![]() |
#1111 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() szczęściara z Ciebie, jakaś lepsza dzielnica ta Twoja ![]() też jestem ciekawa tych nocnych zakupów, chciałam się na nie wybrać, siedzę w piątek koło północy i zastanawiam kiedy to będzie ta akcja w GD... i zorientowałam się, że 11.05 właśnie się kończy za kilka minut, więc nici z nocnego kupowania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podsumowujac dla tych dwoch sklepow - oplacalo sie isc ![]()
![]() |
#1114 |
Wtajemniczenie
|
A ja byłam na weekend w Poznaniu i ominął mnie ten cały cyrk z brakiem wody...
Dziewczyny, potrzebuję kupić kieckę na wesele, możecie mi podpowiedzieć w których sklepach jest największy wybór jeśli chodzi o tego typu ciuchy? Zawsze mam z tym problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
To zależy jakiej sukienki szukasz. Zwykłej zwiewnej, letniej czy może bardziej wieczorowej (balowej)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Ja też szukam czegoś - w sierpniu będę świadkiem u siostry..
![]() I w sumie sama nie wiem czego bym chciała. Na ślub raczej jakaś balowa (rodzina raczej konserwatywna i tradycyjna), a na poprawiny lekka letnia sukienka. I to musi byc sklep gdzie mają nie tylko rozmiary S czy M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zadomowienie
|
Zawsze można pochodzić po galeriach (teraz ich tak dużo mamy
![]() Ja swoje dwie weselne kicki (w zeszłym roku oraz 2 lata temu) kupiłam właśnie w Arenie i Astrze. Skimos, jeśli chodzi o balową to powiem Ci, że swoja kupiłam bardzo tanio w Bolesławcu. Wrocławskie kiecki były średnio o 100 PLN droższe niż w mniejszych miastach (np.Bolesławiec, Legnica) a często były to te same modele! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szylam swoja sukieneczke na Drobnera(nie pamietam nazwy)szyja super to co chcesz i maja duzy wybor sukien i do kupienia i do wypozyczenia. A tak uszyli moja;
![]() |
#1120 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Sandrunia - dziewczynom chyba raczej chodzi o sukienki nie ślubne, tylko dla gości
![]() Ostatnio moja znajoma kupowała sobie na Świebodzkim - mówiła, że duży wybór, sukienki te same co w sklepach, tylko ceny niższe. Jeśli nie odstraszają cie tłumy - mozesz spróbować. Sukienki można też dostać w Arenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() powaznie, to postanowilam uszyc sobie kiecke, zeby uniknac tracenia czsu w sklepach. teraz nie jest sezon na takie sukienki (w najblizszym czasie nie ma zadnych "balowych" swiat ani studniowek). i bede miec dokladnie taka, jak chce. dzis wieczorem jade do kumpeli na przymiarke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Hehe, ja czasem zachodzę, jak mam zajęcia na uczelni (niedaleko) ale zakupów ubraniowych wolę tam nie robić, chociaz czasami sie zdarza. Parę razy kupiłam coś bez mierzenia - i trafiłam w dziesiątkę, bo pasowało jak ulał - ale wiadomo,różnie mogło się okazać.
Teraz wybieram się kupić meble kuchenne - al echyba poczekam na jakis zimny deszczowy dzień, żeby uniknąć tłumów ![]() Z uszyciem to niezły pomysł - bedzie akurat takajaką chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() Znam świetną krawcową ale niestety nie mam czasu żeby do niej podjechać bo to kawałek drogi jest ![]() Sandrunia co prawda nie chodziło mi o sukienkę ślubną ale dziękuję za zaangażowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zadomowienie
|
Ja na swoje poprawiny kupowałam sukienke w sklepie J&R na Oławskiej, jestem z niej bardzo zadowolona i nie była wcale droga.
![]() |
#1126 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, wy wszystko wiecie
![]() ![]() najchetniej bym poszla do vision express ale podejrzewam ze nie jest to dobra opcja dla mojej studenckiej kieszeni ![]() wiec gdzie ich szukac mam?
#1127 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do sukienek - wczoraj przeszłam się z rynku do Arkad i po drodze, za renomą, jest takie jakby przejście w budynku - tam są sklepy chyba ze trzy i lodziarnia, w 2 sklepach sukienki - nadające się na wesela i poprawiny (ale raczej mniejsze rozmiary, chociaż nie pytałam czy na zapleczu mają tez większe) no i jest buciarnia (jak ja to nazywam) gdzie kupiłam sobie sandałki HD w całkiem przyzwoitej cenie.
Co do optyka - google to swietna rzecz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
madarynko- najlepszy jest Fielmann (mają salon w Galerii Dominikańskiej), ale nie wiem, czy przyjmują nie swoje recepty (bo tam wzrok bada się na miejscu), ale chyba tak. W razie czego można też zawsze pójść jeszcze raz na badanie do nich (badanie jest bezpłatne). Ja za swoje okularu zapłaciłam chyba 150 zł za całość (w tym szkła z antyrefleksami), ubezpieczone oczywiście.
Mają wielki wybór oprawek, świetną obsługę, jeśli nie wybierasz oprawek Gucci, czy Diora, to wychodzi naprawdę tanio, a firma jest solidna i masz pewność, że z wszystkim możesz do nich pójść, małe naprawy w ramach ubezpieczenia czasem nawet robią na miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zadomowienie
|
A ja polecam slon optyczny w budynku Creatora na ul.Szybowcowej. Ceny mają dość zróżnicowane ale za to niesamowitą obsługę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bardzo lubię Cubusa, wiec trochę żałuje ![]()
![]() |
#1131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
nie bede cytowac wszystkich bo wyjdzie dlugasny post, ale skimos, impersona, magi81, primavera dzieki za odpowiedz
![]() to mi naswietla sytacje, bo szczerze mowiac to nigdy nie zauwazylam tych sklepow optycznych - hehehe moze wlasnie dlatego mi sie okulary przydadza ![]() ![]() edit: przypomnialo mi sie ze na filmach amerykanskich z goraczka zlota czesto wystepowal binokl, tzn takie jedno szkelko na lancuszku co sobie przykladali do oka zeby lepiej widziec - moze to jest rozwiazanie dla mnie ![]()
#1134 |
Zakorzenienie
|
madarynko, ja też mam cylinder -0,5 na prawym oku
![]() ![]() Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, gdzie we Wrocławiu jeszcze jest CCC? Na razie byłam w: Leclercu Pasażu Grunwaldzkim Na Słowiańskiej Idę do Borka i do Rynku, Bielany odpadają. Gdzieś jeszcze jest? Nigdzie nie ma mojego rozmiaru butów, a nie przywiozą mi ich, bo to zeszłoroczna kolekcja i chcą wyprzedać to, co mają (takie czarne, jakby robione na szydełku, płaskie, nie wiem czy wiecie o jakie mi chodzi). |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Impersono, a duza roznice zauwazasz z okularami?bo ja w sumie u okulisty, w tych smiesznych okularkach widzialam chyba gorzej z niz bez, a wiem ze dosc dobrze widze, bo na wykladzie np. podgladaja u mnie na kartkach bo nie widza z tablicy, to teraz chyba wszystkim bede radzic zeby szli do okulisty,hehe zreszta mam plan uzywac je tylko do kompa, albo zeby wygladac inteligentniej ![]() a wczoraj bylam na nocy grilli na wittiga i wytrzymalam prawie do 12 ![]()
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
o własnie, a kto z Was wybiera sie na Juwenalia? grillowanie bylo wczoraj,tak?kurde, a ja pracowac musialam, niech to szalg!
![]() Ja tez mam w jednym oku -0,5 a w drugim -0,75 i nie noszę okularow zwykle chyba, ze naprawde juz nie widzę (gl w szkole). Ale czasem, zeby bylo bardziej stylish to zakladam i jestem cool ![]() ![]() Mimo to dobrze je miec na wszelki wypadek bo przy 0,5 czasem juz czegos nie widac z daleka.
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() zainspirowana wątkiem o lumpkach postanowiłam się wybrać wreszcie ![]() ![]() tylko, czy któraś mogłaby mi polecić jakiś fajny na grunwaldzie najlepiej.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie gdzie we Wrocławiu można niedrogo skrócić spodnie. Kupiłam sobie niedawno 2 świetne pary, tyle że ja jestem z metra cięta i są za długie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.