|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ciemniej? Jaśniej? Prośba o pomoc w dobraniu koloru włosów
Hej, ostatnie parę dni biję się z myślami, bo mój odrost się powiększa i zbliża się pora farbowania. Chciałabym jednak coś zmienić. Nie wiem nawet czy wolałabym coś ciemniejszego czy jaśniejszego
![]() Mój naturalny kolor to taki mysi blond. Obecnie na włosach mam słodkie cappucino Joanny. Waham się głównie pomiędzy satynowym blondem a mroźnym moccachino z casting creme gloss. Ale chętnie też rozważę inne propozycje. Pierwsze zdjęcie zrobione było 4 miesiące po farbowaniu henną khadi (jasny brąz) w świetle sztucznym, kiepskim aparatem :P Drugie to po farbowaniu u fryzjerki farbą na poziomie 7.1 w świetle sztucznym, a na trzecim zdjęciu w świetle dziennym. Czwarte to słodkie cappucino w świetle dziennym (pochmurno) z już widocznym odrostem. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemniej? Jaśniej? Prośba o pomoc w dobraniu koloru włosów
Mnie się podobasz na trzeciej fotce najbardziej
myślę, że jakiś blond poziom 7 jest świetną opcją dla Ciebie
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
nabardziej podoba mi się kolor z 3 zdjęcia, najlepiej współgra z typem urody.
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Tak zdecydowanie nr 3. Jakoś w tych rudościach nie jest Ci do twarzy. Chłodny odcień jasnego brązu, bardzo ładnie
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie z odpowiedziami wyżej - zdjęcie 3 najlepsze i najładniej wyglądasz tam
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

myślę, że jakiś blond poziom 7 jest świetną opcją dla Ciebie