|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||
|
Tajka
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
![]() Dzisiaj przesadziłam. Przed dziesięcioma minutami wpieprzyłam półtora: Rogal Tak sobie leżały, a ja dzisiaj tak słabo zjadłam ;( I mnie naszła taka ochota. I zaraz mi brzuch będzie z bólu pękał. Ale to było silniejsze ode mnie. No i był pyszny ![]() I teraz mam na kolejne kilka miesięcy spokój z chęcią na słodycze. Ufff... Raz chyba można, co ?
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
kisiej, pewnie, że można
szkoda tylko, że tak późno
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1653 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Ale fakt faktem - wpierdzieliłam dodatkowe ponad 1500 kcal.
|
|
#1654 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Komu? ![]() Od 2.00 już nie śpie, ale wcześniej zaliczyłąm 15godz snu z jedną przerwą na wizaż wieczorem Za 1,5h wybywam do pracy i powstrzymajcie mnie przed wypadem do Biedry wieczorem po krówki w promocji -20% Całe szczęście dziś ostatni dzień ![]() ---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Cytat:
za zumbeJak zapraszają to się nie odmawia zwłaszcza % [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43581869]Ja siedzę chora, praktycznie głos straciłam i to nie wiele musiałam mówić Jutro muszę jechać z mamą w sprawie tej niedopłaty 3gr za prąd Pisałam Wam, że prowadzę rozmowy w sprawie pójścia na studia? Bo chciałam się wbić jeszcze teraz Wcześniej nie chciałam, a teraz mnie naszło na starość [/QUOTE]Biedna ![]() Na jaki kierunek? Też chciałam ale z moim grafikiem to nie wypali Cytat:
Jesteś szalona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Raz nie wciąż Wybaczamy ![]() Chyba jednak pojade do Biedry na tą promocje -30% Będę udawać że tych krów tam nie ma ![]() ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- Tak ciulowato się siedzi samemu na wątku ![]() Ogarne Klub do końca, dopije kawe, rozwinę tapete na fejsa i heja do pracy ![]() A propo fejsa przez Was się zastanawiam czy go nie odblokować sobie
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam
Miłego dnia Piękne
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Buenosdijas czikas!
![]() Cytat:
![]() Mi! właśnie żłopię ![]() Hahaha myślałam, że tylko na żele i mydła Tylko czasem i tyko troszkę dziękuję ![]() Jak się czujesz Kochana? ![]() Miłego niech szybko zleci
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja już w pracy. Jesteście niesamowite w tym spamowaniu!
Ja będę spamować od jutra ![]() Właśnie dostałam @ i na wadze 2 kg więcej. Od dzus odstawiam słodycze nie liczę już na mega spadki i 75kg...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Ja właśnie kawkę piję ![]() Ćwiczenia już za mną: 10 minut abs 10 min Mel B na brzuch 10 min Mel B na pupę 30 minut rowerek ![]() Trax super, że się zdecydowałaś
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to wstałam wcześniej, bo mnie gardło nawala
muszę iść do apteki, bo oszaleję, tak mnie drapie właśnie łeb umyłam pogoda do dobrze, że do apteki mam dwa kroki ![]() Skoczyłabym też do Biedry, ale to trochę w innym kierunku może później kuszą mnie te żele jeszcze Cytat:
|
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja już po śniadanku, kończę kawę i spadam na zajęcia. Z mokrymi włosami, bo zamiast je umyć wieczorem to zrobiłam to godzinę temu, a nie mam suszarki ![]() I owsianka z awokado, duszonymi śliwkami, wiejskim i łyżeczką miodu Miłego dnia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam lekki dzień w pracy;D
Młody poszedł na basen ale trochę kaszlal , mam nadzieję że się całkiem nie rozchoruje. Jutro ma konkurs z matmy ![]() Plany poświęcenia mu czasu sir udają ![]() W soboje znowu idziemy na mecz ![]() Myślę też nad kinem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1662 |
|
Zadomowienie
|
hej Piękne
![]() Tabelki to już nikt nie uzupełnia widzę :P Ale smętny dzień... szukamy optymizmu i działamy ![]() Miłego dzionka ![]() Nie broić tam
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia upiekłam chleb
i mam orrrrgazmmmm czyli moje dziecko Galluś też się spisał (a już miałam obawy, bo ostatnio coś słabo rósł ). Piekłam z Twojego przepisu, no ale jednak zmiany były w tych mąkach pełna improwizacja w ogóle wczoraj jaki zonk już chcę wsypać orkiszową, otwieram, patrzę, a tu ziarna orkiszu nawet nie wiedziałam co kupiłam chrupiąca skórka, delikatnie mokry środek dziękuję Cytat:
![]() ![]() No pięknie żebyś Ty się przypadkiem nie rozchorowała
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
Super! ![]() Będę jutro znowu piec chlebek i chciałabym jakiś nowy tym razem. Odmierzalas ilości tych mąk czy na oko sypałaś? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Raczej na oko, ale żytniej dałam więcej niż orkiszowej (tak w stosunku 3:2 z tego pół kg co był podany w przepisie)+szklanka pełnoziarnistej
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Konto usunięte
|
Hej właśnie wróciłam, oczywiście chora, zasmarkana i kicham w dodatku od chwili gdy weszłam do domu
Kupiłam sweterek na szybkości, tak żeby pasował do spódniczki ![]() Problemu z 3gr tak naprawdę nie było, bo się okazało że doliczyli to do innej faktury, która i tak jest opłacona ![]() Pytacie jakie studia? No więc myślę nad tym w ten sposób, że jakbym chciała iść teraz na odczep się to by była to Turystyka i Rekreacja lub Filologia Angielska, a jeśli bym poczekała na następny rok to bym poszła na Filologię Iberyjską (w sumie to to mnie najbardziej interesuje Chyba poczekam i jeśli życie mi się ułoży tak jak tego chcę to odpuszczę i może jakieś zaoczne bym zrobiła z czasem, a jeśli nadal będzie jak jest teraz to pójdę za swoimi marzeniami
|
|
|
|
#1667 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za rogala,o tej porze? no raz na jakiś czas można,fakt...Cytat:
Cytat:
![]() o tej porze to ja słodko spałam ![]() oo a umnie nie ma,że jakieś % na krówki tylko po prostu są po 1,29 za 100 g-kiedyś je jadłam i szału nie ma...lepsze smakowe z Tesco a 30 % to na żele i te inne do kąpieli ![]() dawaj na fejsika
|
|||
|
|
|
#1668 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba też zaraz kawkę strzelę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co by Cię do końca nie rozłożyło..też mnie kuszą jeszcze te żele ![]() Cytat:
żebyś się nie załatwiła tą mokrą głową...bo ja ostatnio się tak przeziębiłam...wilgotne włosy,a niby tylko z domu do samochodu i z sam. do sklepu...wystarczyło... miłego ![]() Cytat:
no właśnie,wczoraj zajrzałam jakoś do tabelki,ale nikt nie uzupełnia... |
|||||
|
|
|
#1669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na śniadanie zjadłam owsiankę z rodzynkami,orzechami,cyna monem i tartym jabłkiem-dzięki Madziu-było pyszne ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43588218]Hej właśnie wróciłam, oczywiście chora, zasmarkana i kicham w dodatku od chwili gdy weszłam do domu Kupiłam sweterek na szybkości, tak żeby pasował do spódniczki ![]() Problemu z 3gr tak naprawdę nie było, bo się okazało że doliczyli to do innej faktury, która i tak jest opłacona ![]() Pytacie jakie studia? No więc myślę nad tym w ten sposób, że jakbym chciała iść teraz na odczep się to by była to Turystyka i Rekreacja lub Filologia Angielska, a jeśli bym poczekała na następny rok to bym poszła na Filologię Iberyjską (w sumie to to mnie najbardziej interesuje Chyba poczekam i jeśli życie mi się ułoży tak jak tego chcę to odpuszczę i może jakieś zaoczne bym zrobiła z czasem, a jeśli nadal będzie jak jest teraz to pójdę za swoimi marzeniami [/QUOTE]Hej! ![]() zdrówka boszzzzz,co za debile tam pracują...tylko zmarnowany czas i pieniądze żeby dojechać ![]() ooo,super plany
|
|
|
|
|
#1670 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
traxx, plany super
a to miały by być studia w systemie dziennym czy zaocznym? ![]() No to bierz się za hodowanie zakwasu, ale już!
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
![]() Trax Jeśli chcesz iść na studia to nie patrz na to czy się to innym podoba czy nie, w końcu to Twoje marzenia i masz prawo je spełniać a nie ma możliwości żeby iść już teraz na filologię iberyjska np na zaoczne, a w nast roku spróbować się przenieść na dzienne? (chyba że i tak myślisz o zaocznych? )Kasia Cieszę się, że smakowało ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-11-06 o 10:50 |
|
|
|
#1673 | |||||
|
Zadomowienie
|
nie miałam przepisu.. ale zauważyłam że w klubie jest to z niego będę korzystać
![]() Cytat:
![]() ono kusi i przyciąga ! znam to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- ale spamujecie ![]() tata mówił że moich wynalazków jesc nie będzie a rano już 3/4 pojemnika Nutelli nie byli ![]() wczoraj zaczelam squat challenge dziś poćwicze więcej
|
|||||
|
|
|
#1674 | |||||
|
Konto usunięte
|
Zrezygnowałam dzisiaj z pysznej francuskiej bułeczki z budyniem i owocami
No, ale obiecałam sobie wytrzymać bez słodyczy po tych czekoladkach to wytrzymam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mięśnie nie używane zanikają i mamy płasko dupie i dwa zwisy. Pamiętajcie o tym
|
|||||
|
|
|
#1675 | |||
|
Wtajemniczenie
|
no może się w końcu zbiorę do zrobienia zakwasu
![]() Cytat:
my? nieeee![]() ha ha,dobry ten Twój tata ![]() za squaty
|
|||
|
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
Rety ale bym sobie jeszcze postudiowała... jak tylko bym miała jakiś zapas gotówki to zaraz bym na jakieś studia poszła
![]() To ja też w tabelkę dziś wpiszę :P
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym małe cele ale osiągam je że wzrostem a nie spadkiem...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Właśnie wróciłam z uczelni. Na zajęciach nie byłam, ale załatwiałam sprawy związane z wyjazdem. Olatałam się jak głupia, a i tak wszystkiego nie załatwiłam, bo znowu coś było źle wypełnione Zjadłam pomarańczkę w ramach przekąski, zaraz idę poćwiczyć, póki mam wolny duży pokój Nie chce mi się strasznie, no ale szkoda złamać tą systematyczność :P Traxx, a jakbyś zaczekała do przyszłego roku, to filologii iberyjskiej nie znalazłabyś nigdzie państwowo?
|
|
#1679 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() czuję się jak studentka, 2 h okienka ale za jakiś czas powrót na 2 lekcje. Jak wrócę to siadam do matmy i nauka historii mnie czeka ![]() z matmy z spr miałam 59% (mało, pocieszam się tym, że błędy wynikały z moich obliczeń i raz z nietrafionego pomysłu na rozwiązanie zadania) Miłego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

szkoda tylko, że tak późno 

Całe szczęście dziś ostatni dzień
za zumbe
[/QUOTE]

nie liczę już na mega spadki i 75kg...

muszę iść do apteki, bo oszaleję, tak mnie drapie
właśnie łeb umyłam
dobrze, że do apteki mam dwa kroki 

i mam orrrrgazmmmm
(a już miałam obawy, bo ostatnio coś słabo rósł
nawet nie wiedziałam co kupiłam