|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
bardzo ale to bardzo Ci dziekuje. Kazde takie slowo jest dla mnie na wage zlota, bo wiem, ze nie moge sie poddac i musze pozytywnie patrzec w przyszlosc. Dziekuje ![]() Dzisiejszy dzien musi byc dla Ciebie i Twoich najblizszych bardzo trudny ale pamietaj, ze choc Mamy juz nie ma wsrod Was to Ona wciaz nad Wami czuwa ![]() Co do sytuacji na cmentarzu, to bardzo dobrze, ze sie zainteresowaliscie i zareagowaliscie. Nie wiem ile dala interwencja na policji ale moze chociaz udalo sie nastraszyc tych beznadziejnych ludzi... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych ludzi na cmentarzu- to na pewno jakieś hieny! Nie rozumiem jak można okradać groby to dla mnie nie pojęte. Tacy ludzie są bez serca i bez jakichkolwiek uczuć Mam nadzieję, że nic nie zginęło z grobu Twojej mamy ale z żadnego innego---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- zjadłam śniadanie- hot-doga a dupa rośnie....
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - kochana... czas leci niesamowicie szybko, ale wiadomo, że z jednej strony niestety nie zmniejsza to bólu po utracie ukochanej osoby... najważniejsze, że na zawsze zostanie w waszych sercach...
Magnusia - no chyba nie twoja, bo na każdym zdjęciu wyglądasz jak laska i tylko w brzuszek idzie ![]() Ja zaczynam tydzień wolnego!!
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
MONIA badz silna. Wiem ze to trudny czas dla was ale mama jest z wami kazdego dnia. A co do ludzi na cmentarzu to szkoda slow... ale bardzo dobrze ze zareagowaliscie.
MALGOS.udanego wypoczynku. Korzystaj. MAGNUSIA. Zgadzam sie z Malgos kazda z.nas moglaby wygladac tak jak ty w ciazy czytaj LASKA ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- A poza tym ja znow jem ciezki rzeczy na noc tym razem sledz... a teraz mam ochote na kokosanke... chyba sprobuje sie powstrzymac. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaa - no tobie to nic nie brakuje do laski !
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha jeszcze moze i nie ale zobaczymy jak bede wygladala w kolrjnych tygodniach ciazy.
Mam pytanie w 16 tc mozna na brzuchu lezec i np cYtac ksiazke czy moze to zaszkodzic dzidzi??? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - jeśli ci wygodnie, to czemu nie? ale pewnie nie za długo. Mi w tym czasie na brzuchu było już mało komfortowo... a właściwie już nie leżałam ani nie spałam na brzuchu.
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-11-01 o 22:05 |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna-- jak możesz i nic Cię nie uwiera to spij na brzuchu. Co ja bym dała aby się na brzuchu położyć....
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Małgos- ale fajnie że masz wolne- wypoczywaj :0 dzięki laski za komplementy choć Wam też przeciez nic nie brakuje- szprychy jak się patrzy
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - boję się, że troszkę się ponudzę. Na szczęście tż jest już po 2 po południu w domku po pracy więc pół dnia będziemy razem. Mam plan posprzątać troszkę, powyrzucać niepotrzebne rzeczy itd
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
MALGOS zdazysz odpoczac. Zrelajsujesz sie. Na pewno nie bedziesz sie nudzila...
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
ale dzisiaj pusto ![]() dzisiaj miałam/mam leniwy dzień......w sumie może nie aż tak leniwy...ogarnęłam sobie mieszkanko, posprzątałam w szafie i zaraz biorę się za szycie...mam wolny wieczór- mój Mąż pojechał do chłopaka mojej siostry i wróci jutro- mają taki męski wieczór. postanowiłam coś zrobić i kazałam mojemu TŻowi rozszerzyć dziaalność o moją biżuterię więc zaczynam handlować na całego moimi pierdołami
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż nam te Twoje dzieła Fajnie, że zdecydowałaś się na ich sprzedawanie
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - rzeczywiście tutaj pusto...
my odwiedziliśmy znajomych, zrobiliśmy małe zakupy pojechałam do SH i kupiłam kilka ubranek - łączna wartość 3.50 euro potem znajoma obdarowała mnie kilkoma rzeczami i wróciłam z dwiema reklamówkami, bo dorzuciła "kilka" zabawek itd
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-11-02 o 21:15 |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie niedzielnie. U nas dzis blogieb lenistwo. Wybieramy sie zaraz na spacer.
Zgadzam sie z.jojla Monia pokaz nam swoje dziela. Malgos fajnie ze masz od kogo dostawac rzeczy dla malucha. Ja chyba wiekszosc bede musiala nabywac sama no ale cos mama tesciowie i ciocia pracujaca w tesco juz czekaja na poznanie plci zeby cos.juz.nabywac Zaraz wam wrzuce swoja piersza.rzecz zakupiona dla.dzidziolka. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez JJJustynAAA Czas edycji: 2013-11-03 o 13:10 |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - no właśnie myślałam, że nic nie dostanę od znajomych bo mają już duże dzieciaki, ale okazało się, że żona kuzyna tż-ta miała coś zostawione na pamiątkę hehe i mi oddała
![]() śliczne to body ![]() My też dzisiaj leniuchujemy, ale tak przez połowę, bo jutro wpadają znajomi i musimy ogarnąć mieszkanie ... |
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
Hej
śliczne body ![]() My byliśmy u brata męża na obiedzie i dopiero wróciliśmy , a teraz zamierzamy cały wieczór wylegiwać się na kanapie
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna-- no gratuluję pierwszego zakupu- super
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Adaś w opakowaniu 27tc 2dc
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - no w końcu zaczął ci ten brzuszek odstawać heheh
cały czas świetnie wyglądasz!masz na sobie ciążowe spodnie z tym wysokim pasem? |
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no odstaje coraz bardziej spodnie są ciążowe z lidla ale takie sznurowane pod brzuchem http://www.google.pl/imgres?client=f...2&tx=118&ty=60 a na to mam taki pas ciążowy bawełniany- fajna sprawa- bardzo przydatna rzecz http://allegro.pl/pas-ciazowy-uniwer...614426021.html
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2013-11-03 o 20:41 |
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
słodkie
![]() Cytat:
![]() ale w jakim pięknym opakowaniu - super Ja byłam dziś z wizytą u przyjaciół, poznać ich maleńką córeczkę - Hanię. Trochę się bałam tego spotkania ale cieszę się, że się wybrałam. Wróciłam niedawno - u mnie pogoda jest paskudna - leje okropnie
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Opakowanie wygląda rewelacyjnie
tylko pozazdrościć. Magnusia to juz bliżej niż dalej A ten pas ciążowy to jakie ma właściwości bo już go parę razy wudziałam na allegro??? Zmykam poczytać... Jutro do was zajrzę... Dobranoc
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnych leczniczych służy do zakrycia bebzolka aby np jak się bluzka podwinie to nie wylazł no i zawsze w brzuch i po nerkach cieplej.To taka przedłużka spodni
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i ty go polecasz. Niw uciska zbyt mocno? Kurcze zadaje takie pytania bo nie wiem
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - fajna sprawa z tym pasem, nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego
i te spodnie z Lidla też spoko - dobrze wyglądają. Ja na razie ciągle w leginsach
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście polecam
|
|
|
#1707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Piękny bebzolek
no i w końcu Ci wystaje ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Ja cały czas śmigam w getrach, które zakupiłam na początku ciąży ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() U Nas też dziś padało, pogoda pościelowa, przez to popołudniu miałam drzemkę, a teraz spać nie mogę ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
za pierwsze zakupy ![]() Jeszcze trochę i Ty wpadniesz w wir zakupów ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() W czwartek dostaliśmy przesyłkę od fotografa - zdjęcia, album... Czas wystawić suknię. Czekamy jeszcze na film i to by było na tyle, jak chodzi o ślubną przygodę ![]() Magnusia, pięknie wyglądasz Jeszcze się Wam nie pochwaliłam - będę chrzestną 3-miesięcznej Helenki (córki mojej przyjaciółki). Chrzciny 30.11. Zastanawiam się nad prezentem. Chcę kupić coś trwałego a jednocześnie użytecznego, czyli pewnie coś ze złota. Myślę o łańcuszku z zawieszką w kształcie małego serduszka, ale jest szansa, że ktoś już wpadł na taki pomysł więc zastanawiam się nad alternatywą. Kolczyki? Pierścionek? Doradźcie
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Justi-- spodnie kupowałam dawno ale czasem w lidlu bywają
Violet-- polecam tzw smoczek na pierwszy ząbek. Zobacz na all jest duzy wybór i u jubilerów również z tym że złoty będzie trochę kosztował wiec może lepiej srebrny z jakąś grawerką? Ewentualnie może łańcuszek z medalikiem- tego chyba nikt nie kupi bo zazwyczsj to chrzesna kupuje
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że mała od chrzestnej dostała złotą bransoletkę z wygrawerowanym swoim imieniem. Od chrzestnego dostała pieniądze i od innej ciotki kolczyki tylko takie bardzo dorosłe, które będzie mogła założyć dopiero za kilka dobrych lat. Takie prezenty są wg mnie bardzo fajne, pamiątka na całe życie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

bardzo ale to bardzo Ci dziekuje. Kazde takie slowo jest dla mnie na wage zlota, bo wiem, ze nie moge sie poddac i musze pozytywnie patrzec w przyszlosc. Dziekuje
ale pamietaj, ze choc Mamy juz nie ma wsrod Was to Ona wciaz nad Wami czuwa 
Mam nadzieję, że nic nie zginęło z grobu Twojej mamy ale z żadnego innego
a dupa rośnie....
16.06.2012 

klik!