Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 11:42   #3361
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Ufff, ogarnełam wszystko ;-) Nawet obiad.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:42   #3362
lolitka888
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

Lolitka, to Ty jeszcze nigdy nie odstawiłaś striptizu swojemu TŻ
No to migiem szukaj fajnych ciuszków i do dzieła!
Ps, chociaż mi też chyba nigdy nie udało się zrobić całego show swojemu TŻ, bo nigdy nie wytrzymał do końca i zawsze rzucał się na mnie i sam kończył mnie rozbierać, bo się nie mógł doczekać
I zapomni już o tamtej babie! Dobrze Ci powiedział! Szkoda mu Jej było Mi też się Jej szkoda zrobiło, jak to czytałam Gorszej Jej rekomendacji dać nie mógł

A co do muzyki, to ja zawsze wybierałam coś przy czym mi się dobrze tańczy (czyli prawie wszystko co fajne), np to: http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc
Vampirko no tak jako wyszło,że nieMam kompleksy bo mam malutki biust i jakoś nigdy nie miałam odwagi tak nim świecic w tańcu.Teraz troszke podrósl więc chciałam mu pokazać
a co do tego co napisałaś to właśnie Ci się fest udaje skoro On wytrzymać nie może
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:42   #3363
Seleniti
Zadomowienie

Hope gratuluje 5

ab_cd może nie było usg, ale ważne, że wszystko tam w porządku a to dobre wiadomości

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:43   #3364
Fame
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Czy mogę się przyłączyć?
Też będę mamą
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:46   #3365
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Też będę mamą
hej, pewnie. Zapraszamy
Opowiedz coś o sobie
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:46   #3366
VwVampirka
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupków... chciałam kupić fasolkę szparagową, ale nie było więc wzięłam brukselkę... prawie to samo

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Racja, ja też kilka razy próbowałam tańczyć. Ani razu nie skończyłam....
Czyli to chyba standard

Cytat:
Napisane przez wranes Pokaż wiadomość
Stomatologa mam z głowy i wszystkie ząbki mam ok

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:48   #3367
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Też będę mamą
Hej ;-) Opowiedz cos o sobie. Na kiedy masz TP, pierwsze dziecko ?

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 11:50   #3368
patul23
Raczkowanie

Witam, jestem nowa na forum i chciałabym dołączyć do Was
patul23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:51   #3369
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patul23 Pokaż wiadomość
No hej
Opowiedz coś o sobie

gosius - co dziś ukręciłaś na obiad?
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-07, 11:52   #3370
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość

dziekuje dziewczynki za gratki;* ogólnie ja sama chce sie wybrać też do fryzjera na trochę przyjemnosci niech koło mnie ktoś zrobi porzadek z moim odrostem... ogólnie mam ambitny plan zejścia do naturalnego koloru ale jak widzę swój odrost i swoją farbę to to bedzie ciężkie zadanie. przymierzam się do naturalniejszych metod rozjaśnienia ciemnego ale to jdnak trwa a ja juz nie chce czekać ;[ tak czy siak niebawem bede sie umawiac i niech robią cokolwiek byle się odświeżyć
Ja w ciąży z Hanią jak poszłam do fryzjerki mojej to powiedziałam, że ma mi zrobić tak, żeby odrostów jak najdłużej nie było widać czyli na kolor zbliżony do naturalnego i tak mi zrobiła, farbowałam wtedy 2 razy: raz jakoś w 15 tygodniu, a drugi raz przed samym porodem, potem znowu po jakiś 4 miesiącach dopiero, więc nie było problemu teraz też tak muszę powiedzieć niestety, a chciałam się zrobić na rudo dla odmiany

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki )

kurde ja ciapa nie zamoczyłam ciecierzycy wczoraj i dzis bedziemy jesc obiad chyba o 16tej dopiero zanim mi się to wszystko przygotuje. Ehhhh miesa nie wyciągnęłam żeby rozmrozić, masakra jaka ja nieogarnięta jestem.... !!!!!!!!

Idę coś przekąsić bo mi kiszki marsza grają
Normalka będzie później obiad i trudno, przeżyjecie

A co do tańca ja bym chyba też nie potrafiła zachować powagi, bo mnie ogólnie dużo rzeczy śmieszy często

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Wiec opisze co u mnie. Wczoraj miałam wizytę nie do konca jestem z niej zadowolona bo nie miałam usg. Ale Pani doktor stwierdziła ze skoro miałam 2 tygodnie temu to teraz nie ma co robic bo zbyt czesto jesli nie ma koniecznosci to sie nie powinno tez robic. Wiec mnie tylko zbadała. No i powiedziała ze szyjka bardzo ładnie sie rozwineła bo jest długa i dobrze ułozona jakos tak to ujeła w słowach. No i powiedziała, że wyglada jak na 16-17 tydzien. Ale ze wzgledu na to ze u mnie ciezko stwierdzic przez te nieregularne okresy kiedy mogło dojsc do zaplodnienia to kazała mi teraz bardzo obserwowac czy nie czuje ruchów dzidziusia. Jak tylko poczuje mam zapisac kiedy to było. Powiedziała ze powinnam czuc jakiby motylki dotykały mi brzucha no i kolejna wizyta na 4 grudnia. W miedzyczasie mam sie probowac umowic na badania połowkowe do łodzi ale moze byc ciezko dostac skierowanie na NFZ ale babeczka powiedziała mi zebym probowała. Jak nie to pojde prywatnie.

Ale sie rozpisałam. Chetnie bym z Wami porozmawiała bo tak tu miło. Ale na wizaz zajrzałam około 10 a juz jest prawie 12 przy sniadaniu zdazyłam opisac co u mnie.
Dobrze, że wszystko ok, szkoda, że nie zobaczyłaś maluszka, ale najważniejsze, że wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Wróciłam i dupa.Nic mi się nie podobało,a jak już to cena była powalająca..,także chyba nici ze striptizu chyba,że wyciągne jakiś komplet swojej bielizny..ehh aż mi się odechciało..nie tak miało być buuuu..
W dodatku w tych sklepach to tak duszno i grzeją,że słabo mi co chwile było to stwierdziłam,że wracam do domu.
Nie podłamuj się, ubierz coś co masz w swoich zapasach a sklepach faktycznie fatalnie gorąco i duszno a też muszę się wybrać jakiś prezent na urodziny męża kupić.

Cytat:
Też będę mamą
Witaj

Dziewczyny moja Hania już śpi dwie godziny! Przed chwilą przyjechał kurier z sankami, które dostanie na Mikołaja dzwonił, a ona nic, dalej śpi, jestem w szoku, już nie wiem co mam ze sobą zrobić mogłam się sama położyć, ale skąd tu wiedzieć czy pośpi 30 minut czy 2 godziny to pogoda pewnie tak działa, w ogóle fatalnie jest już kolejny dzień, pewnie znowu będziemy gnić w domu cały dzień, bo wyjść nie ma jak w weekend muszę się oporządzić dokładnie tu i ówdzie i jedziemy na basen, nie ma innej opcji!
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:52   #3371
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Też będę mamą

Cytat:
Witam nowe mamusie
Napiszcie coś o sobie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 11:54   #3372
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz w ciąży jem czipsy paprykowe, grubokrojone mniam
.
ale kusisz tymi chipsami
Cytat:
Też będę mamą
hej hej napisz coś o sobie, na kiedy tp, pierwszy dzidziuś??
Cytat:
hej hej napisz coś o sobie, na kiedy tp, pierwszy dzidziuś??

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:56   #3373
Fame
Zakorzenienie

tak, pierwsze dziecko

coś o sobie.. ok..
Jestem szczesliwą mężatką od półtorej roku i od tego czasu staraliśmy się o dziecko, ale się nie udawało, aż do teraz
jestem dopiero w 6 tygodniu ciąży a dowiedziałam się o tym tydzien temu.
co lepsze (lub co gorsza) nie byłam jeszcze u lekarza bo najblizszy termin jest w przyszlym tygodniu dopiero.
TP wyliczyłam że na lipiec dopiero ale spodobał mi się wasz wątek i jeśli pozwolicie to się dołączę

poza tym mam 23 lata, po studiach lic., bezrobotna i szczesliwa
Stary 2013-11-07, 11:57   #3374
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

gosius - co dziś ukręciłaś na obiad?
schabowego ziemniaczki a do tego sałatka z buraczków

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-07, 11:58   #3375
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Witam mamusie, siedzie w pracy i pije soczek porzeczkowy, która sama w tym roku zrobiłam z 5kg owoców :d na ta pore jak znalazł. Tym bardziej ze co chwile mijam osoby ktore kichaja i kaszla. Godzinne temu nadrobiłam wszystkie wpisy, ale pewnie teraz jest ich znowu masa. Chyba nie dam rady byc z Wami tak na bieżąco.

Wiec opisze co u mnie. Wczoraj miałam wizytę nie do konca jestem z niej zadowolona bo nie miałam usg. Ale Pani doktor stwierdziła ze skoro miałam 2 tygodnie temu to teraz nie ma co robic bo zbyt czesto jesli nie ma koniecznosci to sie nie powinno tez robic. Wiec mnie tylko zbadała. No i powiedziała ze szyjka bardzo ładnie sie rozwineła bo jest długa i dobrze ułozona jakos tak to ujeła w słowach. No i powiedziała, że wyglada jak na 16-17 tydzien. Ale ze wzgledu na to ze u mnie ciezko stwierdzic przez te nieregularne okresy kiedy mogło dojsc do zaplodnienia to kazała mi teraz bardzo obserwowac czy nie czuje ruchów dzidziusia. Jak tylko poczuje mam zapisac kiedy to było. Powiedziała ze powinnam czuc jakiby motylki dotykały mi brzucha no i kolejna wizyta na 4 grudnia. W miedzyczasie mam sie probowac umowic na badania połowkowe do łodzi ale moze byc ciezko dostac skierowanie na NFZ ale babeczka powiedziała mi zebym probowała. Jak nie to pojde prywatnie.

Ale sie rozpisałam. Chetnie bym z Wami porozmawiała bo tak tu miło. Ale na wizaz zajrzałam około 10 a juz jest prawie 12 przy sniadaniu zdazyłam opisac co u mnie.
To w grudniu na pewno już zobaczysz maluszka no i czekaj na ruchy, też chciałabym już poczuć moją dzidzię...
Mnie też nie było ostatnio jeden dzień i peeeełno do nadrobienia, tak dziewczyny pędzą
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Wróciłam i dupa.Nic mi się nie podobało,a jak już to cena była powalająca..,także chyba nici ze striptizu chyba,że wyciągne jakiś komplet swojej bielizny..ehh aż mi się odechciało..nie tak miało być buuuu..
W dodatku w tych sklepach to tak duszno i grzeją,że słabo mi co chwile było to stwierdziłam,że wracam do domu.
To pozostaje Ci tańczyć na golasa, albo obwiązać się jakaś wstążką?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:00   #3376
kasiab91
Zakorzenienie

Fame - to super gratuluję
A jak się czujesz?
Najważniejsze, że szczęśliwa

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

To pozostaje Ci tańczyć na golasa, albo obwiązać się jakaś wstążką?
I to jest genialny pomysł
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-07, 12:01   #3377
ilkas
BAN stały

Fame witaj i zapraszamy do nas

Haha, przyszłam do pracy, odpalam kompa..a tu takie ciekawe tematy poruszacie

A po drodze do pracy popstrykałam się z mężem. Bo mnie wkurza, że czepia się mnie o stertę brudnego prania, a sam ostatnio jakoś g.... robi
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:01   #3378
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Fame - to super gratuluję
A jak się czujesz?
Najważniejsze, że szczęśliwa
szczerze mówiąc czuję sie okropnie... mam mdłości od rana do wieczora, nie mam na nic ochoty tylko jabłka jem, a tak to prawie że nic. jestem osłabiona
Stary 2013-11-07, 12:01   #3379
carolyna86
Zakorzenienie

hello Fame, hello patul23

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:03   #3380
lolitka888
Rozeznanie

Martuszka hehe Ty to Wariatka jesteś

Fame Patul23 Witajcie i gratulacje

Mój Małż za to jakiś odmieniony jest!Codziennie mnie całuje i przytula. Głaszcze do snu a dziś Mu napisałam sms:

Ja:"i widziałeś mnie ostatnio nago.." (chodzi o to,że przy tamtej kłotni powiedziałam Mu,że już mnie nigdy nie zobaczy nago;p Jak się kochaliśmy to było ciemno wiec w sumie nie widział,aż do poniedziałku gdzie paradowałam u ginekolożki)
On:"i co teraz?"
Ja:"Jak było?"
On"No jak zawsze sam sex"
On"Kocham Cie bardzo,,jestem super szczęsliwy ze Cie mam!!Naprawde jestes nadal seksowna"

mmmm jak mi dobrze jest aż się zastanawiam czy nic nie nabroił hihi<JOKE>

P.S. Ja tu widze po tych Waszych pomysłach,że same Diabełki tutaj sąheihihi

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-07 o 12:09
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:05   #3381
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

raany ja jeszcze nigdy nie tańczyłam

paulka
- tez pierwszy raz otworzylam chipsy przed chwila!

ab_cd - dziwni dla mnie są gini ktrzy oceniają tc po wymacaniu jakieś takie to dla mnie na miarę wróżki
2 tyg i usg nie zrobila? nie wiem ;o
jak ciężko określić tydzień to powinna właśnie. dziwne ale cóż, musi Ci wystarczyć
no i czemu ona ci nie da skierowania na to połówkowe? tylko każe próbować? gdzie? nie rozumiem, dla mnie brzmi jak fuszerka ;o

fame
na lipiec? to tym bardziej nam miło!

właśnie lolitko : wstążka, albo seksy wycięty nożyczkami t=shirt? albo jego koszula?

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-11-07 o 12:06
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:05   #3382
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Witaj
Cytat:
tak, pierwsze dziecko

coś o sobie.. ok..
Jestem szczesliwą mężatką od półtorej roku i od tego czasu staraliśmy się o dziecko, ale się nie udawało, aż do teraz
jestem dopiero w 6 tygodniu ciąży a dowiedziałam się o tym tydzien temu.
co lepsze (lub co gorsza) nie byłam jeszcze u lekarza bo najblizszy termin jest w przyszlym tygodniu dopiero.
TP wyliczyłam że na lipiec dopiero ale spodobał mi się wasz wątek i jeśli pozwolicie to się dołączę

poza tym mam 23 lata, po studiach lic., bezrobotna i szczesliwa
Witaj
Za tydzień na pewno zobaczysz już maluszka jakbyś poszła za szybko to mozliwe, że nic byś nie zobaczyła i tylko byś się stresowała.... Ja tak miałam.
Stary 2013-11-07, 12:05   #3383
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Fame witaj i zapraszamy do nas

Haha, przyszłam do pracy, odpalam kompa..a tu takie ciekawe tematy poruszacie

A po drodze do pracy popstrykałam się z mężem. Bo mnie wkurza, że czepia się mnie o stertę brudnego prania, a sam ostatnio jakoś g.... robi
Skąd ja to znam... Tylko, że mi jest ciężko kosz prania do piwnicy z piętra znieśc i później je wniesc No ale muszę się dziś zebrac i zrobic to
Cytat:
szczerze mówiąc czuję sie okropnie... mam mdłości od rana do wieczora, nie mam na nic ochoty tylko jabłka jem, a tak to prawie że nic. jestem osłabiona
To normalka w tym czasie, mi też się nic nie chciało, cały dzień bym spała wtedy, teraz jest już ok. A najgorsza była ta niemoc jedzenia, a tak chciałam...
MAMA- 03.05.2014

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-11-07 o 12:09
Stary 2013-11-07, 12:08   #3384
gosius91
Zakorzenienie

Chciałabym aby TŻ już wrócił z pracy, nudzę się

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-07, 12:08   #3385
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
raany ja jeszcze nigdy nie tańczyłam

właśnie lolitko : wstążka, albo seksy wycięty nożyczkami t=shirt? albo jego koszula?
też nigdy nie tańczyłam, ale może się skuszę jak lolitka tak zaczęła ten temat

a Twój pomysł z t-shirtem podoba mi się baaardzo
Stary 2013-11-07, 12:09   #3386
kasiab91
Zakorzenienie

Dziewczyny ja chciałam tylko napisac, że mam strasznie wybujałą wyobraźnię i już sobie wszystko odtworzyłam w mojej główce i powiem Ci lolitka ten t-shirt męża byłby najlepszy I najlepiej wykup rodzicom nockę w hotelu

No i gorsza nie będę i otworzę sobie chipsyyyy
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-07, 12:10   #3387
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Też będę mamą
Witaj

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
ale kusisz tymi chipsami
Ja sobie dzisiaj kupiłam Lays Fromage Będzie na wieczór

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
schabowego ziemniaczki a do tego sałatka z buraczków
Ja mam dzisiaj makaron ze szpinakiem. Mniam, mniam uwielbiam go!!! Już wchłonęłam pierwszą porcję
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:11   #3388
patul23
Raczkowanie

Mam 23 lata. Jestem mamą pół rocznego Konrada i teraz spodziewam się drugiego maluszka, właśnie zaczęłam 15 tydzień i termin mam na 8.05.2014

Poza tym to kończę studia (fizyka), ostatni rok i piszę pracę magisterską, a właściwie to dopiero zaczynam pisać.
patul23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:12   #3389
gosius91
Zakorzenienie

Koszula TŻ Ostatni raz miałam jego koszulę w noc poślubną! Ojj, dziewczyny gorszycie W sumie odkad jestem w ciazy nie kochalismy sie...

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-07, 12:13   #3390
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość

Ja mam dzisiaj makaron ze szpinakiem. Mniam, mniam uwielbiam go!!! Już wchłonęłam pierwszą porcję
A ja mam ch.j wie co Wczoraj na szybko wymysliłam
MAMA- 03.05.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości