![]() |
#9601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
"Najbardziej nienawidze w Tobie tego,
że potrafiłeś pokochać mnie kolejny raz... a ja Ciebie nie...kiedyś pożałuje ... jeszcze kiedyś zatęsknie..." 'Dla mnie sensem w życiu są ludzie... wyobraź sobie że żyjesz żebym ja istniała...' 'kasując wspomnienia przypomniałam sobie o marzeniach...' "Mimo że to koniec już kiedyś z tym pogodze się jednak nigdy nie zapomne ciepła Twoich ust..." |
![]() ![]() |
![]() |
#9602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz gorąca prośba, bo nie mam pomysła :| chodzi o to, że dziewczyna mojego kumpla ze studiów jest strasznie zazdrosna i dodaje wszystkie jego koleżanki z listy gg na swoją listę i sprawdza opisy, czy przypadkiem któryś nie jest skierowany do jej faceta (czyli mojego kumpla). chciałabym mieć w opisie coś, co by ją zniechęciło do tego podglądania ciągłego, dać jej do zrozumienia, że tak nie powinna robić. wiece o co mi chodzi? miałybyście coś co by pasowało do tej chorej sytuacji? bardzo proszę, pomóżcie, bo ja nie mam pomysłów, a zaczyna mnie ta laska ostro wpieniać. pisałam do niej nawet na gg (bo widzę jej nr kiedy sie pojawia na gg, pomimo, że ja jej nie mam) ale ona nie nie miała odwagi odezwać się do mnie i milczy.
![]() ![]() |
![]() |
#9603 |
Zakorzenienie
|
proszę proszę po to przeciez opisy są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam : usmiech niewidzialny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() * Byłeś pierwszy... bądź więc ostatni... i najlepszy... * Bo właśnie Ty... Ty znasz mnie jak nikt... znasz lepiej... najlepiej... * Może nie wiesz... Tobie jednemu oddałam dusze i ciało... nie zrań mnie... * Dlaczego nie zapytałeś? Dlaczego nie chciałeś usłyszeć, że jesteś pierwszy... tak na szybkiego bo musze uciakac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprocz Twojego chlopaka, skumac moze jeszcze 3/4 ludzi,ktorych masz na GG, a po co im to wiedziec? Nie lepiej pogadac?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9607 |
BAN stały
|
* a man is as old as he feels and a woman as old as she looks!!! (opis mojego brata:PP )
*PodajSwojaDłoń,Pozwól żyć,PozwólMarzyć..Być zTobą,Razem zTobąUciec..;* *Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość czyni nas lepszymi. ( z tego mozna coś super zmącić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9608 |
Przyczajenie
|
![]()
W takim razie ja też dodam kilka opisów z mojego zbioru, może nawet któraś z wizażanek się skusi
![]() UlOtNiŁam SiĘ........skROpLę sIę pÓżniEJ..... Pozdrawiam wszystkich zmęczonych.... FACET - efekt uboczny gatunku człowiek, rodzaju Homo Sapiens ....głową w chmurach,nogami na ziemi.... Otulmy chmury marzeń... i z podniesioną głową lećmy ku słońcu... Najbardziej niebezpieczne kłamstwa to prawdy nieco zniekształcone." ...choćby lekki trzepot skrzydeł... ... promień słońca wdarł sie do mojego serca ![]() Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą Rzeczy niewykonalne robię od razu, cuda zajmują mi trochę więcej czasu. Chcę być Twoja słodką mleczną czekoladką ![]() ...Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas... Słońce wyciągnięte na trawie przymierza letni ubiór Duże kęsy szczęścia wymagają zdrowego i dobrego żołądka... Do erogennych stref u kobiety należy także portfel męski. Pamiętaj!: Zbyt namiętny pocałunek może doprowadzić do stosunku płciowego i niechcianej ciąży Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9609 |
Zakorzenienie
|
A ja mam taki: Losing myself in this ecstasy - zaczerpnięty z piosenki Benassi Bros
![]() Edit: i jeszcze taki: Flying in absence of gravity
#9610 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9611 |
Przyczajenie
|
„Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się-na próbę”
„Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro” „Trzeba wielu lat, by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila, by go stracić” „Jesteś przyjacielem ,ponieważ jesteś węzłem, który łączy, lecz nie zniewala” „Nie wiem, po co żyję jeśli nie kocham nikogo” „Przeszłość często boli; można od niej uciekać lub też wyciągnąć z niej jakieś wnioski” „Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś” „Być człowiekiem to właśnie być odpowiedzialnym” „Człowiek jest odpowiedzialny za to, czym jest” „Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią” „Przekonania są bardziej niebezpiecznymi wrogami prawdy niż kłamstwa” „Czasami jest pełno ludzi po to, aby głębsza była samotność” „Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom” „Nigdy nie ma drugiej okazji, żeby zrobić pierwsze wrażenie” „Prawda jest jak kryształ lodu” „Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich” "Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno” „Jakaś misterna część w konstrukcji zdarzeń pękła” „Pajęczynę Twoich marzeń zrywa każdy dzień” "Jeden mały wielki świat Dziwny świat w szaleństwie...."„Chroń to co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej” “Jeden dar jedno własne skrzydło żeby potem poczuć wiatr”„I tylko chcę Cię ostrzec nie wyważaj drzwi otwartych na oścież” "Myśl więcej, gadaj mniej, a kiedyś mnie zrozumiesz” „Dezorganizacja nie może się zreorganizować” ...Dum spiro, spero… ...And please remember that I never lied... …Advienne ce que pourra… (niech sie dzieje co chce) "A może o Boże, to nie mnie dałeś cień, ale cieniowi dałeś mnie i nie mnie on, lecz ja jemu się śnie?" |
![]() ![]() |
![]() |
#9612 |
Zakorzenienie
|
"-Hello, 911? I'm on fire!"
shit motherfucker fuck shit!!!
#9613 |
Zakorzenienie
|
all I have to do to meet the ideal men is to give birth to him; )-wszytstko to co moge zrobic by spotkac idealnego mezczyzne jest urodzenie go
![]() "..only once, in a blue moon, you can change the woman.." -tylko raz ,w swietle niebieskiego ksiezyca mozesz zmienic kobiete
#9614 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#9615 |
Zadomowienie
|
cała zupełność wszystkiego.........*
#9616 |
Przyczajenie
|
"daj mi siebie, a dam Ci mnie.."
„Nawet gdybyś był daleko..przemierzę cały świat” So give me novocaine (daj mi narkotyk, ukojenie) opętał mnie dziś anioł Słodkich marzeń mych fabryką bądź. Musnięcie ust ... gdzies... blisko ucha... "Pocałuj mnie teraz proszę i rozpal wszystko to co w sobie noszę" "On był taki jak Ty...słodki uśmiech a oczach błysk" "Wierze w to,że Ty dasz mi najpiękniejsze z chwil" Jestem Wyjątkowa I Wiesz O Tym ... Przypomnij Sobie Mój Smak I Dotyk ...
![]() |
#9617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kradne! pikny!
![]() |
#9618 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Lemonką, świetny opis
![]()
#9619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() * szczęście.. to ulotna chwila która skrapla się i spływa po policzku.. * łatwiej odbudować zburzone miasto niż zburzone zaufanie...
![]() ![]() |
![]() |
#9620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9621 |
Rozeznanie
|
.. w sercu ogień, w głowie bałagan ..
tekst piosenki .. mozna sobie wybrac ciekawe opisy .. Jesteś tą jedyną, miłością, moją nadzieją Moją dziką plażą, wspomnieniem x3 Którego nam nie odbiorą W moich oczach tamte gwiazdy Te chwile, serce z piasku na plaży Nieuchwytny obraz marzeń Jeden koc był dla nas całym światem Między ludźmi My, tylko My, Ja i Ty Nasze piękne sny Których nie skradnie nam juz nikt Te spacery nad brzegiem Znikająca słońca czerwień Niesieni na skrzydłach wiatru Za horyzont, kochaliśmy się Dzikość fal, słodkie spojrzenie Nasza miłość zapisana palcem na niebie Pragnę zostać tu, blisko Ciebie. Ref. Jesteś tą jedyną, miłością, moją nadzieją Moją dziką plażą, wspomnieniem x2 Którego nam nie odbiorą Byłaś dla mnie wszystkim Lecz odeszłaś niewiadomo gdzie Tylko w mojej głowie delikatny szept Przypomina jak pragnęłaś mnie Gdzie jesteś teraz Kiedy chłód poranku przeszywa mnie Co robisz teraz Kiedy każdej nocy budzę się i nie ma Cię Czy pamietasz jeszcze tę nasza piosenkę W rytm, której biły nasze serca Przy której chwila stawała sie piękniejsza Teraz siedzę sam z garścią piasku Fale już dawno zakryły brzeg Bedę czekał za Tobą Wiedząc, że nie zapomnisz mnie. Ref. Jesteś tą jedyną, miłością, moją nadzieją Moją dziką plażą, wspomnieniem x5 Którego nam nie odbiorą
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. Edytowane przez aaluniaa88 Czas edycji: 2007-05-15 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#9622 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś skromnie, bo tylko 3 opisy, wyłuskane ze świeżo przeczytanej książki
![]() ![]() Spełniam się w Twoich oczach... Właśnie dzięki takim chwilom świat wciąż się kręci... Jesteś absorbowaczem moich myśli ![]()
#9623 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9624 |
Zakorzenienie
|
która z Was pomoże mi sklecic z tego zdanie:
Sogar du weiss nicht wie sehr ich wolle dass, du an mir sturzst to mialo wyjsc: nawet nie wiesz jak bardzo pragne byś rzucił sie na mnie kumpela mi to tak przetłumaczyła ale nie wie czy dobrze może któras pomoze i poprawi błagam to bardzo wazne dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9625 |
Zadomowienie
|
If I could say what I want to say I'd say I wanna blow you... away
Avril Lavinge- Things I'll Never Say piekna nutka..
#9626 |
Przyczajenie
|
kiniaczq
![]() Akurat ten opis należy do moich ulubionych ![]() A dzisiaj mam * I żyli długo i .. Cii.. Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko...... przyznaje się bez bicia że gdzieś na wizażu wpadł mi w oko i tak samo samowolnie zapożyczyłam ![]() przy okazji niezobowiązująco wkleje jeszcze kilka opisów ![]() * Suma kątów za którymi tęsknię, jest na pewno większa od 360... *Chodź zwiedzimy sobie pięterko. *Świat Pełen Pokus Generalnie w maju nikt nie potrzebuje opisu na walentynki ale zawsze można sobie zapisać ![]() *Walentynki to święto paranormalne obchodzone przez pary sf-fic Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9627 |
Zakorzenienie
|
"..daj mi ręke patrz czarne gwiazdy na niebie!
pomyśl, że jedna z nich jest tylko dla Ciebie .. " |
![]() ![]() |
![]() |
#9628 |
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze:
ma nie mnie bo, na patrze słońce ![]() Srutu tutu peczek drutu "tak zróbmy to, tak żeby nikt nie widział" z listy: "Uciekam przed tym, co mnie goni i gonię tego, co przede mną ucieka" Dlaczego jeżyk zwija sie w kłębek?? Bo mu się nosek w pupci grzeje:P:P Za minutę trzeba będzie znowu wstawać i żyć!!!! "A to co unosi mnie, to...Twej miłości cud " Kocham Cię ... ![]()
#9629 |
Zakorzenienie
|
masz arcje
![]() ![]() ![]()
#9630 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a coś ode mnie: *I Don't Feel It Anymore . . . ![]() ![]() *KażdyMaChwileŻeByToWszys tko***nął,PatrzącWLustroJ akMuŁzyCiekną.. ![]() *Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie *Once more you tell those lies to me... /Jeszcze raz powiesz mi tamte kłamstwo ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.