![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Baloniku, brawa dla Gabi!!
Sam, powodzenia u lekarza. Ja po 1. Dziecko mi zdrowieje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
3 karmienie (chyba).
Jakierka nie masz tam jakiegos polskiego lekarza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#66 |
Konto usunięte
|
Witam.
Nadrabianie Was = cały wieczór i noc. U nas po drugim karmieniu, odciąganiu, biorę Młodego i idziemy spać. Z nadrabiania: dzięki za info o wit. D, ja czasami daję w nocy, jak zapomnę. Zresztą zapominanie mi się zdarza :/ Jakierka na kryzys tylko przystawianie.... Ja w czasie kryzysów odciągam non stop... |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
3,tym razem nie dalam smoczka.
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
5 godzina i jakby wieje lżej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Jakierka Ja bym tez zrezygnowała z kremu, współczuję, biedny Edzio Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Kubus U nas chyba pobudka na całego. Widzę że sara zaczyna gadać, oczy otwarte. Chyba mi sie dzień rozpoczął, znow o 5 rano Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Straszne te UK jest az cieszę sie, ze tam nie zostałam ![]() Ja siedzialam i nadrabialam stary wątek,ale nie dam rady poprostu za duzo stron jest ![]() Kupiłam dzis organiczne dynie na wagę ![]() Oglądałam dzis słoiczki od 4mca,ale chce gluten mu dać i nie ma u nas tej kaszy mannej w ekologicznym sklepie , w ogóle nie ma kaszy mannej. .jest ona tylko w Pl sklepie taka zwykła w przezroczystym worku, nie chce takiego syfu mu dawać ![]() U nas sa tylko kaszę ryzowe i kaszki owsiane i tak sie zastanawiam czy tutaj poprostu w tej owsianej jest moze ten gluten ??? Nie wiem co zrobic. Mam jeszcze czas w sumie ![]() No i zespół mi sie laktator w sumie to az dwa ![]() Jest u nas taka firma evenflo chyba cos takiego i widziałam, ze maja tani i sie zastanawiam . bo medela ma ręczny i Avent,ale jak pomyśle o ręcznym odciaganiu to ![]() Matko musze sie jeszcze umyć, a tak mi sie nie chce, ze nie macie pojęcia. Odkąd zaszlam w ciaze , a potem urodził sie mały to kąpiel dla mnie jest za karę ![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
ARABIATA Tż co zjadł
![]() ![]() KATERIN ja bym mogła pisać i pisać, ale nie mogę bo jestem właśnie przez nią podczytywana ![]() JAKIERKA oby Edziowi szybko przeszła ![]() SAMANTHA a może Ci ktoś z PL przysłać kaszke? I będziesz miała jaką będziesz chciała ![]() U nas karmienia 23:20, 3:10 i 6:50. Ale Mały ładnie spał dzisiaj także spoko. A dzisiaj szczepienie. Już się boję. Trzymajcie kciuki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#71 |
Zadomowienie
|
Domcia, Kubusiu, zdecydowanie odstawiam ten krem
![]() Kliniki wiem ze sa, rozwazam to jako ostatecznosc. Szpitale natomiast maja natlok chorych dzieci, kiedys czekalismy 2.5h (w emergency!!) az lekarz Edzia zbada, siedzielismy w poczekalni w upale (chyba z 25-28C) obok chorych zakaslanych dzieci, wiec to tez ostatecznosc. Poobserwuje Edka jutro na linomagu, zamowilam nadmanganian potasu (czy mozna roztworem przemywac rowniez twarzyczke czy lepiej nie???). Jezeli nic sie nie zmieni znow pokde do GP. Dzieki dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#72 |
Zakorzenienie
|
Agrafka - u mnie w moim zadupiu rodzinnym nie ma ekologicznych sklepow, ale moze Tz ciotka podesle. Musze to obczaic. Ale any way to sie zastanawiam czym te Amerykanki rozszerzaja diete o gluten
![]() Jakierka- a nie dostal Edziu tej wysypki wraz z tym jak zaczelas jesc ryby i krewetki? Bo cos tak kojarzę . Moze byc wrazliwy na to skoro w ciazy nie jadl i przez wiekszosc kp tez nie. Sent from my iPhone using Tapatalk
#74 |
Zakorzenienie
|
A zapomnialam napisac, ze moj Tz mnie dzis rozsmieszyl do lez. Normalnie wytarlam soba podloge ze smiechu i malo sie nie udlawilam bo mialam pelna buzie ryzu
![]() Otoz Tz odkad jest w domu to bardo chcial pomagac i bawic sie z malym co mnie bardzo cieszy ofc. No i dzis mowie do niego, ze musze malego dzis tez wykapac bo wizyta to dziecko musi byc czyste. Tz ze ofc ze cool zebym nalala wode, a on zabawi malego itd. Mowie dobra to go rozbieraj Tz , ze super i nagle patrze, a Tz trzyma zapiecie od piekuszki te rzepe w reku. Poprostu on to oderwal wiecie bo myslal, ze to sie z drugiej strony odpina i to wyrwal ![]() Jak zem to zobaczyla to ze smiechu padlam na podloge, a Tz stal zdziwiony ze wtf?! "To sie tak nie odpina?" Mowie Wam masakra. Pierwsze zderzenie z pielucha ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
#75 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Znowu się nie wyspałam. Nie wiem ile razy karmiłam, wiem że zasypiałam w trakcie, masakra. Jak mały zrobi sobie drzemkę koło 11 to się kładę z nim, olewam obiad sprzątanie itp ![]() (I tak pewnie się nie położę). |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Hej witam się, postaram się nadrobić
mój dzieć wtał o 5.45 i już walnął jedną drzemkę - 10 min ![]()
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dzień dobry! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
SAMANTHA jakby coś ja mogę Ci kupić i wysłać
![]() U mnie jest sklep eko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#79 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, to i może ja sie przyłacze?
![]() ![]() No to zaczne: 31.07 urodzilam synka Tomusia, porod przez cc. Karmie go piersia. Jest bardzo grzeczniutki i spokojny,chociaz jak czegos chce to potrafi sie bardzo glosno tego domagac. Dal mi w kosc podczas nocek w 1 i 2 miesiacu.Ale od jakiegos czasu pozwala sie wyspac mamusi- potrafi przespac cala noc, od 20-21 do 6-7 rano, bez pobudki! Pewnie nie jedna z Was to zdenerwuje:p wybaczcie ![]() Ma to tez swoje minusy-w dzien nie spi praktycznie wogole,kilka min po karmieniu u mnie na rekach, no i kilkanascie minut na spacerze. No ale jestem w nim zakochana po uszy, to najwieksze szczescie jakie nas z mezem w zyciu spotkalo, moje spelnione marzenie-Tomuś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
AGRAFKA kciuki za szczepienie.
SAMANTHA masz teraz okazje podszkolic Tz przez tydzien w kwestii zajmowania sie Alexem. DOMCIATKO 5 rano,to dla mnie srodek nocy,jak Ty dajesz rade? Oczy ns zapalki czy jakas magia? U nas 7 I ja mam jeszcze plan pospac do 9,jestem sowa I niewazne ze padlam o 20 I w miare sie wyspalam,nie zaczne dnia tak szybko. Ide kimac. Bede pozniej. Udanego dnia wszystkim oraz duuuzo zdrowka potrzebujacym!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części!
![]() Kopiuję z poprzedniej, bo w trakcie nadrabiania zauważyłam, że tam KONIEC ![]() Hej Dziewczyny.. moja nocka też o doopę rozbić.. 6 pobudek, z czego jedna jeszcze przed północą po 45 min. ![]() fiazo a może ta noc teraz jest wyjątkiem i kolejna będzie znowu przyjemna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
JAKIERKA nie pomoge z nadmanganianem,bo nie wiem,ale pewnie delikatnie mozesz,tylko zmyj tamta masc,zeby nie bylo reakcji z jakims skladnikiem.
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Nadrabiam z poprzedniej części:
Co do ciuszków, to ja też sporo nie założyłam, nie zdążyłam.. sporo letnich np. Bodziaki na krótki rękaw i długi najczęściej używane u nas, więc aż do wyrośnięcia każdy zużyty ![]() ![]() teso u nas też pampki 3 i rozm. 68 ![]() ![]() idzia dobrze napisałaś jakierce, że cycuchy miękną ( ![]() Katerine czekamy na zdjęcia z chrzcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lachrymia ![]() malaczarna croissant? ![]() roxi krowa, bóbr, hipcio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Dzoan, o to to!
![]() Magda02 - witaj! A skąd jesteś i jakie plany obiadowe? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja muszę koniecznie poczytać jak ja rodziłam co wam za herezje pisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wcale nie mam Cytat:
![]() zaczynam podejrzewać , że może jedzenie ma wpływ, wczoraj zjadłam sos paprykowy, ale jadłam go i wcześniej, zobaczę dziś |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witaj ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Witam
Skąd jesteś? Ale koszmarna pogoda dzisiaj. Pada więc na spacerek nie wiem czy pójdziemy, raczej nie. Mam nadzieję, że uda mi się ją w wózku na werandzie pod dachem uśpić.
#90 |
Zadomowienie
|
Witam na nowym wątku
![]() czytałam stary ale nie do końca doczytałam wybaczcie ![]() we wtorek mieliśmy szczepienie Szymek był bardzo dzielny przy żadnym wkłuciu nawet nie zapłakała lecz gdy zaczełam go ubierać zrobił taką awanturę że myślałam że mi uszy odpadną ![]() Gorączkował mi prawie 2 dni dlatego czytałam was na raty, wczoraj nie potrafił zasnąć po kolacji, prawie 2 godziny usypialiśmy w tym czasie dostał czopek i zrobił zieloną kupę ![]() Na szczęście poprawiło się u nas ze spaniem już nie wstaje o 4, udaje nam się spać do 7 - 7.30. Niestety nadal jest masakra z jedzeniem. Głosowałam na ten tytuł wątku ![]() ![]() ze starego napiszę tylko tyle że oddałam głos na filmik Oliath ![]() ![]() BrandyOrange, magda_02 - Witajcie ![]() Jakierka - ja bym już nie stosowała tego kremu ![]() ![]() Mogę dołączyć do zacnego grona na fb ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.