|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
|
|
|
|
#512 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio staram się unikać wrednych i chamskich ludzi, ale nie zawsze się to udaje niestety. |
|
|
|
|
#513 | ||
|
batonik
|
Cytat:
![]() Wie o tym? Cytat:
Znalazłam przed wyjściem ten zapis. Oczywiście przegapiłam czas oddania i zostałam z swetrem którego nie chcę ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- W sumie |
||
|
|
|
#514 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
u mnie w biurze to akurat nikt nie pali i ciągle się kobiety odchudzają |
||
|
|
|
#515 | |
|
batonik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43578432]Ale wredoty jedne ![]() Ja to zawsze tak kwituję jak mnie ktoś wylicza z ciuchów: jedni całą kasę przejedzą, inni wydają na podróże a ja na ciuchy i tyle.[/QUOTE] Dokładnie, i nikt nie powinien być rozliczany na co i ile wydaje Edytowane przez sskers Czas edycji: 2013-11-05 o 18:33 |
|
|
|
|
#516 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam wkurzać takie babole
Z Pandorą to trzeba uważać, kto jeszcze nie kupił niech lepiej nie kupuje - PANDORA UZALEŻNIA
|
|
|
|
#518 |
|
Zasiedzenie
|
Wasze historie o ludziach z pracy to jest naprawde zenada
najlepiej robic swoje i nie przejmowac sie innymi sama wychodze z takiego zalozenia u mnie w pracy rowniez plota goni plote i najlepiej trzymac sie zasady, ze o niczym sie nie wie i nic cie to nie obchodzi.. chociaz czasem nawet z takim podejsciem nic sie nie zdziala bo wystarczy chwila i juz jedna z druga sprzedaje sobie najlepsze smaczki o tyle mam dobrze, ze nie ma takiego wyscigu szczurow, raczej mam wrazenie, ze malo jest osob, ktore chcialaby sie wybic (mimo, ze firma daje duzo mozliwosci rozwoju) to raczej kazdy trzyma sie bezpiecznie tego stanowiska, na ktore go rekrutowali (poza nielicznymi wyjatkami, ale tez na zasadzie bedziesz tym i tym bo nie ma kto zostac). Ja mam o tyle dobre stanowisko, ze nikt raczej nie kwapi sie, zeby je zajac z racji tego, ze jest to ciezka praca i pracownicy zdaja sobie sprawe, ze trzeba miec do tego pewne predyspozycje i duzo czasu poswiecac poza praca na doskonalenie fachu sama uwielbiam moja prace bo sie w niej realizuje w 100% i jak to TZ mowi: jestem wlasciwym czlowiekem na wlasciwym miejscu
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam przewodniki, można sobie wyznaczyc trase wycieczki. Polecam wybrać się na conjamniej 3 tygodnie, krócej neiwiele się zobaczy |
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko ma któraś z Was ten płaszcz?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1325809.html on nie jest ocieplony?
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, współczuję przykrych doświadczeń.
Ja swego czasu musiałam odbyć czterotygodniową praktykę, w miejscu gdzie stanowiska piastowały prawe same panie. Rodzina i znajomi dawali mi tydzień,ale jam jest wytrzymała dziewuszka. Zachowanie uroczych Pań nie odbiegało zbytnio od gimnazjalnych nawyków. Nie dość,że byłam intruzem, to wywierały dużo presji. O każdym niedociągnięciu szły uprzejmie donieść, natomiast sukcesów podobno żadnych nie odniosłam. ![]() Paplanina, zaglądanie do portfela, obmawianie, "permanentna inwigilacja" na porządku dziennym. W ostatni dzień wiałam stamtąd ile sił. ![]() Po odbytej praktyce, propozycję pracy dostałam,ale już po pierwszym dniu powiedziałam sobie w myślach "nie,nie,za żadne skarby!"
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-11-05 o 19:19 |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy warto kupić ten płaszczyk? Spodobał mi się, ale nie widziałam na żywo, niestety
Czy jest bardzo cienki, na tyle, że za chwilę może być za cienki? Jak ogólnie się prezentuje? Na modelce wygląda jakby miał bardzo krótkie rękawy.
|
|
|
|
#524 |
|
batonik
|
Kasiula, czy sweter o składzie 52% ANGORA, 35% NYLON, 13% WEŁNA będzie bezproblemowy w użytkowaniu? Macałam go dzisiaj i jest śliczny i do tego taki milutki. Boje się tylko, czy się nie zmechaci po dwóch praniach, a Ty specjalista
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do dubaju juz chyba 3 razy leciałam, profeska- kiedys lot byl opozniony o 24h, to dostałam do wykorzystania u nich cene biletu(czyli jakies 2,5tys) ![]() Poniżej 3 tysięcy do Bankoku to dobra cena
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaa ale.fajnie :-* mam nadzieje ze byl to mily sen ;-)
moze to glupio zabrzmi ale teskno mi za wami, za wrzucanie zdjec z przymierzalni etc :'(
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2013-11-05 o 21:06 |
|
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
własnie gabi zauwazylam ze Cie tu bardzo mało teraz na watku
|
|
#530 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
Poza tym tam, gdzie się ociera materiał o siebie, np. pod pachami, robią się takie małe skudlenia- ale ja je urywam i jest ok. Ogólnie fajnie się noszą.Piorę w szamponie z domieszką płynu do prania z użyciem programu pranie ręczne.
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham to, co robie i chociaz poswiecam temu duzo czasu, pensja nie odzwierciedla rzeczywistego wysilku w prace, to praca z dziecmi to wszystko rekompensuje i oby tak pozostalo. Plaszczy z serii mchowe nie udalo mi sie zmierzyc w mniejszym rozmiarze, wiec czekam na kolejny weekend i okazje wypadu na rozeznanie
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz ze bym chciala? ale to moze jeszczd za chwilke ;-)
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- aaaaaa bo nie jestemna biezaco z asortymentem :-( rzadko bysam w zarze, nie mam sil na nic :-( i ogolnie tak jakos malo zycia we mnie ;-) ale do zrzedzacych bab nie.naleze :-P
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam przymierzyć (i byłam go skłonna kupić) granatową kurtkę ze złotymi guzikami ale jakoś mnie rozczarowała?
![]() Wzięłam od niechcenia ten granatowy płaszczyk za 169zł do przymierzalni i o dziwo to jego kupiłam Nie wiem czy to sprawka tego, że mimo iż noszę S to mam raczej kobiecą figurę (głównie spory biust) i jakoś nie wisi na mnie
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w pracy połowę facetów połowę babeczek i kontak z nimi jest świetny, facet jak to facet-wiadomo, na modzie się nie zna, ale pożartować można
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Ach istnieje jeszcze wyjscie nr 3 - przyciagam same mile osoby 

wiecie czego
- PANDORA UZALEŻNIA

najlepiej robic swoje i nie przejmowac sie innymi sama wychodze z takiego zalozenia