|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11
[QUOTE=szann;43579925]\
Dziewczyny, wiecie, że odkąd jestem tutaj na forum, czuję obecność taką chociażby mentalną każdej z Was. To jest takie piękne, jak potrafimy się wspierać, tłumaczyć, doradzać, pisać co, komu leży na sercu. Możemy być w końcu szczere - bo to niby fikcja. A każda jest sobą i wnosi tutaj cząstkę siebie dokładnie tak, 3,8 to moim zdaniem bardzo mało, przy takiej szerokości! powinno być conajmniej 5,2 5,7? i też wypełnienie, góra, czy naaturalne, jaką masz sylwetkę, wyjściówkę, czy piersi nie ma, czy są i wiszą. A kurde, tak jak Star żałuję, że nie poszłam na medycynę, tylko na cholerną kosmetologię.[COLOR="Silver"] Ja będę miała na 99% Mentory i tam tak wychodzi,że przy podstawie 12,3 jest projekcja 5,0 lub 5,1-już nie pamiętam...uhp mieć nie mogę bo nie mam wąskiej klatki-75cm pod biustem,wzrost 168,waga-58-59kg,raczej nie ważę się Przyjęłam zaproszenie,to możesz spojrzeć,choć mam tam zaledwie jedno zdjęcie wyjściówki.Oczywiście chcę i będę miała okrągłe i dr też odrazu mi je proponował,ale powiedział ze mam dość szerokie piersi i można w nie napakować dość dużo,ale to mnie nie interesuje,bo ja nigdy nie zamierzałam mieć mega biustu,a cholender i tak mi chyba taki wyjdzie
|
#1502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).Jak kuracja,przynosi efekty?
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka zmylka moj nick nie myslalam ze spedze tutaj tyle czasu a co mowic ze zostane moderatorem no ale jestem tu dobre kilka lat teraz juz wiecie kilka cycolinek wiedzialo jak mam na imie
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Słonko na bloga wrzuciłam trochę fot jak chcesz cos poogladac, oczywiscie nie cyckow
Moj tż dzisiaj do mnie.. : mam nadzieje ze na bloga cyckow nie wrzucasz jak na wizaz co ... Z taka poważną miną to powiedział
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
20 stycznia też będziemy w trzy robiły operacje, szkoda że w różnych klinikach.
Wyjdę 21 stycznia akurat w urodziny męża także w prezencie będzie miał swoją "starą" -"nową" żone, przedewszystkim pewniejszą siebie bo bez kompleksu braku biustu. A Star powiedz mi jak jest z kąpielą po operacji. Na początku od pasa w dół, a kiedy można już tak normalnie sie umyć, cycunie i wogóle
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahahaha zaraz lece na bloga popatrzec
|
|
#1507 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iloona79;43583985]
Cytat:
ja jestem przed dzieciaczkami - i taak samo jak zaskocze Was ślubem mam naadzieje, ze nie wyjdzie mi, że jestem w ciąży, notabene jeju, myślę, że moje piersi ile by nie urosły to -50% by było od wyjściówki...ale kto to wie... dobrej nocy, dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
a w końcu zrozumie, że Sam, nie jest niezastąpiny (jeśli wiesz co mam na myśli )
|
|||
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
star powiedz ze za pozno myslalas ze nie bedzie mial nic przeciwko
![]() i ze masz juz rzesze fanow haha
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz uciekam dobranoc
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
Kasikk jak walka ze słodyczami?
![]() Dobranoc dziewczyny, a Star miłego sączenia
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha o boze jakbym to mu powiedziala to nie ręcze za niego
ja mowie z e my wszystkie tu sobie pokazujemy ![]() Agulkavw wannie kapue sie dalej do pasa, pod prysznicem juz normalnie po 2 tyg chociaz mam manie wycierania co chwile blizn ręcznikiem zeby byly suche Ciekawe kiedy bede mogla normalnie polecez w wannie, zazwyczaj leze 15-20 min. Saba dziękuję
|
#1512 | |
|
Zadomowienie
|
Ja swoje wrzucę za kilka dni
na roczek ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
A co my - kobitki - dla niego za zagrożenie. Nawet tż-tom nie pokazujemy fotek (przynajmniej ja). U nas to czysty zachwyt nad pracą lekarzy ![]() Chyba po miesiącu można się kąpać, ale pewności już nie mam. Może dziewczyny pamiętają.
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
No tak ale to facet od tego nie kapuje, pyta sie co jak jakis zbok bedzie na forum i wrzuci gdzies moje cycki
![]()
|
#1514 |
|
Zadomowienie
|
Hahha zbok nie bedzie miał do nich dostępu
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
A propos leżenia we wannie to mi się przypomniało jak dr dziś opowiadał, że jedna z jego pacjentek spała we wannie po zabiegu, bo tam jej było najwygodniej
haha każdy ma jakiś patent
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja najgorzej sie boje tego spania po operacji, bo zawsze śpię na boku, niewyobrażam sobie spać na plecach, boję się że sie przewrócę na bok
|
|
|
#1517 |
|
Rozeznanie
|
Odkad zdjeli mi szwy to moge sie cala myc tzn brac szybki prosznic a pozniej mam smarowac cale piersi oliwka albo dobrym balsamem...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez _Justynaaa_ Czas edycji: 2013-11-06 o 00:05 |
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie przez 3dni bardziej bolal kark i ramiona niz plecy...Wiecie Czy ja mam coraz bardziej zapisac ten pancernik?tak zeby mnie boobsy bolaly? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podświadomie będziesz się pilnować ![]() miłego dnia
|
|
#1521 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Polecam przy spaniu na plecach poduszkę ortopedyczną - odciąża szyję i kręgosłup. Ja już sobie innej poduszki do spania nie wyobrażam. Co do wagi implantów to pamiętajcie, że żel silikonowy w implancie jest cięższy od wody (wysoka gęstość) i 350 ml wody to zupełnie inna waga niż 350 ml żelu. Także takie porównanie nie ma sensu ja jak przed operacją wzięłam do ręki mój 390 ml implant (ładnie zapakowany) to mi się zdawało, że chcą mnie oszukać i chyba 500 ml wsadzić ![]() A jesli chodzi o kąpiel to na dłuższe leżenie w wannie mozna sobie pozwolić jak blizna jest już idealnie zagojona. W sumie po miesiącu wydaje mi się nie powinno być problemu. Rika - super, że tak sprawnie wszystko załatwiłaś, a zaufanie do lekarza i jego zaangażowanie to podstawa.. No to jeszcze 2 tygodnie Ci zostały?
|
|
|
|
#1522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak juz w końcu nad ranem zasnełam to śniło mi się, że po op spałam w samochodzie bo tam mi było wygodnie hahaDziś wieczorem idę na USG i reszta badan tez na dniach...trochę się obawiam, bo w zeszłym roku miałam mieć wycinane migdały i nie poszłam, bo jakoś czasu zabrakło i często się odzywają...oby nei były przeciwwskazaniem
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, nie było mnie tu kilka dni. Niestety - chore małe dziecko - pewnie część z Was wie czym to pachnie. Odpukac - na dziś dzien wszystko wróciło do normy
zerkłam z ciekawości na wyliczanke z wczoraj i co widze - dziś bede na pierwszym miejscu!! przy okazji - gratuluje dziewczynom które w miedzy czasie spełniły swoje marzenia! wczoraj jesli dobrze patrze - były az 3 operacje )))
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Witam was
![]() Ale się uśmiałam czytając o tych imionach ![]() U mnie zimno i pada, aż nie chce się z łóżka wychodzić. |
|
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
Rika a ile Ty masz wzrostu? Nie mierzyłaś większych mentorków? Ja pamiętam, że sprawdzałam 330, 360, 390 i 420 ml. Na mojej klatce piersiowej te 330 wydawały się małe. Jak dobieraliście rozmiar?
Nie dziwię się, że spać nie możesz ja miałam termin operacji 3 tygodnie od konsultacji i odliczałam/przeżywałam codziennie. A te ostatnie dni... Uważaj teraz, żeby się nie rozchorować, kaszel czy przeziębienie potrafi pokrzyżować plany.
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przez nos??????!!!!!! moja mama miala ostatnio ale normalną, przez usta
|
|
#1527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może jakieś zdjęcie wyjściówki przed operacją wrzucisz?
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
smieszne te pogawędki ![]() Witam Was laseczki
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Sonyo proszę o zaakceptowanie mojego zaproszenia, gdyż też mam mieć 300 okrągłe. Bardzo zależy mi, żeby zobaczyć efekty.
|
|
|
|
#1530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chcę osiągnąć efekt jak najbardziej naturalny- po prostu żeby coś tam w końcu było Dr mnie pomierzył i później dał do przymierzenia te 270 i 330...Może jestem dziwna, ale i tak się zastanawiam czy te 330 to nie będzie za dużo haha Nie chcę by się tak rzucało w oczy Ale z 2 strony 270 to może być niedosyt później :PDr stwierdził, że jeszcze nie miał pacjetnki, która po op stwierdziła, że są za duże- raczej w druga strone ;P Widzę, że Ty masz 390 i efekt piękny więć chyba zostanę przy 330 dla 270 nie warto się ciąć :PDziś odstawiam wszystkie tabletki zapisane od dermatologa, tak dr zalecił...oby żadne przeziębienie a już tym bardziej angina mnie nei chwyciły;/
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

Przyjęłam zaproszenie,to możesz spojrzeć,choć mam tam zaledwie jedno zdjęcie wyjściówki.

).Jak kuracja,przynosi efekty?
to taka zmylka moj nick
no ale jestem tu dobre kilka lat
teraz juz wiecie

A może jakieś zdjęcie wyjściówki przed operacją wrzucisz?