|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
WAdera,Rena nadal trzymam kciuki i mam nadzieje,że będzie dobrze,musi byc-dużo osób trzyma za was kciuki
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
jutro badanie i jutro wynik - i decyzja co robimy dalej (brać leki czy nie), no a za tydzień wizyta.
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wadera
mocno! Rena wiem ze nie jest łatwo i rozumiem Twoje "rozczarowanie" ale może poczekaj do jutra, jeszcze jeden dzień wiary Kochana! Dziewczyny nie chce Wam robić też wielkiej nadziei ale może jednak wiara zdziala cuda My tu wszystkie trzymamy
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-11-05 o 20:56 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
hehe mnie też
![]() ---------------------------------- kochane jesteście dziewczyny
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Rena
dziwne co powiedzial lekarz ale nie trac nadziei, wszystkie tu mocno zaciskamy kciuki ![]() Waderko w Twojej sprawie rowniez kciuki mocno zacisniete, nastepnym razem musi juz byc cos widac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#157 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mój gin jakie miał oczy ![]() Cytat:
Na co się umawiałyśmy?!Cytat:
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
To wszystko jest cholernie niesprawiedliwe!!!
Ja chyba nie dam rady się tutaj udzielać, chyba musze odpocząć, od kilku dni nie mogę spać po nocach, myślę o dziewczynach ciągle do tego swoje sprawy się nakładają na to wszystko chociaż powoli się stabilizuje wszystko ale stres nie jest mi wskazany, musze odsapnac od tego wszystkiego za bardzo się nakrecam i doluje co mnie przerasta i powoli tracę nadzieję ze u mnie będzie kiedyś dobrze....
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
ajjjj bo ja myślę, że nic z tego nie będzie...chciałabym żeby było inaczej, ale po minie mojego dr myślę, że nic z tego...
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Tak zapewne, ale ciekawe ile z tych osób to tyko bierni przeglądający, którzy ani raz nie udzielili się na wątku!!! Dlatego cieszę się, że istnieje klub. Nie chcę urazić tym stwierdzeniem " starych" udzielających się przede mną dziewczyn których nie kojarzę, bo nie o to mi chodziło.
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli lepiej sie poczujesz to rob jak podpowiada Ci serce ale pamietaj, ze tu zawsze znajdziesz wsparcie i pocieche no i jak sama sie przekonuje tu nie tylko smutne sprawy sie pojawiaja a te dobre laduja pozytywnie.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Rena, Wadera nadal trzymam kciuki
Co do podczytywania, zauważyłam że często czytają nas te same osoby, ale się nie ujawniają...
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie nie ma sie czym chwalic oprocz tego ze ciagle trzymamy sie razem z fasolka. Ogolnie duzo problemow z ta ciaza ale ciagle brniemy do przodu
tak to stara bida. Leze i staram sie nie myslec o przeciwnosciach Rena, moze dziewczyny mnie skrzyczą, ale czuje sie w obowiazku powiedziec Ci ze beta to nie wyrocznia. Moze nie jestem dobrym przykladem i moze nie powinnam wedlug niektorych robic z siebe przykladu, ale Bogu obiecalam, ze jesli nam sie uda to bede szerzyc to swiadectwo ze beta to nie wszystko... Te cale procenty itd... Drzalam za kazdym razem patrzac na wynik bo nawet nie powiekszal sie o polowe po 48 h... Nie bede przypominac konkretnych wartosci ale uwierz mi ze podwajala to ona mi sie na poczatku moze co tydzien... W koncu po wielu jej badanach pwiedzialam basta. Widac taka moja natura. I powtarzalam slowa NAJWAZNIEJSZE ZE ROSNIE. Uparcie w to wierzylam. I wiesz co, jakos leca te tygodnie, a na ostatnim wypisie ze szpitala mialam wynik ponad norme jak na tydzien zrobili mi standardowo i spoko takze pamietaj, ze owszem sa normy ale jestesmy ludzmi nie maszynami i jednak zawsze jest szansa. Pamietaj o tym ze nie zawsze musimy miescic sie w przyjetych ramach, byc standardowi itd. Rozumiem ze wynik dzisiejszego usg jest dosc dezorientujacy ale dalej jest nadzieja! zobacz, waderka ma tak samo - mozecie sie wzajemnie wesprzec bardzo mocno trzymalam za Ciebie kciuki i dalej bede. Trzeba wierzyc. W siebie , w dziecko, wierzyc w cuda, a moze sie zdarzą... Caluje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
I tak pewnie długo bez Was nie wytrzymam....
|
#167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czy ja nieśmiało mogę się dołączyć do akcji mikołajkowej? zawsze sprawiała mi ona wiele frajdy. Co do naszych pobytów w szpitalu. Pierwszy raz trafiliśmy z powodu wysokiej temperatury i biegunki w szpitalu okazało się po kilku dniach, że Julek jest zarażony salmonellą (do dziś nie wiem dlaczego). Był bardzo osłabiony i po dwóch tygodniach złapał zapalenie oskrzeli, które leczyliśmy antybiotykiem, ale nie zdążył wyleczyć się do końca i znowu, go złapało, tym razem trafiliśmy do szpitala z zapaleniem płuc :/ W ciągu miesiąca przyjmował trzy razy antybiotyk i długo dochodził do siebie. Niestety od tego czasu zniknęło (długo wyuczone) samozasypianie w łóżeczku i mama jest nr 1. Nikt inny nie może go kłaść spać ani myć i przebierać do spania... Cytat:
![]() na pewno nigdy nie będziesz jedyną, która w nie wierzy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agatka
Edytowane przez inutil Czas edycji: 2013-11-05 o 21:22 |
||||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
WEDERKA, RENA!!!!!!!!!!!!!
Duzo nas czytałao watek- ale dużo tez osób które nie znam! |
|
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dlatego chciałam odpocząć. To wszystko mnie przytłacza. Jestem bardzo szczęśliwa, że komuś się udaje, ale boli mnie również... czuję pustkę. I tak jak każdemu dochodzą jeszcze inne sprawy. Agatka łączę się z Tobą. Byle przeżyć 11 listopada.... Najgorsze, że w tym wszystkim jestem sama, nie mam nikogo. Nawet nie wiecie jak to mocno boli, kiedy chce się powiedzieć tyle a nie ma do kogo.
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta u mnie to 15.11 w dodatku jeszcze termin @ ;(
Mnie to nie boli ze dziewczynki zachodzą w ciążę! Zawsze każdej mocno kibicuje! Bardziej boli mnie to ze czasem zbyt krotko to trwa ;( i za każdym razem to przeżywam,rycze jakby to o mnie chodziło ;(
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-11-05 o 21:24 |
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. już jest nas więcej w akcji mikołajkowej niż rok temu Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-11-05 o 21:27 |
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Ja też to zauważyłam. Może warto w tym miejscu zaprosić te osoby do dyskusji, bo jak wiadomo nie każda AM ma śmiałość się ujawnić.
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Wadera Rena ja nadal trzymam kciuki. WIERZE ze jest dobrze! I prosze sie nie zalamywac... Przesylam tyle pozytywnych mysli i energii ile tylko moge.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Źle to ujęłam, chodziło mi bardziej o zazdrość i chęć bycia w ciąży. Ja każdej życzę jak najlepiej tym bardziej, że wiem ile każda z was przeszła. Ja straciłam jedną ciążę, a są w śród nas takie, które musiały przejść to nie raz... Może jestem niewdzięczna w tym wszystkim, bo powinnam się cieszyć tym co mam, ale nie potrafię zapomnieć i pogodzić się z tym co się stało.
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wadera
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Agatko przytulam Inutil fajnie,że dolaczylas do akcji mikołajkowej,będzie nas więcej Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
|
|
#178 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale nas trzymają w niepewności te Wasze Fasoleczki ![]() wierzę mocno, że za kilka miesięcy będziemy przypominać Wam te zawirowania jak będziecie szykowały się do porodów z Waderą Cytat:
________ ja wróciłam z zakupów(Tesco sresko mi się zachciało i promocji na pieluchy,a wydała więcej niż zaoszczędziłam na tej promocji )padam na ryjek a jeszcze modły z mężem musimy odprawić, bo żeśmy się nowenny co ją Wika polecała podjęli...DOBREJ NOCY
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
witam
daaaawno mnie nie było nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta. U mnie dużo się dzieje, byłam jakiś czas z Mikołajem u męża w Anglii.. teraz jesteśmy w Polsce. wow XX cz. naszego wątku - robi wrażenie barbie mocno trzymam kciuki elizabarbara wow 17tc już? gratulacje. Super pozytywne nastawienie oj zakupy dzieciowe to bardzo przyjemne są kubek to Ty już prawie na dniach rodzisz ![]() wieka, czarnula, inutil super dzieciaki izuś kiedy ty masz tp, że już pakujesz torbę?? czytając o twoim staniku do karmienia przypomniało mi się, jak ja kilka godzin po porodzie założyłam stanik do karmienia do tego wkładki no i piżama do karmienia oczywiście i tak dumna i blada siedziałam i czekałam kiedy to karmienie będzie.. a tu dupa, młody jeść nie chciał a położna która pomagała mi przystawić niezły ubaw miała ( ja raczej taki mało obfity biust mam hihi ) kazała mi to wszystko pościągać <lol> Teraz się z tego śmieję, ale wtedy to poważną minę miałam, ba nawet czułam się urażona przez tą położną ;p rena, wadera kciuki za Was mocno zaciskam anitka 18-sty tydzień ![]() edytte ciężko pogodzić się z utratą swojego ukochanego dziecka. Ja po prawie 3 latach mogę napisać, że jest mi lżej... ale dalej boli
Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2013-11-05 o 23:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

mocno!
My tu wszystkie trzymamy
Na co się umawiałyśmy?!

za bardzo się nakrecam i doluje co mnie przerasta i powoli tracę nadzieję ze u mnie będzie kiedyś dobrze....

tak to stara bida. Leze i staram sie nie myslec o przeciwnosciach
)
a jeszcze modły z mężem musimy odprawić, bo żeśmy się nowenny co ją Wika polecała podjęli...
daaaawno mnie nie było
nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta. U mnie dużo się dzieje, byłam jakiś czas z Mikołajem u męża w Anglii.. teraz jesteśmy w Polsce.
oj zakupy dzieciowe to bardzo przyjemne są