|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 066
|
Dot.: Re: fitness w Krakowie
Mam do dyspozycji darmowe wej¶ciówki do klubu fitness w okolicach CH Zakopianka. Zaproszenia s± dwuosobowe i mozna dziêki nim skorzystaæ bezp³atnie z ca³ej gamy zajêæ fitness (w tym Pole Dance, Zumba, MMA), si³owni, jacuzzi, sauny a nawet solarium. Gdyby kto¶ by³ zainteresowany proszê o PW.
![]() Moim zdaniem zawsze warto wypróbowaæ klub zanim zdecydujecie sie na kupno karnetu. Ja posiadam karte multisport wiec w Krakowie odwiedzilam juz wiêkszo¶æ klubów Platinium jest OK ale wyczuwa sie to, ze id± na ilo¶c a nie jako¶æ niestety, juz na recepcji mozna sie o tym przekonaæ. Mnie wci±¿ mile zaskakuje platinium w Salwator Tower, zajêcia fitness na wysokim poziomie i pomys³ z basenem i stref± relaksu dla mnie bomba a z promocjami to prawda, zawsze maja ciekawe w wakacje by³a super oferta - w weekendy os. Towarzysz±ca wchodzi³a za darmo
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
Hej, dopiero co przeprowadzilam sie do Krakowa, szukam jakiegos fitness klubu z opcja opieki nad dzieckiem
mieszkam przy rondzie grunwaldzkim, wiec chcialabym cos nie bardzo daleko, bardzo dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co kojarze w Gym park na zakopiance maja opieke
|
|
|
#1144 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 449
|
chyba m³yn te¿ ma opiekê nad dzieckiem
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Ftiness w Krakowie
Hej Jaki fintes klub polecacie w Krakowie? Interesuj± mnie obiekty w pobli¿u Borka Fa³êckiego. Pzdr
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 066
|
Dot.: Ftiness w Krakowie
Na Borku masz Perfect Gym i Platinium, oba na Zakopiance
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :)
Ja osobi¶cie polecam Klub Fitness Train Perfect, ¶wietnie siê nadaje dla kobiet pragn±cych poprawiæ kondycje, zrzuciæ zbêdne kilogramy. Sama korzystam i nie ¿a³uje wyboru
, pracownicy chêtnie pomagaj± oraz s³u¿± dobr± rad± Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2013-09-20 o 14:35 |
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
Hejka
![]() Ja polecam fitness w Platinium na mogilskim. Uwielbiam ActiveWalk z Ewelin± Usarek. Zumba te¿ jest ¶wietna. Napewno nie polecam nic co jest w Parku Wodnym, szczególnie kolesia o imieniu Daniel który nie jest profesjonalist± tylko obmacuje dziewczyny i nie skupia siê na tym co powinien robiæ. A poza tym po jego æwiczeniach nadwyrê¿y³am sobie stawy kolanowe.... Je¶li chodzi o si³owniê to polecam Lejdis w Nowej Hucie. Super atmosfera i co najwa¿niejsze jest to tylko si³ownia dla kobiet, wiêc nie ma tam ¶mierdz±cych facetów, który podnosz±c ciê¿ary sapi± i jêcz± jak krowy na pastwisku ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- By³am w Perfect Gym i bardzo mi siê podoba³o. Du¿o sprzêtów, mi³a obs³uga. A szatnie s± ogromne
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
a czy która¶ z Was Pure Jatomi przy CH Bonarka? bo siê zastanawiam czy tam siê nie przej¶æ obadaæ co i jak
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Iwa_iw, ja nie by³am, ale znajoma mówi³a ¿e tak ¶rednio
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 224
|
A czy bywacie tam na porannych zajêciach? Zastanawia mnie kwestia frekwencji, czy czêsto takie zajêcia siê nie odbywaj± bo chêtnych za ma³o... Chcê kupiæ karnet do godz. 15-ej i g³upio by by³o gdyby siê okaza³o, ¿e bêdê chodzi³a na zajêcia raz w tygodniu bo tylko tyle bêdzie siê odbywaæ.
Dmucham na zimne bo ju¿ mia³am takie sytuacje.
|
|
#1152 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Zajêcia w grafiku wszystkie siê odbywaj±. Jedynie Latino w poniedzia³ki 9.30 z tego co siê orientuje nei smigaj±. Chodzê raz na rano za na popo³udnie poniewa¿ mam tak± pracê, ale nigdy nie zdazylo mi sie jeszcze ¿eby odwo³ali
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
Fit by step - s³ysza³am masê pozytywnych opinie i chyba w koñcu siê tam wybiorê.
Ale dzieczynki, czy znacie jakie¶ miejsca gdzie mo¿na siê zapisaæ na 1000kcal/h? Wiem ¿e jest w³asnie w fit by step, ale mo¿e s± jeszcze gdzie¶ indziej? |
|
|
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 906
|
Dziewczyny, ja szukam dobrego trenera personalnego. Ofert jest du¿o, ale bez opinii nie bardzo wiem, co wybraæ... Interesuje mnie pojedyncze spotkanie, rozpisanie treningu si³owego i odbycie takiego treningu. Widzê, ¿e w Platinium jest w³a¶nie taka opcja, kto¶ próbowa³, mogê tam i¶æ w ciemno, czy macie inne typy? Bêdê baaardzo wdziêczna za odpowied¼
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 172
|
Osobi¶cie uczêszcza³am tylko do dwóch klubów Platinium (mogilska - www.mogilska.fitnessplati nium.p) oraz Dance & Fitness (rakowicka - www.danceandfitness.pl/pl/schedule/index/) - obydwa kluby maj± swoje plusy i minusy.
Platinium - maj± bardzo dobrze wyposa¿one sale (+sauna, prysznice) oraz naprawdê szerok± gamê zajêæ, w cenie karnetu open mo¿na chodziæ na si³owniê, active walk, spinnig oraz na pozosta³e zajêcia fitness na tzw. ma³ej i du¿ej sali. Jednak¿e jako i¿ uczêszcza tam naprawdê mnóstwo osób jest to typowa "masówka". Dance & Fitness - je¿eli wcze¶niej my¶la³am, ¿e po niektórych zajêciach w Platinium by³am zmêczona to bardzo siê myli³am. Je¿eli kto¶ naprawdê chce 'z³apaæ' kondycjê czy schudn±æ, a nie tylko poruszaæ siê dla zdrowie to ten klub (D&F) jest dla niego. Zajêcia naprawdê daj± w ko¶æ nawet osobom, które maj± dobr± kondycjê. Poziom jest naprawdê wysoki. W cenie karnetu OPEN s± zajêcia fitness oraz zajêcia taneczne. W przeciwieñstwie do Platnium panuje tam bardzo 'rodzinna' atmosfera, ka¿dy z ka¿dym siê zna, nawet z w³a¶cicielem (prowadzi niektóre zaj.) jest siê na TY. Wielkim minusem jest to i¿ wiele zajêæ siê nie odbywa poniewa¿ czêsto nie ma wystarczaj±cej liczby chêtnych osób. Obydwa kluby podobaj± mi siê pod pewnym wzglêdami. Je¿eli nie znajdê lepszego to pewnie bêdê do nich wymiennie uczêszczaæ. Chyba, ¿e kto¶ mo¿e poleci mi jaki¶ inny klub w okolicy Olszy?
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
Ca³e ¿ycie mieszkam na Olszy i nie wiedzia³am, ¿e na Rakowickiej jest jaki¶ fitness klub
![]() A¿ sprawdzi³am sobie ich grafik ale niestety zajêcia maj± jedynie w godzinach popo³udniowych a mnie interesuj± tylko godziny ranne i dopo³udniowe tak wiêc odpada. edit: widzê, ¿e w zak³adce Dance maj± wzmacnianie. Jakie æwiczenia kryj± siê pod t± nazw±?
"Trzeba ¶miaæ siê nie czekaj±c na szczê¶cie, bo gotowi¶my umrzeæ nie u¶miechn±wszy siê ani razu" / Jean de La Bruyere http://www.centaurus.org.pl/ Cmentarz dla zwierz±t Edytowane przez Galijka Czas edycji: 2013-10-04 o 16:21 |
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Po wzmacnianiu wszyscy wychodz± jak spod prysznica... na ka¿dych zajêciach bez wyj±tku.
Przez 60 minut biega siê w miejscu 'boksuj±c' trzymaj±c ciê¿arki w rêkach. A w "przerwach" robi siê æwiczenia, np. deska, ró¿norakie wypady, podci±gania, itd. Ogólnie wg mnie mega mêcz±ce æwiczenia i jak na razie nigdy nie by³am w stanie zrobiæ wszystkich powtórzeñ poprawnie ;/ mo¿e siê jednak jeszcze wyrobiê. |
|
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 107
|
Fitness Kraków
Hej dziewczyny, polecicie dobry klub fitness w Krakowie?
Poczyta³am trochê internetu i du¿o wiadomo¶ci jest starych i bojê siê, ¿e pewnie ju¿ nieaktualnych. Du¿o osób poleca Fit by Step, ale oni chyba nie maj± zwyk³ego karnetu open tylko na fitness (nie mam w planach si³owni i nie chce mi siê p³aciæ za co¶, z czego korzystaæ nie bêdê). Fajnie, jakby klub by³ przy Alejach, w okolicach Starego Miasta, Galerii Krakowskiej, ew. Królewska (mieszkam w okolicach Galerii Krak.) Fajnie by³oby te¿, je¶li mia³by w ofercie zwyk³y karnet open, a nie na ilo¶æ wej¶æ, bo chcia³abym chodziæ 3-4 razy w tygodniu. Jakby by³y zni¿ki studenckie i wycisk na zajêciach to ju¿ w ogóle by³oby super Przegl±dam ju¿ oferty od godziny i jedyne co mnie przekonuje to Infinity na Reymonta. Je¶li która¶ wiza¿anka mo¿e mi doradziæ, bêdê bardzo wdziêczna
|
|
#1160 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Dot.: Fitness Kraków
a platinium? chodzê tam ju¿ d³u¿szy czas i jest naprawdê ok. co wiêcej, przegladajac oferty innych klubów, stwierdzam, ¿e maja tanie ceny. Z tym, ¿e nie ma czego¶ takiego jak sam fitness
Jest np. karnet open dla studentów, ale do 17:00 ka¿dego dnia, wiec nie wiem, czy to ma sens. No i jest m.in. na Mogilskiej- spod galerii tramwajem parê minut i ju¿.
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 550
|
W platinum jest teraz promocja dla studentow - karnet do 17:00 za 69z³ + 10 z³ za karte [tylko raz siê j± wyrabia ] a jak kupisz chyba 3 miesiace z gory to masz za jeden miesiac 59 z³
i masz si³ke i fitness oraz jak idziesz tam pierwszy raz to masz za darmo godzine treningu z trenerem i nie bój siê si³owni - nie wyjdziesz z niej zmieniona w Pudziana ![]() a teraz minusy odno¶nie platinum na ul.Lea gdzie chodzie ![]() - teraz przyjeli chyba nowe ekspedientki wiec powinno byæ ok,ale na ostatniej promocji [tydzien temu ] w stylu dzikiego zachodu by³a loteria dla ka¿dej osoby która przyjdzie - losowa³as karteczke ze szklanego naczynia i moglas cos tam wygraæ szkoda tylko ze mi to nie by³o dane bo naczynie by³o schowane pod lad±,ale jak pojawi³ siê po mnie kolega jednej z ekspedientek to nagle siê znalaz³o - dla mnie to zachowanie by³o troche nie mi³e ale có¿... w innym celu tam posz³am ![]() - druga ekspedientka mia³a praktycznie ca³y czas mine jak by mia³a tzw " ko³ek w pupie " , cz³owiek odnosi³ wra¿enie ¿e jej przeszkadza / ona robi³a wra¿enie jakby z wieeeelk± ³ask± obs³ugiwa³a i ja odnios³am wra¿enie ¿e czuje sie stworzona do "wy¿szych celów" ni¿ obs³uga klientów jak poszed³ zapytaæ siê jej trener o daty dla mnie to mia³am wra¿enie,¿e zaraz jej laser z oczu wystrzeli ¿e jej ¶mia³ przerwaæ ![]() [to wszystko by³o w poniedzia³ek ] w ka¿dym razie nei mi³e do¶wiadczenie i nie wiem czy pójde tam w kolejnym miesi±cu w ¶rode przyprowadzi³am kole¿anke i w³a¶nie ekspedientki by³y ju¿ nowe i mi³e [ mam nadzieje ze tak ju¿ zostanie ] i kole¿anka stwierdzi³a ¿e skorzysta z pierwszego darmowego treningu z racji ¿e jest pierwszy raz na si³owni i nie wie jak ma æwiczyæ i co i zostawi³a numer telefonu, bo ekspedientki powiedzialy ze trener sam do niej zadzwoni w ci±gu dwóch dni - do dzi¶ nie zadzwoni³ nikt...Ale tak po za tym masz tam te¿ zajêcia fitness i na Salwatorze te¿ chyba basen i zajêcia aqua cos tam bo platinum ma oddzia³y w kilku miejscach i mo¿e co¶ znajdziesz blisko siebie ![]() Je¶li chodzi o sam fitness to by³am w Magic fit [krowodrza górka ] i tam sa tylko same zajêcia bez si³owni ale karnet dro¿szy
Edytowane przez magd102 Czas edycji: 2013-10-27 o 00:32 |
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 107
|
Wielkie dziêki za odpowiedzi
Spróbujê w Platinium, ten karnet do 17:00 mi odpowiada, a Lea jest niedaleko mojej uczelni, wiêc bêdê mog³a i¶æ po zajêciach
|
|
#1163 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
To mo¿e ju¿ lepiej Salwator, jest niewiele dalej od Lea, a jest o wiele wiele wiêkszy, no i jest basen
za 120 z³ jest karnet Open Salwator + Lea, nie wiem, czy ze studenckim te¿ tak jest.
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Witam,
zostajê jeszcze 2 tygodnie w Krakowie i nie bardzo op³aca mi siê kupowaæ karnet do jakiego¶ drogiego fitnessclubu. Wej¶ciówki w cenie 25 z³ to jak dla mnie te¿ trochê za du¿o. Szukam czego¶ bardzo taniego - po prostu, ¿eby po pracy troszkê siê poruszaæ. Interesuj± mnie bardzo "niszowe" zajêcia np na salach gimnastycznych, w szko³ach itp, nie musi byæ to jaki¶ wypasiony klub. Mog± byæ te¿ zajêcia zumby lub jakis taniec ![]() Szukam w okolicach biprostalu, bronowic, nowego kleparza. Pozdrawiam ![]() PS. W zesz³ym roku uczêszcza³am do Atlantica - klub super, kameralny, nie ma du¿ego t³oku, zajêcia ró¿norodne. Z cenami bywa ró¿nie, ale czêsto sa jakie¶ promocje. |
|
|
|
|
#1165 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 737
|
je¶li jeste¶ studentk± to polecam infinity fitness na remonta 22 za 80 z³ masz karnet open na si³ownie i zajêcia .
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
Ulica d³uga klub Macadamia (moja kole¿anka tam chodzi i podobno jest spoko) na gruponie miesiêczny karnet open kupisz za 59z³.
http://www.groupon.pl/oferty/dealban..._medium=krakow Swoj± drog± na grouponie sporo jest fajnych ofert zwi±zanych z fitnessem dlatego warto siê rozgl±dn±æ. Sama te¿ mam wykupionego groupona ale w klubie w okolicach Galerii Krakowskiej. |
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 677
|
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy która¶ z Was chodzi lub chodzi³a na fitness latino do Fit By Step? Kusi mnie, ¿eby siê zapisaæ ale nie wiem czy kondycyjnie i choreograficznie wyrobiê...
|
|
#1169 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej!! moze to pytanie juz bylo, jestem nowa i chcialabym spytac, czy moze ktoras z Was wie gdzie w Krakowie mozna pojsc na fitness - fajny i tani :P kto¶ wie?
)
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Hej
Czy która¶ z Was mog³aby powiedzieæ co¶ o klubie Infinity na Reymonta 22 b±d¼ o klubie Maximus Fitness przy ul. Dobrego Pasterza?
Edytowane przez ikka89 Czas edycji: 2013-12-13 o 17:42 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Platinium jest OK ale wyczuwa sie to, ze id± na ilo¶c a nie jako¶æ
niestety, juz na recepcji mozna sie o tym przekonaæ. Mnie wci±¿ mile zaskakuje platinium w Salwator Tower, zajêcia fitness na wysokim poziomie i pomys³ z basenem i stref± relaksu dla mnie bomba
a z promocjami to prawda, zawsze maja ciekawe 

i zostawi³a numer telefonu, bo ekspedientki powiedzialy ze trener sam do niej zadzwoni w ci±gu dwóch dni - do dzi¶ nie zadzwoni³ nikt...