|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Ja też robię sobie wolne od słodyczy od jutra. Postanowiłam, że do świąt żadnych słodyczy. Muszę schudnąć kilka kilogramów, więc dobrze sie składa. Obym w tym postanowieniu wytrzymała.
Poza tym mam zamiar przestawić się na jakieś zdrowe jedzenie i przeprowadzić u siebie taki detoks żywieniowy. ![]() Jakoś ostatnio przestałam czuć klimat świąt, może przez tą pogodę. W ogóle zawsze w niedzielę mam strasznego doła. |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Zwierzak
mnie też się podobają ![]() a, i widziałam reklamę orange
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2013-11-03 o 21:02 |
|
|
|
#543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#545 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Od kilku lat nie czuję jakichś większych emocji w związku z sylwestrem i nie mam nic przeciwko spędzeniu go tylko z mężem (i psem ) ![]() Cytat:
W zeszłym roku o tej porze miałam już skompletowaną większość prezentów, a w tym? Dramat ![]() Cytat:
Ja w końcu też
|
|||
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Moja mama zainwestowała w trzy świąteczne rzeczy z home&you: czerwoną pościel (będę zazdrościć jak nie wiem, ale nam by były potrzebne dwa komplety, co daje kwotę ok. 300zł także się powstrzymam), bieżnik happy deers2 no i za 10zł fartuch holly.
TŻ nie kazał nikomu mówić, ale piliśmy dziś rano herbatę w świątecznych kubkach - no nie mogliśmy się powstrzymać ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Czy pieczenie muffinów i ich próbowanie (no bo muszę zobaczyć czy na święta się będą nadawać ) wchodzi w zakaz słodyczowy?
|
#547 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale tym razem naprawdę, bo w styczniu wybywamy na narty i nie zmieszczę się w swoje (już w tym roku ciasne) spodnie narciarskie Cytat:
![]() Cytat:
Fajne te nasze chłopy są
|
|||
|
|
|
#548 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj piekłam muffinki z budyniem. Tak się ich najadłam, że czuje się o kolejne kilogramy cięższa. Już się nie moge doczekać robienia pierników przy słuchaniu świątecznych piosenek i patrzeniu z kuchni na śnieg, ktoy leży za oknem (albo i nie leży, bo wiadomo z tym śniegiem to różniew bywa) Wtedy czuję ten klimat i zapach świąt.---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam, juz do was powrocilam mam nadzieje ze skonczymy ten watek do swiat...
Dzis w tesco tylko slodycze widzialam swiateczne;p Jakos jeszcze nie czuje tej atmosfery swiatecznej
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie na diecie?
od razu mi łatwiej ;D Nie zrobilam nic. Moje tworzenie choinki zatrzymało się na przygotowaniu wszystkich narzędzi... I dostałam okropnego bólu głowy ;P czułam, że nadchodzi ale mialam nadzieję, że jeszcze nie bedzie tak źle. Było/jest źle, a dzisiaj mam nocke i jeszcze 7 godzin przede mną. Ehh... Zastanawiam się nad świąteczną pościelą. Widziałam w Primarku ale na razie jeszcze myślę. Obawiam się, że mąż nie będzie chciał spać w reniferkach i przeniesie się na kanapę ;P |
|
|
|
#551 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ja chyba popatrzę w sklepach na żywo, bo na zdjęciu wszystko ładne. Boję się, że na żywo będzie drapak a nie choinka
|
|
|
|
|
#552 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda tylko, ze moja motywacja wytrzyuje max tydzien a koncek pościeli w reniferki możesz wysłać Cytat:
O ciuchach w które się nie mieszczę, ale trzymam na czas "jak już schudnę" nie wspomnę, bo na razie stanowią 2/3 moich wszystkich ubrań |
||
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj przegladalam szafe i schowalam typowo letnie sukienki. Zostało jeszcze to, co musze wystawić na ebayu albo oddac do... Brakuje mi słowa... Angielskiego PCK ;D ten no, British Red Cross ;D a muszę oddać, bo się nie mieszcze. Ze strachem zauważyłam, że nie mam nic na zimę oprócz ostatnio zakupionego sweterka i "świątecznej" spódnicy ;D
Muszę iść na zakupy ;( tak nie lubie kupować ubrań! Ozdoby to co innego, albo kosmetyki, albo gary, miski, blaszki ;D |
|
|
|
#554 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
|
#555 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oby się sprawdziło. Ale jako że jestem odmieńcem lubiącym deszcz i niebo zasnute chmurami, to obecna pogoda też mi nie przeszkadza.
|
|
#556 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
sylwestry, bo to po prostu nie moje klimaty ![]() Cytat:
![]() Wczoraj mężu próbował razem ze mną wymyślić prezent dla taty - jeżeli on udziela się w tej kwestii bez jęczenia, że jeszcze przecież tyyyyyle czasu, to oznacza to, że święta idą wielkimi krokami |
||
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że większość z nas ma ochotę na małe odstępstwo od słodyczy i dobrze, zawsze to w grupie raźniej
Nie zrezygnuje z nich jednak całkowicie bo wiem, że któregoś dnia mogę się po prostu na nie rzucić, ale mam zamiar przerzucić się na gorzką czeko lub capuccino jako rarytasik mam jeszcze jakieś zapasy batoników zbożowych, więc to ewentualnie czasem może być jakiś wyjściem podczas głodu słodyczowego Ale obiecuję sobie nie kupować żadnych słodyczy Ja też nie chodzę na salowe imprezy, ani bale. Najlepiej spędzam sylwka w towarzystwie TŻ np w Zakopcu, na nartach lub pod kocem. Na razie myślę mimo wszystko o Świętach a nie Sylwestrze ![]() Zmykam do pracy, miłego dnia dziewuszki
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze to nie spojrzałam na cenę, bo byłam "przelotem". Primark na Oxford Street do mnie nie przemawia, za duzo ludzi. Poszłam tylko spotkac się z dziewczyną z wizażu, która tam pracuje. Przez te tlumy jej nie znalazłam ;p któregoś dnia wybiorę się do mniej zaludnionego, na mojej wiosce to zerkne
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
49 dni do Wigilii
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#561 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami wybieramy się na jakaś domówkę, czasami my coś robimy i do nas goście wpadają. Nie lubię bali sylwestrowych za to bardzoCytat:
Cytat:
Cytat:
Jupiiii ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie są rozmiary pościeli w primarku? Poszukuję 160x200 ![]() Ja czytałam, że się właśnie nie zgadzają. Ci z Rosji twierdzą, że będzie zima stulecia, a ze Stanów, że będzie bardzo łagodna.
|
|
#563 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam tak samo! Nie lubie zakupów ciuchowych, za to kosmetyczne, domowe Cytat:
w tym roku minie już 7 lat...Z racji wolnego wstałam po 7 jak mąż wychodził do pracy. Posprzątałam już i zrobiłam pranie. Teraz pije kawę a jak skończę jadę kupić mamie woski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mialam małe łóżko dla siebie to kupowałam single. Mąż sam na duże miał double. Jak ja mu się do łóżka wprowadzilam to kupiliśmy king size ;D generalnie to te trzy "rozmiary" w Primarku są ;Dhttp://www.cologneandcotton.com/SIZE-CHART O tak chyba to idzie taki standard
Edytowane przez Niambie Czas edycji: 2013-11-04 o 09:47 |
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Czyli nijak ma się to do naszych polskich wymiarów ![]() Dziewczyny pomocy, gdzie jest fajna świąteczna/zimowa pościel?
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
Niestety 160x200 zdarza się bardzo rzadko, albo w ogóle. Najczęściej komplet 2 części (poduszka 80x80 i kołdra 135x200) lub 4 części. Ja kupiłam 4 częściowy i przerobiłam na 160x 200. Wyszło świetnie, więc jeśli ktoś ma możliwość to polecam. Właśnie znalazłam świetną pościel na bon prix. Mam tą która kupiłam w zeszłym roku, i tym miałam nie kupować, ale ta bardzo mnie kusi.
http://www.bonprix.pl/produkt/poscie...age&return=ref http://www.bonprix.pl/produkt/poscie...age&return=ref Tej drugiej nie kupię za drogo wychodzi (musiałaby zamówić 2 komplety po 140zł każdy), ale jest śliczna. Za to pierwsza w fajnej cenie (50zł za komplet 2 części), ale nie flanela. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-11-04 o 10:24 |
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja nie znoszę poniedziałków ;( Pościel też bym chętnie kupiła...Boję się wchodzić do Home & You :P |
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
ta 1 jest cudowna, zastanawiam sie czy jej nie kupic;p
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda że nie flanela, ale i tak kusi. I po co ja wchodziłam na te pościele. Miałam mocne postanowienie że w tym roku nie kupuje.
![]() Filmy świąteczne już oglądam, z piosenkami czekam. Z prezentami też, bo my w grudniu piszemy zawsze listy do mikołaja (każdy pisze kilka rzeczy które by chciał dostać) i przy ich pomocy kupujemy prezenty. Dzięki temu nie ma nie trafionych upominków. Dekoracje powoli planuję. Także świąteczny nastrój powoli się pojawia. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-11-04 o 10:38 |
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
A to mój kot w świątecznej scenerii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Poza tym mam zamiar przestawić się na jakieś zdrowe jedzenie i przeprowadzić u siebie taki detoks żywieniowy. 

a co dokładnie to się okaże