|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cześć kochane. Nadrobiłam dzień przedwczorajszy,wczorajsz y i dzisiejszy
Wczoraj czytałam ale utknęłam gdzieś po środku i usnęłam z tel w ręku Potem coś bredziłam przez sen do męża ![]() O godz 22 mąż mówił że Oskar się kręci i mam iść zrobić mu mleko bo i tak niebawem się obudzi,ale nie miałam sił wstać ![]() Autentycznie pierwszy raz (w takim stopniu)nie miałam mocy. No i nie poszłam zrobić tego mleka i za godzinę jak już na dobre usnęłam kamiennym snem to mały się obudził. Za dużo przeczytałam żeby cytować ale tak po krótce; Onaella-świetny ten basenik. Kupię na pewno Mój syn aktualnie włazi we wszystkie pudła i kartony Debrah-bardzo Ci współczuję tych nocy Silver-tule mocno Zdrowiej.Jeśli chodzi o oglądanie tv to ja osobiście wolę ciszę i spokój i u nas tv właściwie stoi tylko do ozdoby. Oglądam jedynie PM-ale też już rzadziej. Jeżeli już tv jest włączony a mały gdzieś w pobliżu grasuje i podchodzi za blisko to mąż wyłącza. Ze względów zdrowotnych(oczka). Wczoraj mąż nagrał Oskara (filmik 10minut) i chyba udało się ująć prawie wszystkie umiejętności małego ![]() Wyszło przekomicznie ![]() Pstryniu-godz 28 mnie roz.je.ba.ła ![]() Black-widać próba udana
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, zdecydowanie tak, telefon jest ogromny i dzieki temu bardzo wygodny. No i ma ten rysik, to jeszcze bardziej ułatwia sprawę.
![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
U nas dziś tak - po wczorajszym wstaniu o 12.24 miała jeszcze drzemkę w aucie jak jechałyśmy o 16 po Grzesia (krótko, jakieś pół godzinki). Usnęła punkt 22 czyli dość późno bo zwykle to jest 21. Obudziła się parę minut przed dziewiątą, w nocy oczywiście uu ale jak zwykle na spaniu. No i 10 minut temu po zabawie zaczęła trzeć oczy więc ją położyłam na łóżku, wyprzykrywałam jej kocykiem do usypiania i jakąś minutę później odleciała
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
hej
na nockę nie narzekam, bo było nieźle, teraz też młody ma dobry humor, więc może dzisiejszy dzień będzie udany ![]() silver, zdrowia onaella, co masz na myśli, że kręci główką na boki? tak jakby pokazywał "nie, nie"? bo Filip tak kręci, jak mu powiem nie, nie
|
#1836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taa, a jak dzień wcześniej póltorej godziny nie chciał zasnąć to się nie zjawił
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
U nas mala zasypia tak ok 20, wiec tez nieźle, tak mi sie wydaje... do pełni szczęścia brakuje mi tylko calkiem przespanych nocek, bo mamy zawsze 2 pobudki...
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
Zdenerwowałam się dziś z samego rana. Nasze mądre władze na poważnie próbują forsować genialny pomysł z wprowadzeniem kryteriów dochodowych przy przyjęciu do przedszkoli. 456 zeta na osobę. Czyli tak - jak pracujesz to cię stać na prywatne. Jak nie stać to się zwolnij, wtedy jako bezrobotnego będziesz mieć wymagany brak dochodow żeby dostać przedszkole. Więc wtedy dzieć do przedszkola państwowego a matka może sobie spokojnie oglądać Zbuntowanego anioła na przykład. Albo z bezrobotnym ojcem (nie mylić z mężem bo jeszcze trzeba mieć na względzie drugie pierwszeństwo - dla matek samotnych) będą mogli skorzystać z wolnej chaty i dorobić jeszcze parę sztuk dzieci. Nie wierzę że to się dzieje naprawdę, brzmi jak kiepski dowcip z okazji 1 kwietnia... A najgorsze że jak już w tych państwowych wyląduje w pierwszej kolejności cała okoliczna patologia, to nawet jeśli się znajdzie dziecko z biednej ale normalnej rodziny to strach je będzie puścić do takiej przechowalni. Myślałam że już się nie da wymyślić nic bardziej durnego niż równanie szans poprzez zakaz organizowania w przedszkolu zajęć dodatkowych - żeby Kasia nie musiała się przyglądać jak Małgosia ma akurat angielski bo jej rodziców stać a rodziców Kasi nie. Okazuje się że może być gorzej...
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, w sumie u mnie średni ale
Silver trzymaj się i oby Daria się nie zaraziła ![]() Debrah wspólczuje Wam bardzo, znam ten ból, oby zęby już wyszły. Cytat:
Mąż mi się pochorował (chyba za karę za ten tekst o głodzeniu sprzed kilku dni ) wczoraj po raz pierwszy od pojawienia się na świecie bąbla wyeksmitowałam go do salonu na kanapę, żeby nas nie zaraził, ale przez to całą noc ja z młodym urzędowałam, nie musze chyba dodawać, że ciężka to była noc...ten mój tz, czasem powie coś za nim pomyśli, ale dzisiaj w nocy doceniłam ile pomaga przy najmłodszym. acha idziemy dzisiaj do neurologa, może tam znajdziemy jakieś rozwiązanie dla naszych koszmarów nocnych
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Kija, wg mnie to jest zenada... jak całe nasze państwo...
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie wiem czy robi to dla przyjemności zeby mu blednik poszalal czy robi tak mimowolnie. Już byl okres ze tak robił potem dłuższy czas był spokój a teraz znowu. No i jak kręci to nie tak delikatnie tylko kiwa tą główką czasem wręcz jakby owale kręcił. Nie wygląda to fajnie
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Tak jak z nami, skierowanie do chirurga po poparzeniu, a gość mówi że z dzicmi to do Rzeszowa (40km) bo oni kontraktu na dzieci nie mają
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Kija porażka, chociaż zdziwię Cię, do przedszkola państwowego nie tylko patologia będzie chodziła, multum dzieci "samotnych matek", które nie mają dochodów czyt. matka z tatusiem dziecka jest w związku nieformalnym, on cham, prostak i krętacz, kilka firm oczywiście nie na niego zarejestrowanych, sami mieszkają na osiedlu, gdzie kupili mieszkanie warte kilkaset tysięcy, no ale... przecież nie mają dochodów, a jak mają to niewielkie takie, że akurat dzieciątko może iść do państwowego przedszkola. Mamusia wysyła je na 4 h (podobno powyżej są jakieś dopłaty
), akurat ma czas, żeby skoczyć do galerii, do solarium i paznokcie sobie zrobić...
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi się uda to ok
![]() Black-ale telefon chyba inny niż te co podawałaś?
|
#1848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o kuźwa współczuję Kochana, okropne jest to cholerstwo ![]() TZ na żołądek bierze krople Kapucyńskie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
debile po prostu no Dziewczyny są tu jeszcze dzieciaczki grzechotkowe? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Ill widzę Cię ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- dla Julki i Julianny
|
|||||
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym Yae nauczyla sie robic papa: lewa reka kiwa jak chlop a prawa jak krolowa brytyjska. ezzo dzieki! Po lekturze mozesz pare slow powiedziec o tej ksiazce? mala nie daj nam czekac na filmik! |
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Rozeznanie
|
Boziu, oby szybko przeszło! To jest okropieństwo
![]() Cytat:
a jeszcze jestem ciekawa jak bateria?Cytat:
Zamówiłam wczoraj nowy powóz dla Oliego jutro powinien być, cieszę się jakbym conajmniej ja miała nim jeździć
|
||
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlazłszy na komputer, bo rozładowałam moją cegłę.
Tak, inny. Wzięłam jednak mini tablet. Cytat:
![]() Yellow, tego nie wiem, zobaczymy... Wydajność będę sprawdzać gdzieś dopiero za kilka dni, jak przestanę go tak intensywnie molestować i sprawdzać wszystkie bajery na nim... Mam nadzieję, że na trybie oszczędnym będzie w miarę długo trzymała.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-06 o 13:11 |
|
|
|
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakieś kwiatki mi wychodzą z wielocytowaniem, jakieś porowalane i znaczki zamiast tego co napisałyście węc jade ręcznie:Ifwka strasznie współczuję tego wypadku z poparzeniem. Mam nadzieję że ładnie się zagoi wszystko i nie będzie blizny.
marsi trzymaj się, przykro mi strasznie...nawet sobie nie wyobrażam tego żeby mój tata dszedł nancy pytałaś co Igor je jak jestem w pracy...no to tak, ostatni cyc jest około 5, później około 8 kaszka tak około 12-150 ml, później na przegryzkę jakiś flip czy kawałek bułki, kawałek owoca jakiegoś a około 12 obiadek, jak wracam o 15 to kp, około 17 deserek, i później już o 20 kp przed snemsilver jak się czujesz? Mam nadzieję że już lepiej
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... Pisze właśnie z teściową na temat wczorajszego filmiku. I tam Oskar dużo mówi mama-a ta wymyśliła że to znaczy że chce siostrzyczke
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstał przed chwilą, zmierzyłam mu temp i ponad 38 ![]() Wygodnie Ci się korzysta z forum? Nam jeszcze nie podłączyli Internetu więc korzystam tylko na tel i tablecie i szlag mnie trafia
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli że jakie???
Cytat:
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie na telefonie i tablecie przemieszczać się po forum
![]() Ill spisałaś się ![]() Dziewczyny a jak to jest z nami, niezamężnymi? Bo mi cały czas ktoś wmawia że powinnam dostawać pieniądze jako matka samotnie wychowująca dziecko, bo nie jesteśmy małżeństwem, ale to chyba nie o małżeństwo chodzi? ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- grzechotkowe w sensie takie, co się bawią jeszcze grzechotkami. Bo ja się zastanawiam czy nie pochować już ich. Tzn Dawid jakąś wielką miłością ich nie darzy, ale jak już weźmie pudełko z nimi to sobie cos tam chwilę pomajstruje z nimi |
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Zdrowiej.

22.05.2008
14.08.2011

dla Julki i Julianny
marsi trzymaj się, przykro mi strasznie...nawet sobie nie wyobrażam tego żeby mój tata dszedł