|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
Cytat:
![]() I od razu po przyjściu do domu przykładaj zimne okłady! Mi się opuchlizna trzymała do tygodnia, + szczękościsk że nic nie mogłam do ust włożyć... Ale lekarz Ci na pewno wszystko wytłumaczy, powodzenia!
|
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Mam 13-letniego jamnika, który nie cierpi i nienawidzi kotów. Jak jakiegoś zobaczy to na grzbiecie robi mu się pręga i zachowuje się jak "opętany". Szczeka niemiłosiernie, a jak kot jest na drzewie to potrafi stać pod nim kilka godzin i szczekać. Co często kończy się chrypką....
![]() I tu jest pytanie. Czy dałoby się oswoić mojego jamnika z psem. Na mieście chodzi takie bezdomne kociątko bez ogonka, ja je często dokarmiam, daję mu mleczko, ale jest coraz zimniej i boję się o niego. Myślę nad tym aby przygarnąć tego kocurka. Jest jakaś szansa że mój jamnik zaakceptuje kotka ? Czy lepiej nie ryzykować ? boję się że pies może mu coś zrobić, tak jak pisałam wcześniej, jest bardzo uczulony na koty.
|
#4414 |
|
Konto usunięte
|
Jaka farba najmniej zniszczy włosy?
Chciałam pofarbować henną, ale "proces" za długo trwa żebym mogła sobie teraz na niego pozwolić
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje BIALEGO lakieru - ktory po pierwszym pomalowaniu jest juz bialy a nie perlowy i trzeba go klasc 3-4 razy, do 15 zl jakby dalo rade
polecicie jakas firme w jakiejs drogerii? ![]() moze rosmann? i jeszcze SREBRNEGO z drobinkami, takimi brokatowymi, do zdobienia. w rosmanie jest moze? ![]() Cytat:
1b wizyta - ogladaja i zlecaja pantomogram, bo musza widiec gdzie jest osemka, druga wizyta usuwanie. chyba ze ne siedzi w kosci - to tak mialam za pierwszym razem, usiadlam na 1 wizycie i usuneli;D ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;43559811]Jaka farba najmniej zniszczy włosy? Chciałam pofarbować henną, ale "proces" za długo trwa żebym mogła sobie teraz na niego pozwolić [/QUOTE]ja jestem weteran od farbowania ![]() * na blond dokladnie na moich najmniej casting i verona. i joanna. wellaton drogeryjny tez nie poniszczyl mocno . najmocniej syoss, loreal recital cos tam, kolestony welli z profesjonalnych. pallette - masakra. i londa masakra.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-11-04 o 17:21 |
|
|
|
|
#4416 |
|
damn good coffee
|
Miałam próbną wersję Microsoft Office, która właśnie mi wygasła. Mogę coś z tym zrobić?
Miałam wcześniej Office Starter (?) a teraz nie mam nic. Pilnie potrzebuję Worda.EDIT: A nie, jednak mam Nieaktualne.
|
|
|
|
#4417 |
|
Zadomowienie
|
Jak szybko otrzymuje sie ubezpieczenie, rejestrujac sie jako bezrobotny?
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
o, w temacie ubezpieczeń mam pytanie:
traci się je w momencie ukończenia studiów (wyczytałam gdzieś, że obowiązuje jeszcze przez 3 miesiące od obrony) czy w momencie ukończenia 26 roku życia (ubezpieczenie przy rodzicach)? Czy może to ubezpieczenie przy rodzicach obowiązuje tylko w trakcie nauki i teraz trzeba się zarejestrować na bezrobociu? Nie wiem
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam cere zmeczona i przesuszona w niektorych miejscach, ale jednoczesnie bardzo duzo wagrow. czy seria 5 takich zabiegow: Kompleksowa odnowa twarzy: oczyszczanie manualne z mikrodermabrazją diamentową lub mezoterapią bezigłowa z użyciem ampułki Murier Paris i zakończoną maską algową cos mi pomoze? odswiezy cere i zlikwiduje wagry?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4422 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoras z Was bylaby w stanie mi pomoc? Chodzi o numeracje wagonow w pociagach tlk. W sensie jaki nr wagonu jest na koncu a jaki na poczatku? Mam na bilecie wagon 16 i nie wiem czy to srodek czy koniec.
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam, może odnajdziesz swój pociąg: http://intercity.pl/l/na-skr%C3%B3ty...-pociagow.html Edytowane przez eibhlin87 Czas edycji: 2013-11-04 o 18:12 |
|
|
|
|
#4426 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie kupie fajne kapcie meskie? Patrzyłam w deichmanie ale byly tylko takie które mają zamknięte pięty (nie wiem jak to opisac, chodzi mi o to zeby byly cale plaskie, nie mialy wyzszego zakonczenia) a kupuje rozmiar na oko i nie chce zeby byly niewygodne.
|
|
|
|
#4427 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Odczekam trochę, pogadam ze współlokatorką lekarką, tylko coś na nią właśnie trafić nie mogę. |
|
|
|
|
#4428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uratowalas mi zycie, nie bede sie denerwowac bo mimo ze 16 na srodku nie jest to na samym poczatku/koncu tez nie jest. Od czasu tego duzego zderzenia dwoch pociagow mam paniczny strach przed jazda na poczatku albo koncu pociagu.
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Zadomowienie
|
Przy rejestracji jako bezrobotna musze dawac oryginały dyplomow czy oni je skseruja czy ja moge przyniesc ksero?
|
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
Które butki według Was fajniejsze?
|
|
|
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43561077]Masz tylko ewuś raczej pokaże, że jesteś nieubezpieczona
![]() Ale jeszcze 4 miesiące od daty egzaminu masz prawo chodzić do lekarza itp.[/QUOTE] Dokładnie tak, nazywa się to ładnie "uprawnienie do ubezpieczenia". |
|
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w ogóle nie dawałam dyplomu tylko wzięłam zaświadczenie z uczelni że skończyłam studia. A jak przyniesiesz dyplomy to oni skserują, przynajmniej u mnie tak robili z resztą dokumentów
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Czy na USG jamy brzusznej można iść w trakcie okresu?
Czy pęcherz musi byc pełny? |
|
|
|
#4437 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym i ja mieć bloga
![]() ale jestem totalnie zielona. na czym najlepiej zacząć swoją przygodę? blogspot? czy inne cudo?
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam właśnie w Rossmannie, firmy Wibo. Wystarczą maksymalnie dwie warstwy żeby było całkowite krycie, jest tani, ale jeśli chodzi o trwałość to niestety żadnej rewelacji nie ma.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

mi wlasnie beda rozcinac dziąslo i wyciagac ją, bo sie schowala pod koscia i nie chce wyjsc

Czy lepiej nie ryzykować ? boję się że pies może mu coś zrobić, tak jak pisałam wcześniej, jest bardzo uczulony na koty.
polecicie jakas firme w jakiejs drogerii? 

uratowalas mi zycie, nie bede sie denerwowac bo mimo ze 16 na srodku nie jest to na samym poczatku/koncu tez nie jest. Od czasu tego duzego zderzenia dwoch pociagow mam paniczny strach przed jazda na poczatku albo koncu pociagu.