Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 20:24   #211
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
A ja napisałam notkę na bloga, kurde to wciąga i ile czasu zajmuje ! 2 godziny siedziałam patrzcie co kupiłam na moje woski YC --> na moim blogu . Podoba wam się?
Fajny blog, zamieściłam komentarzyk
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-05, 20:34   #212
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Fajny blog, zamieściłam komentarzyk
cieszę się ! i zapraszam do regularnego odwiedzania będzie mi miło!
Stary 2013-11-05, 20:42   #213
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
cieszę się ! i zapraszam do regularnego odwiedzania będzie mi miło!
W miarę możliwości i czasu będę starała się wpadać. Ostatnio zaniedbuje swoje blogi, w szczególności ten życiowy. Mam plan napisać o wolontariacie, a ciągle mam coś do zrobienia i nie piszę.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
Stary 2013-11-05, 20:47   #214
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
Lady

Kominki można kupić za grosze - sam kominek ze świeczusią bezzapachową daje fajny klimat^^

Mój kominek wraz z 5 woskami kosztował 1,79 euro Ale widziałam w niedzielę na zakupach kominki za 8 i 14 euro. Pewnie bym się na któryś zdecydowała gdyby nie fakt, że były duże. Wręcz baaardzo duże. Taki mały jak mam teraz w zupełności mi wystarczy.

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
chcę zapalić i wąchać
To musisz mieć kominek

Cytat:
to i ja muszę sprawić sobie takie cudo,tak zachwalacie
widziałam na internecie, że w Krakowie jest jakiś sklepik to żeby nie zamawiać, zagadałam z Tżcikiem czy znalazł by chwilę i mi kupił przed powrotem do domku, to powiedział, że w porząsiu także superaśnie
Kup jeszcze podgrzewacze. Do kominka bezzapachowy podgrzewacz a na górę wosk lub olejek zapachowy

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-05, 20:48   #215
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

wiadomo jak to jest, ja już raz przez złe chwile w moim życiu skasowalam bloga i żałuję
Stary 2013-11-05, 21:11   #216
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Skończyłam czytać książkę "teraz i na zawsze" zaskoczyło mnie zakończenie. Strasznie mnie i mamę wciągnęła. Chodzi bym jej powiedziała jak się skończy proces, ich życie, ale ja nie powiem
u mnie następna w kolejce w ogóle zostawiłam u TŻ kindla i taaaaak tęskniłam za książką xD normalnie kilka razy wracałam myślami do historii i żal mi było, że nie mogę poczytać

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Ja kupuję woski w kształcie tart za 6zł/szt.
Są jeszcze świece samplery (8-9zł) i słoje (małe za 40zł, średnie za 60zł i duże za 90zł).

Dobre i to
Jak ja byłam na stażu to zarabiałam ... UWAGA ... 450zł

Ja kiedyś powiedziałam mamie, że jest mi jej szkoda, bo spędzi samotnie u boku męża całe życie. Samotnie, bo przez to, że jest taki kłótliwy, wredny, "zna się" na wszystkim, wszystko widział i wszystko wie najlepiej - nikt ich nie odwiedza. Nawet moja siostra, która mieszka z rodzicami (ona na parterze, rodzice na piętrze) odwiedza mamę tylko wtedy jak nie ma ojca.
Nie wierzę, że czasem, przy gorszym dniu, nie jest mu głupio, że przez swoje bezsensowne i dziecinne zachowanie odpycha od siebie własne dzieci.

Zrobiłam zapas na kilka miesięcy

Gratuluję zmiany pracy

A istnieje jeszcze taka opcja, że nie zatrudnią a przedłużą staż?
oj nie wiem, w sumie ja jestem na praktykach które się przedłużyły bo nic nie mogę innego znaleźć ale tutaj dostałam podwyżkę

nie wiedziałam, ze masz siostrę. Bardzo mądrze jej powiedziałaś, niektóre kobiety tak mają, że twierdzą, że lepszy ktokolwiek niż bycie samej.
Moja Mama tez należy do takich ludzi. Mój Tata był podobno złoty człowiek, ale mój ojczym to porażka...

Cytat:
ta druga dziewczyna ma umowę z apteką, bez urzedu pracy, więc ma więcej tyle co ja miałam teraz za ten miesiąc bez umowy z urzedem

napiszesz np. na ogłoszeniu że dzieciaczki powyzej roku a nóż wybrali by Ciebie mimo wielu ogłoszeń innych ?? Próbuj robić to co lubisz !!

o no to nieźle !!
nie mówiłas nic o pracyyy, a gdzie pracujesz ?
jak ukochany ?

to jednak udało Ci sie zabrać mamie ?? heheh

Lady a trzeba do tych wosków w kszałtcie tart kupować jakieś kominy czy coś takiego ? czy można trzymac ot na talerzuku jak zapachowe świeczki np. ? Bo tak mnie zainteresowałaś, że chyba sobie jakieś kupię heheh
a na ile podpisałaś staż? Może potem przejdziesz już na całą umowę

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tych wyjazdów. Miałam dziś z tz bardzo smutną rozmowę na ten temat, bo my od kąd jestesmy razem nigdzie nie byliśmy. Dosłownie nigdzie. I ja powoli mam tego dość. On się na mnie obraził, i taki to efekt naszej "rozmowy"
Kurcze, naprawdę warto by było gdzieś pojechać, odpocząć trochę. Nawet gdzieś na 2 dni się wybrać Wakacje są potrzebne. A czemu on się tak zezłościł?

Cytat:
Poszła rano do pracy, ja po niej wychodziłam. Przyszła z pracy, zonk nie ma książki, a mi się udało skończyć. Teraz zaczynam "przyjaciele na zawsze"
sprytnie

Cytat:
Lady
Limon wolałabym nie zdradzać na wątku - pracuje w podobnym miejscu co poprzednio hehe w porządku aczkolwiek coraz częściej mnie irytuje
Kominki można kupić za grosze - sam kominek ze świeczusią bezzapachową daje fajny klimat^^
pisz w klubie każda praca irytuje po pewnym czasie

Cytat:
to i ja muszę sprawić sobie takie cudo,tak zachwalacie
widziałam na internecie, że w Krakowie jest jakiś sklepik to żeby nie zamawiać, zagadałam z Tżcikiem czy znalazł by chwilę i mi kupił przed powrotem do domku, to powiedział, że w porząsiu także superaśnie [COLOR="Silver"]
pomyślałam o tym samym niestety na razie nie mam kasy więc odpuszczę, ale może kiedyś
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-06, 05:39   #217
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Witam się w środku tygodnia
Miłego dnia życzę

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, ze masz siostrę. Bardzo mądrze jej powiedziałaś, niektóre kobiety tak mają, że twierdzą, że lepszy ktokolwiek niż bycie samej.
Moja Mama tez należy do takich ludzi. Mój Tata był podobno złoty człowiek, ale mój ojczym to porażka...

pomyślałam o tym samym niestety na razie nie mam kasy więc odpuszczę, ale może kiedyś
Mam siostrę i brata. Oboje starsi ode mnie. Mieszkają z rodzicami.
Ciekawa jestem jakie my będziemy na starość Biadolę na ojca a przecież w moich żyłach płynie jego krew i może za kilka lat będę taka sama jak on

A może by tak w prezencie mikołajkowym albo gwiazdkowym?

home sweet home

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-06, 06:20   #218
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dzień dobry,
starczyło mi chwili z rana, więc jeszcze przed pracą do Was zaglądam
Cytat:
Miłego dnia życzę

Ciekawa jestem jakie my będziemy na starość Biadolę na ojca a przecież w moich żyłach płynie jego krew i może za kilka lat będę taka sama jak on

oby nie. Ja mimo, że mam podobno rózne cechy po ojcu to za bardzo kocham dzieci, bym miała mieć własne i je poem skrzywdzić. Myślę, że doskonale wiemy jak to jest mieć takiego rodzica i nie dopuścimy do tego, by nasze dzieci czuły się tak jak my jak były małe ! oo

aha, czyli musze mieć kominek poprzeglądam co mi się podoba i zrobię zamówienie u Tżta

lecę do pracy, także buziaki dziewczynki ! Nie wiem czy dziś uda mi się wpaść, bo po jadę do Tżta bratanka i braowej, a potem prawdopodobnie z moimi dziewuchami jeszcze się spokam, bo jedna wyjeżdża w piątek, ale zobaczymy, papap

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-06, 06:51   #219
201609081836
Konto usunięte

Lady też mam z tych mniejszych. Za swój ostatnio dałam jakoś ok 15 zł wygląda jak miniaturka domowego kominka^^ już za 4 zeta można coś wybrać nada chodziło mi, że facet irytuje Limon dokładnie zapewne by się nie powielało tych samych błędów
Ja dzisiaj mam w planach zakupy ciuchowe mam nadzieje, ze coś mi się spodoba
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-06, 08:15   #220
martusia205
Zakorzenienie

Nada on taki jest. Po tygodniu cięzkiej pracy nie chce mu się ruszac z domu. Jeszcze w międzyczasie remontuje nasz dom, także soboty tez ma zajęte. Nie wiem kiedy coś się zmieni na lepsze, chyba muszę się pogodzić z tym jak jest.
Sonne udanych zakupów, pochwal się co kupiłas. Też miałam dziś jechac, ale tak wypadło że przekładam na wtorek
Limon miłego dnia

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-06, 08:34   #221
nada13
Zakorzenienie

Hejka a ja sie znowu do pracy spóźnię :/ autobus do nich jeździ raz na 30 minut musiałam kartę miejską doładować więc nie wyrobiłam się na wcześniejszy. Najgorsze to czekanie, ale nic poczytam i popisze z wami ;*

Cytat:
Miłego dnia życzę

Fajnie musi być mieć tyle rodzeństwa ja jestem jedynaczką niestety. W ogóle zazdroszczą Ci, ze wyjechalas czy raczej sie dziwią, ze w domu nie chcesz mieszkać?
Ja mam wrażenie, ze na starość każdemu pogłębiają się najgorsze cechy charakteru, jak ktoś był np złośliwy to robi sie dwa razy taki złośliwy. Ale to i tak zależy od człowieka

Co do prezentu to od TŻ zawsze dostaje niespodziankę moge z 3-4 razy wspomniec "mimochodem" ze bym chciała to może załapie

Cytat:
Dzień dobry,
starczyło mi chwili z rana, więc jeszcze przed pracą do Was zaglądam

oby nie. Ja mimo, że mam podobno rózne cechy po ojcu to za bardzo kocham dzieci, bym miała mieć własne i je poem skrzywdzić. Myślę, że doskonale wiemy jak to jest mieć takiego rodzica i nie dopuścimy do tego, by nasze dzieci czuły się tak jak my jak były małe ! oo

aha, czyli musze mieć kominek poprzeglądam co mi się podoba i zrobię zamówienie u Tżta

lecę do pracy, także buziaki dziewczynki ! Nie wiem czy dziś uda mi się wpaść, bo po jadę do Tżta bratanka i braowej, a potem prawdopodobnie z moimi dziewuchami jeszcze się spokam, bo jedna wyjeżdża w piątek, ale zobaczymy, papap
Tez wstałam wcześniej, wymizialam Plamę (jak sie słodko wita na dzień dobry ) umyłam sie, uczesałam na spokojnie, a i tak dupa musze czekać na następny bus
No to dzisiaj duzo do zrobienia ja w sumie tez, na praktyki teraz jadę a potem na szkolenie ze szkoły sie zapisałam. Wiec w domu późno będę.

Cytat:
Lady też mam z tych mniejszych. Za swój ostatnio dałam jakoś ok 15 zł wygląda jak miniaturka domowego kominka^^ już za 4 zeta można coś wybrać nada chodziło mi, że facet irytuje Limon dokładnie zapewne by się nie powielało tych samych błędów
Ja dzisiaj mam w planach zakupy ciuchowe mam nadzieje, ze coś mi się spodoba
A gdzie kupiłaś? No paskudy kusicie kusicie ja to musze sie w jakieś swetry zaopatrzec bo sie zimno robi :/ no i kurtka zimowa, ale chyba poczekam na poświąteczne przeceny.

Cytat:
Nada on taki jest. Po tygodniu cięzkiej pracy nie chce mu się ruszac z domu. Jeszcze w międzyczasie remontuje nasz dom, także soboty tez ma zajęte. Nie wiem kiedy coś się zmieni na lepsze, chyba muszę się pogodzić z tym jak jest.
Sonne udanych zakupów, pochwal się co kupiłas. Też miałam dziś jechac, ale tak wypadło że przekładam na wtorek
Limon miłego dnia
Ale nie ma urlopu do wykorzystania? Wiesz macie dom, cała kasa na pewno na niego idzie. Kasa i czas. My w tym roku u mnie tez sporo robiliśmy ale drugie tyle do zrobienia. A u Ciebie jAk prace idą?

W ogóle wczoraj byłam z psiakami u weterynarza i pan Wet zakochał sie w Plamie xD chodzę tam od 3 lat z Nata i w życiu nie widziałam żeby dał jej jakiś przysmak a ta dostała 3 xD i mówił, że pięknota, bardzo duża nie urośnie ( ja sie tam cieszę, TŻ mniej :p) zastrzyk w tyłek dostała i do domu :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-06, 09:52   #222
martusia205
Zakorzenienie

Nada tż nie ma urlopów, wypłacają mu kasę tylko oczywiście gdyby się uparł to mógłby mieć te 2 tyg choćby.
Prace w domu idą powoli teraz bo mój tata nie może nam pomagać tyle co dawniej, ale dajemy radę. W weekend jedziemy rozejrzec się za drzwiami

fajne te Twoje pieski, podobała mi się ta fotka która dałąs na fb, jak one przytulone były

Stary 2013-11-06, 10:01   #223
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzieeeeń dobry
Stary 2013-11-06, 10:16   #224
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Witam

Ja rónież mam kominek, czasami zapalę sobie z olejkiem fiołkowym . Słyszałam też że można na np. pieluchę tetrową skropić kilka kropel i położyć na gorącym kaloryferze, równie dobrze pachnie. Tylko nie pamiętam czy ta szmatka czy cokolwiek ma być wilgotne
Stary 2013-11-06, 14:15   #225
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Limon miłego dnia
2 pary butów. Jedne wkładane drugie wiązane tyle, że nie ocieplane więc tak na teraz jak nie ma mrozu Jeansy, sweter i rękawiczki-milusie takie na jednego paluszka^^ i kilka pierdół do domu.
Cytat:
Hejka a ja sie znowu do pracy spóźnię :/ autobus do nich jeździ raz na 30 minut musiałam kartę miejską doładować więc nie wyrobiłam się na wcześniejszy. Najgorsze to czekanie, ale nic poczytam i popisze z wami ;*
A gdzie kupiłaś? No paskudy kusicie kusicie ja to musze sie w jakieś swetry zaopatrzec bo sie zimno robi :/ no i kurtka zimowa, ale chyba poczekam na poświąteczne przeceny.
hehe też się czasem spóźniam
Kupiłam w takim sklepiku z pierdółkami do domu^^ wcześniejszy na all a te tanie widziałam w takim sklepiku "wszystko za 3 zeta" czy jakoś tak
Tak w sumie ja zapachowych używam raz na jakiś czas wolę zwykłe bezzapachowe świeczusie^^
Ja za kurtką może jutro pojadę zobaczę co tam ciekawego mają. I tak muszę jeszcze się na zimę porządnie obkupić.

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-11-06 o 14:18
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-06, 14:31   #226
nada13
Zakorzenienie

Ja juz wracam, tzn lecę na szkolenie :p
Zamarznąć na dworzu można :/

Cytat:
Nada tż nie ma urlopów, wypłacają mu kasę tylko oczywiście gdyby się uparł to mógłby mieć te 2 tyg choćby.
Prace w domu idą powoli teraz bo mój tata nie może nam pomagać tyle co dawniej, ale dajemy radę. W weekend jedziemy rozejrzec się za drzwiami

fajne te Twoje pieski, podobała mi się ta fotka która dałąs na fb, jak one przytulone były
A kiedy bedzie sie można wprowadzać?

A dziękuje ostatnio sie obok siebie kładą tzn leżą obok ale sie nie stykają. No i kloca sie ale cóż, musza sie dogadać :p i tak ustaliliśmy, ze w momencie ewentualnej przeprowadzki zabieramy plamę ze sobą

Cytat:
2 pary butów. Jedne wkładane drugie wiązane tyle, że nie ocieplane więc tak na teraz jak nie ma mrozu Jeansy, sweter i rękawiczki-milusie takie na jednego paluszka^^ i kilka pierdół do domu.

hehe też się czasem spóźniam
Kupiłam w takim sklepiku z pierdółkami do domu^^ wcześniejszy na all a te tanie widziałam w takim sklepiku "wszystko za 3 zeta" czy jakoś tak
Tak w sumie ja zapachowych używam raz na jakiś czas wolę zwykłe bezzapachowe świeczusie^^
Ja za kurtką może jutro pojadę zobaczę co tam ciekawego mają. I tak muszę jeszcze się na zimę porządnie obkupić.
Uaa to zaszalałaś trochę

Stary 2013-11-06, 15:03   #227
martusia205
Zakorzenienie

Nada my dopiero za jakieś 10 miesięcy zamieszkamy razem.. może do wrzesnia uda się. Nie śpieszymy się aż tak.

a Wy kiedy?

Stary 2013-11-06, 17:38   #228
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Nada my dopiero za jakieś 10 miesięcy zamieszkamy razem.. może do wrzesnia uda się. Nie śpieszymy się aż tak.

a Wy kiedy?
Jak dostanę pracę, taką stałą. A że wybredne jestem strasznie to wybrzydzam i szukam idealnej :p mam nadzieję, że się w końcu coś znajdzie

Stary 2013-11-06, 19:48   #229
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Myślę, że doskonale wiemy jak to jest mieć takiego rodzica i nie dopuścimy do tego, by nasze dzieci czuły się tak jak my jak były małe ! oo
Myślę, że masz rację.

Cytat:
Lady też mam z tych mniejszych. Za swój ostatnio dałam jakoś ok 15 zł wygląda jak miniaturka domowego kominka^^ już za 4 zeta można coś wybrać
Póki co mam najtańszy możliwy kominek "byleby był". Może później zainwestuję w coś lepszego.

Cytat:
Fajnie musi być mieć tyle rodzeństwa ja jestem jedynaczką niestety. W ogóle zazdroszczą Ci, ze wyjechalas czy raczej sie dziwią, ze w domu nie chcesz mieszkać?
Aż tyle rodzeństwa to nie mam, bo np mój mąż ma pięć sióstr
Rodzeństwo wiedziało, że się prędzej czy później wyprowadzę, bo tż miał dostać dom po rodzicach ale pewnie się z tego cieszą, bo teraz siostra zajmuje cały parter a brat mieszka z rodzicami na piętrze. Gdybym została z rodzicami byłoby nam za ciasno.
Myślę, że nie zazdroszczą mi tego, że tu wyjechałam. Siostra kiedyś miała okazję pracować zagranicą ale stchórzyła, więc może teraz żałuje. Jedyne czego mogłaby mi zazdrościć to tego, że nie ma własnych czterech kątów.

Byliśmy dzisiaj po pracy na giełdzie kwiatowej. Naoglądałam się storczyków

home sweet home

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 05:43   #230
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Dzień dobry.
Witam się po ciężkiej środzie, przeżyłam i doszłam do wniosku, że zapisanie się na wolontariat było świetnym pomysłem. Uwielbiam tam chodzić. Muszę podpisać umowę na świadczenie usług wolontaryjnych Można to potem wpisać do cv jako doświadczenie zawodowe jeżeli jest to związane ze studiami?
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Stary 2013-11-07, 05:46   #231
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cześć
Już mamy czwartek

home sweet home

Stary 2013-11-07, 08:30   #232
nada13
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
Dzień dobry.
Witam się po ciężkiej środzie, przeżyłam i doszłam do wniosku, że zapisanie się na wolontariat było świetnym pomysłem. Uwielbiam tam chodzić. Muszę podpisać umowę na świadczenie usług wolontaryjnych Można to potem wpisać do cv jako doświadczenie zawodowe jeżeli jest to związane ze studiami?

Moim zdaniem tak. Dopisać tylko z boki ze wolontariat. A może tam cię zatrudnią po wolontariacie?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Lady nie kusiły Cie nowe kwiatki? :d

Stary 2013-11-07, 08:36   #233
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.
Pewnie, że mozna to odnotowac w cv

u mnie dziś zero ofert pracy. Jestem załamana

o 13 stej idę pilnowac dzieciaczki, a potem jade do tz na 2 dni

Stary 2013-11-07, 08:54   #234
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzień dobry

Naskrobałam od rana notkę na bloga i lecę sprzątać chatkę
Stary 2013-11-07, 10:55   #235
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Witam

Cytat:
Dzień dobry.
Tak, umowa w formie wolontarialnej jest na takiej samej zasadzie jak inna praca. Z tym, że za wolontariat nic nie dostajesz . Powinna być spisana jak każda inna umowa, na odpowiedni okres, ilość godzin itp. Chyba, że chcesz gdzieś poprostu raz na ruski rok coś pomóc. Ostatnio na prawie pracy o tym rozmawialiśmy. To zalicza się prawdopodobnie do CV bo to nabyte doświadczenie.
Stary 2013-11-07, 14:36   #236
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Hejka

Moim zdaniem tak. Dopisać tylko z boki ze wolontariat. A może tam cię zatrudnią po wolontariacie?
na razie jest wypełniona kadra, nie ma wolnych stanowisk

Jak będę dodawać do cv to zaznaczę że byłam wolontariuszką

Cytat:
Pewnie, że mozna to odnotowac w cv
To super. Zawsze to cos więcej w cv

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Witam

Tak, umowa w formie wolontarialnej jest na takiej samej zasadzie jak inna praca. Z tym, że za wolontariat nic nie dostajesz . Powinna być spisana jak każda inna umowa, na odpowiedni okres, ilość godzin itp. Chyba, że chcesz gdzieś poprostu raz na ruski rok coś pomóc. Ostatnio na prawie pracy o tym rozmawialiśmy. To zalicza się prawdopodobnie do CV bo to nabyte doświadczenie.
Fajna sprawa będzie jak dostanę tą umowę
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Stary 2013-11-07, 17:34   #237
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:

Lady nie kusiły Cie nowe kwiatki? :d
Pewnie, że kusiły. Nie można było tam jednak nic kupić. To nie były stoiska z kwiatami na sprzedaż a z prezentacją. Można było co najwyżej zamówić kwiaty.
Widziałam storczyki ze spiralnym pędem i z pąkami każdy w innym kolorze

Jak wrócę z zakupów to wkleję zdjęcia

home sweet home

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 18:48   #238
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dzień dobry moje dziewczynki,
Cytat:

kurcze, to jeśli Wy jesteście razem kilka lat i Twój tż non stop pracuje i nie bierze wolnych dni tylko kasę to ja na prawdę go podziwiam że on to ciągnie. Jest chyba człowiekiem ze stali ! Ja bym tak nie wytrzymała, musiałabym albo gdzies wyjechać albo po prostu posiedzieć te kilka dni w domu i odpocząć !
Szkoda, że nie daje się namówić, przykre to mój Tż daje się namówic na wycieczki, wyjazdy ale nie dalej niż mazury, a teaz jak wylądował na tym kursie w Krakowie to już mu mówiłam, że jak wróci i zrobi się cieplej na wiosne to pojeziemy pociągiem na 3 dni załóżmy do Krakowa to powiedział, że super, że on się piszę, i w końcu może uda mi się namowić go na za granicę, mego osiołka heh tzn, najpierw muszę zarobic, by go wyciągnąć, bo nie będe miała za co pojechać
Cytat:
Ja juz wracam, tzn lecę na szkolenie :p
Zamarznąć na dworzu można :/

A kiedy bedzie sie można wprowadzać?

A dziękuje ostatnio sie obok siebie kładą tzn leżą obok ale sie nie stykają. No i kloca sie ale cóż, musza sie dogadać :p i tak ustaliliśmy, ze w momencie ewentualnej przeprowadzki zabieramy plamę ze sobą

Uaa to zaszalałaś trochę

ooo a cczy Nata nie będzie smutna, że wybrałas drugiego psa ? A nie oba ?
Cytat:
Dzień dobry.
Moim zdaniem tak Moja koleżanka ze studiów, pod koniec na magisterce zaczęła pracować jako wolontariuszka własnie w jakimś ośrodku z osobami z porażeniem mózgowym, tylko że w części biurowej i dali jej szansę, i już rok po studiach pracuje normalnie na umowę o pracę, a wcześniej chyba z 2 lata była wolontariuszką, ale docenili ją

ja już po pracy, dziś koło 3 godzin stałam sama, podobno dobrze wprowadzone recepty, ale widocznie jakieś proste były, bo skoro da się zrobić tyle blędów to widocznie tych trudniejszych jeszcze nie miałam .. choc może mnie to ominie ?? Yhyyy ;p hehehe zadaję pytania jak coś, upewniam się i jedna dziewczyna miała taką niezby miłą minę i jej powiedziałam, że przepraszam jeśli jej przeszkadzam i pytam o coś to powiedziała, że spoko, żebym nie zwracała uwagi na jej minę, bo ona po prostu się denerwuje bo jej się wydaje że to wszystko jest takie oczywiste, ale dla mnie może nie być, więc żebym nie zwracała uwagi, eh.

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-11-07, 18:57   #239
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry moje dziewczynki,

kurcze, to jeśli Wy jesteście razem kilka lat i Twój tż non stop pracuje i nie bierze wolnych dni tylko kasę to ja na prawdę go podziwiam że on to ciągnie. Jest chyba człowiekiem ze stali ! Ja bym tak nie wytrzymała, musiałabym albo gdzies wyjechać albo po prostu posiedzieć te kilka dni w domu i odpocząć !
Szkoda, że nie daje się namówić, przykre to mój Tż daje się namówic na wycieczki, wyjazdy ale nie dalej niż mazury, a teaz jak wylądował na tym kursie w Krakowie to już mu mówiłam, że jak wróci i zrobi się cieplej na wiosne to pojeziemy pociągiem na 3 dni załóżmy do Krakowa to powiedział, że super, że on się piszę, i w końcu może uda mi się namowić go na za granicę, mego osiołka heh tzn, najpierw muszę zarobic, by go wyciągnąć, bo nie będe miała za co pojechać

ooo a cczy Nata nie będzie smutna, że wybrałas drugiego psa ? A nie oba ?

Moim zdaniem tak Moja koleżanka ze studiów, pod koniec na magisterce zaczęła pracować jako wolontariuszka własnie w jakimś ośrodku z osobami z porażeniem mózgowym, tylko że w części biurowej i dali jej szansę, i już rok po studiach pracuje normalnie na umowę o pracę, a wcześniej chyba z 2 lata była wolontariuszką, ale docenili ją

ja już po pracy, dziś koło 3 godzin stałam sama, podobno dobrze wprowadzone recepty, ale widocznie jakieś proste były, bo skoro da się zrobić tyle blędów to widocznie tych trudniejszych jeszcze nie miałam .. choc może mnie to ominie ?? Yhyyy ;p hehehe zadaję pytania jak coś, upewniam się i jedna dziewczyna miała taką niezby miłą minę i jej powiedziałam, że przepraszam jeśli jej przeszkadzam i pytam o coś to powiedziała, że spoko, żebym nie zwracała uwagi na jej minę, bo ona po prostu się denerwuje bo jej się wydaje że to wszystko jest takie oczywiste, ale dla mnie może nie być, więc żebym nie zwracała uwagi, eh.
Mój TŻ tez nie wyrobiłby bez urlopu, strasznie można się zmęczyć taką pracą na pełen etat, tydzień odpoczynku i znowu chce się żyć

O jak miło, że zapamiętałąś jak się nazywa Nie sądzę, bo Natka i tak najwięcej czasu z Mamą spędza plus szczeniaka można jeszcze przyzwyczaić do innego trybu życia, mieszkanie w bloku to zupełnie inne życie dla psa. Poza tym one są obie konfliktowe więc dwie nie powinny zostać raczej w domu. Zresztą jeszcze nie czas żeby o tym myśleć

ale dobrze jej powiedziałaś. Lamus z niej straszny, ciekawe co by było jakby ona popełniła jakiś błąd. Pewnie urodziła się już z ta wiedza, o nic w życiu nie pytała

a ja siedzę i się na obronę uczę, nieeeeeechce mi się, jutro o 12..30 proszę o kciuki.
Stary 2013-11-07, 19:15   #240
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ tez nie wyrobiłby bez urlopu, strasznie można się zmęczyć taką pracą na pełen etat, tydzień odpoczynku i znowu chce się żyć

O jak miło, że zapamiętałąś jak się nazywa Nie sądzę, bo Natka i tak najwięcej czasu z Mamą spędza plus szczeniaka można jeszcze przyzwyczaić do innego trybu życia, mieszkanie w bloku to zupełnie inne życie dla psa. Poza tym one są obie konfliktowe więc dwie nie powinny zostać raczej w domu. Zresztą jeszcze nie czas żeby o tym myśleć

ale dobrze jej powiedziałaś. Lamus z niej straszny, ciekawe co by było jakby ona popełniła jakiś błąd. Pewnie urodziła się już z ta wiedza, o nic w życiu nie pytała

a ja siedzę i się na obronę uczę, nieeeeeechce mi się, jutro o 12..30 proszę o kciuki.
ojjjj, a jak się pokochają ?? CIężko będzie im się rozstać !!

a Ty sio do nauki, a nie siedzisz na wizażu, dziś i jutro do 12 masz zakaz wizażowania ! SIOOOOOO !!!

Jestem czytaczocholik !
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości