|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowe buciki do sukni ślubnej
Cytat:
w sumie na ślub może by się nadawały ale na wesele nie bardzo bo są na gumeczki z tyłu i mogłyby spadać ale może komuś podpasują to wrzucam |
|
|
|
|
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mialam taki sam fason tylko kolor Nude. Sama chciałam miec zielone dodatki i mialam miec buty z zielona kokarda ale spotkalam sie z bardzo dobra stylistka i mi odradziła. Bylam bardzo zadowolona i ogromny plus z moich butow-nadal w nich chodze z racji ze jest super pogoda takze polecam Nude |
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
existence ladne te butki ale jak dla mnie ten fason jest wybitnie niewygodny... no i one raczej w takim lososiowym kolorze sa, prawda? moje to intensywny pomaranczowy koral
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ślubne swoje na pasek zapinane bo bym się bała, że mi spadną a co dopiero takie z gumką, pewnie bym od razu zdjęła a kolor...sama nie wiem jak go określić ale łososiowy raczej nie, one na żywo są intensywniejsze trochę niż na tych zdjęciach ale wpadają bardziej w czerwony niż w pomarańcz
|
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne są te buty ale to fakt, że buty z zapięciem są pewniejsze na nodze i nie spadną tak szybko
|
|
#1266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- dziękuję bardzo )
|
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
Moje buty
:Niestety zdjęcia robione komórką przy sztucznym świetle, dlatego takie ciemne ![]() Jak dorwę aparat to zrobię normalne, żeby było widać kolor ![]() Model: Venus Y Firma: Akces2 Kolor: http://www.akces2.com/images/stories...bnik-skora.jpg (czerwień II)
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
a te bucki są czerwone czy to taki kolor już bordo ?
Bo an zdjęciach takie trochę ciemne są
|
|
#1269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę miała bordowy pasek przy sukni i do materiału pasują idealnie
: 09.07.2011 : 26.04.2014Edytowane przez madl_en Czas edycji: 2013-10-30 o 16:26 |
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
Noooo to mam nadzieję, że znajda się jakieś zdjęcia już po
A bukiet jaki będzie do tej krwistej czerwieni
|
|
#1271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez miałam bukiet z takich mocnych róż ; pomarańcza z czerwienią i do tego białe
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze zupełnie nie rozglądałam się za butami ślubnymi, ale ostatnio Mój TŻ podsunął mi kilka zdjęć takich niestandardowych... sama nie wiem co o nich myśleć.
Jedno jest pewne, mega obcasów nie potrafię nosić, jakieś 5 no góra 6 cm na wejście i na pierwsze tańce a później niestety nastąpi zmiana na niskie
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te mi się nie bardzo widzą bo ogólnie takich jasnych butów nie lubię no i do tego te świecidełka nie moja bajka |
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a nie boicie się że po zmianie butów na niskie suknia będzie wam szurać po ziemi? Przecież długość sukni jest szykowana pod dane buty, a radykalnie zmieniając ich wysokość trzeba liczyć się z tym, że suknia będzie zamiatać podłogę.
Btw. forumkowiczka b. fajne buty
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
Fakt obawiam sie tego,ale calej nocy w obcasach nie wytrzymam na pewno. a na wejscie do kosciola w plaskich tez bym nie chciala pojsc...
|
|
#1277 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kuzynka w 8 cm szpilach paradowała i ok. 22 zmieniła na balerinki- umęczyła się mega, bo musiała suknię przytrzymywać, żeby się o nią nie wywrócić i na dodatek miała suknię bez ramiączek, bez fiszbin w gorsecie i na zasuwak, bez możliwości regulacji. Tym sposobem nie dość, że suknię przytrzymywała, żeby się nie przewrócić, to jeszcze podciągała, żeby jej nie zjechała na biuście. Wymęczyła się na maksa... ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Co do kolorowych butów, to moim zdaniem chwilowa odskocznia od tych białych, ale serio patrząc na te niektóre kolorowe, co wrzucacie, to są niewiele mniej tandetne niż te białe. Uważam, że to chwilowa moda i za jakiś czas kolorowe buty do sukni, też będą tandetne. |
||
|
|
|
|
#1278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te pierwsze mogą być trochę uciążliwe przez ta kokardę z przodu - nie wiem czy nie będzie później zahaczała o suknie :/
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie wysokość obcasa nie gra u Ciebie roli zbyt dużej roli
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Nie uważam, że sweterek pasuje do sukni ślubnej, w zdecydowanej większości nie pasuje
Co do kolorowych butów, to moim zdaniem chwilowa odskocznia od tych białych, ale serio patrząc na te niektóre kolorowe, co wrzucacie, to są niewiele mniej tandetne niż te białe. Uważam, że to chwilowa moda i za jakiś czas kolorowe buty do sukni, też będą tandetne.[/QUOTE] Rzeczywiście, mnie tez ostatnio naszła podobna refleksja, tzn.wiele dziewczyn ubiera kolorowe buty do ślubu i jeśli same w sobie buty są ładne, zgrane z kolorystyką pozostałych elementów to ok wygląda to ładnie,ale rzeczywiście niektóre kolorowe buty nie ustępują kiczem tym białym(a la komunijnym) ![]() sama jeszcze rok temu dałabym się pokroić, że na własnym ślubie wystąpię w takich właśnie, zielonych, fioletowych, fuksjowych... Teraz wiem, że na 90 % nie będą to buty kolorowe,odwidziało mi się. Doszłam więc do wniosku,że wybiorę pewnie jakieś lakierowane czółenka nude,czy inne jasne buty.Ale nie będą to na pewno buty tego typu(koszmar) http://www.buty-slubne.net/index.php...ne-wzor-190-10
Edytowane przez retiko Czas edycji: 2013-11-05 o 11:22 |
|
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
Wybór butów jest trudny, trudniejszy niż wybór sukni w moim przypadku. O ile suknię wybrałam szybko i wiedziałam na 100%, że to ta
to z butami gorzej.Poszukiwałam fioletowych jasnych, koniecznie ze skóry wewnątrz i na zewnątrz, ale skóra ma być jak zamsz, nie lakierek, stabilnych, na obcasie maks 4cm ( TŻ jest niższy bez butów o pół głowy więc ciężko by było tańczyć przy różnicy np. 15 cm ). Do tego czegoś super wygodnego - mam zamiar tańczyć, nie siedzieć, nie zmieniać butów na inne. Pozostał mi jedynie wybór tanecznych butów a Akces, bo jedynie tam mają kolor fioletowy. I chociaż może same wzory nie podobają mi się w 100% to wiem, że nie znajdę nic bliższego moim wymaganiom. Nie mam po co nawet chodzić po sklepach. Więc ciężko oj ciężko
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znalazłam sklep niedaleko mnie
jakieś 20 km.Mają buty taneczne http://www.sklepjive.republika.pl/sklep.html strona nie wygląda za atrakcyjnie ale chyba się tam przejadę
|
|
|
|
|
#1284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do kupna lepszych, wygodniejszych butow u mnie to nie dziala, mnie obcieraja wszystkie buty łacznie z niektórymi japonkami. i balerinami. Nie chce isc w balerinach od początku, kupiłam juz buty ślubne fioletowe skórzane. Szczerze to ten temat spędza mi sen z powiek. Mam w domu jedne buty w których bym wytrzymala na 100% cała noc ale ona sie na ślub nie nadaja gdyż są na koturnie jakby ze sznurka i na czarne paseczki.
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
bo moje stopy też są głupie i nawet super wygodny but i tak mnie użre
|
||
|
|
|
|
#1286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w swoich chodziłam długo w grubszych skarpetkach bo mnie wyjątkowo gniotło w jednym miejscu miałam takie odciśnięte aż, że nie mogłam wytrzymać i pomogło albo są też takie rozciągacze w sprayu, mama mi kiedyś taki kupiła i jak popsikasz i nałożysz to się but dopasuje bardziej do Ciebie, no próbować warto ![]() w ogóle co ja napisałam, plastry veet oczywiście chodziło mi o compeed
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-11-06 o 10:40 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
Te buty, które kupuję miała moja koleżanka na swoim ślubie i mówiła, że super wygodne. I wytrzymała cała noc. Ja nie mam problemów z butami/ocieraniem itp. więc powinnam dać rade
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym roku na sylwestrze mam zamiar sprawdzić ile wytrzymam w 8cm bo podobnie albo dłużej powinnam wytrzymać w ślubnych bo są 6,5cm
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

przez internet kupilam na yoox. com. tanie nie byly
ale ja je bede nosic - juz zalozylam ze dwa razy. 

ja mam ślubne swoje na pasek zapinane bo bym się bała, że mi spadną a co dopiero takie z gumką, pewnie bym od razu zdjęła
:
: 09.07.2011