|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
ja się skusiłam na gr carnival, pomalowałam jeden paznokieć i to nie dla mnie
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz mnie nie spuszyło (prawie)!
![]() O ile dobrze zmierzyłam mój przyrost... miesiąc temu mierzyłam mokre włosy, dziś suche, więc trochę błędu będzie. Ale co z tego, skoro odnotowałam trochę ponad 2 centymetry! Idę się pouczyć łaciny. W dalszym ciągu nie ogarniam chemii z matematyką Dostałam 5 z odpowiedzi u historyka-kosy, z materiału którego 1% na oczy widziałam. Że też zapytał mnie akurat z tego 1% I ludzie mnie trochę poratowali nazwiskami. Znalazłam na niego sposób - wystarczy mówić w kółko to samo, tylko zmieniać słownictwo na koniec stwierdził, że wzorowo prowadzę notatki i jestem bardzo oczytana na pewno nie w książkach o tematyce historycznej
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Ver, jak cos to mamy darmową wysyłkę
|
|
|
|
#1894 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kaj jo to moga dostać, no kaj? Cytat:
Cytat:
![]() Może tak jak Kaś niżej zaproponowała - tonik kwasowy ![]() Cytat:
Jak się rzuciła, normalnie jak student na notatki przed sesją Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43598708]Hej Wróciłam z uczelni, cały dzień z prawem finansowym Pieskuuuuu kupiłam sobie dzisiaj w H&M taką czapkę były jeszcze szare koty i lisy (tylko byly same uszy, bez oczek i nosa) chcesz?![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ale czapa
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||||
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43598708]Hej
Wróciłam z uczelni, cały dzień z prawem finansowym Pieskuuuuu kupiłam sobie dzisiaj w H&M taką czapkę były jeszcze szare koty i lisy (tylko byly same uszy, bez oczek i nosa) chcesz?![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ale słodziaszne bo już nie mogę na siebie patrzeć w berecie ![]() Cytat:
), ale bardzo dziękuję, przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia i pogadam o tym z ginem.rooibosa mieli się jak ziarna kawy na taki proszek i normalnie zaparza w ekspresie ciśnieniowym/przelewowym itd. wychodzi z tego bardzo intensywny napar z cremą jak kawową, można do tego dodać różnie spienione mleko i wyjdą nam odpowiedniki kaw smak bardzo ciekawy i ja osobiście uwielbiam, chociaż moi znajomi niekoniecznie ![]() warto rozejrzeć się, bo jakaś 1/10 kawiarni ma w ofercie
|
|
#1896 |
|
Spaceroholiczka
|
Versatile, dziękuję! Trochę podobny do jednego Misslyna
![]() Kascysko, mój lekarz rodzinny mówi, że to nic takiego, to i trochę się dziwię, skąd takie dziwne niespodzianki. Kazał nawet nie powtarzać tych badań, bo nie ma sensu, ale sama sprawdzę sobie jeszcze ferrytynę, skoro on twierdzi, że żelazo mam w normie, a upa, nie jest. Laski, zatrułam się po raz trzeci w przeciągu ostatniego miesiąca
|
|
|
|
#1897 | |
|
Konto usunięte
|
Eeeetam
każdy w niej dobrze wygląda Cytat:
Tylko te lisy nie mają oczek i nosów, tylko same uszy są no i kolor Jak coś to pisz do mnie na fb a i ja ją ewentulanie kupię dopiero we wtorek, bo jutro do 20 mam zajęcia, a w piątek rano jadę do domu, a u siebie w mieście nie mam h&m Matko kochana! Zagadałam się z współlokatorkami i niedawno zjadłam kolacje, brawo ja Idę nałożyć maskę na twarz i kima, do jutra! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ja je kiedyś chyba nawet widziałam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba identyczny
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43602237]
Tylko te lisy nie mają oczek i nosów, tylko same uszy są no i kolor Jak coś to pisz do mnie na fb a i ja ją ewentulanie kupię dopiero we wtorek, bo jutro do 20 mam zajęcia, a w piątek rano jadę do domu, a u siebie w mieście nie mam h&m [/QUOTE] taki rudy? spokojnie, ja do wtorku to zdążę oblecieć połowę h&mów w wawie
|
#1900 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1901 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!Cytat:
Ale na szczęście mam multisport ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sama mam z największą kosą mojej szkoły i .. ![]() Witam ze świeżo podciętymi końcówkami Obcięłam ponad 2,5 cm, ale nie zauważam tego jakoś mocno Moja mama ma dziś urodziny i wczoraj kupiłam jej sweterek- mam nadzieję, że się spodoba ![]() Miłego dnia !
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43602498]Rudzielce
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] super Cytat:
ale jak już ruszyło, to od tamtej pory nie mam właściwie żadnych problemów z włosami. wiadomo, nie zawsze jest GHD, ale zazwyczaj wyglądają ładnie.
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
Nadrobiłam Was, co nie było lada sztuką, przy okropnym bólu głowy Właśnie przebieram zdjęcia do 'raw beuaty', nie wiem czemu ale mam jakieś wahania, chociaż na co dzień chodzę bez makijażu... |
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam dzisiaj na wagę. 63,5kg.
![]() Liczę na to, że chociaż trochę z tego to wciąż zalegająca woda. ![]() W każdym razie, dostałam kopa, biorę się za siebie. Wiecie o tym tylko Wy, mężowi nic nie mówię. |
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam nową gazetkę Natury i mam obrzydliwą ochotę na olejek łopianowo-arganowy GP za 4.99. Trzymajcie mnie i mój zakupoholizm, błagam.
![]() I zielony piaskacz z MS za 5.99 też marzy mi się, marzy się. Cytat:
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-11-07 o 12:01 |
|
|
|
|
#1906 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1908 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TŻ szuka mieszknaia. Chce się wyprowadzić. Nadal tak do końca nie wiem, co jest pięć...
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1912 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam wczoraj od skakania "na skakance, której nie mam" Udało mi się 5 minut
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkacie razem, czy chce się wyprowadzić od rodziców? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Nie przy 160 cm wzrostu ![]() Cytat:
![]() W najlepszym stadium swojej sprawności fizycznej dobijałam do 5000 podskoków dziennie (nie na raz, zwykle dzielone na dwie, czy trzy tury). Nie wiedziałam co to cellulit. ![]() Fajnie, że startujesz z nami ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Ah, Kav, ja po prostu najlepiej się czuję w granicach 56-58 kg i do tego chcę dobić
|
||
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
Nie, że zaraz nic. Powiedział, że go wurwiam, ogólnie i po całości. Że go wurwia mój charakter, to, że jestem niedomyślna i że ma dosyć. I że się wyprowadza.
Mieszkamy razem.
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się jednak ogarnie jakoś i chociaż powie o co chodzi
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Identyczne zarzuty "bo ty nic się nie domyślasz, tylko rozmawiać i rozmawiać!" ![]() Przeszło, ale ile mu upę natrułam, żeby cokolwiek z siebie wydusił.. I jak zwykle- o błahostkę chodziło. ![]() Dużo cierpliwości Ci życzę. Jeśli na prawdę się kochacie, to to rozwiążecie. Tylko się nie poddawaj.. |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5000 to hardkor, ja może z 500 zrobiłam wczoraj
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawidłowo. Dopisz Panna więc kolejny punkt na naszej trasie.
![]() Cytat:
![]() Zważone przed momentem: 57,8 i będzie rosło, bo najazd Indian. Zły to czas na dietę, bo wszystko bym żarła.
|
|
#1920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Staram się. Trochę się boję z nim porozmawiać, żeby nie pogorszyć. Wiem, że kiepsko reaguje na takie próby porozumienia. ![]() Płakać mi się chce.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Dostałam 5 z odpowiedzi u historyka-kosy, z materiału którego 1% na oczy widziałam. Że też zapytał mnie akurat z tego 1%
I ludzie mnie trochę poratowali nazwiskami. Znalazłam na niego sposób - wystarczy mówić w kółko to samo, tylko zmieniać słownictwo
na pewno nie w książkach o tematyce historycznej 

nie jem fastfoodów, obiadki mamusi z reguły, regularnie, pełnoziarnisty chleb no i owoce i warzywa 

!
a AiK mi się skończył
a nic tańszego nie znalazłam