Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 25 40,98%
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 3 4,92%
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 2 3,28%
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 15 24,59%
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 0 0%
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 16 26,23%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-06, 13:27   #4741
teQiba
Moderator

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

A mnie coraz bardziej się podoba wózek Passo
Mam dylemat czy brać to co tanie czy to co mi się podoba - w sumie jakieś 3 lata mi będzie musiał posłużyć

Edytowane przez teQiba
Czas edycji: 2015-05-09 o 09:04
teQiba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:31   #4742
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Elunka bardzo dziękuje

Właśnie szukam odpowiedniej muzyki dla Majki i z klasyki to tylko jedna jej przypadła do gustu (też ją uwielbiam )

a tak to tylko disco polo

a nie przepraszam mam jeszcze muzykę relaksacyjną którą lubie słuchać no i mała też szczerze polecam mnie świetnie wycisza :

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:34   #4743
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Chętnie. Tylko ja mam w excelu, więc nie wiem czy sie da załączyć. Zaraz będę próbować.
Ja też poproszę
Wysyłasz mailem wizażowym czy podać ci swojego?

Cytat:
Napisane przez yoki73 Pokaż wiadomość
Super bryczka
Ja juz tez kupiłam wózek ( z tablicy.pl), bo córce tak bardzo się podobał,że stwierdziłyśmy,że nie ma co wybierać dalej. Chciałam go schować do piwnicy na te 4msc, ale gdzie tam... Ma stać w u niej w pokoju i koniec
Przynajmniej nie musisz wynosić
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:37   #4744
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
kupiłam właśnie całą pościel dla malucha i dokupiłam w tym samym kolorze śpiworek. Pochwalę się, a co http://alaias.istore.pl/pl/0599-10el...atka-braz.html
śliczna

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Jestem już wymyta i za godzinkę muszę wyjść z domu.
Ale najpierw muszę jechać do banku, bo zmieniałam nazwisko i normalna karta przyszła z nowym nazwiskiem, a kredytowa ze starym a dzwoniłam i powiedzieli, że kredytowa też będzie z nowym, a na kopercie jako adresat nowe nazwisko.
No i muszę w końcu odebrać nową kartę z NFZ bo już chyba miesiąc na mnie czeka przynajmniej czas szybko do 15 zleci
ja od dwóch lat nie poszłam do banku zmienić nazwiska pójdę jak będę konto likwidować

mmhym bardzo ładny ten wózek

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Dobra lecę żurek gotować i chyba mielone- choć pierwszy raz w życiu i pewnie nie będą tak pyszne jak u mamy
jak ja robiłam pierwszy raz mielone to wyszły lepsze niż u mamy

Cytat:
Super bryczka
Ja juz tez kupiłam wózek ( z tablicy.pl), bo córce tak bardzo się podobał,że stwierdziłyśmy,że nie ma co wybierać dalej. Chciałam go schować do piwnicy na te 4msc, ale gdzie tam... Ma stać w u niej w pokoju i koniec
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:38   #4745
teklaaa
Raczkowanie

Cytat:
Jak będziesz miała ochotę mogę Ci wysłać moją na maila. Zbierałam z kilku źródeł
tekla1603@wp.pl
ja chetnie skorzystam

Edytowane przez teklaaa
Czas edycji: 2013-11-06 o 13:46
teklaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:41   #4746
monkaa321
Zakorzenienie

teQiba wózek wygląda na prawdę elegancko ja jednak postawiłam na cenę i zrezygnowałam z marzeń
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:41   #4747
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Nie było mnie tu ze 3 tygodnie, a tu ponad 70 stron!!!!
Nie daje rady tego opanować
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i kopiące maluszki.
Moja mała to chyba ma ADHD, albo zespół niespokojnych rąk i nóg Czasem nie śpię pół nocy, bo kopie i kopie ciągle w to samo miejsce. Co robić, żeby takiego łobuziaka uspokoić?
Chcę jeszcze napisać coś dla tych dziewczyn, które niepokoją się wynikami po badaniach prenatalnych. Pisałam wcześniej o moich wszystkich prawdopodobieństwach chorób genetycznych, które były o wiele wyższe niż u większości z Was.
2 tyg. temu byłam na badaniu połówkowym, gdzie widać było zdrową dziewczynkę 16 cm długą z 12 cm nóżkami, ważącą 38dkg.
Tak więc głowa do góry, brzuchy do przodu i uśmiech na twarz dziewczyny!!
Będzie dobrze!!
Gratuluję udanej wizyty i bardzo dobrych wyników
co do pogrubionego- dziewczyny to powinno być nasze motto

Cytat:
Kate, Mmhym - maile poszły
Gdyby któraś jeszcze chciała dajcie znać
elunka88 też ładnie proszę deamoniq@wp.pl

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Mam dylemat czy brać to co tanie czy to co mi się podoba - w sumie jakieś 3 lata mi będzie musiał posłużyć
musicie znaleźć kompromis (tylko nie zgniły-jak mawia mój Tż) i kasa ważna, ale i wygląd- w końcu w dużej mierze to Ty będziesz dumnie z wózkiem paradować

właśnie pożarłam żurek- nawet nie poczekałam na Tż i czaję się na mielone z marchewką
Stary 2013-11-06, 13:42   #4748
uparta8210
Raczkowanie

pola_m moja córcia ma 4 latka, ale ona też nas prosiła o jakieś rodzeństwo. A teraz zadaje 1000 pytań na minutę, taka ciekawska. A najlepsza jest jak biorę ją na wizytę do pani ginekolog. O nic nie muszę się pytać, bo ona bierze panią dr na przesłuchanie. Fajnie to wygląda

koziemleko ja dzisiaj też robiłam pizze ale w wydaniu mini, bo mi drożdże zostały i szkoda mi ich było wyrzucać

Dziewczyny odnośnie tych ćw w ciąży, to ja napewno się porozciągam po 35 tyg bo pamiętam że po porodzie miałam niesamowite zakwasy na udach i łydkach

mmhym fajny tez wózek, też bym chętnie jakiś kupiła ale już mam szkoda tylko że tej torby nie było do kompletu, ja właśnie muszę jakąś zakupić

23paula23 a gdzie macie te działki, my właśnie jesteśmy w trakcie poszukiwania

Rozmawiałam z Tż na temat imion dla dzidziusia i nie mamy żadnego.... jest jeszcze trochę czasu może coś się wymyśli
uparta8210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:43   #4749
virginia
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Maleństwo was pozdrawia, bo kopie
Pogłaszcz od nas .

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Ja z kolei jednego dnia już bym chciała rodzić, a drugiego przeraża mnie ta wizja
Ja w sumie jeszcze nie myślę, ale jak zacznę to pewnie będę przerażona.

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
kupiłam właśnie całą pościel dla malucha i dokupiłam w tym samym kolorze śpiworek. Pochwalę się, a co http://alaias.istore.pl/pl/0599-10el...atka-braz.html
Śliczna!!

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
ok rozumiem ale zzawsze jest wyjscie moze opieka społeczna do wózka dołozy wózek mozna kupić uzywany , a ty musisz troche przystopowac jestes w ciazy jestes odpowiedzialna za drugiego człowieka , niby czujesz sie dobrze ale moze zmienic sie to w kazde chwili i co potem zrobisz?
Kochana, nie mam TŻ, który pracowałby za mnie/na nas. I jak już wspominałam nie mam etatu, tylko umowy o dzieło/zlecenia. Gdybym to rzuciła teraz to nie miałabym NIC, ani ubezpieczenia ani zwyczajnie za co żyć. A wiadomo, że za chwilę czekają mnie dodatkowe wydatki. Jasne, że wolałabym pobyczyć się w domu, pocieszyć urokami ciąży itd. ale jestem w takiej sytuacji w jakiej jestem i nikt za mnie nie pójdzie do pracy. A do opieki społecznej to chyba będę się mogła zwrócić dopiero jak urodzę dziecko, bo teraz niby z jakiej racji? Zresztą jak znam nasz kraj to i tak pewnie trochę to potrwa zanim zobaczę jakieś pieniądze czy to z alimentów czy od opieki...
A póki co czuję się dobrze, gdyby było inaczej, gdybym nie mogła pracować, nie pracowałabym. A teraz po prostu muszę.

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
przedstawiam Wam mój 22tygodniowy brzuszek
Takie maleństwo?
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:50   #4750
czbasia
Zakorzenienie

Hej
Ale szalejecie z postami. Dziś już chyba wątek wykonczycie A ja jakaś niedokręcona jestem. NAdrobiłam co u Was i nie wiem co której odpisać, więc żeby sprawiedliwie było nie odp nic Gratuluję super zakupów i ściskam kciuki za wizyty
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 13:50   #4751
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
teQiba wózek wygląda na prawdę elegancko ja jednak postawiłam na cenę i zrezygnowałam z marzeń

Czasem niestety tak jest - ja zrezygnowałam z sukni ślubnej marzeń żeby zaoszczędzić, także wiem co czujesz...

Cytat:
musicie znaleźć kompromis (tylko nie zgniły-jak mawia mój Tż) i kasa ważna, ale i wygląd- w końcu w dużej mierze to Ty będziesz dumnie z wózkiem paradować
No w sumie masz rację - muszę pogadać z TŻ co on o tym myśli
No i wizja tego, że taki wózek ma służyć dosyć długo też mnie kusi, bo już nie mogę sobie wytłumaczyć tak jak z kiecką - że to tylko na jedną noc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-06, 13:53   #4752
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Też poproszę
teqiba@wp.pl
Poszło
Cytat:
Zależy jaka jest różnica w cenie - MO
Cytat:
Ja też poproszę
Wysyłasz mailem wizażowym czy podać ci swojego?
A mamy jakiegoś wizażowego?
Dawaj swój adres
Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
ja od dwóch lat nie poszłam do banku zmienić nazwiska pójdę jak będę konto likwidować
Ja nie byłam w NFZ, nie wiem nawet o co chodzi z tą kartą a mąż ma niezmienione prawo jazdy - co tam adres zameldowania
Cytat:
Napisane przez teklaaa Pokaż wiadomość
tekla1603@wp.pl
ja chetnie skorzystam
Cytat:
elunka88 też ładnie proszę deamoniq@wp.pl
Poszło

Nie umiem wkleić tutaj kurde, bo ona jest w excelu. Jak się którejś będzie chciało niech przepisuje

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:04   #4753
teQiba
Moderator

Cytat:
Poszło

Zależy jaka jest różnica w cenie - MO
Dziękuję Ale się napracowałaś - podziwiam

Różnica prawie 500 zł.

Edytowane przez teQiba
Czas edycji: 2013-11-06 o 14:05
teQiba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:08   #4754
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Dziękuję Ale się napracowałaś - podziwiam

Różnica prawie 500 zł.
To nie ja , coś Ty - jestem za leniwa dostałam od koleżanki, uzupełniłam trochę o to, co znalazłam na innych wątkach i gotowe
500 zł... hm poczytaj sobie opinie, zastanów sie czy mozesz oszczędzić na czymś innym, żeby tutaj dołożyć, zrób plusy i minusy kupienia tego droższego i tańszego.
Ja wózek biorę używany, oszczędzam na nim, a zainwestowałam w fotelik.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-11-06, 14:09   #4755
yoki73
Raczkowanie

elunka88 - To ja też poproszę : yoki73@op.pl

Edytowane przez yoki73
Czas edycji: 2013-11-06 o 14:11
yoki73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:14   #4756
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
To nie ja , coś Ty - jestem za leniwa dostałam od koleżanki, uzupełniłam trochę o to, co znalazłam na innych wątkach i gotowe
JA też kcem b.czechura@wp.pl
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:17   #4757
teQiba
Moderator

Cytat:
500 zł... hm poczytaj sobie opinie, zastanów sie czy mozesz oszczędzić na czymś innym, żeby tutaj dołożyć, zrób plusy i minusy kupienia tego droższego i tańszego.
Na ja chyba jednak wezmę nowy - nic mi się z używanych nie podoba
I dlatego albo kupię właśnie ten albo jakiejś firmy "krzak" na allegro.
Jak we wszystkim są plusy i minusy...
Stary 2013-11-06, 14:39   #4758
thidien
Rozeznanie

to ja też poproszę listę wyprawkową haltmisiaq@wp.pl
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:44   #4759
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

dziękuję za uznanie dla naszej maluszkowej pościeli
Któraś pisała, że podobają jej się wszelkie żyrafki - mnie też, kupujemy mebelki z taką samą żyrafką jak na tej pościeli a ostatnio chciałam kupić taką pluszową żyrafę, miała ponad metr wysokości - ale cena mnie zabiła 200 zł

koziemleko, jak pościel przyjdzie to zdam relację z jakości

teqiba, wkradł się błąd w 1 stronie, usg mam 18.11 a nie 8.11. Jak będziesz mieć chwilkę to zmień proszę

Edytowane przez Karolcia2401
Czas edycji: 2013-11-06 o 14:45
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:52   #4760
Castia
Wtajemniczenie

byłam dziś w CH. muszę tak raz na tydzień pojechać i zobaczyć co tam mają ciekawego
no i połaziłyśmy z małą po sklepach i kupiłam trochę ubranek młodemu.
wisiały takie maleńkie przecenione parę sztuk w Kappahl i w H&M - najdroższa rzecz 20 zł , większość 10-15 zł- lubię to

teQiba sliczny wózek - ten szary kolor ile on kosztuje?nie słyszałam w ogóle o takim

karolcia będzie pięknie z tymi żyrafkami

mmhym wózek jest super!!!

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-11-06 o 15:06
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:53   #4761
23Paula23
BAN stały

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość
23paula23 a gdzie macie te działki, my właśnie jesteśmy w trakcie poszukiwania
25km za Zawierciem okolice Kroczyc bardzo atrakcyjną cene dajemy dzialka obok naszej rzeczka za drogą jakies 200m więc wiesz zapraszam :P
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:55   #4762
filupka
Rozeznanie

Czesc wszystkim. Nie bylo mnie juz od polowy pazdziernika bo bylam u mamy i nie mialam internetu, wiec nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic ale od dzis bede na bieżąco

Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 14:55   #4763
Castia
Wtajemniczenie

dziewczyny 8-9 listopad w Tesco szaleństwo zabawkowe - zwracają 50% w bonach do wykorzystania na zakupy do końca roku

tak piszę bo Mikołaj wkrótce

moja mała zażyczyła sobie kuchnię. a ceny powalają

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-11-06 o 14:56
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 15:03   #4764
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Ja tez dzisiaj do fryzjera - skracam z 10-12 cm, bo mi się strasznie włosy sypią... tragedia.
Kolor taki, bo zdjęcie z lampą robione i przekłamany jest kolor. A na łóżku dlatego, że nie mam w moim małym mieszkanku wolnej ściany do zdjęć
ja tez chce, koniecznie potrzebuje fryzjera juz, teraz, natychmiast! ale chcialam tylko raz w tej ciazy farbowac wiec czekam jeszcze do grudnia

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Właśnie rzeczy w tym żę do wiosny MUSIMY ją sprzedać i boję się że jak odmówie temu chętnemu to co będzie jak inny się nie znajdzie?

Tylko jedną czyli NIBY 15tyś - prowizja dla biura 2tyś tylko boję się właśnie że strace tego kupca a oni nie znajdą innego i zostaniemy w czarnej dup*e. Druga "czeka" na innego który załatwia kredyt i zostaje ta najdroższa tylko jakoś ciężko z nią idzie
oj paula, ciezki orzech Musicie sami podjac decyzje

Cytat:
tez go dzisiaj ogladalam i znajduje sie na mojej liscie wozkow A spodobal mi sie jeszcze Camarelo, ale niestety jest drozszy

Edytowane przez asienka213
Czas edycji: 2013-11-06 o 15:04
asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 15:04   #4765
Ela87
Zakorzenienie

Witam się po wizycie.
Dzidzi cała i zdrowa.
506 gram - 22 tydzień 3 dzień
No i jednak mamy tydzień dziewczyn Czyli muszę się nauczyć pleść warkocze.
Tż był dzisiaj na usg ze mną pierwszy raz i nic nie widział tylko przyznam, że ja też mało widziałam, To dziecko takie wielkie, że nie da się calości na raz złapać. Mam dwa zdjęcia buźki, ale te pierwsze z 12 tygodnia były lepsze, teraz to tam ciasno jest

Pytałam doktora czy bardzo zły wynik mam tej glukozy, powiedział, że aż tak zły nie, ale powiedział, że raczej do szpitala mnie nie wyślą, tylko do poradni dla cukrzyków. Dieta mi nie straszna więc sobie poradzę. W piątek idę z wynikiem do mojego doktora, zobaczymy co powie

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
a co to za karta NFZ?
Bo na śląsku nie ma książeczek zdrowia, są karty chipowe (jak bankomatowe) i tam są wszystkie dane, tylko to się bierze zawsze do lekarza i jest to jako zaświadczenie o ubezpieczeniu. Taki bajer

Cytat:
A te pieluchy poporodowe tylko w aptece można kupić. Czy są np w rossmanie?? Bo ja nie lubię stać przy okienku i tłumaczyć czego chcę. Wole sobie sama pooglądać i porównać
Ja pojadę do całodobowej jak nikogo nie będzie chyba, że na necie gdzieś zamówię

Cytat:
Super bryczka
Przynajmniej go przetestuje i nim pojeździ

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 15:07   #4766
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

tak piszę bo Mikołaj wkrótce
A tam niedługo, w lutym
Cytat:
Witam się po wizycie.
Dzidzi cała i zdrowa.
Super, super!!!
I cieszę się, że szpital Ci nie grozi

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-11-06, 15:11   #4767
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hej
Ale szalejecie z postami. Dziś już chyba wątek wykonczycie A ja jakaś niedokręcona jestem. NAdrobiłam co u Was i nie wiem co której odpisać, więc żeby sprawiedliwie było nie odp nic Gratuluję super zakupów i ściskam kciuki za wizyty
No ja się gubię jak mam dwie strony do nadrobienia

Cytat:
Ja też chcem elzduz@interia.pl

I też myślę o wózku. Mamy jeszcze czas, więc może coś używanego fajnego sie trafi, jak nie to nie wiem

Stary 2013-11-06, 15:18   #4768
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Nie było mnie tu ze 3 tygodnie, a tu ponad 70 stron!!!!
Nie daje rady tego opanować
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i kopiące maluszki.
Moja mała to chyba ma ADHD, albo zespół niespokojnych rąk i nóg Czasem nie śpię pół nocy, bo kopie i kopie ciągle w to samo miejsce. Co robić, żeby takiego łobuziaka uspokoić?
Chcę jeszcze napisać coś dla tych dziewczyn, które niepokoją się wynikami po badaniach prenatalnych. Pisałam wcześniej o moich wszystkich prawdopodobieństwach chorób genetycznych, które były o wiele wyższe niż u większości z Was.
2 tyg. temu byłam na badaniu połówkowym, gdzie widać było zdrową dziewczynkę 16 cm długą z 12 cm nóżkami, ważącą 38dkg.
Tak więc głowa do góry, brzuchy do przodu i uśmiech na twarz dziewczyny!!
Będzie dobrze!!
witaj, bardzo się cieszę że wszystko z dzidzią ok

Cytat:
Super bryczka
słodka ta Twoja córeczka a marzy o siostrze czy braciszku?

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Właśnie rzeczy w tym żę do wiosny MUSIMY ją sprzedać i boję się że jak odmówie temu chętnemu to co będzie jak inny się nie znajdzie?

Tylko jedną czyli NIBY 15tyś - prowizja dla biura 2tyś tylko boję się właśnie że strace tego kupca a oni nie znajdą innego i zostaniemy w czarnej dup*e. Druga "czeka" na innego który załatwia kredyt i zostaje ta najdroższa tylko jakoś ciężko z nią idzie
kurde Paula toś Ty niezły burżuj, tyle włości masz a tak na poważnie nie potrafię Ci doradzić, ja bym chyba poczekała na lepszą ofertę

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

byłam dziś w CH. muszę tak raz na tydzień pojechać i zobaczyć co tam mają ciekawego
no i połaziłyśmy z małą po sklepach i kupiłam trochę ubranek młodemu.
wisiały takie maleńkie przecenione parę sztuk w Kappahl i w H&M - najdroższa rzecz 20 zł , większość 10-15 zł- lubię to
pokaż co kupiłaś, Kappahl ma takie cudne ciuszki dla maluszków
Stary 2013-11-06, 15:28   #4769
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Witam się po wizycie.
Dzidzi cała i zdrowa.
Tż był dzisiaj na usg ze mną pierwszy raz i nic nie widział tylko przyznam, że ja też mało widziałam, To dziecko takie wielkie, że nie da się calości na raz złapać. Mam dwa zdjęcia buźki, ale te pierwsze z 12 tygodnia były lepsze, teraz to tam ciasno jest

Pytałam doktora czy bardzo zły wynik mam tej glukozy, powiedział, że aż tak zły nie, ale powiedział, że raczej do szpitala mnie nie wyślą, tylko do poradni dla cukrzyków. Dieta mi nie straszna więc sobie poradzę. W piątek idę z wynikiem do mojego doktora, zobaczymy co powie
:
Super gratulacje i dobrze że z tą glukozą nie ma tragedii

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 15:33   #4770
Ela87
Zakorzenienie

Wasze kciuki mają moc
Dziękuję bardzo

I jakbym jeszcze mogła prosić o kciuki na piątek jak pójdę do mojego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości