Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 25 40,98%
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 3 4,92%
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 2 3,28%
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 15 24,59%
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 0 0%
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 16 26,23%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-04, 20:59   #4501
teQiba
Moderator

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja też już wiem na jaki tytuł zagłosuje

Wstawcie sondę
Ale to juz?
Nikt nic wiecej nie bedzie rymowal?
Stary 2013-11-04, 21:00   #4502
bebe97
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
A ja tak lubię Pepco...
Do wszystkich większych zakupów zawsze się przygotowywałam - sam sedes wybierałam chyba z dwa tygodnie siedząc non-stop na stronach producentów Teraz mam jeszcze czas, ale wybór kocyka to dla mnie jakiś tydzień przeglądania neta
Podaj rękę siostro luksfery wybierałam przez 3 tygodnie i to tylko między chmurką a falą
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 21:04   #4503
amelka2006
Raczkowanie

Bardzo Wam dziękuje za miłe komentarze. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. Amelka też promienieje z radości.
Dużo zdrówka życzę mamusiom, które dopadło przeziębienie. Mój mąż leży rozłożony. Na dodatek wyrzuciłam go z sypialni, żeby zarazy nie siał. Kładę się spać. Życzę miłych i spokojnych snów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
amelka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 21:08   #4504
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
A ja tak lubię Pepco...
Do wszystkich większych zakupów zawsze się przygotowywałam - sam sedes wybierałam chyba z dwa tygodnie siedząc non-stop na stronach producentów Teraz mam jeszcze czas, ale wybór kocyka to dla mnie jakiś tydzień przeglądania neta
Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Podaj rękę siostro luksfery wybierałam przez 3 tygodnie i to tylko między chmurką a falą
No to piona
bo ja mam tak samo, nad wózkiem myślę już drugi miesiąc, kocyki i pościel będę wybierać chyba z 2 tygodnie
Stary 2013-11-04, 21:28   #4505
thidien
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
no widzisz, mówilam Ci że na pewno znajdziecie coś sensownego wózek już u Was w domku?
4 koła ma i jeździ - to najważniejsze (na razie jeździ z mężem w samochodzie, wróci za godzinę do domu to się rozstawimy i będziemy jutro się bawić
ciężkie to to, ale z czasem wyrobi mi się 'bicho' :P
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 21:31   #4506
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Uciekam spać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 21:47   #4507
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Tak, to jest stópka. Szkoda, że tego filmu w 3d z brzuszka nie mogę pokazać. To dopiero są emocje. Taki live z brzuszka- rewelacja. Polecam wszystkim. Zapłaciłam 180 zł ale nie żałuję ani jednej wydanej zlotowki. Nie ma lepszej pamiątki dla dziecka.
Echo serca będzie robione we Wrocławiu w Klinice Ginekoligicznej. Ma je robić jakiś fachowiec od kardioligii płodu. Mój gin da mi skierowanie w 20 tc gdy mi zrobi drugie usg genetyczne.
stópka jest boska

Cytat:
Bardzo Wam dziękuje za miłe komentarze. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. Amelka też promienieje z radości.
Dużo zdrówka życzę mamusiom, które dopadło przeziębienie. Mój mąż leży rozłożony. Na dodatek wyrzuciłam go z sypialni, żeby zarazy nie siał. Kładę się spać. Życzę miłych i spokojnych snów
Mojego też przeziębienie rozłożyło i biedny będzie dziś spać na kanapie w salonie

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
4 koła ma i jeździ - to najważniejsze (na razie jeździ z mężem w samochodzie, wróci za godzinę do domu to się rozstawimy i będziemy jutro się bawić
co prawda to prawda

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 21:54   #4508
Trisdom
Zadomowienie

Ja tez juz wiem jaki tytul jest moim faworytem- im prosciej tym lepiej.
Mala buszuje wieczornie, ja juz leze, takze dobranoc

Edytowane przez Trisdom
Czas edycji: 2013-11-04 o 21:56
Trisdom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 22:25   #4509
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu buszowałam z Tż po sklepach galerianych H&M, C&A i inne ale spodni ciążowych z tym panelem nie znalazłam przez co byłam nie w humorze (biedak tż) chyba słabo się starałam, co nieco wydałam ale zależało mi na tych spodniach dżinsowym z panelem a tu

przed świętami umarła moja koleżanka, 24 lata. Zagłodziła się bo chłopak, a raczej narzeczony, zostawił ją przed ślubem.
Ja w H&M ostatnio kupiłam jeansy z panelem. Spory wybór nawet mieli.

Bardzo mi przykro z powodu Twojej koleżanki Rodzina nie zauważyła że coś się z nią dzieje?
Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=UGClpnIDpCM puściłam to żeby się zrelaksować a mały zaczął fikać w brzuszku chyba mu się spodobało
OOOO. To i ja spróbuje.

Cytat:
A oto Elena
Cudna
Cytat:
od wczoraj słucham kołysanek, dwa razy zasypiałam przy instrumentalnych, a coś jeszcze powrzucam na lapa do spania, wole takie bez słów, ale znalazłam też taka bardziej dla bobasa, fajna
http://www.youtube.com/watch?v=V9-tw7sVDwM
Faktycznie fajniutka. A ja uwielbiam taką http://www.youtube.com/watch?v=QWfQc9oyLQU - mama i babcia mi w dzieciństwie ją śpiewały

Cytat:
Czyli co, 18-stego na wizycie gin mi pokaże bułeczkę?
a kiedy dają niespodzianki?
To może 18-22.11 niespodzianki?

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

A i moje propozycje, a co sobie będę żałować
Buszują w brzuszkach bystrzachy, wiosną będzie ubaw po pachy
Maluszki fikołki fikają, mamusie na kolejne kopniaki czekają

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 23:05   #4510
mona1
Zadomowienie

Dobranoc mamuśki
Stary 2013-11-05, 04:42   #4511
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

normalka, jak sie psuje to wszystko naraz
nie wiem czy dobrze zrozumialam, mieszkacie z tesciowa, pod jej nieobecnosc zrobiliscie remont a ona nic nie powiedziala
Zrobiliśmy remont swoich pookoi tzn takie odświeżenie u małego trochę rewolucji bo nowe meble łóżko i fototapeta piękna ale ją kleić to trzeba mieć anielską cierpliwość no i mówimy jej że jak my zaczeliśmy to ona powinna ruszyć przedpokój a ona na to że jej nie przeszkadza i ona nie chce no to mieszkanie samo za nią zdecydowało no jak się nic nie robi przez 15 lat to kiedyś to rypnie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Ja tez juz wiem jaki tytul jest moim faworytem- im prosciej tym lepiej.
Mala buszuje wieczornie, ja juz leze, takze dobranoc
Ja też jestem za jak najprostszym tytułem
Dzisiaj mam dużo nauki jutro mam kolokwium z inżynierii procesowej i jeszcze się za to nie wzięłam a tak mi się nie chcę że ojej po za tym to od wczoraj zjadłam paczkę krówek taką miałam ochotę i w ogóle to strasznie wcześnie chodzę spać i i przez to tak rano wstaje przynajmniej pies korzysta..
Jeszcze anegdotka o teściowych mojej sąsiadki rodzi za 2 tygodnie też z nią mieszkają i któregoś dnia się jej pyta a macie już wózek ona że tak od siostry a na to teściowa a kółka ma?? poprostu mnie tym wczoraj rozwaliła na łopatki
Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 07:09   #4512
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Ja tak na szybko odpisuję, bo na 9.00 mam wizytę u gina, a muszę się jeszcze ubrać Jak coś pominęłam to przepraszam

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Amelko, gratuluję Elenki! Ja mam wizytę w przyszłym tyg., mam nadzieję na tak samo dokładne USG i na to, że wreszcie poznam płeć maluszka, choć wydaje mi się, że to będzie chłopiec.

Wiem, wiem, cały czas to sobie powtarzam ale czasami mam już tylko ochotę wybuchnąć płaczem. Na rodziców w zasadzie nigdy nie mogłam szczególnie liczyć i obawiam się, że nie przylecą, że nie pokochają, nie zachwycą się maleństwem.... Oni sami są nieudanym małżeństwem, nigdy z nami nie rozmawiali (ze mną i braćmi), nie wspierali itd., a to co pamiętam z dzieciństwa to ich wieczne kłótnie, problemy itd. Mama choruje na depresję, i zawsze trzeba było uważać, żeby jej nie martwić, ja zawsze wchodziłam między nich w czasie awantur, broniłam mamy, itd. Do czasu byłam w pewnym sensie 'córeczką tatusia' ale to się zmieniło jak 'zawiodłam' (rozwiodłam się), teraz pewnie ma o mnie jeszcze gorsze mniemanie, zresztą nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek pocieszył mnie, pochwalił, obdarzył jakimś ciepłym słowem. Mama zawsze się zamartwiała, ojciec zawsze narzekał, tak to wyglądało. Nie sądzę, że po narodzinach dziecka to się zmieni. Zawsze marzyłam o tym, żeby z domu jak najszybciej wyjść, zresztą pierwsza się wyprowadziłam, mimo że mam 2 starszych braci, czasem myślę, że to też może przez to moje nieudane związki. Może gdybym nie czuła takiego parcia, żeby z domu wyjść, żeby stworzyć swój własny dom, rodzinę, rozsądniej dobierałabym partnerów...
Najgorzej, że teraz, zmuszona sytuacją, mieszkam z nimi. Generalnie jest to bardzo zimny dom, prawie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy, nikt nigdy nie żartuje, nie śmieje się itd., a ja znowu marzę tylko o tym, żeby się stąd wynieść. Niestety na razie nie poradziłabym sobie finansowo. Nie mam stałej umowy, i to kolejna sprawa, która mnie dobija .
A dziś z ojcem poszło o to, gdzie postawimy łóżeczko. Jak wyraziłam swoje, odmienne od niego zdanie, usłyszałam 'a rób sobie co chcesz'. Tak właśnie u mnie wyglądają rozmowy i tak właśnie wygląda ich wsparcie.
Nawet w pierwszym odruchu chciałam dzwonić do ojca dziecka, ale wiem, że na niego nie mogę liczyć, że się nie zmieni, że to byłoby błędne koło....
Znów się rozpisałam, sorry, ale aż się poryczałam z tego wszystkiego.

Ale czad! Ja wciąż czekam na tę chwilę, bo jak na razie czuję co najwyżej delikatne muśnięcia.

No widzisz, mój tata, który sam nie był przykładnym ojcem i mężem, twierdzi, że ludzie się zmieniają, że to ja jestem uparta, że jeszcze będę tego żałować itd. Czasem mam wrażenie, że nie ważne jak, nie ważne z kim, byleby tylko był problem z głowy....

Co do dziadków, rozpisałam się już wyżej. Tak, mam przyjaciółkę, zresztą ona sama jest też samotną mamą, tyle, że jej syn ma już 16 lat, i jest chyba jedyną osobą, która mnie wspiera, i dzięki jej za to.
Trzymam kciuki za sprawę z najmem/mieszkaniem, mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże po Twojej/Waszej myśli.

Mam nadzieję, że tak będzie, nie ze względu na mnie, czy na poczucie 'i dobrze Wam tak', ale ze względu na maleństwo, przecież ono nic tu nie zawiniło, i o ile ja jeszcze mogę znieść gromy itd. to nie pozwolę, by ktoś dał choć przez moment odczuć dziecku, że jest niechciane, nieakceptowane, nie na miejscu.

Eh, wróciłam z jednych zajęć, zaraz zaczynam kolejne, ojca nie było już w domu, a ja naładowana złością, wykrzyczałam to mamie, że nie mam u nich wsparcia itd., i oczywiście już tego żałuję, i się o nią martwię itd.
Wiem, że to przechodzisz to trudne, ale dziecko ci wszystko wynagrodzi. Kopniaczki sprawiają wiele radości (pogrubiłam ci )

A tak w ogóle to w SR mówili, że im spokojniejsza mama tym dziecko bardziej dokazuje. Może spróbuj się trochę odprężyć, zrobić coś dla siebie? Myślę, że wtedy poczujesz maleństwo

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Ja też chciałam kupić bo ceny fajne ale usłyszałam, że po praniu wyglądają jak szmaty
Nie strasz mnie Ja chciałam się tam zaopatrzyć w ciuszki, bo w lumpie nie ma wszystkiego

Cytat:
a dodam jeszcze jedno, we wszystkich św. u nas śliczna pogoda co mnie bardzo ucieszyło ale przed świętami umarła moja koleżanka, 24 lata. Zagłodziła się bo chłopak, a raczej narzeczony, zostawił ją przed ślubem. Cholera i czym się tak przejęła, takim bucem w dodatku Byłam w szoku ... ale na pogrzeb nie poszłam bo córcia mi przychorowała i musiałam być przy niej ale i tak bym nie poszła, ze względu na dzidziusia.
Straszne. Też znam taką historię, ale teraz nie mam czasu pisać. Jak będziecie chciały to napiszę

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość

koziemleko - pisałaś ostatnio żeby nie głaskać nadmiernie swojego brzucha i dzisiaj mi gin to samo powiedział. Mam wrażenie że mi ten brzuch często twardnieje, aż nie mogę pleców rozprostować i powiedział żeby macicy nie "drażnić" i nie dotykać w nadmiarze brzuchu bo to może powodować stawianie się macicy i uczucie dyskomfortu.
Uratowałaś mój honor

Cytat:
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratki. Cieszę się z tej mojej córeczki ogromnie. Mona do Poradni Genetycznej chodzę bo na pierwszym usg genetycznym przezierność karkowa była w górnej granicy normy. I muszę bardzo kontrolować serduszko Eleny. Po 20 tygodniu będziemy robić echo serca. Ale wszystko wskazuje, że wszystko jest w porządku. Malutka ma 141 gramów. Serce bije cudnie. We wszystkich konczynach 5 paluszków i reszta też w normie. I zaczynam czuć już ruchy Malutkiej
Także dostałam swój najwspanialszy prezent na 29 urodziny
A oto Elena

Gratulacje

Ja też zaraz lecę na USG. Okropnie się nim stresuje nie mogłam przez to spać w nocy Mam worki pod oczami, aż do kolan i ogólnie mam zły dzień. Trzymajcie kciuki, żeby na usg nie wyszło nic złego.
O matko za 20 minut wychodzę, a jestem w pidżamie
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 07:57   #4513
asienka213
Wtajemniczenie

dzien dobry

znowu zaspalam

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
Jeszcze anegdotka o teściowych mojej sąsiadki rodzi za 2 tygodnie też z nią mieszkają i któregoś dnia się jej pyta a macie już wózek ona że tak od siostry a na to teściowa a kółka ma?? poprostu mnie tym wczoraj rozwaliła na łopatki
Miłego dnia
to sie nazywa inteligencja

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Ja też zaraz lecę na USG. Okropnie się nim stresuje nie mogłam przez to spać w nocy Mam worki pod oczami, aż do kolan i ogólnie mam zły dzień. Trzymajcie kciuki, żeby na usg nie wyszło nic złego.
wszystko bedzie dobrze, trzymam

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:06   #4514
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
Pewnie mąż do parku pobawić się poszedł ?? Oni tak ściemniają, że ich to nie jara

Cytat:
Ja tak na szybko odpisuję, bo na 9.00 mam wizytę u gina, a muszę się jeszcze ubrać Jak coś pominęłam to przepraszam

będzie gitara

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:11   #4515
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj bez internetu - nie sądziłam że odwyk od wizażu jest tak trudny Naraszcie dzisiaj już mam.
Zaraz Was ponadrabiam. Byłam dzisiaj u gina i oficjalnie zaczęłam od dziś L4 Miałam robiony ten wymaz z pochwy, pisałyście że to bolesne, ale mnie w ogóle nie bolało. Faktycznie był to wymaz robiony takim patyczkiem jak do uszu, więc może wy miałyście coś innego robione Dostałam skierowanie na morfologię, mocz, tokso, glukozę więc ogólnie jestem zadowolona ze zmiany lekarza, mimo tych krętactw ze zwolnieniem.

Kupiliśmy dzisiaj dla młodego pierwszą zabawkę pluszową kostkę z wystającym metkami, grzechotką, lusterkiem
Za wizytę, l4 i zabaweczkę

thidien Za wózek. Fajnie, ze myślicie nad zmianami bo jak piszesz to widzę, że są konieczne tak strasznie ciaśniutko mieliście. żeby wam się udało załatwić wszystko tak jak będziecie chcieli

frogutka zazdroszczę filmiku, my nie będziemy mieć takiej pamiątki, ale myślę że obraz jaki zobaczymy na pewno utkwi nam w pamięci

Cytat:
jeżeli chodzi o ciuchy z pepcko to ja tam kupuję dla córci i nie narzekam. Co prawda niektóre po praniu lekko się rozciągają ale nie wszystko zależy co się kupi i z jakiego materiału. W crocodilio też kupuję i innych i też zdarza się że po praniu wyglądają nieco inaczej.

a dodam jeszcze jedno, we wszystkich św. u nas śliczna pogoda co mnie bardzo ucieszyło ale przed świętami umarła moja koleżanka, 24 lata. Zagłodziła się bo chłopak, a raczej narzeczony, zostawił ją przed ślubem. Cholera i czym się tak przejęła, takim bucem w dodatku Byłam w szoku ... ale na pogrzeb nie poszłam bo córcia mi przychorowała i musiałam być przy niej ale i tak bym nie poszła, ze względu na dzidziusia.
1. Ubranka z pepco nie wszystkie wydają się złe, niektóre faktycznie są z takiego materiału uszyte, że jak ostatnio miałam ochotę na zakupy, poszłam tam i popatrzyłam to już mi całkiem przeszło i nie poszalałam

2. OMG!! Jak można się zagłodzic na śmierć nikt nic nie zauważył okropne... Ja też się w wakacje dowiedziałam, że moja koleżanka z liceum zmarła po dwuletniej walce z rakiem piersi a to wszystko dlatego, że lekarz na początku to zbagatelizował

amelka2006 brawa dla Elenki

elunka88 trzymaj się cieplutko

koziemleko
a co tam słychać u małego futrzaka???
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

Edytowane przez monkaa321
Czas edycji: 2013-11-05 o 08:16
monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:24   #4516
margo80
Zakorzenienie

trudno za Wami nadążyć

Justine - wszystko już dziewczyny napisały, więc tylko się mogę powtórzyć - walcz o swoje!

Virginia - jesteś w trudnej sytuacji, ale podjęłaś najlepszą z możliwych decyzji. wierzę, że ze wszystkim sobie poradzisz

Amelko - gratuluję Elenki

jestem za tym, żeby ten tydzień był dziewczyński, bo mam w piątek usg w poradni genetycznej

Koziemleko - kciuki za wizytę!

poza tym gratuluję też udanych zakupów tym z Was, które się pochwaliły.

mam propozycję, żeby w Klubie stworzyć wątek kulinarny i wklejać tam przepisy, które tutaj się pojawiły. (choć nie wiem, czy się tam dostanę :P)

mam też propozycję tytułu

Polmetek za nami, wiosna będziemy mamami.

klawiatura mi się przsetawila i zniknely polskie znaki, jak mam to odkrecic

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:27   #4517
monkaa321
Zakorzenienie

ctrl+shift ?? tylko że to jest chyba jak się literki pozamieniają miejscami

A ja sobie właśnie słucham kołysanek i mi dzidzia się uspokoiła od razu. no i nie wiem czy to od tego czy po prostu sobie poszła spać
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

Stary 2013-11-05, 08:29   #4518
margo80
Zakorzenienie

chyba się udało, dzięki

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:32   #4519
asienka213
Wtajemniczenie

to ktora umie zrobic ta ankiete do tytulu bedziemy wybierac, bo propozycji juz chyba mamy dosc

Stary 2013-11-05, 08:33   #4520
Ela87
Zakorzenienie

To chyba musi założyciel tematu zrobić, czyli Teqiba

Stary 2013-11-05, 08:35   #4521
monkaa321
Zakorzenienie

czekamy

Stary 2013-11-05, 08:37   #4522
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
To chyba musi założyciel tematu zrobić, czyli Teqiba
aaa no to czekamy

Stary 2013-11-05, 08:56   #4523
lutien
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Czytam was, ale nie nadążam odpowiadać. W końcu się lepiej czuję, więc ostro zabieram się za rozkręcanie firmy, bo musze naszyć kupę rzeczy dziecięcych na jarmark świąteczny.
Co do Pepco to ja chyba nigdy nie kupiłam tam badziewia. Ale też trzeba wybierać dobre jakościowo materiały, patrzeć na wykończenie. Ale w sumie wszędzie trzeba na to patrzeć Często nawet w hipermarketach za 5zł kupowałam ciuszki i były ok a firmówki się rozciągały i deformowały.

Ja mam w czwartek wizytę u lekarza Ale ten miesiąc szybko zleciał...
9. grudnia mam kolejne prenatalnie. Aha - i termin porodu to 25. 04, dziecko II (poprosiłabym o wpis na listę na 1 stronie).
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 09:03   #4524
111kicia111
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!
Troche mnie nie było ale na szczeście nadrobiłam Was.

amelka2006 gratuluje córeczki! Piekne zdjęcie.

koziemleko trzymam kciuki za wizytę!

A ja kupiłam torbe podrózna, żeby miec do czego sie spakowac do szpitala, koszule do karmienia i szlafrok. Jeju ale mi sie nie podobaja te koszule i szlafroki- wygladam w tym jak stara babcia Dobrze że tylko w szpitalu to ubiorę.

Wczoraj kupiłam w lumpku 3 sweterki dla syncia za 26 zł. Pani w lumpku wyciagnełam mi cała wielka reklamówke ciuszków w małych rozmiarch i wybierałam. Cena przeciętnie 5-6 zł za body, pajacyki ale nic nie brałam z tych rzeczy bo mam od bratowej. Ale tak ogólnie to sie opłacało bo ciuszki wogóle niezniszczone, niektóre jak nowe.

Od dwóch dni siedze na alle i próbuje kupic sobie legisny ciazowe ocieplane i nie moge sie zdecydować. Moze któras kupiła i poda linka. zalezy mi żeby były mocno ocieplane na zime. Zastanawiam sie nad tymi http://allegro.pl/legginy-ocieplane-...622979805.html i tymi http://allegro.pl/ocieplane-legginsy...673470603.html Nie wiem tez jaki rozmiar wziąc bo chcem żeby pasowały teraz i były dobre do końca ciazy. Moze doradzicie mi!
111kicia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:04   #4525
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Jestem za tytułem mamusie marcowo-kwietniowe bez rymowanek!

Pepco- pewnie jak w każdym sklepie znajdziemy tak dobre jakościowo ciuszki i te gorsze, ja zamierzam kupić tam troszkę ubranek

Coś jeszcze miałam napisać lecz zapomniałam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:25   #4526
Castia
Wtajemniczenie

bry

i gdzie nowy wątek?

kicia ja też poluję na jakieś legginsy. mam takie jedne jak ten sprzedawca rachel ale nie ciążowe i strasznie się tak skulkowały podobały mi się bardzo bo takie i eleganckie i zwykłe zarazem. do wszystkiego pasowały
i teraz nie wiem jakie kupić

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-11-05 o 09:27
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:26   #4527
Ela87
Zakorzenienie

Jeszcze 500 postów.

Dalej SPAMUJEMY

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 09:26   #4528
agunia4ever
Zadomowienie

lutien jaki Ty masz wzruszający cytat w podpisie cudowny

Cytat:
Napisane przez 111kicia111 Pokaż wiadomość
Od dwóch dni siedze na alle i próbuje kupic sobie legisny ciazowe ocieplane i nie moge sie zdecydować. Moze któras kupiła i poda linka. zalezy mi żeby były mocno ocieplane na zime. Zastanawiam sie nad tymi http://allegro.pl/legginy-ocieplane-...622979805.html i tymi http://allegro.pl/ocieplane-legginsy...673470603.html Nie wiem tez jaki rozmiar wziąc bo chcem żeby pasowały teraz i były dobre do końca ciazy. Moze doradzicie mi!
Ja też bym chętnie kupiła ale właśnie nie wiem które są naprawdę dobre.

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:31   #4529
amelka2006
Raczkowanie

Cytat:

Wiem, że to przechodzisz to trudne, ale dziecko ci wszystko wynagrodzi. Kopniaczki sprawiają wiele radości (pogrubiłam ci )

A tak w ogóle to w SR mówili, że im spokojniejsza mama tym dziecko bardziej dokazuje. Może spróbuj się trochę odprężyć, zrobić coś dla siebie? Myślę, że wtedy poczujesz maleństwo

Nie strasz mnie Ja chciałam się tam zaopatrzyć w ciuszki, bo w lumpie nie ma wszystkiego

Straszne. Też znam taką historię, ale teraz nie mam czasu pisać. Jak będziecie chciały to napiszę

Uratowałaś mój honor

Gratulacje

Trzymamy kciuki z całych sił

amelka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:52   #4530
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
czekamy
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
aaa no to czekamy
Nikt juz nic nie wymysli?
No to ok, zaraz sie tym zajme

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości