lat 50-70, gdy mieszkalam w Hamburgu to od wiosny do jesieni (bo w DE mozna miec zarejestrowane i ubezpieczone auto od 01.04-31.10, od 01.11 do 31.03 jest obowiazek jazdy na zimowkach) . Od kwietnia wylegaly na ulice stare auta, ludzie jezdzacy takimi autami na co dzien, ubierali sie tak jak ubieralo sie w "tamtych" latach i tak jezdzili do pracy. Taki widok o 7.30 na ulicy gdy wiozlam corcie do szkoly od razu wywolywal usmiech na twarzy. Przy tych autach jakies Lotusy, Ferari itd nie robily takiego wrazenia. A stare, wypielegnowane auta z wystylizowanymi wlascicielami byly naprawde dosyc czestym widokiem
Stary 2013-11-03, 10:54   #1101
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Witam was z rana
Widzę, że samochodowy temat na tapecie.
Ja to jestem drogowym świrem, faceci wymiękają jak widzą, że to baba ich wyprzedza Na szczęście mamy fajne drogi i można poszaleć
Poza tym jestem miłośnikiem marki, jeżdżę na zloty samochodowe, dzięki temu poznałam super ludzi. Taka druga rodzina, jak my na Wizażu
No i mogę cały dzień nawijać o samochodach i mechanice, co już niektórych do szału doprowadza
A jaką markę lubujesz?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Olivko teraz mam Alfę GT Samochód do małych nie należy, ale z miejscem raczej kiepsko. Ale i tak ją kocham
Najpóźniej za 2 lata zmieniam na Brerę. To są rzadkie samochody, nie każdy kojarzy
Już wiem Brera jest cudna
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:56   #1102
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Olivko teraz mam Alfę GT Samochód do małych nie należy, ale z miejscem raczej kiepsko. Ale i tak ją kocham
Najpóźniej za 2 lata zmieniam na brerę. To są rzadkie samochody, nie każdy kojarzy
My mielismy kiedys 145 z silnikiem 1,6 boxera, wtedy u nas w miescie byly dwa takie auta to bylo pierwsze auto ktorym jezdzilam po zrobieniu prawka
Stary 2013-11-03, 10:57   #1103
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Już wiem Brera jest cudna
Sprawia, że robi mi się mokro w gaciach
Mówią o niej "Pornografia na kołach"
Stary 2013-11-03, 10:59   #1104
Tysiaczek83
Zakorzenienie

[QUOTE=Amorcio;43539354]
Cytat:

Tak Szan 5tka mala, gdybys zapakowala dwa foteliki i wozek do bagaznika, nie jakis kolos bo bugaboo to miejsca w bagazniku na mniejsze zakupy jest. Auto jest swietne, mialam fantastyczne fotele w nim, silnik genialny, w diesla 3.0 nie mozna porownac do benzyny nawet 4.0 zupelnie i inaczej przyspiesza. BMW ma " cudowny" kluczyk w ktorym zapisane sa wszelkie dane serwisowe, czas pomiedzy przegladami pokazuje komputer, nie ma przegladu co np.30tys, odstepy pomiedzy przegladami moga sie skracac lub wydluzac w zaleznosci od stylu jazdy.
Porownujac ceny serwisu w PL BMW i Lexusa tych modeli co mielismy to Lexus jest tanszy i serwis w naszej okolicy swietny pod kazdym wzgledem, a BMW porazka
Nie powiedziałabym,że serwis jest tańszy bynajmniej na moim...a pozatym do BMW części są tanie,ale jak walnie coś w lexusie to aż strach,bo mało jest zamienników i tylko za kieszeń się trzymać

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Sprawia, że robi mi się mokro w gaciach
Mówią o niej "Pornografia na kołach"
Lecę Kochane na spacerek pierwszy po chorobach Maluszka...
Zaraz wstawię wyliczankę...
Olivko stronka jest w przeróbce,bo zmieniliśmy nazwę itd...niedługo będzie...napisz co Cię interesuje,może mamy
Stary 2013-11-03, 10:59   #1105
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie strasznie podobaja auta z lat 50-70, gdy mieszkalam w Hamburgu to od wiosny do jesieni (bo w DE mozna miec zarejestrowane i ubezpieczone auto od 01.04-31.10, od 01.11 do 31.03 jest obowiazek jazdy na zimowkach) . Od kwietnia wylegaly na ulice stare auta, ludzie jezdzacy takimi autami na co dzien, ubierali sie tak jak ubieralo sie w "tamtych" latach i tak jezdzili do pracy. Taki widok o 7.30 na ulicy gdy wiozlam corcie do szkoly od razu wywolywal usmiech na twarzy. Przy tych autach jakies Lotusy, Ferari itd nie robily takiego wrazenia. A stare, wypielegnowane auta z wystylizowanymi wlascicielami byly naprawde dosyc czestym widokiem
O tak! Tylko ze ceny i utrzymanie takich aut zwala z nóg niestety.. Słyszalyscie o tej aukcji z maluchem pierwszej generacji którego znalazł wnuk faceta, który zamurowal go przed.rozwodem? Gościu dostał chyba za niego z 200tys :O zafoliowane skóry w środku, zero rdzy, opony nowki

Alfy piękne <3
Na drugie małe autko.wzięłabym citroena ds3. Jak to śmiga!
Stary 2013-11-03, 11:00   #1106
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
My mielismy kiedys 145 z silnikiem 1,6 boxera, wtedy u nas w miescie byly dwa takie auta to bylo pierwsze auto ktorym jezdzilam po zrobieniu prawka
Nic nie trzyma się lepiej drogi na zakrętach Niestety zawieszenie trzeba wymieniać dwa razy w roku w naszych warunkach..
Stary 2013-11-03, 11:01   #1107
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Ja też lubię duże auta,ale za prowadzeniem jakoś super nie przepadam. Może dlatego że mam wszędzie blisko i nie jeżdżę często. Kiedyś to lubilam.
Tysiaczku też bym zobaczyla stronę

Aniko a nie uderzyłas się? Bo nie wiem czy po takim czasie cc się samo z siebie zrobi.

miłego dnia
Stary 2013-11-03, 11:01   #1108
szann
Zakorzenienie

Mój Tz jak czasem założy.beret, marynarkę i szalik to przydałby mu się taki stary cadilac

Sent from my HTC One using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-03, 11:02   #1109
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też wolę duże auta
Jak chwilowo byłam bez autka i wzięłam od siorki tigrę to normlanie klaustrofobia

Wyliczanka na dziś

Gosiek78 05.11 -2
Elminio 05.11 - 2
Slonce99 05.11 - 2
Tulitka 15.11 - 12
Aniaania1992 19.11 - 17

Aniolek199007 20.11- 18
Kachuula 28.11 -25
Happy_hour 28.11 - 25
Yazmat 02.12-35
Rika88 05.12 -32
Zan123 06.12-33
Misia2684 07.12-34

Carmen2206 12.12 - 39
Marlena202 22.12-49
Agataka1979 20.01 - 77
Iloona79 20.01 - 77
Agulka2000 20.01 - 77
Madlen666 17.02 - 106
Stary 2013-11-03, 11:07   #1110
Amorcio
Wtajemniczenie

Hm do BMW tanie powiadasz , moze do starszych modeli z mala pojemnoscia tak ale do nowszych z mocnymi silnikami juz nie. Generalnie nigdy nic mi nie walnelo w autach, normalne wymiany eksploatacyjne i do Lexusa mozna kupic sporo zamiennikow, serwis wylicza nam oryginaly i zamienniki, mam tez blisko domu sklep gdzie warsztaty sie zaopatruja i wynegocjowalam sobie rabat na czesci jaki daja warsztatą.
Mialam jedna "przygode" z BMW, z powodow warunkow atmosferycznych, ac w PL najwyzsze opcje nie obejmuja takich szkod i mysle, ze bys nie chciala kupowac tych tanich czesci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości