Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Druga część wątku na odchowalni będzie nosić tytuł:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,56%
Zmieniamy pieluchy, karmimy co chwilę, lecz na wizażu przyjemne są chwile 6 15,38%
Za mało pokarmu, znów skok rozwojowy, a ja już nie mam do tego głowy 3 7,69%
Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy 19 48,72%
Naturalnie czy przez cięcie, każda mama ma już wzięcie 5 12,82%
Głośno wrzeszczy mały ludzik, tak że i sąsiadów budzi 1 2,56%
Piję mleczko, robię kupkę, już niedługo czas na zupkę 4 10,26%
Głosujący: 39. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 07:53   #2701
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
rybkę w pomidorach z puszki ?? Myślisz, że można ??
:
W szpitalu dawali nam codziennie do śniadania makrele w pomidorach w takiej małej puszce ze względu na omege3. Ja jem często

Jedziemy zdjęcia do paszportu Ninie zrobić

A w nocy jak ją przebieralam to zaczęła robić kupę i taka zaspana byłam ze podstawilam swoją rękę a że kupa dość rzadka to mi zaczęła przeciekac przez palce i zaczęłam łapać drugą ręką. W międzyczasie młoda poprawiła na przewijaku i mimo wszystko musiałam jej pajaca przebrać. Taka sytuacja.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 07:54   #2702
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Wprowadzasz stopniowo mleczko?

Daj znać co lekarz powiedział

Piłam ostatnio i ten shake jest bleee....

.
Tak,stopniowo.Czytałam rozne fora i sa sprzeczne informacje jak to sie powinno odbyc.Jedni ze miarke nowego do starego inni ze jedna butelke nowego ,jeszcze inni ze odrazu przejsc..ja wybrałam te srodkowa opcje czyli jedno karmienie na nowym mleku.
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:01   #2703
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli nigdy nie miał dziecka to skąd ma wiedzieć czy zmieniać pieluchę czy nie faceci się w tym gubią, trzeba im trochę "pomóc"

Wprowadzasz stopniowo mleczko?

Daj znać co lekarz powiedział

Piłam ostatnio i ten shake jest bleee....

Ja nie bo jest bardzo kaloryczne

Jaką ma hemoglobinę?

Młodzież gada do zabawek, ja jem owsiankę z bananem i suszonymi śliwkami, zupka się gotuje. Niedługo wybywamy na spacer.
10,5 więc jakoś strasznie nie jest. Tylko troszkę poniżej normy. Ale lekarzowi się zbytnio jego wyniki nie podobały.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:03   #2704
danielka88
Raczkowanie

właśnie się zastanawiam czy mogę dopisać się do wątku?? i jak to zrobić? oczywiście postaram się być aktywna w miarę możliwości a ostatnio takie są bo mała się uspokoiła

my co dzień budzimy się o 8 na cysia nie ważne kiedy zaśnie, i dziś tak samo Ale ona jakoś mało je. Na wieczór prawie wcale nie chciała po kąpaniu. W nocy tylko raz o 4, a rano znowu nawet pół cyca nie opróżniła. a była taaaka głodna ! teraz zasnęła jak nigdy-bo zawsze się po jedzeniu bawimy. A ona śpi :/ Ciekawa jestem czy dobrze przybiera na wadze. Jak u Was z karmieniem ? u nas 6 tyg i przyrost 1400g (z czego 400g przybyło w 10 dni po urodzeniu)
danielka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:10   #2705
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A w nocy jak ją przebieralam to zaczęła robić kupę i taka zaspana byłam ze podstawilam swoją rękę a że kupa dość rzadka to mi zaczęła przeciekac przez palce i zaczęłam łapać drugą ręką. W międzyczasie młoda poprawiła na przewijaku i mimo wszystko musiałam jej pajaca przebrać. Taka sytuacja.

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
10,5 więc jakoś strasznie nie jest. Tylko troszkę poniżej normy. Ale lekarzowi się zbytnio jego wyniki nie podobały.
U nas najniżej było 8,9. Teraz podskoczyła do 9,5 dopiero.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:14   #2706
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

U nas najniżej było 8,9. Teraz podskoczyła do 9,5 dopiero.
No to rzeczywiście niski poziom.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:15   #2707
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
moje też
i przechodzimy na Dady 3 bo 2 już małe
ja właśnie chcę kupić Pampy rozm. 3
co prawda mam jeszcze całą pakę rozm 2 94 szt ale nie przewidziałam, że moje dziecko w ciągu niecałego tygodnia urośnie jeden rozmiar

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Kurcze, Bebiko sprawdzona i znana marka, ja jakoś nie ufam produktom rossmanowskim
Mi położna mówiła, że dziecko tygodniowo powinno przybierać od 120 g do 240 g
też bym nie ufała Rossmannowskiemu
nie pomogę w sprawie mleka, my mamy Enfamil

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dzieci butelkowe wypychaja jezykiem, jak juz nie chca jesc.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Książe Miki spał 7,5h bez przerwy

kaska
normalnie jak ja Ci zazdroszczę
weź tylko kiedyś narzekaj na zmęczenie czy niewyspanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 08:27   #2708
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście niski poziom.
Jak matka w ciąży miała anemię to od razu dziecko może mieć. Trzeba sprawdzać Przy anemii pediatra powiedziała, że nie zaszczepi.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
j
też bym nie ufała Rossmannowskiemu
nie pomogę w sprawie mleka, my mamy Enfamil

...
kaska
normalnie jak ja Ci zazdroszczę
Rosmanowskie produkty są czasem lepsze niż te "markowe". Ja bym bebika nie podawała, że względu na to, że jest słodkie bardzo.

Mój też tyle sypia ale wolę nie chwalić
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:30   #2709
bajka1807
Zakorzenienie

Moja kimala od 19:30 do 5 :O zjadla i wstala o 8:30 a ja się obudzilam z bolem gardla

Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:31   #2710
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
No właśnie wiem że w granicy i się zastanawiam czy dokarmiać czy nie? Jutro położna przychodzi i zobaczę co mi powie...
ja bym chyba dokarmiala ale swoim mlekiem i zobaczysz czy bedzie jeszcze dojadal
jak tak tzn ze glodny i ze potrzebuje wiecej

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Te zdziwiony oczeta w kąpieli są super moja zawsze taka zdziwiona a już trochę ma tych kąpieli za sobą. Za to po wyjęciu z wanienki dziki wrzask prawie zawsze

u nas dokladnie tak samo
a
czym dluzsza i fajniejsza kapiel tym wiekszy wrzask

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
U nas był wrzask po kąpieli (sama kąpiel to raj dla Zuzinki ), do czasu... Od kilku dni grzejemy recznik na grzejniku i kładziemy Zuzkę na taki cieplutki. Tzn. Tż ją kładzie, bo to on ją kąpie, a na ręczniku ja ją przejmuję i szybko ją otulam i póki co udaje się bez jednego krzyku A były dzikie wrzaski...

ooo wyprobujemy patent

Cytat:
Ja bym wstrzymała się z dokarmianiem mm.

Dziewczyny, która pisała o wydzielaniu kwasu mlekowego w trakcie ćwiczeń? Ile po można karmić?

od razu bo nie ma zlego.wplywu
zreszta ja cwicze dwie godziny plus dojazd na silowbie i z silowni wiec w sma raz na karmienie zdarzam

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
witam sie z.mleczarni u Was tez dzieci tak charcza strasznie po jedzeniu?normalnie to jak stary zul az sie boje ze sie dlawi czy co :-\ aaa i powiedzcie mi mamy co karmia butelka jak poznajecie ze dziecko sie najadlo i ze nie wpychacie na sile?

moj wypycha butle jezykiem czyli tak jak wszystkie.dzieci tutaj

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Zgadzam się Jak początek się przebrnie to później już jest ok. Tylko pod koniec to już długo trwa taka sesja i jest nudno więc ja filmy oglądałam do tego
I to właśnie dla mnie duża wada - duża monotonia ćwiczeń. A efekt był ok

To może i Pola wyrośnie z tych płaczy wyjścia z wanny A masażyk jak robisz? Tak na czuja czy wg jakiejś instrukcji? Ja czasem robie, ale po kąpieli właśnie ciężko bo darcia w niebogłosy i tylko cyc ją uspokaja

ja robie masazyk przed kapiela
znalazlam taki masazyk na kolke na youtube
masuje sie brzuszek 6razy rekami w dol, potem na 6sek przykurcza nozki do brzuszka, potem rozluznia nozki, potem 6 razy masuje sie zgodbie ze wskazowkami zegara, potem znow przykurcza nozki, rozluznia, rekami w dol itd.
robie to olowka i mlodemu sie podoba
udaje.sie jeszce jakas dodatkowa kupe zrobic przed kapiela, albo ida gazy wiec mi potem lepiej usypia
a po kapieli smaruje go calego balsamem i tez sie podoba tylko jak jest nabalsamowany to ciezko sie ubranka ubiera i wtedy znow wyje
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:34   #2711
misia332
Zakorzenienie

jestem wyrodną matką. Kornel spędził pół godziny przy cycku, zasnął, odłożyłam go a ten znów piąstki do buzi i miele językiem.

Przystawiam a ten znow zasypia, zirytowałam się, położyłam do łóżecczka i wyszłam do łazienki. Rozpłakałam się bo mi sie źle zrobilo i stwierdziłam, że jestem beznadziejna, bo sie zdenerwowałam.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:38   #2712
tigaaa814
Raczkowanie

Witam,
Podczytywalam Was bedac w ciazy ale dopiero teraz postanowilam sie zalogowac Moj bombel ma 8 tygodni i rosnie w zastraszajacym tempie Urodzil sie z waga 3kg a wczoraj waga pokazala 5,800!
Zazdroszcze mama ktorych dziecki spia cala noc...my wstajemy jak w zegarku co 3 godziny;/ karmimy sie bebilonem comfort.

Czy ktoras z mam wie kiedy stwierdzic ze czas na zmiane pamersow na wieksze? Ostatnio czytalam ze waga napisana na paczkach np:3-6kg jest tylko orientacyjna
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:49   #2713
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja bym chyba dokarmiala ale swoim mlekiem i zobaczysz czy bedzie jeszcze dojadal
jak tak tzn ze glodny i ze potrzebuje wiecej

u nas dokladnie tak samo
a
czym dluzsza i fajniejsza kapiel tym wiekszy wrzask

ooo wyprobujemy patent

od razu bo nie ma zlego.wplywu
zreszta ja cwicze dwie godziny plus dojazd na silowbie i z silowni wiec w sma raz na karmienie zdarzam

moj wypycha butle jezykiem czyli tak jak wszystkie.dzieci tutaj

ja robie masazyk przed kapiela
znalazlam taki masazyk na kolke na youtube
masuje sie brzuszek 6razy rekami w dol, potem na 6sek przykurcza nozki do brzuszka, potem rozluznia nozki, potem 6 razy masuje sie zgodbie ze wskazowkami zegara, potem znow przykurcza nozki, rozluznia, rekami w dol itd.
robie to olowka i mlodemu sie podoba
udaje.sie jeszce jakas dodatkowa kupe zrobic przed kapiela, albo ida gazy wiec mi potem lepiej usypia
a po kapieli smaruje go calego balsamem i tez sie podoba tylko jak jest nabalsamowany to ciezko sie ubranka ubiera i wtedy znow wyje
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

ooo my robimy podobny masazyk6x(jak ja to mowie walec)czyli naprzemiennie masowanie w dół brzuszka, pozniej 6 sek przykurczamy nozki,6sek potrzasamy nozkami(rozluzniamy),6 x słoneczko-księzyc czyli całą reką przejezdzamy od lewej do prawej a drugą reką od polowy brzuszka do prawej.całosc powtrzamy 3 x

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość
właśnie się zastanawiam czy mogę dopisać się do wątku?? i jak to zrobić? oczywiście postaram się być aktywna w miarę możliwości a ostatnio takie są bo mała się uspokoiła

my co dzień budzimy się o 8 na cysia nie ważne kiedy zaśnie, i dziś tak samo Ale ona jakoś mało je. Na wieczór prawie wcale nie chciała po kąpaniu. W nocy tylko raz o 4, a rano znowu nawet pół cyca nie opróżniła. a była taaaka głodna ! teraz zasnęła jak nigdy-bo zawsze się po jedzeniu bawimy. A ona śpi :/ Ciekawa jestem czy dobrze przybiera na wadze. Jak u Was z karmieniem ? u nas 6 tyg i przyrost 1400g (z czego 400g przybyło w 10 dni po urodzeniu)
hejowystarczy ze napiszesz wiadomosc prywatna do Matall z imieniem dzidziusia,data porodu,wymiarami i wagą

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
jestem wyrodną matką. Kornel spędził pół godziny przy cycku, zasnął, odłożyłam go a ten znów piąstki do buzi i miele językiem.

Przystawiam a ten znow zasypia, zirytowałam się, położyłam do łóżecczka i wyszłam do łazienki. Rozpłakałam się bo mi sie źle zrobilo i stwierdziłam, że jestem beznadziejna, bo sie zdenerwowałam.

Misiu jestes cudowna mamusią!I oczywiste jest ze miałas prawo sie zdenerwowac!kazdej z nas pewnie nie raz pusciły nerwy!Wazne by wtedy wyjsc na moment gdzies ochłonąć.

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-11-07 o 08:44
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:54   #2714
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez tigaaa814 Pokaż wiadomość
Witam,
Podczytywalam Was bedac w ciazy ale dopiero teraz postanowilam sie zalogowac Moj bombel ma 8 tygodni i rosnie w zastraszajacym tempie Urodzil sie z waga 3kg a wczoraj waga pokazala 5,800!
Zazdroszcze mama ktorych dziecki spia cala noc...my wstajemy jak w zegarku co 3 godziny;/ karmimy sie bebilonem comfort.

Czy ktoras z mam wie kiedy stwierdzic ze czas na zmiane pamersow na wieksze? Ostatnio czytalam ze waga napisana na paczkach np:3-6kg jest tylko orientacyjna
Zapraszamy nowe mamusie
Napiszcie mi PW z danymi na pierwsza strone, to w wolnej chwili dopisze Was

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 08:56   #2715
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

moj robi 'ejo ejo' jak jest glodny i jest to takie slodkie hehe

co do diety kp
jakbym jadla to co mi polozna powie to bym nie jadla za duzo
nawet dzemow budyni kisieli no za duzo chemii itd
a jadlam np budyn z malinami i mlodemu nic
takze trzeba probiwac by sie nie zaglodzic a dziecko tez musi miex tresciwy pokarm a niw siedziec na cycku co godz

chwale sie moj Ali spal od 22 do 6 ciagiem
kocham go

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:05   #2716
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Moja kimala od 19:30 do 5 :O zjadla i wstala o 8:30 a ja się obudzilam z bolem gardla

Zazdroszcze, mój dzisiaj pokazał różki...
I też obudziłam się z gulą w gardle.

Cytat:

Czyli widzę nie tylko mój taki agent.

Wczoraj Miki od 17 do 1 nie spał dłużej niż 10 min . Tylko cyc i spanie na cycu a tego nie liczę bo jak mi wisi to nic nie mogę zrobić.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:07   #2717
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:

Daj spokoj. To normalne zachowanie.

Stary 2013-11-07, 09:08   #2718
kaska87
Zakorzenienie

wstaliśmy o 7:00 jeszcze szama była, a teraz już zaciesza i się bawimy
Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
7,5godz? Wow! Ja dziś mam pobudki co godzinę
no od kilku dni zaczyna spać długo

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

kaśka podziel sie troce snem mikiego
nieeee

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Można ciasto francuskie?
ja jadłam
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Kaśka śniłaś mi się. Nie wiem czemu Jak zasypiałam nie myślałam o Tobie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
W szpitalu dawali nam codziennie do śniadania makrele w pomidorach w takiej małej puszce ze względu na omege3. Ja jem często
Cytat:
rybkę w pomidorach z puszki ?? Myślisz, że można ??
też mam makrelkę- myślę, że można jeszcze nie próbowałam, ale na sos pomidorowy Miki dobrze zareagował- nic mu nie było

Cytat:
kaska normalnie jak ja Ci zazdroszczę
no tylko, że on śpi od 20:00 do 3:00 więc wiesz- ja idę spać 22:00-23:00 to wychodzi mi mniej tego snu niż jemu miałam plan, żeby go ok 23:00 obudzić i nakarmić, ale to się chyba nie uda bo już Tasia Maciusia chciała tak przerobić z tego co pamiętam i klops
Cytat:
Moja kimala od 19:30 do 5 :O zjadla i wstala o 8:30

mnie też gardło wczoraj bolało
Cytat:
Witam,

hejo

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:08   #2719
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam,

Witaj.

Moj uzywa 3 od ok 2 tyg, a wazy mniej niz Twoj. Musisz przymierzyc
Moj spi od ponad tyg 7-8h w nocy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 09:11   #2720
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Kurcze mam problem pomózcie.
Rodzice chca kupić małemu nastepny fotelik taki 9-36 kg.Ale problem w tym, że do 500 zł.Patrzyłam na all i w tej cenie to same kiepskie(2-3 punkty na 5 w testach zderzeniowych), a używanego nie chcemy bo kij wie czy nie po wypadku. Dlatego doszlismy do wniosku, żeby sobie dali spokoj z tym fotelikiem ,że sobie sami kupimy.Ale nie wiem jak to taktownie rozegrać żeby ie wyjść na jakas niewdzieczna
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:14   #2721
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Rodzice chca kupić małemu nastepny fotelik taki 9-36 kg.Ale problem w tym, że do 500 zł.Patrzyłam na all i w tej cenie to same kiepskie(2-3 punkty na 5 w testach zderzeniowych), a używanego nie chcemy bo kij wie czy nie po wypadku. Dlatego doszlismy do wniosku, żeby sobie dali spokoj z tym fotelikiem ,że sobie sami kupimy.Ale nie wiem jak to taktownie rozegrać żeby ie wyjść na jakas niewdzieczna
No jak powiedz ze taki jak chcecie jest drozszy i ze milo by bylo jak by dali te 500 ale poki co odlizycie i sobie dozbieracie.

Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:18   #2722
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
moj robi 'ejo ejo' jak jest glodny i jest to takie slodkie hehe

co do diety kp
jakbym jadla to co mi polozna powie to bym nie jadla za duzo
nawet dzemow budyni kisieli no za duzo chemii itd
a jadlam np budyn z malinami i mlodemu nic
takze trzeba probiwac by sie nie zaglodzic a dziecko tez musi miex tresciwy pokarm a niw siedziec na cycku co godz

chwale sie moj Ali spal od 22 do 6 ciagiem
kocham go

Chyba masz rację,powinnam próbować

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:20   #2723
kaska87
Zakorzenienie

Maharet to Wy dołużcie resztę kasy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 09:26   #2724
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
wie ktoś gdzie jest przycisk OFF do dziecka? szukam go już od kilku godzin...
Jak znajdziesz to mi powiedz

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
moje dziecko wyrosło już ze wszystkich ciuszków 56
Mojemu zostało 3 pary śpiochów, jedna koszulka, no i spodnie i bluzy i kombinezony są dobre

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Nie wiem jak to opisać.Widać, że są np przykrótkie, albo za bardzo wpijają się ww skórę.A te oznaczenia na rozmiarach się pokrywają 2-5, 3-6,4-9
Stary 2013-11-07, 09:26   #2725
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie, że chcecie droższy i dołożycie resztę kasy.
Aczkolwiek ja mam za ok. 300 zł i jest naprawdę ok

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:27   #2726
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
No jak powiedz ze taki jak chcecie jest drozszy i ze milo by bylo jak by dali te 500 ale poki co odlizycie i sobie dozbieracie.

No tylko, że ono nie chcą dać kasy bo twierdzą, że my "przepuścimy"
Stary 2013-11-07, 09:29   #2727
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko, że ono nie chcą dać kasy bo twierdzą, że my "przepuścimy"
no to Ty im daj różnicę i link do fotelika i już

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 09:30   #2728
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Maharet to Wy dołużcie resztę kasy
Tylko też oni chca kupić już teraz, a my wolimy dopiero jak mały zacznie wyrastac z tego, no bo teraz są inne wydatki.
Wolałabym żeby zamiast tego pokupili ubrania na następne rozmiary dla obydwojgu.Bo tu ceny zabijają.
Stary 2013-11-07, 09:39   #2729
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
r
Mnie TŻ wkurzył w nocy. Bo pyta mnie czy go przebrać, no skoro wyje jak opętany to może ma mokro !!! Albo kupę. Czasem nie wyrabiam z tym moim chłopem.
Nie ma co się wkurzać według mnie. Zapytał, ja bym to doceniła
Cytat:
Ja nie bo jest bardzo kaloryczne
E tam, kaloryczne Ważne, że dobre

Zazdroszcze tak długiego spania Waszych maluszków.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:50   #2730
kaska87
Zakorzenienie

zważyłam Mikosława po domowemu znowu i pi razy oko 5200-5300 wiadomo, że mało dokładna waga bo taka dla dorosłych, ale wychodzi na to, że przykoksił ok 2kg w stosunku to najniższej wagi chyba ok?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości