|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11
Dokładnie to chciałm napisać
![]() Cytat:
![]() Lecę do H&M, czeka Was fotorelacja |
|
|
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
Mnie juz 3osoby pytaly czy dam dotknac;p dotykala moja best;p bardzo sie podjarala i powiedziala,ze tez sobie takie robi;D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1743 |
|
Rozeznanie
|
Jak was czytam nie mogę się juz doczejac konsultacji a co dopiero operacji.
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Szczęśliwa ile czekałaś się na konsultacje do dr JJ ? Ja cały czas mam dylemat czy on czy dr W Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry cycolinki
ale sie boje wbijania weflonu...bylam na badaniu krwi i czuje sie strasznie slabo i blado mam metlik w glowie co do tych okraglych eurosiliconow 300hp glowa juz boli od myslenia...
|
|
#1746 | |
|
Rozeznanie
|
Laski ale mi humor poprawiłyście
śmiesznie się czyta te historie..ja póki co powiedziałam przyjaciółce, która sie mega podjarała i zapytała czy pokażę i że ona też chce no i powiedzialam mamie, to tylko z troska w oczach powiedziała spokojnym głosem "nie rób tego" i koniec tematu. nawet nie zna terminu- powiem jej po wszystkim, żeby się nie zamartwiala..Dziś byłam na badaniach i u lekarza, bo czuję się podziębiona- okazało się, że mam temperaturę 37,5 i zaczerwienione gardło (oby to nie były migdały)..powiedział, że mam iść porobić te badania i z wynikami wrócić, więc wieczorem podjadę tam i zobaczę co powiedzą. Oby to nie oznaczalo przesunięcia terminu. USG piersi dobrze wyszło, tylko to co Pan mi nagadał na USG dało m wiele do myślenia...wszędzie się słyszy i czyta, że po operacji należy robić USG przynajmneij raz w roku i później mammografie. On mi powiedział, że nei ma takiej opcji by USG wykryło cokolwiek....że Ci co oferują usg na implantach to zwykli naciagacze i on pod takim wynikiem by się nei podpisał- nei mówił tego w sposób krytykujący moją decyzję, lecz ostrzegający...co do mammografii powiedział, że równiez nie ma opcji. Jedynym rozwiązaniem jest właśnie rezonans magnetyczny.. O usg mogę zapomniec. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
będzie dobrze razem damy radę a skąd się pojawiły te wątpliwości odnośnie rodzaju implantów? O jakich jeszcze myślisz?W ogóle jak byłam u tego lekarza internisty to zapytał czy szczepienie wzw zrobione, a ja że nei że Pan dr nic nie wspomniał, a on no bo to chyba logiczne i przerażenie w moich oczach...po czym zadzwonił do dr MK, bo akurat był w certusie i mu powiedział, że nie trzeba
20.11.2013 PO/dr M.K. anatomiczne Mentor 330 CPG 322 17/03/14- Koniec ze słodyczami !! Edytowane przez rika88 Czas edycji: 2013-11-07 o 12:07 |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
Rika kochana co do implantow to nie mam zbytnio duzego wyboru, 300hp to najwiekszy mozliwy implant ktory moze mi wsadzic, reszta to albo 240allergan albo 265eurosilicone ale anatomiczne, ale ja nie chce anatomicznych...te eurosilicone 300hp sa w 85% wypelnione sylikonem takze nie wiem czy czasami po operacji nie beda zwisac zbyt naturalnie
![]() Ck do szczepienia to napewno lekarz by zalecil ale jak nie trzeba to po co zawracac sibie glowe tym
Edytowane przez aniolek199007 Czas edycji: 2013-11-07 o 12:10 |
|
|
|
#1748 |
|
Rozeznanie
|
Mi lekarz chirurg-onkolog mowił ze nie ma problemu z usg przy wkladkach . Ja osobiscie po niemilych doswiadczeniach moich znajonych nie robie u ginekologa usg tylko u chrurga- onkologa
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Uwaza ze mam jedrna piers i u gory dobrze wypelniona takze jak stwierdzilam ze chce.naturalne jak najbardziej to zaproponowal takie ibne niby wieksze nie wchodza w gre...
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko odnosnie pytania pod zdjeciem, nie nigdy sie nie odchudzalam, mialam tylko pol roku faze zeby jesc zdrowiej
teraz mi przeszlo ( nie da sie z taka iloscia ludzi w jednym domu )Ale staram sie nie jesc slodyczy, nigdy nie słodze nic ( chyba że miodem ), staram sie nie solic , nie pije kawy tylko wode, herbate zwlaszcza zielona albo bialą, jem duzo blonnika i suplementow. To tyle ![]() Co do wloskow to napisze na blogu oczywiscie
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
No chirurg, u którego byłam na poprzedniej konsultacji też jest dodatkowo onkologiem i mówił, że można robić usg...powiedziałam to temu co dziś mnie badał na co on "no ale to mówią ci co robią implanty i operacje, że można, ale ja bym sobie w twarz nie mógł spojrzeć gdybym podpisał takie badanie, bo nic na nim nie widać przez implanty; tylko rezonans magnetyczny"
|
#1753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1754 |
|
Rozeznanie
|
Myślę i mam nadzieję, że doktorek wie co robi....ja tez ma wątpliwości czy będą odpowiednie, ale że się na tym kompletnei nei znam to zaufałam jemu w doborze- powiedziałam tylko jakie mam oczekiwania i tyle...
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
Generalnie jesli chodzi o piersi wieksza dokladnosc nie zaszkodzi
![]() Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1756 |
|
Zadomowienie
|
A jakie masz wymiary w biuscie pod biustem,wzrost i waga?
|
|
#1757 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam miary, ale mneij więcej
pod biustem między 75 a 80...w "biuście" niewiele więcej ;p wzrost 176, waga koło 65kg... Mimo stanu podgorączkowego muszę zaraz uciekać w teren taka praca
|
#1758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam cały czas żal do samej siebie, że nie wykłóciłam z doktorem więcej... w sumie, zawsze podobał mi się niewielki biust, taki sportowy, jak w moim avatarku
http://nlbootcamp.files.wordpress.co...moist-girl.jpg ale jak się tak siedzi z Wami, pisze i ogląda, to same wiecie... ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- miewam i ja dołki czasem...
|
#1760 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Póki co rozmowy się toczyły bardziej w stronę 360/390 cc okrągłe. Tylko nie wiem jak z tą projekcją...;/ nie chciałabym żeby mi "pod pachy" te piersi uciekały... więc chciałabym chyba tą większą niż podstawowa (są 3 do wyboru: http://www.advmed.com.pl/produkty_21.html) ale z kolei boję się, że ten high sprawi, że mi będą sterczały jak dwie piłki te piersi...? Co sądzicie?
chociaż chyba to 360 to nie jest jakoś mega dużo co?Coraz bardziej mnie kusi to 390 cc Apetyt rośnie w miarę jedzenia Cytat:
Cytat:
![]() Moja rodzina zobaczy mnie na święta, czyli po 10 dniach. Mam nadzieję, że w tym czasie już trochę dojdę do siebie. Ale też mam zamiar święta przetrwać w jakichś swetrach itp. Oczywiście już zaplanowałam, że będę symulować, że mam okres, że mnie okropnie brzuch boli i większość zechcę przesiedzieć w pokoju ![]() Moja mama może i zrozumiała by, ale ojciec, brat, babki i reszta- z pewnością nie ;/ W ogóle to ja mam strasznie napięte relacje z nimi po rozwodzie- wszyscy są konserwatywni i uważają, że to mój zyciowy błąd. A ja dopiero po rozwodzie rozkwitam Czy po 10 dniach można już w miarę samodzielnie myć głowę itp? Żebym nie musiała nikogo prosić w domu o pomoc... Cytat:
Mam duży kompleks nt. mojej wielkiej dupy Ale tłumaczę sobie, że cycki zrównoważą trochę figurę! Cytat:
Troszkę Ci tego zazdroszczę Ale tak pozytywnie oczywiście Cytat:
a odnośnie ust- to widocznie mało kumaci byli, chyba że aplikujesz coraz więcej i więcej i w końcu widaaaać bardzo??? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale to schudłaś po szpitalu? czy potem np mniej jadłaś? No właśnie jak to jest z jedzeniem po operacji? Ciężko jest jeść, czy nie boli klata? No i czy np siusiu łatwo jest zrobić? czy to tak jest, że każdy ruch to katorga?Cytat:
może że hormony biorę? ![]() DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANYM DZIEWCZYNKOM, ŻE OPISAŁYŚCIE REAKCJĘ SWOJEGO OTOCZENIA JESTEŚCIE DLA MNIE MEGA OLBRZYMIM WSPARCIEM
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie po 6 dniach sama glowe umylam
bylo ciezko ale dalam rade
|
#1762 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Ja też po 5 dniach umyłam sama
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa jaki bede miala rozmiar stanika
jak zwykly szmaciany mam 70 D
|
#1764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po rozwodzie odżyłam, mimo że po ślubie byłam tylko 2lata witaj w klubie szczęśliwych rozwódek ![]() a jeśli chodzi o wagę to ja nie wazyłam dużo wiecej może tak zabrzmiało teraz 51,5 a wcześniej coś ok 53 przy wzroście 164 chodziło mi raczej o to, że po operacji jednak trochę mi doszło i miałam wrażenie że będzie te 53 co najmniej---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny.tak was podczytuje i chyba cos z tym jest ze zawsze chce sie cos zminiec. Ja tez chcialam miec niezbyt duzy, taki zgrabny, pelny biust i taki niby jak mam teraz, ale........no wlasnie jak juz go mam to chcialabym troszkie wiekszy, tez mam pretensje sama do siebie ze nie zrobilam wiekszego rozm.a moglam!aj tam....
|
|
|
|
#1768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz nic
Edytowane przez sonyo Czas edycji: 2013-11-07 o 13:51 |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie bedzie kupowac takie rozmiary ![]() A ja uwazam ze wcale nie mam wielkich piersi Mama mnie dzisiaj pomierzyła 92/59/83 9 cm po operacji mi przybyło w biuście
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-11-07 o 13:55 |
|
|
|
|
#1770 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ja ważę 52-53 kg więc spodziewam się właśnie, że ciut więcej na wadze może się pojawić PO operacji... Cytat:
Zresztą moim zdaniem masz bardzo ładny, zgrabny i dopasowany do figury biust ![]() -------------------- Ja to mam ciągle takie myśli, że może mi jakiś "brzydki" (krzywy, paskudny itp) biust wyjdzie... ale potem sobie tłumaczę, że skoro przez tyle lat go nie mam i go ukrywam, to jak już będę miała, to nie muszę nim świecić nikomu po oczach. A co w staniku będę miała to tylko moje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Babcia nie neguje,ale nie podoba jej się...wczoraj 1 raz powiedziała,że cyc fajnie mi odstaje he he

będzie dobrze

taka praca
chociaż chyba to 360 to nie jest jakoś mega dużo co?
jak zwykly szmaciany mam 70 D