|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
I brawa za ząbka ![]() Dzięki
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle chyba muszę z Hanią iść do dermatologa, bo zrobiły jej sę takie krostki na łyskach i na bokach ud, smaruje różnymi maściami i nic........ macie pomysł co to?
|
#1653 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy UPC Cytat:
Cytat:
Dziekuję Wam Z Darią już jakby lepiej. Ma katarek ale nie tak bardzo jak wczoraj. Także mam nadzieję że już jej to mija. I nie kicha już tak. Przez te wszystkie dni aż oczka czerwone ciągle miała przez te przeziębienie. Dziś pięknie przespała nockę. Pobudka o 3.30 i o 7.00. I całą noc sama w łóżeczku spała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-05 o 13:42 |
||||||
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, i mama też
![]() Marta, Marsi, ![]() Wieje, leje, ciemno jak w dupie... Cały czas się czuję, jakbym jeszcze się do końca nie obudziła
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odp. No nic, szukam dermatologa...
|
#1658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ale masz śpiochaCytat:
współczuję bardzo. Trzymaj się kochana.Cytat:
Ajjjj ale musiało boleć ![]() Cytat:
![]() ijeeeeeeeeeeeeeeeee ale mały krasnal---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Dziewczyny które dostały już lwa z FP. Ile czekałyście??? Moje dziecie już śpi godzinę!! Ostatnio w dzień tyle spała chyba miesiąc temu ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Ale ciiiisza. Oglądacie Zbuntowanego? Bo ja taaaaaak
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-05 o 15:56 |
||||
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Marsi strasznie mi przykro
ściskam i życzę dużo siły dla Was
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
oglądamy
![]() Hania rozlała mi herbatkę na kanapę cisza taka, patrzę a ona dziubdzia radośnie w rozlanej herbacie.....
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
o jej
![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie Kochana.... |
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się..
Marsi : przytulam, ogromne wyrazy współczucia ![]() Zamelduję co u nas, bo potrzebuję się poradzić. Akcja "górne jedynki" ciąg dalszy. Dolne wyszły bezobjawowo, za to to co się teraz dzieje ![]() Pisałam Wam już ostatnio, że kiepsko, wczoraj jeszcze gorzej. Jedziemy cały czas na tych czopkach, bo gorączka jest - jak spadnie to Amelka jest normalna, bawi się i śmieje, jak nie...smutasek taki i przylepka Mała. Ale najgorsza noc. Normalnie po kąpieli poszłam karmić i kłaść spać, zasnęła, ale znów nieodkładalność najwyższego stopnia, odłożyłam w końcu..zdążyłam herbatę wypić i wstała bidusia. Płacz, rączki w buzi, gryzie sobie palce. Nie dało rady jej położyć spać. W końcu czopek na noc, smarowanie dziąseł, noszenie, przytulanie, uu do oporu. Tylko to ją uspokajało, noszenie na rączkach taty albo uu. Taka biedna, rozpalona głowka, wąskie z niewyspania oczka, wypieki na policzkach. ![]() To takie niesamowite jest, dziecko nawet jak chore i boli, gorączka jest..to zaśnie przy uu wczepione w mamę ![]() W końcu po 24:00 ( a nie spała od 15! wyłączając te pół godziny wieczorem) stwierdziliśmy, że idziemy spać jakoś razem wszyscy do łożka, ja w półsiadzie z mają przy uu, moooże moooże zaśnie, bo daliśmy czopka, bo znów wzrosła gorączka. Ledwo się ułożyliśmy, ona oczka już prawie zamknięte, nagle takiii płacz, poszła dwójeczka i to taka że kąpiel obowiązkowa. No to od nowa wstajemy i szybka akcja. Kupek robi teraz dużo dużo, śluzowate takie, pewnie czopki swoje robią, ale nawet bez czopków robi częściej, tak chyba przy zębach jest? Suma sumarum nie spałam prawie że całą noc, rano tylko się zdrzemnęłam z małą przy uu w tym półsiadzie, bo w nocy to się budziła, postękiwała, więc bujałam leżąc, zmieniałam pierś, głaskałam po rozpalonym czółku. Teraz od 10 minut ma drzemkę, udało się odłożyć, pewnie dlatego, że gorączka po czopku znów spadła. Zobaczymy ile pośpi. Bawiła się dzisiaj chwilę jak gorączka spadła, wrócił mój śmieszek ale generalnie mamy sajgonik. Widać, że ją boli, jeść nic poza mlekiem nie chce, palce w buzi non stop, ciągle rozpalona, kupki dużo i fuj. Wczoraj przy smarowaniu wyczułam na dziąsłach już te ząbki, więc już je czuc, już są tuż tuż, może się to zaraz skończy ![]() Ale jestem zoombie straszne dziś. |
|
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
OJP niech któraś wejdzie na plotka i podlinkuje kandydatki na miss universum w strojach narodowych bo ja nie mam jak a warto obejrzeć, oj warto. Widok Miss USA w stroju narodowym transformersa bezcenny, chyba mi się przyśni
Jak sobie przypomnę komentarze na temat sukni naszej Krupińskiej po oficjalnej prezentacji... Tak po niej jechali a na tle pozostałych wypada chyba najpiękniej...
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
zbytnio nie znam sie na cenach zabawek, tzn nie mam porownania ale w Auchan jest teraz na listopad katalog z zabawkami wlasnie
http://www.auchan.pl/aktualnosci-auc...-listopad-2013 i tak patrzylam na zabawki odpowiednie dla naszych babelkow i np slimaczek FP ktory jest na na all za 49 a nawet za 69.99!!!! mozna kupic juz za 24,89
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-11-05 o 14:19 |
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Daria i jej dwa ząbki (których jeszcze nie pokazałam)
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Wstała po 20 minutach spania.
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah współczuję
![]() U nas gorączki nie ma, wysypki też nie. Ale jest taki marud że masakra. Non stop ręce, albo do nogi przyklejona. Poszła jedna kupa, ale taka rzadką, że body musiałam zmieniać. Czy dziecko może aż 3 doby goraczkowac na zęby ![]() ![]() :co nfused:Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów? Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada: - Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule... - Cebule? - dziwi się syn. - Tak, patrzysz i płaczesz. Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę: - Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków? Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała: - Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie - Jak choinka? - dziwi się córka. - Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby... |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah - trzymaj sie kochana!!! Hje - dobre, dobre |
|
|
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
Marsi wspólczuję Ci ogromnie
|
|
|
|
#1674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony, to wiecie, co? ja już tak w ciąży o tym myślałam, większość dziewczyn z którymi później czy wcześniej rozmawialam miały "ciążę zagrożoną przedwczesnym porodem" i końcówka na fentorelu już .. Ja to samo, od 35 - 38 brałam. I pamiętam że pierwszy tydzien był straszny, własnie to kołatanie serca, jakieś lęki, duszności .. pamiętam jak chcialam sobie kawę w coffe heaven kupić i mi się ręcę zaczęły trząść i nie mogłam tego opanować. Naprawdę nie wiem czy była potrzeba brać te leki, wydaje mi się, że lekarz dla świętego spokoju mi je przepisał.
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, no tak, pod koniec ciąży pewnie dla świętego spokoju, ale podejrzewam, że w moim i Pietraszka przypadku, gdzie ja brałam fenoterol od 20tyg ciąży do 38, mogłoby się to naprawdę źle skończyć. Też się czułam fatalnie, tyle leków co się nabrałam
cud, że póki co z bąblem jest wszystko w porządku, i oby tak zostało a jak sobie wyrzucałam, że to moja wina, jak było podejrzenie WNM, że to przez te leki wszystko i w ogóle Ifwka, o kurczę, buziak dla Oliwki! ![]() Kija, oddaj chociaż jedną przespaną nockę nam ![]() Ezzo, dla małża!!! Mój to w drugą stronę, jak mówię o odstawieniu to laboga: co my bez cyca zrobimy ![]() Hje, bardzo współczuję siostrze...... Debrah, biedna Amelcia!!! ![]() Meneq ![]() Krowa widzę Cię!!!
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
marsi, wyrazy współczucia
Trzymaj się!A co jest z tym fenoterolem, bo nie doczytałam? Też brałam. Mam się bać? |
|
|
|
#1677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
jaki słodki krasnal
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Debrah tulę Was mocno
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko wieczorem jak mąż wróci z pracy to pokaże Ci ten basenik, bo nie chca mi się zdjęcia przez tel załadować. A mąż zabrał kabel i nie mam jak podpiąć się pod kompa.
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Marsi bardzo mi przykro, trzymaj się Skarbeńku
![]() Hje szkoda siostry, Iwfka przykro mi z powodu babci i przytulaski dla Oliwci ![]() Dawid ciągnie już drugi tydzień etap marudzenia, płakania z rana po przebudzeniu. W nocy, po odłożeniu do łóżeczka budzi się za góra godzinę i już za cholerę tam nie wróci. Śpi z nami. Coraz częściej je w nocy już tylko raz i rano 5/6. Poza tym ja znowu mam takie durne poczucie stagnacji i w ogóle nic mi się nie chce :/ brakuje chyba czasu dla siebie, ale to przy moim wypierdniętym chyba z dupy TZcie jest niemożliwe ![]() Hje, dowcip genialny daję na fc ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/jestes-szefem-smok...675544154.html http://allegro.pl/pileczki-pilki-kul...682964269.html oglądacie zbuntowanego początki a ja za chwilę 200 odcinek i już mi przykro bożem jest bliżej końca
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

tulę mocno 
22.05.2008
14.08.2011

no i bawić się chciała no więc tamci się nią zajęli. Myślałam że chwile się pobawią i Blanka uśnie bo ona już była "ledwo ciepła" ale wracamy o 22 a ona nie śpi. w domu wszystkie światła pozapalane i tv dudni na pół osiedla bo ten jej facet se oglądał nosz... i zdziwieni że Blanka "dała im w kość" , jak tylko weszliśmy to ona uśmiech od ucha do ucha a potem się żaliła mamie , poprzytulałam uspokoiła się i poszła spac.

laboga: co my bez cyca zrobimy 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)