Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 07:08   #2371
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Hej

Pobudka śpiochy
Jestem obudzona ale zbieram się na zajęcia
Stary 2013-11-05, 07:12   #2372
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Ja wstalam i szykuje Bube do szkoly. A jak wyjdzie do wracam do wyra
Stary 2013-11-05, 07:26   #2373
Elfka86
Zakorzenienie

Też bym wróciła do wyra

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

ale pogoda zimno i leje
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 07:36   #2374
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym wróciła do wyra

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

ale pogoda zimno i leje
No pogoda do d*** niestety
Stary 2013-11-05, 08:12   #2375
Jagatka_N
Zakorzenienie

ja też szykuję się do pracy, Tż poleciał po pieczywo

A pogoda u mnie tragiczna, zimno, ciemno, wieje, pada
Stary 2013-11-05, 08:25   #2376
Karoloo
<3 <3 <3

chce do łóżka, do TŻ w domu będę dopiero ok 22

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:26   #2377
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj było 12h, dziś 12h, jutro i pojutrze też po 12h muszę zajść, bo tu przyrosnę
no trza zajść
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:28   #2378
krusia83
Raczkowanie

U mnie dziś też tragiczna pogoda i najchętniej wskoczyłabym z powrotem do łóżka. No ale niestety siedzę w pracy

Wczoraj miałam wizytę u gina i w sumie jestem w miarę zadowolona. Zrobił mi usg, pokazał że jest ładny pęcherzyk na prawym jajniku, że endometrium też już ładnie urosło i że w ciągu 2-3 dni powinna być owulacja. No i żeby przyjść do niego jeszcze jutro to zrobi monitoring i zobaczymy co dalej będzie się działo.

Powiedział, żeby serduchować wczoraj a dziś zrobić przerwę i jutro znów próbować, żeby dać czas na regenerację żołnierzyków. No i jak przyjdę jutro to wtedy zobaczy co dalej z tymi plamieniami moimi czy wysłać mnie najpierw na badanie czy od razu mi dać luteinę. Acha, no i dał mi receptę na dużo większą dawkę kwasu foliowego.
Stary 2013-11-05, 08:34   #2379
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
3 tabletki w czasie @ chyba az takiego
zla nie wyrzadza Poza tym zawsze przez pierwsze 2-3 dni zginam sie z bolu, wiec go wyprzedzam i tym sposobem do mnie nie dochodzi. Swoja droga nie wiedzialam, ze to takie zlo Wysłane z mojego GT-I9300
nie bierz na pusty zoladek

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
daj zaświadczenie i po krzyku ja tak zrobiłam, bo sama nie wiedziałam co powiedzieć, bo się bałam w sumie
ja dałam usg ale tylko rzucili okiem

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Jeszcze nie zdążyłam Was poczytać, zaraz to nadrobię, widziałam tylko, że poruszałyście ciężkie tematy , dyskusja wrze...
Ja już po wizycie!
Dzidziuś jest, ma 9 mm według usg to 6t6d, więc zaledwie dwa dni różnicy co do ostatniej @. Serduszko bije , nie słyszałam, ale widziałam jak pięknie pulsuje Wszystko w porządeczku a ja jestem szczęśliwa
Ślę Wam mnóstwo pozytywnych fluidków:
:mag ia:: magia::magi a:
no to pięknie , masz zdjęcie?

(kicia) witaj w klubie żywieniowców, ja już skończyłam studia
dużo dałaś na ślub, my daliśmy ok. 300zł i w tym był organista i wszelkie dekoracje koscioła, dalismy ile uważalismy, nie było cennika

PannaMagda

edit: nie zacytowało mi wszystkiego, tyle nadrabiałam a teraz nie pamietam grr :/

Edytowane przez skubana
Czas edycji: 2013-11-05 o 08:36
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:51   #2380
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Już wróciłam ze spaceru . Ładnie jest, ale cholernie zimno brrrr. Już wyjęłam zimową kurtkę na poranne i wieczorne spacery z psiakiem .
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:59   #2381
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
U mnie dziś też tragiczna pogoda i najchętniej wskoczyłabym z powrotem do łóżka. No ale niestety siedzę w pracy

Wczoraj miałam wizytę u gina i w sumie jestem w miarę zadowolona. Zrobił mi usg, pokazał że jest ładny pęcherzyk na prawym jajniku, że endometrium też już ładnie urosło i że w ciągu 2-3 dni powinna być owulacja. No i żeby przyjść do niego jeszcze jutro to zrobi monitoring i zobaczymy co dalej będzie się działo.

Powiedział, żeby serduchować wczoraj a dziś zrobić przerwę i jutro znów próbować, żeby dać czas na regenerację żołnierzyków. No i jak przyjdę jutro to wtedy zobaczy co dalej z tymi plamieniami moimi czy wysłać mnie najpierw na badanie czy od razu mi dać luteinę. Acha, no i dał mi receptę na dużo większą dawkę kwasu foliowego.
no to super, że wszystko dobrze, że jest ładny pęcherzyk w takim razie serduszkujcie daj znać po jutrzejszej wizycie

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Już wróciłam ze spaceru . Ładnie jest, ale cholernie zimno brrrr. Już wyjęłam zimową kurtkę na poranne i wieczorne spacery z psiakiem .
u nas też ładnie, ale ziiiiimno chyba też muszę zmienić kurtkę, bo chodzę w cienkim płaszczyku - rano jak idę do pracy to troszkę za zimno mi już w nim jest
23.06.2011
01.06.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 09:01   #2382
wik_and_ola
Zadomowienie

Hej babole!
Miałam Was dziś ponadrabiać, ale mam taki sajgon w pracy, że nie dam rady Wczoraj mnie nie było w robocie, a tu mnie terminy gonią, urwanie głowy Musże to ogarnąć to może jutro znajdę więcej czasu na wizaż...

Cytat:

Czyli wizyta udana, wiadomo jak działać, wszystko przygotowane, tylko najazd żołnierzyków potrzebny. Powodzenia!!!

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
nie bierz na pusty zoladek

ja dałam usg ale tylko rzucili okiem

no to pięknie , masz zdjęcie?

(kicia) witaj w klubie żywieniowców, ja już skończyłam studia
dużo dałaś na ślub, my daliśmy ok. 300zł i w tym był organista i wszelkie dekoracje koscioła, dalismy ile uważalismy, nie było cennika

PannaMagda

edit: nie zacytowało mi wszystkiego, tyle nadrabiałam a teraz nie pamietam grr :/
Zdjęcie dostałam, ale dziś nie dam rady wrzucić, może jutro znajdę czas
Stary 2013-11-05, 09:06   #2383
krusia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
u nas też ładnie, ale ziiiiimno chyba też muszę zmienić kurtkę, bo chodzę w cienkim płaszczyku - rano jak idę do pracy to troszkę za zimno mi już w nim jest
Ja to ostatnio to w ogóle nie wiem jak się ubierać. Bo rano właśnie ciut za zimno a znów jak wychodzę po pracy to jest za ciepło. Także chyba jeszcze poczekam z zimową kurtką coby zimy za szybko nie przywołać
Stary 2013-11-05, 09:10   #2384
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej picze

Wracam po długim weekendzie wypoczęta i zwarta do dalszej walki widziałam, że poruszałyście tematy religijne ale zostało wszystko powiedziane więc nie wchodźmy butami do cudzego życia

Elfka, manieczka trzymam kciuki za zakończony pomyślnie cykl
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:14   #2385
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
a na codzień też jeszcze śmigam w cienkim płaszczyku, tylko cieplejszy szalik mam . Ale już na spacery to za zimno w takim wydaniu brrrr

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej picze

Wracam po długim weekendzie wypoczęta i zwarta do dalszej walki widziałam, że poruszałyście tematy religijne ale zostało wszystko powiedziane więc nie wchodźmy butami do cudzego życia

hej
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:17   #2386
vioris
Zakorzenienie

Cześć babloki
Córkę poszedł tż zaprowadzic do szkoły a ja pod prysznic wskakuję i niedługo też idę na to szkolenie Tak mi się nie chce z domu wychodzić w taką pogodę ehh

Cytat:
no to mam podobnie. Kiedyś byłam szczuplutka i tak jak Ty gdy przytyłam 8 kg to była dla mnie masakra. Ale teraz też inaczej na to patrzę - cyc jest, biodra też, jedynie udka mogłyby być ciut mniejsze póki co uważam, że tragedia nie jest. Mówię sobie, że po ciąży może uda mi się troszkę zrzucić

a @ niech nie przychodzi, choć wiem co czujesz, bo ja też się boję, że przylezie... I piersi mocno bolą-tak jak zwykle przed@...
To chyba mamy podobną figurę, bo ja też ubolewam nad udkami Właściwie to nad nogami, uda i łydki mam raczej za duże w porównaniu do reszty ciała, chociaż nie jest to chyba bardzo tragiczne Coś takiego podobnego http://i.pinger.pl/pgr297/c8bce762002d57b54e8c96a7 Marzą mi się takie szczuuuuplutkie nogi I pomyśleć, że takie kiedyś miałam i sobie myślałam, że zawsze będę taka szczupła A moja mama mówiła: zobaczysz, kiedyś nie będziesz tak myśleć no i oczywiście miała rację

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
chce do łóżka, do TŻ w domu będę dopiero ok 22
O matko Chyba bym zwariowała będąc cały dzień poza domem. Ja straszny domator jestem. Depresji bym się nabawiła
Stary 2013-11-05, 09:23   #2387
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej picze

hej mi tez przydałby się wypoczynek najchętniej przyniosłabym l4 chociaż na miesiąc dziękuję za kciuki

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

jutro Aga testuje
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-11-05, 09:29   #2388
Leine
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj popykałam w simsy chyba z 2,5h już żałuje, że je zainstalowałam, zjadacz czasu ale jestem dobrej myśli, że mi się szybko znudzi Na razie gram bez kodów, stworzyłam swoją rodzinkę i ja ogarniam dom i córę (na razie nie stać nas na 2 dziecko )a tż zapierdziela do pracy, ciężko, bo wyliczona kasa, mam nadzieję, że szybko awansik będzie

Dziś pierwsza tempka zmierzona, bez spojrzenia na tarczę Łatwe to było, uff, nie kusiło

Cytat:
mój brat w wieku chyba 3 lat popisał indeksy całej grupy- myślałam, ze go ubije
ale ja mam winnego! Babcia zostawiła długopis, dziewucha sobie o nim przypomniała i jak przyszła z nim do mnie to mnie już wtedy krew zalała (dosłownie)

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-11-05 o 09:31
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:38   #2389
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Znam, mi zawsze zgaduje Nie umiem chyba nic trudnego wymyślić

Musisz dodać do wyjątków stronkę
działa

ale to takie głupie od 3 msc używam i było ok a 2 dni temu coś się pokręciło

zaraz lecę nadrabiać bo na telefonie to tylko mogłam dodawać serduszka u siebie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość

Sporo. My nie mielismy dekoracji, bo jest zakaz
Co do slodkiego to wciagnelam juz kilkanasnue slomek ptysiowych, 2 paczki kinder bueno, 3bita i grzeska bez polewy. Do tego nalesnika z serem i dzemem i papryke nadziewana. A to wszystko w ciagu 2,5 godz.
Wysłane z mojego GT-I9300
ale zakaz i w ogóle nie ma czy cokolwiek kościelny na ołtarzu stawia ?

u nas trzeba wynajmować oddzielną firmę i 1000 zł dekoracja choć ja znalałam lepszą opcje za 700 zł ale się laska co ślub brała przed nami nie zgodziła a ja nie miałam ochoty i czasu się kłócić bo i tak latałam z nią tydzień za tą dekoracją

Cytat:
mój brat w wieku chyba 3 lat popisał indeksy całej grupy- myślałam, ze go ubije

hej dziewczyny
o mamo zabiła bym a co ludzie na to ?

mi się tak dobrze spało to przylazła listonoszka z listem z powiadomieniem o przekroczeniu prędkości po Rzeszowem o 5,45 7go września (z wakacji wracaliśmy). Skutkiem czego dostaniemy mandacik 300 zł 6 pkt

ale skubańce fotki nie dali buuu a ja liczyłam na pamiątkę a mąż mnie wkurza bo stwierdził że nie zapłaci żeby ze zwrotu podatku poszło... ta żebyśmy my jeszcze mieli tyle zwrotu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2013-11-05 o 09:39
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:48   #2390
jagodzia133
Zakorzenienie

było kilka pytań do mnie ale nie odpisuję bo temat zakończony i lepiej tematu znowu nie zaczynać.

Cytat:
Jeszcze nie zdążyłam Was poczytać, zaraz to nadrobię, widziałam tylko, że poruszałyście ciężkie tematy , dyskusja wrze...
Ja już po wizycie!
Dzidziuś jest, ma 9 mm według usg to 6t6d, więc zaledwie dwa dni różnicy co do ostatniej @. Serduszko bije , nie słyszałam, ale widziałam jak pięknie pulsuje Wszystko w porządeczku a ja jestem szczęśliwa
Ślę Wam mnóstwo pozytywnych fluidków:
:mag ia:: magia::magi a:
no to super informacja jest serducho i jest dobrze a wiecie że ja zaczęłam 15tc jak to leci
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:51   #2391
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej picze

Dzięki za kciuki

Ja to marzę o l4 cały rok pracuję bez urlopu,bo u nas po przepracowanym roku dopiero przysługuje urlop 16 grudnia będzie rok jak pracuję i dostanę 20 dni do wykorzystania do końca marca także już niedługo
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 09:59   #2392
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za kciuki

Ja to marzę o l4 cały rok pracuję bez urlopu,bo u nas po przepracowanym roku dopiero przysługuje urlop 16 grudnia będzie rok jak pracuję i dostanę 20 dni do wykorzystania do końca marca także już niedługo
No to dziwnie, bo zwykle w pierwszej pracy przysługuje proporcjonalnie po każdym miesiącu przepracowanym część urlopu. I teraz można zaległy urlop z poprzedniego roku wykorzystać do 30 września, już nie do końca marca - przedłużyli w kodeksie pracy
Stary 2013-11-05, 10:05   #2393
krusia83
Raczkowanie

Cytat:
No to dziwnie, bo zwykle w pierwszej pracy przysługuje proporcjonalnie po każdym miesiącu przepracowanym część urlopu. I teraz można zaległy urlop z poprzedniego roku wykorzystać do 30 września, już nie do końca marca - przedłużyli w kodeksie pracy
dokładnie tak

Dobrze, że kolejny weekend będzie dłuższy. Jeden dodatkowy dzień a cieszy

Edytowane przez krusia83
Czas edycji: 2013-11-05 o 10:06
krusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 10:13   #2394
missbennet
Zakorzenienie

ależ miałam sen... śniło mi się, że zrobiłam test i był pozytywny, ale nie wiedziałam jak powiedzieć o tym mężowi, żeby miał niespodziankę i całą noc kombinowałam a rano wstałam z myślą, że trzeba by mu jednak powiedzieć
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:18   #2395
zazdrosnica0
Zadomowienie

Dziewczyny nadrabiam ile się da, ale w pełni oddana będę wątkowi pewnie za ok 2 tygodnie, jak cały ten szał ślubny się uspokoi.

Powiem Wam dziewczyny, że puki co Clo to dla mnie złoooooo...wysypało mnie jak diabli , a przecież za 11 dni ślub ;( biorę tabletkę na noc i chyba to dobrze bo pół godziny po wzięciu tabletki mam taki masakryczny ból głowy, że aż mam ciemno przed oczami jutro jeszcze jedna tabletka i szansa na ovu na noc poślubną
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:20   #2396
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Cześć babloki
Córkę poszedł tż zaprowadzic do szkoły a ja pod prysznic wskakuję i niedługo też idę na to szkolenie Tak mi się nie chce z domu wychodzić w taką pogodę ehh

To chyba mamy podobną figurę, bo ja też ubolewam nad udkami Właściwie to nad nogami, uda i łydki mam raczej za duże w porównaniu do reszty ciała, chociaż nie jest to chyba bardzo tragiczne Coś takiego podobnego http://i.pinger.pl/pgr297/c8bce762002d57b54e8c96a7 Marzą mi się takie szczuuuuplutkie nogi I pomyśleć, że takie kiedyś miałam i sobie myślałam, że zawsze będę taka szczupła A moja mama mówiła: zobaczysz, kiedyś nie będziesz tak myśleć no i oczywiście miała rację

O matko Chyba bym zwariowała będąc cały dzień poza domem. Ja straszny domator jestem. Depresji bym się nabawiła
hej
no właśnie w domu się mega nudzę nie umie usiedzieć na miejscu więc cały czas latam

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj popykałam w simsy chyba z 2,5h już żałuje, że je zainstalowałam, zjadacz czasu ale jestem dobrej myśli, że mi się szybko znudzi Na razie gram bez kodów, stworzyłam swoją rodzinkę i ja ogarniam dom i córę (na razie nie stać nas na 2 dziecko )a tż zapierdziela do pracy, ciężko, bo wyliczona kasa, mam nadzieję, że szybko awansik będzie

Dziś pierwsza tempka zmierzona, bez spojrzenia na tarczę Łatwe to było, uff, nie kusiło

ale ja mam winnego! Babcia zostawiła długopis, dziewucha sobie o nim przypomniała i jak przyszła z nim do mnie to mnie już wtedy krew zalała (dosłownie)
hej
Ciekawe jak długo uda się nie patrzeć na temp

Ha dzieci są bardzo sprytne

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
działa

ale to takie głupie od 3 msc używam i było ok a 2 dni temu coś się pokręciło

zaraz lecę nadrabiać bo na telefonie to tylko mogłam dodawać serduszka u siebie

ale zakaz i w ogóle nie ma czy cokolwiek kościelny na ołtarzu stawia ?

u nas trzeba wynajmować oddzielną firmę i 1000 zł dekoracja choć ja znalałam lepszą opcje za 700 zł ale się laska co ślub brała przed nami nie zgodziła a ja nie miałam ochoty i czasu się kłócić bo i tak latałam z nią tydzień za tą dekoracją

o mamo zabiła bym a co ludzie na to ?

mi się tak dobrze spało to przylazła listonoszka z listem z powiadomieniem o przekroczeniu prędkości po Rzeszowem o 5,45 7go września (z wakacji wracaliśmy). Skutkiem czego dostaniemy mandacik 300 zł 6 pkt

ale skubańce fotki nie dali buuu a ja liczyłam na pamiątkę a mąż mnie wkurza bo stwierdził że nie zapłaci żeby ze zwrotu podatku poszło... ta żebyśmy my jeszcze mieli tyle zwrotu
w sumie miałam fajną grupę i ludzie wyrozumiali, a najbardziej to mój indeks był porysowany

Do TŻ niedawno tez przyszedł taki ładny list polecony i przekroczył o niecałe 10 km/h i dostał 100 zł i 2 pkty i takie dwa (raz jak jechaliśmy na wakacje a drugi jak wracaliśmy)

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:27   #2397
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
hej
no właśnie w domu się mega nudzę nie umie usiedzieć na miejscu więc cały czas latam

hej
Ciekawe jak długo uda się nie patrzeć na temp

Ha dzieci są bardzo sprytne

w sumie miałam fajną grupę i ludzie wyrozumiali, a najbardziej to mój indeks był porysowany

Do TŻ niedawno tez przyszedł taki ładny list polecony i przekroczył o niecałe 10 km/h i dostał 100 zł i 2 pkty i takie dwa (raz jak jechaliśmy na wakacje a drugi jak wracaliśmy)

o mamo a mówią że do 19 km przekroczenia nie łapia (tak sąsiadowi policjant czy ktoś mówił ze np na 50 łapią od 70 km/h)

mnie listonoszka pocieszyła że ona dziennie kilkanaście takich doręcza nastawiali maszynek do robienia pieniędzy
my mieliśmy 40 km za dużo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 10:27   #2398
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Co do ovu i abonamentu do tej pory miałam go za free zresztą wiecie w jaki sposób od kilku dni nie mam już ale nie przeszkadza mi to gdyż wykres, który widzicie jest szary ale za to nie zablokowali mi dostępu do śledzenia ciąży, który ulepszyli i nie powiem bo podoba mi się mam nadzieje, że to tak na stałe zostanie a nie tylko na jakiś czas ale jak nie to nie zamierzam kupować abonamentu.
kobietooo, czemu tego wcześniej nie powiedziałaś!!!!???? mi to zabrali jak skończyło mi się premium i potem już tam nie zaglądałam, czyli prawie 2 miechy

Cytat:
No ja właśnie nastawiłam sobie nagrywanie i dziś to nie na moją głowę. Obejrzę sobie jak będę bardziej na to gotowa. Też będę przeżywać długo Jak kiedyś obejrzałam na YT filmik jak opiekunka biła i kopała dziecko to wyłam po prostu krokodylimi łzami i myślałam o tym miesiąc Straszne to było. A tu widziałam tylko urywek na reklamie i już mam stres.

A mnie dziś już brzuch boli jak na @ i coś pika z prawej strony. Ehh czuję, ze organizm się juz przygotowuje do @ która ma przyjść za 3 dni
ja też jestemj wrażliwa na takie filmy, i też miesiąc potem dochodzę do siebie dobrze, że nie widziałam

nic nie przyjdzie i nawet mnie nie denerwuj

Cytat:

no to kciuki i fluiduję

Cytat:

yyyy...a nie powinny wysłać jako dowód??? skąd masz wiedzieć, że to Wasz mandat, a nie że sobie tak wymyślili? no i o ile przekroczyliście? ja bym walczyła o zdjęcie

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:36   #2399
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
kobietooo, czemu tego wcześniej nie powiedziałaś!!!!???? mi to zabrali jak skończyło mi się premium i potem już tam nie zaglądałam, czyli prawie 2 miechy

ja też jestemj wrażliwa na takie filmy, i też miesiąc potem dochodzę do siebie dobrze, że nie widziałam

nic nie przyjdzie i nawet mnie nie denerwuj

no to kciuki i fluiduję

yyyy...a nie powinny wysłać jako dowód??? skąd masz wiedzieć, że to Wasz mandat, a nie że sobie tak wymyślili? no i o ile przekroczyliście? ja bym walczyła o zdjęcie

o 40 km (choć mi się wydawało że było 80 km na liczniku nie 90) no ja jestem świadoma że to nasz mandat bo wiedzieliśmy o tym

a teraz zdjęć nie udostępniają tak pisze w papierach za daleko od Wawy mieszkam żeby jeszcze się o fote kłócić musieli byśmy nie przyjmować mandatu sprawa do sądu by poszła to by zdjęcie na sprawie pokazali

Stary 2013-11-05, 10:40   #2400
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
o 40 km (choć mi się wydawało że było 80 km na liczniku nie 90) no ja jestem świadoma że to nasz mandat bo wiedzieliśmy o tym

a teraz zdjęć nie udostępniają tak pisze w papierach za daleko od Wawy mieszkam żeby jeszcze się o fote kłócić musieli byśmy nie przyjmować mandatu sprawa do sądu by poszła to by zdjęcie na sprawie pokazali
nie fair, masz prawo dostać zdjęcie. a jakbyś tak na przykład auto pożyczyła i nie pamiętała komu akurat wtedy, zdjęcie by mogło rozwiać wątpliwości. Po to są te zdjęcia chyba Ważne, że wiesz, że przekroczyliście wtedy i w tamtym miejscu prędkość, więc w sumie nie ma się o co kłócić.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości